2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Koymayanlar siz de koyun da bakalım bebişlere. Kaldırırsınız sonra.

Bizimkinin de hic saci yok hamileyken bi ton toka aldim ama takacak sac yok :)) bizimkinin de gozleri mavi bakalim insallh degismez

Bizimkinin de hic saci yok hamileyken bi ton toka aldim ama takacak sac yok :)) bizimkinin de gozleri mavi bakalim insallh degismez

Kızlara çok yakışıyor mavi göz de ben erkekte sevmiyorum. Bebek olunca herşey güzel, yetişkin olunca sevmiyorum erkekte mavi gözü.

ya ben koymayı beceremiyorum nasıl yapcaz ,biraz teknoloji fakiriyimdirde:KK1:

Kontrol panelini aç, orda sol tarafta avatarını değiştiri bul, ona tıkla, gözat var bilgisayardan yüklemek için, ona tıklayıp yükleyeceğin fotoğrafı seç değişiklikleri kaydet oldu da bitti maşallah. :KK1:

işte benim küçük kuzum:emir_bebek: bizim hiç saçımız yok,teyzeler,daha yeni yeni çıkmaya başladı önlerde:KK1: harpynin avatarına benzeyen resmi yükleyemedim hata veriyor nedense.

işte benim küçük kuzum:emir_bebek: bizim hiç saçımız yok,teyzeler,daha yeni yeni çıkmaya başladı önlerde:KK1: harpynin avatarına benzeyen resmi yükleyemedim hata veriyor nedense.

:nazar::nazar: bu da çok benziyor o avatara. Mazeretim var asabiyim ben. :KK3: Öp yerime.

Kontrol panelini aç, orda sol tarafta avatarını değiştiri bul, ona tıkla, gözat var bilgisayardan yüklemek için, ona tıklayıp yükleyeceğin fotoğrafı seç değişiklikleri kaydet oldu da bitti maşallah. :KK1:

ama hata veriyor :KK59:

Benim yüklediğim dosyanın türü JPG idi sendekiler farklı mı acaba?

akşama ne yemek yapacaksınız kızlar?
çorba pilav komposto var pilavın yanına bi yemek yapmam lazım bana bi fikir verin

X