yok bende emziyorum zatende şimdi ishal olduğu için özel mama vrdi drmuz.Onu içmesi lazım.Önceden aldığım mamadan 1 2 sefer biberonla içirmeyi denedim ama 70 80 cc anca içebildi.Kutuda 210cc yazıyor şaştım bende.
kızlar sizin bebişler ne kadar kilo aldı bu ay, biz bugün kontrole gittik 300 gram bile almamış bana çok az gibi geldi ama doktor normal dedi:44:
maşallah eşineevet sanırıım öyle bebişe eşim bakıyor ben takılıyorum
biz daha bu ay kontrole gitmedik ama normal bir bebeğin ayda en az 600 gr alması lazım diye biliyorum ben
Kızlar bebekleriniz kaç cc mama içebiliyor.Nekadar verileceği kutularda yazıyor ama okadarını içemiyorki..
kızlar sizin bebişler ne kadar kilo aldı bu ay, biz bugün kontrole gittik 300 gram bile almamış bana çok az gibi geldi ama doktor normal dedi:44:
ne haber eylül anaları umarım herkes iyidir biz ailecek gribiz
ben de öyle biliyorum ama doktor bundan sonra 100 ,200 gram şeklinde alacak dedi şaşırdım,boyu çok güzel uzamış ama çok az kilo almış oğluşum.
yok canım yaa bebek ne kadarki 200 ml mama içecek. abartıyorlar...
benimki de 4. ay kontrolünde 300 gr almıştı doktor paniklemedi.. sedece 1 ögün daha ek gıda verdi. sen ek gıda veriyor musun?
geçmiş olsun bebiş de mi hasta?
ben 500 gr diye biliyorun onu. 1 yaşına kadar 500er gr.
ben ek gıda vermiyorum sadece tadımlık veriyordum doktorumuz bugün artık başlayabiliriz dedi,elma,armut ve havuçla başlayacaksınız ilk hafta sonraki hafta bir de yoğurt ekleyeceksiniz dedi ve yoğurdu keçi sütünden yapın dedi.
biz daha yoğurda başlamadık :44: sadece sebze ve meyve...
canım bende ataşehirdeyim
hoşgeldin sen de iyi ki varsın. bu bebeler biz de oldukça maceralar tükenmeeezzzözlemişim burayı ya. ne günlerdi. gazı var uyumuyo emmiyo sütüm yok memem acıyo dikişlerim :') gülümseyerek ağlama bu olsa gerek. iyiki varsınız canım arkadaslarım. iyiyki varız iyiki meleklerimiz var.çok sanslıyız. binlerce şükür
ben wee nin kaşıyıcısını aldım çiçek şeklinde ortası delik içi su dolu üzerinde steril distile su bulunur yazıyor o yüzden aldım ortasındaki deliğe de kurdele bağladım onu da mama sandalyesine pusetine arabasına nereye denk gelirse bağlıyorum ki yere atmasın diye. bir de yuvarlak olduğu için ağzına sonuna kadar sokup midesini bulandırmıyor. ama kullanıyormu dersen çok fazla kullandığı sayılmaz parmaklarını, hatta mümkünse benim elimi ısırmak daha kolayına geliyor. aman nasıl acıtıyor anlatamam...:84::84:selamlar,bugün burası pek sakin,herkes meşgul galiba,benim eşim evdeydi pek giremedim o yüzden,oğluma diş kaşıyacağı almayı düşünüyorum,önerilerinizi bekliyorum...siz hangi markanınkini kullanıyorsunuz?bazıları içi su dolu oluyor,buzdolabina konulmalıymış bebeğe vermeden önce,bu mevsimde buzdolabından çıkarılan şey verilirmi bebeğe?
ne haber eylül anaları umarım herkes iyidir biz ailecek gribiz
kilo alımı değişik olabiliyor önemli olan vermemesi 100-600 arasında almasınormalben de öyle biliyorum ama doktor bundan sonra 100 ,200 gram şeklinde alacak dedi şaşırdım,boyu çok güzel uzamış ama çok az kilo almış oğluşum.
kızlar bu arada bu sabah diş kontrolü yaptım elime bölee iğne başı gibi bişey geldi. sonra baktım çizgi oluşmuş ayy canım yaayalnız akşam hafif ateşi yükseldi ben ateş düşürücü veremeden emerken uyuyuverdii..
Ne güzel,oyun grubu kurarız ileride.
valla ya oyun grubu kursak ne güzel olur. hem bebişlere hem bize çok iyi gelir
benim bebiş kulaklarını çekiştirmeye başladı. kesin geliyor dişler.. de ne zamanuykuya dalamıyor bazen kaşımaktan. inşallah hepsi de bu süreci çok rahat atlatır. anneciklerini üzmezler.
mihri01 çook geçmiş olsun. face de de gördüm yazını. hasta olmak çok zorr. hele bebiş de hasta olunca insan dayanamıyor. tezz zamanda atlatırssınız umarım.
tuana hasta çocukla sağa sola gidenleri özellikle bebekli yerlere gidenleri ben de anlamıyorum. hem oturt çocuğunu istirahat etsin ayolllbaşkalarına bulaştırarak mı atlatacak ayy içim gider valla, ben biraz tersimdir. almam eve hasta misafir filan. bugün hastaneye gittik hemşirenin biri ecenin çenesine agucuk yapıyor. Allahım içimden elleri temiz mi, nereleri elledi acaba diye geçti. eşim sezdi hemen eceyi aldı gitti
naksis, normalde 500 gram deniliyor kilo alımıyla ilgili ama senin doktorun normal diyorsa kimse bişey diyemez . maşallahbenim kızım çok iri olacak, muhtemel babasına benzeyecek 5. ay sonu kontrolümüzde 1 hafta önce yani 8200 gramdı 68 cm olmuştu. doktor maksimum 7300 olması gerekirdi dedi. ama ben takmıyorum. obez gibi değil çünkü. anne sütüyle o hale gelmişti. zaten diş olaylarında iştahı kaçacak, emekleyecek yürüyecek verecek kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?