geldinizmi kızlar canım çok sıkıldı yaa 2 muhabbet edelim.. neler yapıyorsunuz? nasıl geçti hafta sonu? ek gıda çalışmaları nasıl? benden iyi haber; bebişim bugün yarım kavanoz armmut püresi yedi4gündür vermiyordum bugün aç gibi göründüğü biranda verdim yüzünü felan buruşturdu ama açtı ağzını ilk reddettiği anda da birdaha vermedim tekrar tiksinmesin diye.. allahıma çok sükür diyorum.. canım oğlum bugün sabah banyosunu yaptı çok usluydu maşallah..
bu arada bebişleriniz yalancıkdan ağlamaya başladı mı? benimki sırf gürültü olsun diye ağlıyor son zamanlarda sırf işleri hızlandırmak için :44:
Yok canim suyunu dokmedim yarin daha kivamli yapmaya caliscam azar azar cogaltmam gerekiyo peki bi hafta sonra doyacak kadar yiyebilir mi acaba yani ogun yerine gecer mi ? Bizim dr da hic boyle aciklayici anlatmiyo
Gecen bi arkadasimla konustum 6 bucuk aylik bebegi var meyve purelerinin icine ceviz ezip koyuyomus kara uzum suyuyla buskuvi ezip veriyomus aslinda ceviz cok onemli ama erken degil mi
bende mercimek çorbası yaptım bugün salça tuz vs eklemeden sılaya ayırdım bi kase eşim gelmeden yedireyim dedim ama yemedi öğğğ moduna girdi sonra biz yerken eşim bizim çorbadan tadına baktıralım dedi ama ne iştah bizimkinde kocaman açtı ağznı çorba yicem diye bi kaç kaşıkta sonra vermedik tabi bide tavuk yalattırdık kızıma onuda çok sevdi
bende mercimek çorbası yaptım bugün salça tuz vs eklemeden sılaya ayırdım bi kase eşim gelmeden yedireyim dedim ama yemedi öğğğ moduna girdi sonra biz yerken eşim bizim çorbadan tadına baktıralım dedi ama ne iştah bizimkinde kocaman açtı ağznı çorba yicem diye bi kaç kaşıkta sonra vermedik tabi bide tavuk yalattırdık kızıma onuda çok sevdi
ya ne kart annesı benım annemde kardesımı 37 yasında dogurdu aramızda 11 yas var veıyıkı dogurmusum dıyo annelıgın tadına vardım bunda dıyo bıze ıs yapmaktan tecrubesızlıkten ıyı bakamamıs oyle dıyorİyi geceler güzel anneleeer...Geçmişi okudum geldim.Kızımı yanlışlıkla 10 dk ağlatmışım ya nasıl üzüldüm anlatamam.Telsizin iki kanalı var,yanlış kanalda kalmış alet.Yanına gittiğimde nasıl iç çekiyordu,kıyamam ben ona. Bir saat tuttum kucağımda ki kendini kötü hissetmesin. Of ya, kullanmayacağım şu aleti,sese alıştırmaya çalışayım bari gene. Çok çalıştım şimdiye kadar ama tilki gibi kulakları. Neyse ya ,tek sıkıntım bu olsun.
Harpy...Geçmişi okurken gördüm ki en kart anne statüsünü vermişsin kendine!!! He he, o bende ne yazık ki.Ben 28 yaşında evlendim,31 yaşına yaklaşırken ilk kızımı doğurdum. İkinci kızımı da tammmm 39 yaşında doğurdum. Ama şu anda kendimi genç anne olmuş hissediyorum,sağolsun en yakın arkadaşım ikinciye hamile ve şu anda 41 yaşında.42'ye doğru doğuracak yani. Kart annelik çok güzel,insan daha bir doya doya yaşıyor anneliği ama kızım için üzülüyorum,yaşlı annesi olacak diye.
Edelim ya, hafta sonuyla içi arasındaki tek fark eşimin evde olması, bazen günleri bile unutuyorum hergün aynı şeyleri yapmaktan. Sağolsun eşim hem cumartesi hem pazar sabahları baktı oğluma ben 10 ve 11 de uyandım, dinlendim iyice.
Ek gıda olayı kötü gidiyor. Bir haftadır yoğurt yemedi, meyveyi de nadir. Babası bisküvi almış onu verdim kahvaltıda. Çok sevdi.
Bu arada 12 gün sonraya bilet aldık, İstanbul'a geliyorum, yaklaşık 1,5 ay kadar kalacağım.
Yalancıktan ağlamadan kastın ağğğğ diye bağırması ise bizimki de çok seviyor onu. Sırf ilgi çekmek için bağırıyor, çok da tatlı oluyor ama.
İyi geceler güzel anneleeer...Geçmişi okudum geldim.Kızımı yanlışlıkla 10 dk ağlatmışım ya nasıl üzüldüm anlatamam.Telsizin iki kanalı var,yanlış kanalda kalmış alet.Yanına gittiğimde nasıl iç çekiyordu,kıyamam ben ona. Bir saat tuttum kucağımda ki kendini kötü hissetmesin. Of ya, kullanmayacağım şu aleti,sese alıştırmaya çalışayım bari gene. Çok çalıştım şimdiye kadar ama tilki gibi kulakları. Neyse ya ,tek sıkıntım bu olsun.
Harpy...Geçmişi okurken gördüm ki en kart anne statüsünü vermişsin kendine!!! He he, o bende ne yazık ki.Ben 28 yaşında evlendim,31 yaşına yaklaşırken ilk kızımı doğurdum. İkinci kızımı da tammmm 39 yaşında doğurdum. Ama şu anda kendimi genç anne olmuş hissediyorum,sağolsun en yakın arkadaşım ikinciye hamile ve şu anda 41 yaşında.42'ye doğru doğuracak yani. Kart annelik çok güzel,insan daha bir doya doya yaşıyor anneliği ama kızım için üzülüyorum,yaşlı annesi olacak diye.
ya ne kart annesı benım annemde kardesımı 37 yasında dogurdu aramızda 11 yas var veıyıkı dogurmusum dıyo annelıgın tadına vardım bunda dıyo bıze ıs yapmaktan tecrubesızlıkten ıyı bakamamıs oyle dıyor
canım yaa ben düşündüm de bu arkadaşlar acele etmiş bence biz geç kalmamışız :89: önemli olan kafayı taze tutmak. sonuçta yüzümüz buruşuk olsa da eğer iyi bir iletişim kurabiliyorsak yaş farkını hissettirmeyiz gibi geliyor.. tabi bunu başarabilir miyim bilmiyorum..kart anne olmanında avantajları vardır mutlaka :44:
Yoğurda ara vermiş bulundum zaten, başlayabağım bu hafta yine.
İçine ne katabilirim alıştırmak için?
Ay seviniyorum böyle örnekleri görünce.Benim rahmetli anneannem de küçük teyzemi 41 yaşında doğurmuş. Olgun annelik biraz daha farklı oluyor gerçekten ama benim gördüğüme göre yeni nesil anneler yani 1980 ve sonrası doğanlar daha bilinçli bize göre,bunda internetin payı büyük.Ben ilk kızımı doğurduğumda internet yeni yeni gelişiyordu,bu kadar çok paylaşım bilgi yoktu.Gerçi ben çok kitap okudum çocuk psikolojisi ve bakımıyla ilgili ama biz sanki sizin kadar bilinçli büyütemedik yine de.
Yoğurda ara vermiş bulundum zaten, başlayabağım bu hafta yine.
İçine ne katabilirim alıştırmak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?