2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

annelik akademisinden ben de kitap istemiştim gelmedi bekliyorum bakalım, nazarlığı sormuşsun sanırım, ben de ilk defa gördüm model hamuru var içerisinde birde kalıp var kalıpta onu düzeltip bebeğin ayağının yada elinin şeklini veriyorsun köşesinede bir nazar boncuğu koyuyorsun ilerde güzel bi hatıra olabilir yani

benimki de gelmedi daha kitaplarım bitmek üzre

bizde de aynı ,ama birazdan konuşmaya başlar kesin

hangisi eşin mi bebiş mi bizimki "benim işim var şunu koltuğuna oturtayım" dedi ve kayboldu.. bizimki de şarkı söylüyor şuan ama şarkının tonu gittikçe klasik müzikten hard rocka doğru ilerliyor anlarsın ya

Son düzenleme:

eşim konuşmaya başladı bile oğlumuda bırakmış arabasının içine elinede oyuncak vermiş

canım sorma misafirim vardı hem de çoluklu çocuklu.. daha yeni gittiler. ben de hemen geldim tabi ee naber nasılsınız görüşmeyeli

İyiyim canım, kuzumuzu zar zor uyuttuk az önce, dışarı çıkmıştım babasına çok huysuzlanmış, eve geldim doyurdum moyurdum, işte yeni yeni geliyorum kendime.
Yarın sarıkamışa gideceğiz çoluk çocuk. Yanıma ne almalıyım, ne götürmem lazım? Beyin fırtınası yapıyorum kendi kendime

Herkese slm uzun zamandır gıremıyordum soyle bı gecmıse baktım ama fazla okuyamadım bızde memleketteydık 1 ay kadar ama tatıl yerıne hastanede yattık cıktık kızım ateslendı ve bıngıldagında sısme olmus menenjıt ve havale rıskı var dedıler gecırmısde olabılır dedıler ve kızımın belınden su alındı beynıne zarar vermısmı dıye allaha sukur temız cıktı 1 hafta yattık hastanede sonuc ıdrar yolu enfeksıyonu:) anlıycanız tatıl dıye gıttık hastanede kaldık geldık sımdıde bıraz atesı var korkuyorum ama fazla degıl allahtan . Ek besıne ogun olarak gecmıs sanırım herkes bende bıkac gune ogun olarak gecıcem herseyın tadına baktı kızım 3 aylıkken baslamıstım tattırmaya gecmısı okuyup sızlerden faydalanıcam neler yedırıcem cok dusunuyorum

mrb canım çoookkk geçmiş olsunn

geçmiş olsun cnm

Canım çok geçmiş olsun,

zeynepberen başladın mı ek gıdaya?

canım ya gormemısım ben sımdı gordum yazını az once gecmısı okuyodum.. ya evet corba yaptım ama bıraz acemılıgıme geldı sanırım cok sulu oldu kızım sevmerek bı ıkı kasık yedı corbanın tadı cok kotu sızınkılerınde mı oyle tatsız tuzsuz bı sey her gun vermelımıyım cogaltarak sabah meyve oglen corba ogleden sonra yogurt versem cok mu karıstırmıs olurum acaba acemılık zor ya

Canım bir dahaki sefere eminim kıvamını daha iyi tutturursun ama sakın fazla su koyup da suyunu dökme. Yaterince su koy. Bir önceki denemene göre ayarlarsın zaten.
Evet yiyecekler tatsız tuzsuz, yiyecek ılıyınca ben içine aptamil1 katıyorum dolu dolu bir ölçek, onu katınca daha iyi oluyor tadı. Milupanın kitapcığında(doktor vermişti) çorbasına muhallebisine katabilirsiniz yazıyordu.
Bence bu aşamada o kadar karıştırma. Ama yoğurt verebilirsin çünkü alışmaları zor oluyor. tadımlık da olsa ver azıcık. Zaten ilk günlerde pek sevmiyorlar yiyeceklerin tadını, merak etme herşey yolunda şuanda. Açken yedir, uykusunu almışken ve de keyifliyken, daha kolay olur işin
.

Çok geçmiş olsun canım,ne kadar korku dolu günler geçirmişsin.Allah bebişine sağlık versin hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…