Canım benim bebeğimiz dişleri henüz çıkmadı hatta belirti bile yok diyebilirim. O yüzden birşey yazamadım. Ama bir kitapta şöyle birşey okumuştum diş çıkarma ile ilgili. Bebekler diş çıkarırken ateşlenmezmiş. Ateşin diş çıkarma ile değil başka birşeyle ilgisi varmış. (ben ateş yapar diye biliyordum, sanırım birçok kişi de öyle, paylaşayım istedim.) Bir iki kitabım var. Bir tarama yapıp birşeyler yazabilirim.
Kitap demişken, annelik akademisinden kitap isteyenlerin kitapları geldi mi? Benimki gelmedi daha.
:119:Ben geldim, herkes nerelere gitmiş? Harpy uğramadı mı bugün hiç?
annelik akademisinden ben de kitap istemiştim gelmedi bekliyorum bakalım, nazarlığı sormuşsun sanırım, ben de ilk defa gördüm model hamuru var içerisinde birde kalıp var kalıpta onu düzeltip bebeğin ayağının yada elinin şeklini veriyorsun köşesinede bir nazar boncuğu koyuyorsun ilerde güzel bi hatıra olabilir yani
ben gelince neden herkes susuyor yaw :44:
haftasonu sanırım biraz sessiz oluyor evde eşler olunca
evet sanırıım öyle bebişe eşim bakıyor ben takılıyorum
bizde de aynı ,ama birazdan konuşmaya başlar kesin
hangisi eşin mi bebiş mibizimki "benim işim var şunu koltuğuna oturtayım" dedi ve kayboldu.. bizimki de şarkı söylüyor şuan ama şarkının tonu gittikçe klasik müzikten hard rocka doğru ilerliyor anlarsın ya
canım sorma misafirim vardı hem de çoluklu çocuklu.. daha yeni gittiler. ben de hemen geldim tabiee naber nasılsınız görüşmeyeli
Herkese slm uzun zamandır gıremıyordum soyle bı gecmıse baktım ama fazla okuyamadım bızde memleketteydık 1 ay kadar ama tatıl yerıne hastanede yattık cıktık kızım ateslendı ve bıngıldagında sısme olmus menenjıt ve havale rıskı var dedıler gecırmısde olabılır dedıler ve kızımın belınden su alındı beynıne zarar vermısmı dıye allaha sukur temız cıktı 1 hafta yattık hastanede sonuc ıdrar yolu enfeksıyonu:) anlıycanız tatıl dıye gıttık hastanede kaldık geldık sımdıde bıraz atesı var korkuyorum ama fazla degıl allahtan . Ek besıne ogun olarak gecmıs sanırım herkes bende bıkac gune ogun olarak gecıcem herseyın tadına baktı kızım 3 aylıkken baslamıstım tattırmaya gecmısı okuyup sızlerden faydalanıcam neler yedırıcem cok dusunuyorum
Herkese slm uzun zamandır gıremıyordum soyle bı gecmıse baktım ama fazla okuyamadım bızde memleketteydık 1 ay kadar ama tatıl yerıne hastanede yattık cıktık kızım ateslendı ve bıngıldagında sısme olmus menenjıt ve havale rıskı var dedıler gecırmısde olabılır dedıler ve kızımın belınden su alındı beynıne zarar vermısmı dıye allaha sukur temız cıktı 1 hafta yattık hastanede sonuc ıdrar yolu enfeksıyonu:) anlıycanız tatıl dıye gıttık hastanede kaldık geldık sımdıde bıraz atesı var korkuyorum ama fazla degıl allahtan . Ek besıne ogun olarak gecmıs sanırım herkes bende bıkac gune ogun olarak gecıcem herseyın tadına baktı kızım 3 aylıkken baslamıstım tattırmaya gecmısı okuyup sızlerden faydalanıcam neler yedırıcem cok dusunuyorum
zeynepberen başladın mı ek gıdaya?
canım ya gormemısım ben sımdı gordum yazını az once gecmısı okuyodum.. ya evet corba yaptım ama bıraz acemılıgıme geldı sanırım cok sulu oldu kızım sevmerek bı ıkı kasık yedı corbanın tadı cok kotu sızınkılerınde mı oyle tatsız tuzsuz bı sey her gun vermelımıyım cogaltarak sabah meyve oglen corba ogleden sonra yogurt versem cok mu karıstırmıs olurum acaba acemılık zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?