İşte canım o kritik dönemde biberona alıştı işte. :44:
yok canım biberonuda zaten sadece uykuda alıyor normalde onuda kabul etmiyor artık bende uykuda bazen emziriyorum bazende biberonla veriyorum uyurken her ikisinde kabul ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte canım o kritik dönemde biberona alıştı işte. :44:
kızlar bişey sorcam.Meme emme konusunda iyi değiliz buara.Emmek istemiyor .Sadece uyurken emiyor ondada azıcık uykusu açılıpta farkederse hemen bırakıyor.Bağırsaklarıda sorunlu buara o yuzden ek gıdayı kestim.Süt pompası kullanan varmı.Pompayla sütümü sağıp kaşıkla yada şırıngayla veririm diye düşündüm ama bilmiyrm.Nasıl olur.Şöyle uygun işe yarar bi ürün bilen varmı.
ben bu prc konusunda çok titizim zaten sıla ya oyuncak alırkende çok dikkat edicem
kızlar annemle konuştum şimdi ben sana 1 yaşından önce inek sütü vermiştim ayrıca unu fırında kavurup sütle mama yapardım pirinçunuda yedirdim bebek bisküviside hani obezmisin diyo
Haklı,her devirde bir moda çıkarıyorlar!Belki de bizim torunlarımıza mama yasak olacak süt serbest,kim bilebilir ki? Ben de herşeyin çok fazla araştırılıp abartıldığını düşünüyorum ve yapaylaştığını tabii. Pirinç unlu muhallebiyle büyüdük hepimiz.Çocuk büyütmek gibi dünyanın en doğal işini bu kadar karmaşıklaştırabilirlerdi tıp otoriteleri.
Haklı,her devirde bir moda çıkarıyorlar!Belki de bizim torunlarımıza mama yasak olacak süt serbest,kim bilebilir ki? Ben de herşeyin çok fazla araştırılıp abartıldığını düşünüyorum ve yapaylaştığını tabii. Pirinç unlu muhallebiyle büyüdük hepimiz.Çocuk büyütmek gibi dünyanın en doğal işini bu kadar karmaşıklaştırabilirlerdi tıp otoriteleri.
Annemle birlikte oğlum için alışverişe çıkmıştık babam da vardı yanımızda. Ana kucağı oto koltuğu falan bakıyorduk. O kadar çeşit vardı ki karar vermekte şaşırıp anneme babama danışıyordum satıcı her ürün indirdiğinde. O sıra annemle babamın arasında şöyle bir konuşma geçmişti:
Biz nasıl büyüttük? İskemlenin içine oturturduk iskemlenin palilarını yaklardı çocuklar. (pali denilen şey de iskemlenin ayaklarını ayakları birbirine bağlayan parça , ya da ayakları da olabilir, tam bilmiyorum ben de) Yani şöyle birşeye oturtuluyorduk, bunu ters çevirip içine oturtulunca düşme tehlikesi de olmuyordu :
Eki Görüntüle 147671
Diş kaşıyıcısı ve oto koltuğu bir arada, hem de ana kucağı hem de mama sandalyesi
kızlar bu model hamurlarından yapılan nazarlıklar var alıp yapanınız var mı ? dün hediye getirmişler bize bugün yaptım biraz zor oldu oğlumun ayak izini almak ama çok şirin oldu
ben pastörüze sütten mayalıyorum bir sorun olmadı çok şükür 2 haftadır da veriyorum.pastörize sütlerle ilgili duyduğum şeyi apylaşmak istiyorum sizlerle,bugün gıda mühendisi arkadaşım gelmişti benim pastörize sütten yoğurt yaptığımı duyunca kızdı,pastörize sütlerle ilgili yeni doğan kediler üzerinde araştırma yapılmış ve kedilerde kısırlığa ve metabolizma yavaşlığına sebep olmuş.pastörize süt kullanan insanlar olarak daha bir nesil geçmediği için insanlar üzerindeki etkileri tam olarak bilinmiyormuş.pastörize sütler kaynatılıp bir anda da soğutulduğundan bazı hastalıklara neden olabilirmiş,çok şaşırdım.bana güvendiğin yerden taze süt al kendin kaynat yap çocuğuna dedi.
ÖNEMli değil canım şırınga benim en büyük yardımcım kan damlasını zeytin yağını suyu hep şırıngayla veriyorum aç olup istemediği zaman çorbayı bile şırıngayla veriyorum en büyük yardımcım:))
hangi markanın bisküvisi canım,ben de alayım,hipp arıyorum,bakmadığım market kalmadı yok.ıhlamur a ek olarak rezene ve kimyon çayını tavsiye ederim,bebişimi çok rahatlatıyor.rezene iştah ta açıyor
ben bu prc konusunda çok titizim zaten sıla ya oyuncak alırkende çok dikkat edicem
Evet ya,
Peki neden çin mlları bu kadar tehlikeli? Bilen var mı?
Ben de mama sandalyesi bakıyorum da, bulamıyorum ki.
kızlar annemle konuştum şimdi ben sana 1 yaşından önce inek sütü vermiştim ayrıca unu fırında kavurup sütle mama yapardım pirinçunuda yedirdim bebek bisküviside hani obezmisin diyo
yok canım biberonuda zaten sadece uykuda alıyor normalde onuda kabul etmiyor artık bende uykuda bazen emziriyorum bazende biberonla veriyorum uyurken her ikisinde kabul ediyor
Evet canım kesinlikle. Eskiden kaşık yoktu biberon da, nasıl yapıyorlardı. Bazen ilk insanları düşünüyorum da işin içinden çıkamıyorum
Annemle birlikte oğlum için alışverişe çıkmıştık babam da vardı yanımızda. Ana kucağı oto koltuğu falan bakıyorduk. O kadar çeşit vardı ki karar vermekte şaşırıp anneme babama danışıyordum satıcı her ürün indirdiğinde. O sıra annemle babamın arasında şöyle bir konuşma geçmişti:
Biz nasıl büyüttük? İskemlenin içine oturturduk iskemlenin palilarını yaklardı çocuklar. (pali denilen şey de iskemlenin ayaklarını ayakları birbirine bağlayan parça , ya da ayakları da olabilir, tam bilmiyorum ben de) Yani şöyle birşeye oturtuluyorduk, bunu ters çevirip içine oturtulunca düşme tehlikesi de olmuyordu :
Eki Görüntüle 147671
Diş kaşıyıcısı ve oto koltuğu bir arada, hem de ana kucağı hem de mama sandalyesi
Bende onunsandıklarından almayı düşünüyorum. Oğluma ait şeyleri saklamak için kapağındada model hamur kısmı varmış bi taşla 2 kuş :)
Chicco mama sandalyesi playskool ve fisher price oyuncaklar hepsi ÇİN' de üretiliyo kullanıyorum üzerinde öle yazıyo Ahşap oyuncaklardan ben aldım ama bu dönemde çooook tehlikeli mazallah bizim ki direk fırlatır ys bizi morartır yada kafasını patlatır. :SSS
Ayeser labneler küçük paketlerden oluşan 8li paketlerden aldım bi tanesi 20 gr yarısını sabah yiyo yarısınıda öğleden sonra meyveye karıştırıp yiyo.
Ayeser sen hep karsta olduğundan bahsediyon benim 3 arkadaşım vardı karsta. Zorunlu göreve af gelince hepsi geldiler sen nie hala ordasın??
Kızlar bebişler emerken bi eliyle sizin yüzünüzle oynuyo mu?
merhaba arkadaşlar,harpy emekleme oyuncağı nasıl bişey?
merhaba canım.. bebeği emeklemeye teşvik ediyormuş bizimki dönmeye başlayınca bir tane alayım dedim belki hoşuna gider diye. yavaş yavaş ilerleyip müziklersesler yapıyor.. bebek de onu takip ediyormuş güya.. bakalım ben deneyip göreceğim işe yararsa size de söylerim :) linki aşağıda;
Playskool Emekleme Arkadaşım - Oyuncak - joker.com.tr