Canım gaz konusunda ben artık yardımcı olmamaya çalışıyorum. Yemek yedikten sonra kucağımda kısa bir süre oturtuyorum ve artık kendi çıkarabiliyor. Yardım etmemizi bekliyorlar ama yavaş yavaş kendi başlarına yapabilmeliler bunu. Canım ya başka bir sıkıntısı mı var Ece'nin? Neden uyumuyor ki, hadi uyumuyor neden bağırıyor acaba?
Merabalar herkesee
Bizde ek gida isine basladik yavas yavas baslarda kizim kabizdi onun icin sadece armut puresi veriyordum drumuz digerlerine baslamak icin dogru bi zamn degil demisti simdi yogurt elma veriyorum sebze corbasida vermek istiyorum ama korkuyorum acaba kabiz olurmu tekrar diye bi de kizim artik istiyor kasikla bi seyler ben yemek yerken kucagimdaysa agiz sapirdatiyor agzini aciyor kabiz olcak diye de hic bi sy vermick degilim heralde siz
nasi yapiyorsunuz ilk verisde ne kadar vermeliyim yardimci olurmusunuz lutfen bide artik yeni bi duzen oturttuk sayilir gece uykusuna yatarken butun isiklari kapatiyorum yanina yatiyorum los bi isik oluyo ama kendimde tepki vermiyorum yuzumle elleriyle oynaya oynaya uyuyor biraz uzun suruyor ama onceleri sallamaktan bi hal oluyodum
EMelcimcim cok saol ( adini gecmistn biliyorum) bende aptamil veriyorum gunde bi kez iki uc hafta oncesine kadar iki kez veriyodum 100 mi kadar drumuz 6 aylik kilosuna gelmis dedi o gunden beri bi kez veriyorum bakalim bu ay ki kilo alimi ne kadar ben ek gida vermeye korkuyorum ya midesi mahvolacakmis gibi geliyo niyeyse sanki hic yemeyecek hep beni emsin Hehehe sacmaliyorum bi de biberon kasik temiLigini nasi yapiyosunuz ben kaynatiyorum ve hemen cikariyorum suyun icinden peceteye koyuyorum kuruyor oyle
Gecen kabiz oldu diye dr goturdum bi arkadasimin tavsiye ettigi dr du adam bana guluguluverdi manyak midir nedir ilk cocugunuz heraldE dedi evet dedim belli dedi basladi gulmeye cocuk kabiz oldu diye dra mi getirilir cocuk bu kabizda olur ishalde dedi sasirdim kaldim ama yaklasik bi aydir boyle dedim erik marmelati ver fitil ver yaptir iste dedi ee her gun fitil mi yapiyim ben bu cocuga dedim yap nolcak dedi sastim valla ben mi pipirikliyim dr lar mi gEnis hangisi dogru anlamadim
bende silikon kasik kullaniyorum ama kaynatiyorum ama silikon oldugu icin kaynatmamakm gerekiyor bilmiyorum emzikleride kaynatiyorum ben yanlis mi acaba
canım gaz dediğim bağırsak gazı... yaa ben de düşünüyorum başka derdi var mı diye ama gün içinde çok mutlu bir bebek. öyle aman aman huzursuzluğu yok. doktor da her bişeyine bakıyor. tahlilleri de temiz çıktı. idrar yaptıramadık ama aman aman bir derdi yok gibi. zaten burda yazan arkadaşlara bakıyorumm onların ki de bağırıyor. hepsi değil ama yine de var bu dönem.
neden uyumuyor diye doktora sordum. o kadar olacak. ek gıda zamazingosu damak kaşıntısı vs. gibi sorunlar.
iyi bir gaz ilacı alacağım. om-x den memnundum ama değiştirmeye karar verdim. var mı tavsiyeniz
Tsk ederim tavsiyeler icin ayesercim yarin denicem anlattigin gibi :))
teşekkür ederim canım ,eşime kalsa bebek falan dinlemiyor kayak merkezine gitmek istiyor acemiler için sanırım Kars'ınki daha uygunmuşama bu kadarcık çocukla kaymaya gidersek herkes bize deli der sanırım , ben de Erzurum'a beklerim inşallah...
Ne güzel işte, biz de dün dışarı çıktık hava -2 derece idi. Oğlumuzu sarıp sarmalayıp arabasına bindirip önce yemeğe sonra misafirliğe gittik. Aslında benim istediğim böyle birşey. Bebeği engel yapmamak hayata. Nereye gidersek o da gelmeli. Babası da haklısın dedi. Biraz daha cesur ve aynı zamanda tedbirli davranacağız galiba bundan sonra. Bu akşam da misafirliğe gidebiliriz.
Emelcim misafirlik ve bebekle ilgili birşeyler yazacaktın sanki.:26:
Ya bide benim kizim cok bagiriyoo bagirmasindan konustugumu anlamiyorum ya bazen dusunuyorum bu kizda bi anormallikmi var diye
Eskileri tanımıyoruz biz
Biz otağımızı kurduk buraya
ben kayseride yaşıyorum 3gündür hava çok güzel güneş yüzünü gösterdi bahar gelmiş gibi bir hava var bende oğlumu dışarı çıkardım çok mutlu oldu montunu giydiği an anlıyor gezmeye gitceni çok mutlu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?