bu arada narkis ankara ya gelince ğörüşmek isterim bende ankarda oturuyorum.bu yoğurt olayı beni mahvetti. dün tv de haberlerde. kesinlikle 1 yaşına kadar bebeklerde keçi ve inek sütü kullanmayın. zararlı dediler.ne yapıyım kendi sütümü sağıp mayalasammı ki açaba.ne saçma.başka ne sütü var kızlar.birde kızlar ben hamile kaldığımdan beri ğünlük tutuyorum oğlum için.kaynanam benimle dalğa ğeçiyor. sen türünün son örneğisin diyor.başka yapan yoktur herhalde diyor. lütfen bebişler için ğünlük tutan varsa söylesin.de şu kaynananın ğözüne sokuyum.
kızlar ayrıyeten dün sevinç gözyaşı döktüm. eşim bana süpriz olarak oğlumuza iş bankasından bebek hesabı açtırmış. bir kumbara vermişle anahtarı sadece bankada imiş. çok mutlu oldum.bebğim için yatırım yapmak çok ğüzel
günaydın kızlar. uzun bir zamandır bu kadar ğüzel uyumamışltım .oğlum tam 5 saat uyanmadan uyudu. tabii sebebini biliyorum. sıkı durun kızlar açıklıyorum.odada buhar makinesi çalıştırdım.1 kere felan değil.bir kaç kere anısı oldu . ben tesadüf sanmıştım ama değil.kızlar mutlaka deneyin. buhar makineniz yoksada peteğin üzerine ıslak bir havlu veya bir kaba su koyun.o kadar ğüzerl bir duyğu ki sabah uykunu alıp uyanmak.anlatamak. çok mutluyum:)
benim bugün 3.yoğurt mayalayışım,vazgeçtim devam sütüyle yapmaktan ayran gibi oluyor yaaa,az önce pastörize sütle mayaladım,bakalım tutacak mı,çok heyecanlıyım
Programı paylaşsana canım biraz. Hangi yiyecekler handi aylarda? Sen ilk defakabak vereceksin değil mi? Benimki kabız olmuş gibi. Bu sabah fasulye tanesi gibi bişey yaptı. Ama huzursuz değil.
harpy cim yoğurt makinası işe yaradı yoğurt yaptım başardım :)
Şekerdelisi benim ailem Karamanda ben Ankara'da yaşıyoyorum, Ama eşimin işi mümkün olsa Konyaya yerleşmeyi çok istiyoruz. Ankara çok kalabalık ve evleri Konyanın evleri gibi geniş ferah ve güzel değil gibi gibi birsürü şey var işte. Ama iş icabı burdayız
Günlük tutan arkadaşlar ne yazıyorsunuz ? :))
Ben hazır bebeğin günlüklerinden aldım onu doldurduruyorum. Orda da ilk yaptığı şeyler var hep :)
kitapyurdu: kitap - İlklerim Bebeğimin Günlüğü - Abdülkadir Süphandağı, İlklerim bebeğimin günlüğü, İLKLERIM BEBEĞIMIN GÜNLÜĞÜ,
Kendi yazmaya üşenen annelere tavsiye ederim :)
canım ben öyle hazır bir defter almak istemedim dediğin gibi insana yol gösteriyor ama bir açıdan da insanı sınırlıyor. ben öyle hissettiğim için normal güzel kapaklı bir deftere tutuyorum. yaşadığım bana değişik gelen duygu durumumu iyi ya da kötü olarak etkileyen her şeyi yazıyorum. mesela eşime kızdıysam onu da yazıyorum olayı anlatmadan tabi. sadece kötü bir gündü diyorum. bunlar nadir oluyor tabi ama işte duygusal patlamalar yaşadığım günlerde ona yazma ihtiyacı hissediyorum.
Delirmek üzereyim kızlar ya.Kafam ağrıdan çatlıyor.Bebeğimin kakasında kan vardı.İshal ve grip geçti derken şimdide bu çıktı başıma.Nezor işmiş bebek büyütmek.Başı na gelen varmı.Dr tahlil yaptır dedi dizanteri olabilir dedi korkuttu beni.Eşimde çocuk gayet iyi stres yapıp durma dedi.Akşama yada yarın yaptırırız dedi.Ben çok evham yapıyorum ya.Başım ağrımaya başladı stresten.Migren tutcak yine.Lanet olsun .
harpy cim yoğurt makinası işe yaradı yoğurt yaptım başardım :)
afiyet olsun Salih Efe'me
Mehmet Sercan a da airalimmi peki bakalım
devam sütü dediği 1 numara yani yanlış yazmışım :)
bu arada annelik akademisinden bahsetti yasitesine bi girdim ücretsiz kitap gönderiyo hemen doldurdum formu isteyen varsa linki aşağıda;
AnnelikAkademisi.com
ya benimki de çok az ve yoğun yapıyor bazen ve o zamanlar özellikle iştahsız oluyor.. yine sinirlerim oynadı hiç bişey yemiyor 2 gündür..kabağında tadına bakmadı kafayı yicem bir gün...
Delirmek üzereyim kızlar ya.Kafam ağrıdan çatlıyor.Bebeğimin kakasında kan vardı.İshal ve grip geçti derken şimdide bu çıktı başıma.Nezor işmiş bebek büyütmek.Başı na gelen varmı.Dr tahlil yaptır dedi dizanteri olabilir dedi korkuttu beni.Eşimde çocuk gayet iyi stres yapıp durma dedi.Akşama yada yarın yaptırırız dedi.Ben çok evham yapıyorum ya.Başım ağrımaya başladı stresten.Migren tutcak yine.Lanet olsun .
Bebeği yedirmeye başlamadan önce, azıcık emzirmeyi denedin mi? İştahı açılıyor diye okumuştum, bizde işe yarıyor, bir de renkli mama tabakları kullanmayı dene eğer cam tabakta veriyosan
Canım esim doktor ona sordum kakasi ishal seklinde ve icinde sümüksü bir görünüm varsa dizanteridir telaslanmadan gün icinde doktora gitsinler dlyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?