bu arada narkis ankara ya gelince ğörüşmek isterim bende ankarda oturuyorum.bu yoğurt olayı beni mahvetti. dün tv de haberlerde. kesinlikle 1 yaşına kadar bebeklerde keçi ve inek sütü kullanmayın. zararlı dediler.ne yapıyım kendi sütümü sağıp mayalasammı ki açaba.ne saçma.başka ne sütü var kızlar.birde kızlar ben hamile kaldığımdan beri ğünlük tutuyorum oğlum için.kaynanam benimle dalğa ğeçiyor. sen türünün son örneğisin diyor.başka yapan yoktur herhalde diyor. lütfen bebişler için ğünlük tutan varsa söylesin.de şu kaynananın ğözüne sokuyum.
kızlar ayrıyeten dün sevinç gözyaşı döktüm. eşim bana süpriz olarak oğlumuza iş bankasından bebek hesabı açtırmış. bir kumbara vermişle anahtarı sadece bankada imiş. çok mutlu oldum.bebğim için yatırım yapmak çok ğüzel
ben ben :) hamileliği çok istediğim için ben hamile kalmadan önce başlamıştım hala devam ediyorum hem de artık daha sık yazar oldum. bebişin her şeyini yazmaya çalışıyorum. arada bir hatırlamak için geçmişe dönüyorum. ilerde de lazım olacak zaten insanoğlu unutuyor işte
günaydın kızlar. uzun bir zamandır bu kadar ğüzel uyumamışltım .oğlum tam 5 saat uyanmadan uyudu. tabii sebebini biliyorum. sıkı durun kızlar açıklıyorum.odada buhar makinesi çalıştırdım.1 kere felan değil.bir kaç kere anısı oldu . ben tesadüf sanmıştım ama değil.kızlar mutlaka deneyin. buhar makineniz yoksada peteğin üzerine ıslak bir havlu veya bir kaba su koyun.o kadar ğüzerl bir duyğu ki sabah uykunu alıp uyanmak.anlatamak. çok mutluyum:)
kesinlikle deneyeceğim biz de var ama ben bunun üflediğinin ne faydası olacak ki diyordumm..
benim bugün 3.yoğurt mayalayışım,vazgeçtim devam sütüyle yapmaktan ayran gibi oluyor yaaa,az önce pastörize sütle mayaladım,bakalım tutacak mı,çok heyecanlıyım
BENİM YOĞURT TUTMUŞŞŞ :)) 500 cc yörsan pastörize GÜNLÜK sütü. 1 çorba kaşığı sütaş süzme yoğurtla yoğurt makinesinde mayaladımm evet başardıımm oğluşum da ayıla bayıla yediii