2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar yazdıklarınızı okudumda bebeklerinize ek gıdalara başlamışsınız ben emzirmek dışında hiçbişey vermiyorum geç mi kaldım sizce doktorumuz 6aylık olana kadar hiçbişey verme dedi..:44::44:

ayırın yoğurduda alın gelin

tamam canım aşımıza az kaldı gelirken getiririz inşallah :))

bizimki de arada dediğin gibi bıngıl bıngıl sümüksü oluyor o önemli değil. burda önemli olan kanlı ve sümüksü olması. senin dediğin gibi kanama popodan da olabilir ama kan olunca işin içinde göz ardı etmemeli. ama panik de yapmamalı çok çabuk tedavi ediliyr dizanteriler artık

kızlar ancak okuyabildim yazdıklarınızı günlük olayında bir şey söylemek isterim. ben ğünlüğü hamile kaldığım günden başlayarak hamileliğim boyunca sadece hastane kontrollerimi ve ve çok özel aile toplantılarını yazdım sonra doğumunu ve doğduktn sonra yaptığı ilk şeyleri yazdım ğünlüğümde bir kaç sayfa bıraktım. aile büyüklerine anneanneye dedeye yani oğlum büyüdüğünde büyük bir ihtimal hayatta olmayacak kişilerin yazmasını istedim.ve böyle devam edecek ğünlükde sizlerdende bahsettim.:)allah bana ömür verirse bu oğlumun bebği olduğu zaman yada evlenirken vermeyi planlıyorum sadece bu değil. doğduğu gün hürriyet gazetesi aldırdım ,hastanedeki bilekliklerimiz o ğüne ait bir takvim yaprağı.birde imsakiye koydum ramazanda doğmuştu ya. onların hepsini birlikte vercem pardon birde kumbarasının hesap cüzdanını:)ben buna başlarken benim hamileliğim tehlikeliydi hipertansiyon vardı.masada kalma ihtimalim vardı.ona karşı başladım.ama allahdan oğlumu kuçağıma aldım .

tuana salih efem yoğurt yemeye mi başladı yerim ben onu

evet bugün yaptığım yoğurdu gönül rahatlığıyla verdim ilk defa :) o da yok demedi yedi maşallah ben de şaşırdım bir de arada muz veriyordum onlar da gdoluymuş bıraktım vermeyi. başka da hep süt alıyoruz bizde. eşim yoğurt uyku da yapar dedi bakalım bana faydası olacak mı olursa sen de ver yoğurtan geç kalmadın canım azar azar verelim işte bize de doktor öyle dedi 6 ay diye e işte anca. :26:

hayır canım bizde aman aman her öğün ek gıda vermiyoruz alıştırma yapıyoruz sende başla yavaş yavaş. ama dikkatli ol. ilk başlarda bebeğinin alerjisi varmı dikkat et.her yiyeceğin arasında 2 ğün olsun.canım

dene bakalım uyursa kesin vereyim bende ben hala hiçbişey vermiyorum benimkide bu gece beni yine çıldırttı çok sık emdi acaba doymuyomu diye düşündüm ama bizimkilerin huyu galiba sabaha kadar emmek

aynen ben de senin yaptığın gibi baştan beri yazıyorum ve anneanne dede dayı amca baba hepsine yaprak ayırdım günlükten :)

canım ben ilk elma havuç püresi ile başladım sonra yoğurt sonrada çorbalara ğeçtim ben ne pişirisem ondan vermeye başladım.mama hiç yemedik biz.

bende elma ve havuç suyu sıktım ferro sanolu vermek için ikisinide denedim ama içmedi ilaçtan mı kaynaklanıyo diye ilaçsız verdim ama sevmiyo ilk elma suyu vermiştim daha 1hafta sonra havuç suyu denedim ama ikisinide sevmedi bende ısrar etmedim bıraktım şimdi hiçbişey vermiyorum

2.kakasıda kanlı çıktı.Yeşil sümüksü ve ishal şeklindeydi.3.kakayı hemen tahlile götürcem.Hafif ateşide var gibi .İlaç falan vermedim kıyafetlerini çıkardım.Dua edin bize nolur...

Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi birşey çıkmaz, Allah tüm bebek ve annelerin yardımcısı olsun.

tatlım sana kendi fikrimi söylemek isterim ferro sano yu doktorda banada yiyeceklerine kat dedi ama yanlış benim oğluşum mercimek çorbasını çok ğüzel içiyordu 1 kere onu katıp verdim çoçuk bir daha ağzını sürmedi sonradan sonradan zor alıştırdım. o yiyeceklerin tadını bozuyor.sen ilk önce sade ver meyveleribir alışsın katma onu tadı iğrenç ben bile iğreniyorum bebkler ne yapsın.dediğim ğibi sen önce başka bir meyveyi sade ver.

2.kakasıda kanlı çıktı.Yeşil sümüksü ve ishal şeklindeydi.3.kakayı hemen tahlile götürcem.Hafif ateşide var gibi .İlaç falan vermedim kıyafetlerini çıkardım.Dua edin bize nolur...

Canım yine öyleyse götür doktora bekleme derim ben ama tam hafta sonuna denk geldi acile mi götüreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…