• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

balkabağından bahsetti :D bende tam balkabağı pişiriyordum öğlen için :D sütle pişiriyormuş içine biraz devam sütü koymaya karar verdim :D

Ben butün yiyeceklerine (yoğurt ve meyveler hariç) katıyorum milupanın 1 numarasından, 2 ye geçmedik daha. Hem tadını güzelleştiriyor hem de niteliğini artırıyor.

Programı paylaşsana canım biraz. Hangi yiyecekler handi aylarda? Sen ilk defakabak vereceksin değil mi? Benimki kabız olmuş gibi. Bu sabah fasulye tanesi gibi bişey yaptı. Ama huzursuz değil.

bu arada narkis ankara ya gelince ğörüşmek isterim bende ankarda oturuyorum.bu yoğurt olayı beni mahvetti. dün tv de haberlerde. kesinlikle 1 yaşına kadar bebeklerde keçi ve inek sütü kullanmayın. zararlı dediler.ne yapıyım kendi sütümü sağıp mayalasammı ki açaba.ne saçma.başka ne sütü var kızlar.birde kızlar ben hamile kaldığımdan beri ğünlük tutuyorum oğlum için.kaynanam benimle dalğa ğeçiyor. sen türünün son örneğisin diyor.başka yapan yoktur herhalde diyor. lütfen bebişler için ğünlük tutan varsa söylesin.de şu kaynananın ğözüne sokuyum.

kızlar ayrıyeten dün sevinç gözyaşı döktüm. eşim bana süpriz olarak oğlumuza iş bankasından bebek hesabı açtırmış. bir kumbara vermişle anahtarı sadece bankada imiş. çok mutlu oldum.bebğim için yatırım yapmak çok ğüzel:68:

inşallah canım ankaraya geldiğim zaman ben de görüşmeyi çok isterim,yoğurt için inek ve keçi sütü kullanmayacaksak neyle yapacağız anlamıyorum ben her söylenen haberede inanmak istemiyorum artık ,günlük tutma fikri çok güzel bence çok iyi yapmışsın ben de yapmayı isterdim ama sanırım biraz tembelim bu konularda:) ,bebeklerimiz için şimdiden yatırım yapmak çok doğru bencede biz de görev nedeniyle memleketimizin en ücra yerlerine gitmek zorundayız bu nedenle oğlumun daha iyi yerlerde eğitim alması için bizde köşeye bişeyler atmaya çalışıyoruz :)

Programı paylaşsana canım biraz. Hangi yiyecekler handi aylarda? Sen ilk defakabak vereceksin değil mi? Benimki kabız olmuş gibi. Bu sabah fasulye tanesi gibi bişey yaptı. Ama huzursuz değil.

canım öyle bişeyden bahsetmedi daha çok 1 yaş üstü çocuklardan bahsettiler. köftenin içine sebze ve irmik koyuyormuş, makarna ya faydalı soslar yapıyormuş bir de yoğurttan bahsetti faydalı felan diye. gerisini ben de izlemedim zaten hamilelikten bahsedeceklerdi.

Back