• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ne kadar sohbet etmişsiniz masallah. oku oku bitiremedim 6200 e geldim ancak sabah okul yok okumaya devam edecegim yoruldum :)

Bu arada yapmaya çalıştığım yoğurt süper oldu, tadı da kıvamı da çok güzel. :nazar:
sekerdelisi bak tarih nelere şahitlik ediyor sürekli yoğurt tarifi soruyordum artık ben de yapabiliyorum:1:, tarifi yazacağım Harpy ve mavi1000 denersiniz isterseniz. Bebeğimi uyutayım önce.

süpersin canım :))

oğlumada genelde sadece Mehmet diyorlar tabi arkasından hemen onun ismi Mehmet Alp uyarısını duyuyorlar:), annemler ankara dikimevi tarafında oturuyor ben eşimin işi dolayısıyla konyaya gittim ,ankaraya sık geliyorum ama birgün inşallah ankarada buluşuruz .

canım konyanın neredindesiniz? ben de konyadayım

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bilğisayarımı yeni aldım. bu arada bende eylül annesiyim 1 eylülde geldi oğluşum dünyaya.2 dişi çıktı bana erken ğibi geldi. zararı olurmu acaba.doktora götürmelimiyim.?:89::26:

hoşgeldin canım biraz geç oldu ama :)

süpersin ben de kayınvalideme kızdığımda kullanıyorum onu :
sen dahada süpersin ozaman :4::41::27: ben kayınvalideme şöyle birşeyler buldum bunlar naıl

ben de kullanmak istiyorum onlardan hem de bol boooool :52::37::20::41::41::41::41::41::41::41:

merhaba kızlar topiği yeni gördüm bende 2010 eylül annesiyim 23 eylül doğumlu oğluşum aslında ekim annesi olcaktım ama 36 haftalık doğum yaptım herşey normal giderken erken doğum yaptım bebişim hala dönmediği için sezeryan oldum oğlum 2. bebeğim iki yöntemide denemiş biriyim ama normal doğumu tercih ederim sezeryanda hiç ağrı sızı çekmedim ama herşeyin normali en iyisi

hoşgeldiiiin :)

Heheee :) Seni gerçekten çok merak ettim Çünkü bende Konyalıyım. Konya > kARAMAN :)

BENDE NOrmal yaptım. Çok daha rahattı, hiç korktuğum gibi değildi :) Çok güzeldi oğlumun doğumunu saniye saniye hissettim :)

ne kadar çok konyalı varmış. Canım konyada mısın karamanda mı? neresinde oturuyorsunuz?

ya kızlar kilo demişken regli oldunuz mu? bi başlık açtım ama kimse sallamadı :( belki buradan daha çok cevap alabilirim.

ben geçen ay oldum ama bu ay olmadım pko vardı acaba hala devam mı? :(((

herkese slmlarr.. gene götürmüşsünüz muhabbeti yaaa.. benim bebiş bana izin vermiyor girip bakamadım hiç.. :20::20:

ben de hala regl olmadım arada aklıma geliyor gebelik testi felan mı yaptırsam acaba diye :49::49: ayyy şakası bile korkunç.. en azından şimdilik.. zor kendime geldim.

ben 4 kere yaptım evde gebelik testi insan korkuyor ya:18::1::1:

Merhaba Mihri.Yardımcı alıyor musun sen,iki çocukla ne yapıyorsun?[/QUOTE
canım günlük yardımcı alacak kadar zengin biri değiliz kendi kendine geçinen bir aileyiz
aslıda iki çocuk biraz zor ama benim kızım 9 yaşında belki küçük olsaydı işim zor olurdu ama şu an sadece bana zorluğu okuluyla fazlasıyla ilgilenmem yoksa bana evd çok yardım kızım eve gelince bütün işlerimi yapıyorum kardeşine bakıyor hatta altını bie değiştiriyor bez getir şunu getir bunu götür baya yardımcı yani biraz ara verp 2. çocuğu tafsiye ederim fazla kıskançlıkda olmuyor tek kötü yanıilk çocuk yalnız büyüyor :80:

günaydın kızlar. uzun bir zamandır bu kadar ğüzel uyumamışltım .oğlum tam 5 saat uyanmadan uyudu. tabii sebebini biliyorum. sıkı durun kızlar açıklıyorum.odada buhar makinesi çalıştırdım.1 kere felan değil.bir kaç kere anısı oldu . ben tesadüf sanmıştım ama değil.kızlar mutlaka deneyin. buhar makineniz yoksada peteğin üzerine ıslak bir havlu veya bir kaba su koyun.o kadar ğüzerl bir duyğu ki sabah uykunu alıp uyanmak.anlatamak. çok mutluyum:):66::66::1::46:

bu arada narkis ankara ya gelince ğörüşmek isterim bende ankarda oturuyorum.bu yoğurt olayı beni mahvetti. dün tv de haberlerde. kesinlikle 1 yaşına kadar bebeklerde keçi ve inek sütü kullanmayın. zararlı dediler.ne yapıyım kendi sütümü sağıp mayalasammı ki açaba.ne saçma.başka ne sütü var kızlar.birde kızlar ben hamile kaldığımdan beri ğünlük tutuyorum oğlum için.kaynanam benimle dalğa ğeçiyor. sen türünün son örneğisin diyor.başka yapan yoktur herhalde diyor. lütfen bebişler için ğünlük tutan varsa söylesin.de şu kaynananın ğözüne sokuyum.

kızlar ayrıyeten dün sevinç gözyaşı döktüm. eşim bana süpriz olarak oğlumuza iş bankasından bebek hesabı açtırmış. bir kumbara vermişle anahtarı sadece bankada imiş. çok mutlu oldum.bebğim için yatırım yapmak çok ğüzel:68:

günaydın kızlar. uzun bir zamandır bu kadar ğüzel uyumamışltım .oğlum tam 5 saat uyanmadan uyudu. tabii sebebini biliyorum. sıkı durun kızlar açıklıyorum.odada buhar makinesi çalıştırdım.1 kere felan değil.bir kaç kere anısı oldu . ben tesadüf sanmıştım ama değil.kızlar mutlaka deneyin. buhar makineniz yoksada peteğin üzerine ıslak bir havlu veya bir kaba su koyun.o kadar ğüzerl bir duyğu ki sabah uykunu alıp uyanmak.anlatamak. çok mutluyum:):66::66::1::46:

maşallah maşallah.. benim bebeğim 2 aylıkken gece boyunca uyuyordu.. sonra sütüm yetmemeye başladıkça kısalmaya başladı uykuları :( inşallah akşam yemeği verince doktor bu sorunuaşarız diye umut ediyorum :(

Günaydın,
sorun değil tatlım.ben daha oğlum doğmadan almıştım.2.kutu bitmek üzere
Bahsettiğim bebeğimize kulşlandığımız kan damlası canım. Bizim kullandığımız değil.
iyiakşamlar
benimde kızım diş yüzünden baya bi huysuz oluyo bazen mutfağa götürüyorum çok mutlu oluyo ozaman
Bizimki de mutfağı çok seviyor, şuan mutfaktayız hatta:1:

Emel ben de becerip ekleyemedim seni. Benim kız da tam 5 aylık olduğunda iyice bozuldu uykuları.Günlüğüme baktım,ilk kız da o devirde bozulmuş çok.Sanırım bu bir dönem ve geçecek.Dişlerle ilgili olabilir belki ama benim büyük kızın ilk dişi 8.ayda çıkmıştı.
Günlük tutmak ne güzel ya , keşke ben d etutabilseydim. Ama hiç beceremiyorum böyle şeyleri.

bu arada narkis ankara ya gelince ğörüşmek isterim bende ankarda oturuyorum.bu yoğurt olayı beni mahvetti. dün tv de haberlerde. kesinlikle 1 yaşına kadar bebeklerde keçi ve inek sütü kullanmayın. zararlı dediler.ne yapıyım kendi sütümü sağıp mayalasammı ki açaba.ne saçma.başka ne sütü var kızlar.birde kızlar ben hamile kaldığımdan beri ğünlük tutuyorum oğlum için.kaynanam benimle dalğa ğeçiyor. sen türünün son örneğisin diyor.başka yapan yoktur herhalde diyor. lütfen bebişler için ğünlük tutan varsa söylesin.de şu kaynananın ğözüne sokuyum.

kızlar ayrıyeten dün sevinç gözyaşı döktüm. eşim bana süpriz olarak oğlumuza iş bankasından bebek hesabı açtırmış. bir kumbara vermişle anahtarı sadece bankada imiş. çok mutlu oldum.bebğim için yatırım yapmak çok ğüzel:68:

dilek1971 tutmuş canım, ben de isterdim ama tutmadım . Eşinin yaptığına sevindim. Biz de her ay bir çeyrek alıyorduk ama bikaç ay aksattık. Eğitimi için kullanmak üzere. Yeniden başlamamız lazım yatırıma. Malum meslek icabı Türkiyenin en mahrum yerlerinde bile bulunabiliyoruz. Belki de bazı zamanlar kolejde okumak durumunda kalabilir oğlumuz.
bu arada günaydınnnn :) bugün oğlum abartıp 6da uyandı saolsun babası baktı ben uyudum :D
Benimki hergün 6 da kalkıyor :53:

günaydıııın geçmişi okudum bitirdim oh canıma değsin :) bugün evdeyim hafta sonu diye kimse olmaz artık. Eşim çalışıyor hafta sonu ben de çalışmaya basladım ayeser dedim ben sana zengin olacaz diye sabancı koç mikrosoft halt edecek yanımızda :))))

meltemcim bende küçük cam kaseye günlük yapıyorum yoğurdumu hergece 12 de mayalıyorum gece 4 gibi kızımı emzirmeye uyandığımda dolaba koyuyorum sonrasında mis gibi yoğurt :52: ek gıdaya geçtiğimden beri günlük yapıyorum :27:

Back