iyi akşamlar anneler,benim oğlum tam üç gecedir uyuyamıyor tam 4-5 kez kalkıyor,eskiden 5- 6 kez kalkardı ama 2 aydır geceleri artık nihayet uyumaya başladı sadece 2 kez kalkardı hatta bazen sadece 1 kez bile kalktığı oluyordu,bu arada biz ek gıdaya 3 hafta oldu başlayalı,sabahları mamasından 1 saat sonra muhallebisini yerdi,öğleden sonra bisküvili mamasını yerdi,akşama doğru meyvesini,bazı gece yatmadan öncede pirinç unu yerdi.ama benim bebeğim doğduğunun 5.günü kolik oldu ve bu durum 4-4.5 ay sürdü bundan dolayı kucağa alıştı ve gündüz uykuları yok denecek kadar az,yani çok sorunlu ama çok şükür sağlıklı bir bebek.şimdi 3 gündür de bisküvi ve muhallebisini yemiyor,muhallebisini az da olsa yiyor ama meyvesini yiyor,ve salyası inanılmaz fazla akıyor acaba gece uykusu neden 3 gündür yok,ne olmuş olabilirki dişimi çıkacak acaba zaten gündüz uyumuyor bide yine gece uykusu bozuldu hep bölemi olacak yine,zaten perişan haldeyim bütün gün kucağımdan bırakamıyorum avazı çıktığı kadar bağırıyor,yere nasıl alıştırcam bilmiyorum,bir fikir verin arkadaşlar...