Bizde o kanal yokmuş yaaa
kızlr mutlaka kanaltürk ü açın hemen bebeğim proğramı başladı ek besin felan onları konuşacaklarmış.
Sağol canım çok makbule geçer.üzüldüm. çok ğüzel konular var bu hafta ek besinne ğeçiş özel bakım neyse ben izleyim senin için özet geçerim. sıkma canını.
Sağol canım çok makbule geçer.
balkabağından bahsettibende tam balkabağı pişiriyordum öğlen için sütle pişiriyormuş içine biraz devam sütü koymaya karar verdim
Ben de sipariş verdim.
Anneakademisi Türkiyenin her yerine yolluyor, bakalım.uzun zamandır bi kitap arıyordum. iyi oldu bu elimdekini bitirene kadar gelse bari..
bu arada e bebekten sipariş verdim geçen servisleri süper ertesi gün sabah geldi.. karsa da getirirler eminim :)
bu arada narkis ankara ya gelince ğörüşmek isterim bende ankarda oturuyorum.bu yoğurt olayı beni mahvetti. dün tv de haberlerde. kesinlikle 1 yaşına kadar bebeklerde keçi ve inek sütü kullanmayın. zararlı dediler.ne yapıyım kendi sütümü sağıp mayalasammı ki açaba.ne saçma.başka ne sütü var kızlar.birde kızlar ben hamile kaldığımdan beri ğünlük tutuyorum oğlum için.kaynanam benimle dalğa ğeçiyor. sen türünün son örneğisin diyor.başka yapan yoktur herhalde diyor. lütfen bebişler için ğünlük tutan varsa söylesin.de şu kaynananın ğözüne sokuyum.
kızlar ayrıyeten dün sevinç gözyaşı döktüm. eşim bana süpriz olarak oğlumuza iş bankasından bebek hesabı açtırmış. bir kumbara vermişle anahtarı sadece bankada imiş. çok mutlu oldum.bebğim için yatırım yapmak çok ğüzel
Programı paylaşsana canım biraz. Hangi yiyecekler handi aylarda? Sen ilk defakabak vereceksin değil mi? Benimki kabız olmuş gibi. Bu sabah fasulye tanesi gibi bişey yaptı. Ama huzursuz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?