2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

balkabağından bahsetti bende tam balkabağı pişiriyordum öğlen için sütle pişiriyormuş içine biraz devam sütü koymaya karar verdim

Ben butün yiyeceklerine (yoğurt ve meyveler hariç) katıyorum milupanın 1 numarasından, 2 ye geçmedik daha. Hem tadını güzelleştiriyor hem de niteliğini artırıyor.

Programı paylaşsana canım biraz. Hangi yiyecekler handi aylarda? Sen ilk defakabak vereceksin değil mi? Benimki kabız olmuş gibi. Bu sabah fasulye tanesi gibi bişey yaptı. Ama huzursuz değil.

inşallah canım ankaraya geldiğim zaman ben de görüşmeyi çok isterim,yoğurt için inek ve keçi sütü kullanmayacaksak neyle yapacağız anlamıyorum ben her söylenen haberede inanmak istemiyorum artık ,günlük tutma fikri çok güzel bence çok iyi yapmışsın ben de yapmayı isterdim ama sanırım biraz tembelim bu konularda:) ,bebeklerimiz için şimdiden yatırım yapmak çok doğru bencede biz de görev nedeniyle memleketimizin en ücra yerlerine gitmek zorundayız bu nedenle oğlumun daha iyi yerlerde eğitim alması için bizde köşeye bişeyler atmaya çalışıyoruz :)

Programı paylaşsana canım biraz. Hangi yiyecekler handi aylarda? Sen ilk defakabak vereceksin değil mi? Benimki kabız olmuş gibi. Bu sabah fasulye tanesi gibi bişey yaptı. Ama huzursuz değil.

canım öyle bişeyden bahsetmedi daha çok 1 yaş üstü çocuklardan bahsettiler. köftenin içine sebze ve irmik koyuyormuş, makarna ya faydalı soslar yapıyormuş bir de yoğurttan bahsetti faydalı felan diye. gerisini ben de izlemedim zaten hamilelikten bahsedeceklerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…