Bizde de var ondan 30 ml. biberon değil de delikli sert bir ucu var. Bizimki onu beceremiyor. Isırıyor sedece.Çekmeyince su çıkmıyor. biberonun ucunsan ağzına sıkıyorum ben
Bu sıralar döndü dönecek, çok uğraşıyor, bu güne kadar 2 kere döndü kendi kendine hala cebelleşiyor döneceğim diye. Sevdiği bir mavi uçağı var unu almak için dönüyor. Sizinkiler ne alemde?
Prima ve huggies'den başkasını kullanan var mı? Özellikle evybaby ve Molfix?
Sizde bezde bi koku alıyo musunuz?
Islak mendil kullanıyomusunuz? Onlardada bir sürü zararlı madde varmış. Unibaby yenidoğan tavsiye etmişti doktor bana onda sadece saf su var yazıyo ama acaba doğru mu?
pamuk ve su diyolar ama her yerde ben nerden buluyum suyu pamuğu taşıması pratik die kullanıyoz ıslak mendil ? :SS
yoğurdu yine beceremedim ya.3.oldu bu.Ayran gibi olmuş.Tadı fena değil ama hiç yoğurda benzemiyor.Pes ediyorum ben.HAzır yoğurtlardan versem bir zararı olurmu acaba.:44:
yoğurdu yine beceremedim ya.3.oldu bu.Ayran gibi olmuş.Tadı fena değil ama hiç yoğurda benzemiyor.Pes ediyorum ben.HAzır yoğurtlardan versem bir zararı olurmu acaba.:44:
Prima ve huggies'den başkasını kullanan var mı? Özellikle evybaby ve Molfix?
Sizde bezde bi koku alıyo musunuz?
Islak mendil kullanıyomusunuz? Onlardada bir sürü zararlı madde varmış. Unibaby yenidoğan tavsiye etmişti doktor bana onda sadece saf su var yazıyo ama acaba doğru mu?
pamuk ve su diyolar ama her yerde ben nerden buluyum suyu pamuğu taşıması pratik die kullanıyoz ıslak mendil ? :SS
Süper olur bebekler azıcık daha büyüse, bir de kış atlatılsa yaz tatili gelse çok daha iyi, yazın istanbulda olacağım galiba ben, Ankaraya hiç gelmedim.Görümcemin bi arkadaşıda koymayı düşünüyomuş, Mehmetle birlikte kolay söyleniyo diye koyduk ama Mehmet Ali, Mehmet Akif dienler oluyo :)
Ankara'nın neresindensin? Ben evlenince Ankaralı oldum :)
Belki sitedeki tüm Eylül anneleri ile Geleneksel 2010 Eylül anneleri buluşması düzenleriz :)
Mesela Ayeser'i, msnbnbc (yanlış yazmış olabilirim), şekerdelisini ve bebişlerini merak ediyorum :)
Güzel olur :) Belki ilerde yaparız :)
Yok yok süslü oluyorlar, sekerdelisi kabul etticanım ben de ingilizce öğretmeniyim :)ingilizce öğretmenleri süslü olmaz da bakımlı olur bence :)) bugün geç kalmışım pek kimsecikler yok
Benim bebeğim şu anda 7,5 kg,tam 5 ay 19 günlük,ayda ortalama 600-700 gr alıyor hep.Sütüm yetiyor hatta benimki de doğduğundan beri sık ama az emiyor,memede süt kalıyor hep.Benim kız daha çok emse daha iyi kilo alır.Ben 2 aydan fazladır hep aynı odada ve sessizlikte emziriyorum,bazen sadece doğa sesleri ya da klasik müzik eşliğinde.Emerken birisi odaya girerse bırakır hemen,ben konuşursam bırakır,TV açıksa bırakır ....Gece daha iyi emiyor o da uyurken.Yine de bence uyuyan çocuğu kaldırma gece emsin diye,hep o saatte emmeye alışırsa da sana zor olur sonraki dönemlerde.Kilosu iyi ki 4 numara bez sıkıyor senin oğlanı,maşallah.
Ben doğduğundan beri uni baby yenidoğan kullanıyorum.Şimdi bir de joker mağazasının internet sitesinde ıslatılmaya hazır pamuklu kuru mendiller buldum,tavsiye ederim,kullanışlı,pamuk derdine son veriyor ama karton kutuda. Adını hatırlamıyorum,sonra yazarım.
Görümcemin bi arkadaşıda koymayı düşünüyomuş, Mehmetle birlikte kolay söyleniyo diye koyduk ama Mehmet Ali, Mehmet Akif dienler oluyo :)
Ankara'nın neresindensin? Ben evlenince Ankaralı oldum :)
Belki sitedeki tüm Eylül anneleri ile Geleneksel 2010 Eylül anneleri buluşması düzenleriz :)
Mesela Ayeser'i, msnbnbc (yanlış yazmış olabilirim), şekerdelisini ve bebişlerini merak ediyorum :)
Güzel olur :) Belki ilerde yaparız :)
komik bir soru gibi gelebilir ama bişey soracam.17 eylül doğumlu kızıma 5 aylıkmı demeliyim 6 aylıkmı.ben 5 aylık diyorum.bu ayın sonuna geldiğimizde de 5 buçuk aylık olacak dimi.ama şu muhabbet var ya:beşini bitirdi,tamamladı 6 ayın içinde falan.ben şimdi boy kilo ölçüsüne baktığımda internetten falan 5 aylık bebek gelişimine bakıorum hep.
ayeser ben de aptamilin devam sütüyle yapıyorum iki defadır ama kıvamını tutturamıyorum,ayrandan biraz koyu gibi oluyor,oğlum severek yiyor ama,halbuki kendimize pastörize sütle yapıyorum çok iyi tutturuyorum,anlamadım gitti nerde hata yapıyorum.pastörize sütle yoğurt bebeğe zararlı olur mu acaba,doktorumuzun verdiği listede ve tariflerde pastörize sütle yoğurt yapabilirsiniz diye not düşmüş ama yine de alerji olur diye tedirginim.senin bebiş yedi mi,bir sorun oldu mu?
komik bir soru gibi gelebilir ama bişey soracam.17 eylül doğumlu kızıma 5 aylıkmı demeliyim 6 aylıkmı.ben 5 aylık diyorum.bu ayın sonuna geldiğimizde de 5 buçuk aylık olacak dimi.ama şu muhabbet var ya:beşini bitirdi,tamamladı 6 ayın içinde falan.ben şimdi boy kilo ölçüsüne baktığımda internetten falan 5 aylık bebek gelişimine bakıorum hep.
tünaydınlar herkese :80: benim dünkü yoğurt yine ayran oldusinirden gülüyorum artık. ayeser amma uzun bekletiyormuşsun 8 saat ben her yerde 4 saat diye okumuştum.. 4 saat bekletiyorum sadece dur bakim sabah yine mayaladım bu sefer ben de uzun bekleteyim bakalım olcak mı. inşallah olur yaa vereceğim paradan çok mutfakta kaplayacağı yere üzülüyorum bu yoğurt makinesinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?