Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın bitter
ben de kaç gündür cips yesem mi diye düşünüyorum bi yandan canım çekiyor bi yandan miydem bulanıyor
Kızlar doktorlarımızın isimlerini de ekleyelimi listeye.. Hem fikir olur..
Ben mesela hala kararsızım...
İlk muayenemi osmanoğlu kliniğinde Filiz Ak ta oldum ama hiç memnun kalmadım, ve zaten ssk ile anlaşması da yokmuş... Ptesi kontrole tekrar ona gitcem ama değiştiricem....
Avrupayasında özellile mecidiyeköy şişli fatih civarlarında bir hastane ve doktor arıyorum...
fazla doktor değiştirmiyim, doğumuma girecek olan doktor herşeyi baştan sona bilsin istiyorum.....
kızlarbu mevsimde neden domatez yiyorsunuz ki hiç mevsimi değil yanii....
ya kızlar benim hiç bulantım yok. 7 haftalığım. normalmi acaba ya endişeleniyorum
ya kızlar benim hiç bulantım yok. 7 haftalığım. normalmi acaba ya endişeleniyorum
kızlarbu mevsimde neden domatez yiyorsunuz ki hiç mevsimi değil yanii....
canım bende tedirginim aslında ama cherry domates yiyorum :1ninca:
bende domatez yemek istiyorum bozacım..şu marketlerdesatılan lavaşların içine domatez peynir koyup durum yapıp çayla yiyesi var missss gibi ya çok severimkaydirigubbakcemile5
ama yazın yani mevsimsiz meyve sebze asla almam normaldede...ama hamileyken daha da önemli yanii
bişey dikkatimi çekti bana boza diyor herkes kaydirigubbakcemile3 bozo benim nicikim kaydirigubbakcemile3
bişey dikkatimi çekti bana boza diyor herkes kaydirigubbakcemile3 bozo benim nicikim kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canımmmmmm Şeniz
benimde çok bulantım var sabah kahvaltı bile yapamadım yürüyüş olsun biraz hava alırım diye sabah markete gittim ne olduysa orda oldu zararlı diye baya bi mücadele ettim kendimle ama :1no2: kahvaltı yerine cips yedim bende
buarada diğer arkadaşlarda yazmış benim doktorumda söyledi bulantı olması çok sağlıklı bi hamilelik oldğu içinmiş :CüvCüv:
kızlar ben şimdi gene çıkarttım az yoğurt yemiştim ya onuda çıkarttım allahım ben napacam böyle 3ay allahım bana sabır versin artık yemek yemeğe korkuyorum