Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iyiyim cnmm topicin dolmaya başlamış ne güzellliyiyim tatlım yerimseniben sen nasılsın?
aralık annelerinin çok karıştı listeleri ilk topic açan arkadaş yüzünden zor günler yaşadılar burası güzel temiz yeni lite olmuş burdan devam etsinler en güzelii
yaş 24
kilo 60
SAT 8 mart
tahmini d. tarihi 13 aralık
azizecim olay öyle bi hale dönmüş ki, hamile kalmayanlar topik açamaz gibi olmuş, sanırım usluba biraz dikkat etmek gerek, valla aralık annelerine üzüldüm, öyle sert ifadelere ne gerek var, lütfen hanımlar yazdıklarınıza dikkat edin, kırıcı oluyorsunuz...lafım bu topiktekilere değil, sakın alınmayın.
evet bende okudum kendileri topic açmak istiyolardı ama asıl ilk topici açanda kabahat erkenden açmışş sen ilgileniyosun ve ilgilenirsin seni tanıyorum ama o ilk topici açan ilgilenmemişteevet canmm taze hamişler geliyo yavaştan...
diğer iki topiği kilitlediler. burası iyi gidiyo ama bazılarının yazısını okudum ben hamile kalmadan açtığım için buraya gelmiyolar anlamadım.
ama ben ilgileniyorum listeyle yeni gelen arkadaşlarla da ...
hamile kala masam bile burayla ilgilenirim.
azizecim beni de ekLermisin
yaş=25
Sat=19 Mart
B.D.T=24 Aralık
Kilo=59
arkadaşlar adete 4gün kala eğer hamilelik varsa kesin çıkar.
sevilcim ya benim kafam karıştı. şimdi benim sat : 11 mart gebelik hesaplayıcı ile hesaplayınca tahmini doğum : 16 aralık vede 4+4 hamileyim. senin sat benden önce ama hem haftan benden az hemde dogum benden sonra gorunuyo :):):)
varmı çıkan işin içinden
kandamı çıkar yoksa idrardamı azizecim benim tahmini adet tarihim 20 nisan ne zaman yaptırsam acaba test??
azizecim hamişsem senin listeye giricem ama değilsem bile öbür aylar olursa yine listene gelicem içimde kalmasın ehheee :)