• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

iyi geceler arkadaşlar,erkilcim ben kan testi yaptırdım bugün 235 çıktı değerim dr çıktım gösterdim sonucu çok güzel dedi yaklaşık 4 haftalık dedi herşey yolunda gözüküyo dedi hemoglobinimde 13 olmuştu düşüktü eskiden o benim,2 hafta gel ultrasona sokalım dedi daha bişey gözükmez şimdi dedi,azönce nettede araştırdım adet geçtikten dr gittiğinizde 2 hafta sonrasındada ultrasona gidebilirsiniz yazıyodu,dr da doğru söylemiş demek,karabiber bence normal bi test yap ilk önce ultrasona 6 haftalıkken gidliyomuş cnm belki gözükmez daha öncesinde bişey

:dance:
iyi geceler arkadaşlar,erkilcim ben kan testi yaptırdım bugün 235 çıktı değerim dr çıktım gösterdim sonucu çok güzel dedi yaklaşık 4 haftalık dedi herşey yolunda gözüküyo dedi hemoglobinimde 13 olmuştu düşüktü eskiden o benim,2 hafta gel ultrasona sokalım dedi daha bişey gözükmez şimdi dedi,azönce nettede araştırdım adet geçtikten dr gittiğinizde 2 hafta sonrasındada ultrasona gidebilirsiniz yazıyodu,dr da doğru söylemiş demek,karabiber bence normal bi test yap ilk önce ultrasona 6 haftalıkken gidliyomuş cnm belki gözükmez daha öncesinde bişey

çok güzel cnm adetten 10gün sonra kese 2hafta sonra da kalp atışları cnm ben perşembe gidicem dr kese için

bende haftaya gitsemmi acaba cnm zaten önümüzdeki hafta kendime dr araştırcaktım bitane bulayım ona gideyim kese için cuma falan tam 1 hafta geçmiş olur kese gözükürmü ki dersin

senin daha günün gelmemişken öğrendin cnm cumaya 1hafta oluosa sen diğer haftayı bekle

tamam cnm zaten dr daha bişey gözükmez demişti diğer hafta içi giderim ozaman bu hafta içi bikere daha kan veririm yolundamı gelişimi diye,evet benim adet günüm tam bugündü dün öğredim ben zaten zor sabretmiştim :D

kızlarrr benim adetimin üzerinden 9 gün geçtii doktoraa gitseemmm ultrasyonla görülürmüü acabaa alttan baktırmakk istemiyorummmm

bende aynıı sizinn gibiii dahaa hamile olduğumuu hissetmiyorumm
aslında aralık annesii çoğaldıdaaa topikkler fazla açılınca arkkadaşların kafasıı karıştııııı
diğer kapanan topikte çok kişi vardı yazışann
azize senin yaptığın liste çok güzel olmuşşş

teşekkürler güzelim bayanssulusmile

burdan herşeyi paylaşırız ALLAHIN izniyle :lepi:

sen dr.git tatlım karnındanda görülür artık.

azize gelince yazar senii sat 1martsa cnm senin11de gitmen gerek daha 8günn olmuş sen pazartesi git hem daha ii olur ama allttan bakılıomuş cnm belli bi süre
yaa ozamann ben biraz dahaa bekleyeyimm
önümüzdeki haftada geçsinnn alttan baktırmakk hiç istemiyorummmm

sportstarcımmm ben ben hem kantesti hemde idrar testii yaptımm çıktıııı hamilelikkk
sadecee gittiğimde kese yerine bebeği görmek istediğim için bekliyorummm
bennn adetimi iki gün geçtikten sonra sonra kan testim 890.54 çıktı sence nasıl iyi değilmii

azızecııım tobıcın hayırlı ugurlu olur ıns senda aralık annesı olursuuun bu arad kızlar 10 gun gecıkmeden sonra kese gorunmeye baslıyo o yuzdeeenn erkenden gıdıptee alttan muayane lmayın bozu bozuna en guzelı karından ultrasyona gırmek

azize beni de ekleeee
sat:09 mart
kilo:59kg
tahmini doğum :14 aralık
daha belli değil ama ikiz sanırım.......
haydi herkese hayırlı olsun listemiz ve bebişlerimiz tabikiiiiiiii

2010 Aralık bebişleride gelmeye başlamış maşallah maşallah....
Bende 2009 Aralık annesiyim...İnşallah bütün hamişler sorunsuz bir şekilde yavrularına kavuşur :Saruboceq:

azızecııım tobıcın hayırlı ugurlu olur ıns senda aralık annesı olursuuun bu arad kızlar 10 gun gecıkmeden sonra kese gorunmeye baslıyo o yuzdeeenn erkenden gıdıptee alttan muayane lmayın bozu bozuna en guzelı karından ultrasyona gırmek
sağol tatlım yerimseniben
azize beni de ekleeee
sat:09 mart
kilo:59kg
tahmini doğum :14 aralık
daha belli değil ama ikiz sanırım.......
haydi herkese hayırlı olsun listemiz ve bebişlerimiz tabikiiiiiiii
ekledim canmm...hoşgeldin hayırlı olsun.
1 hafta daha bekleyeyimm diiyorummm

seb bilirsin tatlım yerimseniben 10 gün beklemek yetiyo keseyi görmek için.

sportstarcımmm ben ben hem kantesti hemde idrar testii yaptımm çıktıııı hamilelikkk
sadecee gittiğimde kese yerine bebeği görmek istediğim için bekliyorummm
bennn adetimi iki gün geçtikten sonra sonra kan testim 890.54 çıktı sence nasıl iyi değilmii

tam bilmiyorum cnm ama iyi gözüküyo diyelimki benim şuan 235 çıktı ayın 9unda,2gün geçince benimde yaklaşık değerimin 1000 olması gerekiyor dedi arkadaşlar hergün 2ye katlıyormuş değerler,seninde normal gidiyor cnm anladığım kadarıyla,bende sabahları çok bulantı yapıyor senin nasıl,6da uyanıyorum uykum bitiyor öylece bulantıdan,birde baş dönmeside yaşıyorum ara ara

allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza alacağımız gnü nasip etsin inşallah kızlar. benimki biraz süprüz oldu akannehir beklemediğimiz ve planlamadığımız bi anda. allah boyle nasip etmiş tabiki kısmetinide verir. 4+3 teyim bu hafta içi randevumu alıp kontrole gidicem hayırlısıyla. umarım keseyide görür rahatlarım. bende biraz kasık ağrısı oluyor ama bulantım başdönmem yok şimdilik şükür. normaldir diye düşünüyorum. heycandanda ölebilirim :CüvCüv:

Back