azizecim hamişsem senin listeye giricem ama değilsem bile öbür aylar olursa yine listene gelicem içimde kalmasın ehheee :)
tatlım tarihin ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azizecim hamişsem senin listeye giricem ama değilsem bile öbür aylar olursa yine listene gelicem içimde kalmasın ehheee :)
kızlar ben bişi sorucam size. idrardan sonra boyle sulu cok hafıf acık renkli bi kan gelıo akıntıyle birlikte. korktum biraz. doktorada crs gunu gıdıcem. bi sorun varmdırı yardım edin lutfennnnnn
Benim 14 mart son SAT, ama geç ovulasyon oldu sanırım, 3-4 güne ancak belli olur.
kızlar ben bişi sorucam size. idrardan sonra boyle sulu cok hafıf acık renkli bi kan gelıo akıntıyle birlikte. korktum biraz. doktorada crs gunu gıdıcem. bi sorun varmdırı yardım edin lutfennnnnn
merhaba arkadaşlar
öncelikle azize sana teşekkür ederim en temiz aralık anneleri topiği burası ayrıca bi topik açmak için hamile olmak gerekmiyor takip ilgi alaka gerekiyor..ben burda hepsini buldum aralık anneleri yoluma burdan devam etmeyi düşünüyorum
kendimden bahsedicek olursan ben yumurtalık kanseriyim sol yumurtalığım geçen yıl 9 nisanda alındı ama ameliyatım yanlış yapıldı içimde tanı konulamayan bir kitle bıraktı doktorum bu kitlenin ne olduğunun anlaşılması için ameliyat gerekiyordu doktorum da sen bir an önce hamile kal biz içini doğumda temizleriz dedi..eşimle 6 ay uğraştık herhangir olumsuz sebep olmamasına rağmen tutmadı bizde doktorlarımın tavsiyesiyle tüp bebek yaptırdım şu an embriyom içime yerleştirileli 9. günüm kan testi tarihim 15 nisandı ama ben dayanamadım ve erken yaptırdım 7. günde 46, 55 olan değerim 9. günden 136,2 olmuş bebeğimin kalpbini görmeden duymadan anne baba olacağımıza inanamıyoruz..eşimle sevinemedik bile hep temkinli bir sevinç var içimizde rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin azizecim bilgilerimi yazıyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim
s.a.t:17 mart
kilo 53
b.d.t:22 aralık
azizecim sakın sen de bizi bırakıp gitme, topikimiz bi kez daha sahipsiz kalmasın, bu 4.topiğim, başaım döndü artık, allak bulak olduk. Bilgilerimi listeye eklersen sevinirim
Yaşım 25 SAT 28 Şubat TDT 5 Aralık Kilo 50kg
azizecim sakın sen de bizi bırakıp gitme, topikimiz bi kez daha sahipsiz kalmasın, bu 4.topiğim, başaım döndü artık, allak bulak olduk. Bilgilerimi listeye eklersen sevinirim
anjelik, azize teşekkür ederim kızlar. iş yerindeyim şu an çok korktum gerçekten. inşallah bişey olmaz dua edin oldumu
Merhaba kızlar bende aralık annesiyim galiba galiba diyorum çünki doktora gittim keseyi gördü fakat kalp atışını göremedi iki hafta sonra tekrar konturole gideceğim. Benim tam iki yaşında bir kızım var süpriz bir gebelik oldu. Hamile olduğumu sadece eşim biliyo, şimdi sizler öğrendiniz. Yaşım 26 sat 1 mart önceki kiloları veremeden ikinci gebelik ve 70 kilo listeye eklerseniz sevinirim.