• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

merhaba arkadaşlar,
umarım bu topiğimiz aralık 2010 annelerinin sıcacık paylaşımlarının olduğu son topiğimiz olur.
yaşım:34 SAT:2 mart
muhtemel doğum:7 aralık
kilo:60
10 nisanda keseyi gördük, 3 hafta sonra da kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah..

sevgiler,

hoş geldin esracım nasılsın

azizecim bu arada ben olduğum kiloyu değil olmak istediğim kiloyu yazmışım 55 canım kilom :))) hahahahahahah

iyiyim canım sağol, doğumdan sonra biran önce olmak istediğin kiloya inersin inşallah:) Çok güldüm valla....

merhaba arkadaşlar,
umarım bu topiğimiz aralık 2010 annelerinin sıcacık paylaşımlarının olduğu son topiğimiz olur.
yaşım:34 SAT:2 mart
muhtemel doğum:7 aralık
kilo:60
10 nisanda keseyi gördük, 3 hafta sonra da kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah..

sevgiler,

hoşgeldin sezencim, katılıyorum sana, umarım bu sondur, aslında bu topiği sabitlemeleri lazım, neyse biz biraz büyüyelim de bu konuda da baskı yaparız,alıştık zaten, ama şu an bizi pek takmıyolar delikafadulden diğer topiklerde dolaşıp duruyorum ama sadece bilgilenmiş oluyorum yorum yazamıyorum ki, bu arada dr kaan kocatepenin sitesinde gelişmiş gebelik hesabı var, muhtemel doğum tarihini daha geniş almış kızlar, tek bir tarih vermiyo, buna bakarsak benimki kasımda da gelebilir aralık ortasında da, inşallah tabiiiiiii :CüvCüv:

benide eklermisiniz her ne kadar dış gebelik olabilir deselerde ismimi burda görmek beni umutlandıracak adım suzan yaşım 24 satım 3 mart doğum 8 aralık kilom 55

Diğer topiklerden öğrendiğime göre bizim şu anda günde 2 bardak süt içmemiz gerekiyomuş, folik asiti tablet olarak almayanlar için günde 1 tane kivi de aynı ihtiyacı karşılıyormuş, hatta annelerden birine doktor tablet vermek yerine kivi ye demiş, sonraaa günde 1 tane muz yemek gerekiyormuş, gün aşırı 1 tane yumurta. Bi de çok fazla süt, peynir, yoğurt olayını abartmamak lazımmış, fazla kalsiyumda zararlıymış..

Bilginize kızlarrr....

diğer topiklerden öğrendiğime göre bizim şu anda günde 2 bardak süt içmemiz gerekiyomuş, folik asiti tablet olarak almayanlar için günde 1 tane kivi de aynı ihtiyacı karşılıyormuş, hatta annelerden birine doktor tablet vermek yerine kivi ye demiş, sonraaa günde 1 tane muz yemek gerekiyormuş, gün aşırı 1 tane yumurta. Bi de çok fazla süt, peynir, yoğurt olayını abartmamak lazımmış, fazla kalsiyumda zararlıymış..

Bilginize kızlarrr....

bende bikaç bişey ekleyim kızlar günde 4 tane ceviz bebeğin beyninin gelişmesi içinmiş çok önemliymiş 1 tane sade soda mineralli su yazan olacakmış üzerinde
günlük meyve
haftada 1 kere balık

Kıslar demir hapı içen varmı ben içiyorum hergün sabah aç karnına
demir eksikliğim yok ama günde 1 tane içmekte fayda varmış
birde sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı kıslar ben yaptırdım sağlık ocağı verdi demir hapını

Kıslar demir hapı içen varmı ben içiyorum hergün sabah aç karnına
demir eksikliğim yok ama günde 1 tane içmekte fayda varmış
birde sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı kıslar ben yaptırdım sağlık ocağı verdi demir hapını

sorma canım yaa, bugün sağlık ocağından aradılar okuldaydım, tam da idare odasında, kemledim kümledim, gelicem en kısa zamanda kaydımı yaptırıcam dedim. Hastanede gebelik tespit formu diye bişey doldurmuşlardı, tel no filan istemişlerdi, bunun içinmiş meğersem...
Ben perşembe gidicem kayıt için, yarın da zaten doktor kontrolüm var, eğer doktor vermezse sağlık ocağından verselerde kullanmam heralde, genelde doktorlar veriyomuş ama. Kan hapları müthiş kilo yapıyomuş, ben şişko olmaya hiç alışık değilim,49-50yle hamile kaldım, bakalım sonumuz ne olacak eyvahedigeldismile

sorma canım yaa, bugün sağlık ocağından aradılar okuldaydım, tam da idare odasında, kemledim kümledim, gelicem en kısa zamanda kaydımı yaptırıcam dedim. Hastanede gebelik tespit formu diye bişey doldurmuşlardı, tel no filan istemişlerdi, bunun içinmiş meğersem...
Ben perşembe gidicem kayıt için, yarın da zaten doktor kontrolüm var, eğer doktor vermezse sağlık ocağından verselerde kullanmam heralde, genelde doktorlar veriyomuş ama. Kan hapları müthiş kilo yapıyomuş, ben şişko olmaya hiç alışık değilim,49-50yle hamile kaldım, bakalım sonumuz ne olacak eyvahedigeldismile

canım benim demir hapını sağlık ocağı verdi ama dr umu aradım sordum iç dedi.sağlık ocağındakiler zaten hapı bedavaya verdi
hatta bitince gel tekrar vereyim dediler hatta hastaneye gittiğinde test yaptırdığında eğer kafanda soru işaretleri kalırda tekrar yaptırmak istersen testlerden gel ücretsiz yapalım dediler bana ve çok da ilgili davrandılar temmuzda tetanoz aşısı varmış hatta olucalmıışım hatta dr uma gittiğimde sorucam aşı olucakmıyım diye

kızlar ben sadece kan testi yaptırdım cuma günü bi de ultrasonla baktılar 10 gün sora tekrar gel dediler bi kan testi daha yaparlar mı acaba başka test yapıolar mı

hoşgeldin sezencim, katılıyorum sana, umarım bu sondur, aslında bu topiği sabitlemeleri lazım, neyse biz biraz büyüyelim de bu konuda da baskı yaparız,alıştık zaten, ama şu an bizi pek takmıyolar delikafadulden diğer topiklerde dolaşıp duruyorum ama sadece bilgilenmiş oluyorum yorum yazamıyorum ki, bu arada dr kaan kocatepenin sitesinde gelişmiş gebelik hesabı var, muhtemel doğum tarihini daha geniş almış kızlar, tek bir tarih vermiyo, buna bakarsak benimki kasımda da gelebilir aralık ortasında da, inşallah tabiiiiiii :CüvCüv:
esracım bulantıların başladı mı ne gibi değişiklikler yaşıyorsun canım?

arkadaşlar ben çıkıyorun oğlumu okuldan almaya gidicen...
size iyi sohpetler.

Back