- 15 Ağustos 2008
- 3.814
- 0
:))
yok canım bu sene olmaz zaten
en azından benim için:))
benim çok kaşıntım oluyor yaa
karın bölgemde
kaşındıkça yağ sürüyorum bendee:hulya:
en iyisi canım... ben de öyle yapıyorum kaşındıkça gidip yağ sürüyorum...
İnşallah değildir kızlar yaaa elleyince bir pürüz hissetmiyorum.
Ama gece yatarken çıkaryorum südyenimi sabah bir bakıym bakalım neymiş....
Fiyatları nasıl Özlemcim yani sordun mu fiyatlarını ben de buradaki eczanelere
bakıym bir ara korktum ben şimdi göğüslerimdekiler çatlak olsun olmasın kullanıcam ben çatlak kremini de badem yağını da....
Canım çok fazla uçak yolculuğu yapmadım ama ben hiç görmedim yani alkışladıklarını.
ama eşimden böyle bişi duymuştum o gidiyor çok sık olmasa da Azerbaycan da aynı şey yapılıyormuş.Yani her uçak inişinde alkışlıyorlarmış.Ama türkiye de değil azerbaycan da imiş....
canım sordum birine 65 birine 75 TL dediler...mustela 75 di ve 200 lük diğer sanırsam 100 lük... okuduğuma göre çıkan basit çatlakları hani tazeyken sürersek onları da kapatıyormuş... ama biraz pahalılar işte....
ayy daha çok genciz her tarafımız öyle olursa nasıl gideriz tatile yüzmeye... mayo da kurtamaz bizi sonra... ooffffff
Kızlar herkese merhabaaaa....
Nasılsınız herkes iyidir umarımmmm..
ahh ahh bizde gidemeyiz heralde bu sene tatile.o göbişlerle nasıl olcakkiiii düşünemiyom.bi de riskli filan olur mikrop açısından.aman bu senede kalıversin napalımm..
Kızlar ben bu aralar sürekli bebiş alışveriş yerlerindeyim :) bebetto nun 20 li hastane çıkışlarından alıcam sanırım (bu sitede bebetto için iyi yorumlar okumuştum.kaliteli olması açısından..vs) fiyat araştırmalarımın sonucunda bi bebek mağazasında indirimler yapılmış.orda 78 liraydı.çok da güzel desenleri var.içinde havlusu battaniyesi vs var..sanırım bu fiyattan daha iyi bu markadan bulamam.sizler baktınızmı hiç? bi de bi dükkanda bana 5 li veya 6 lı lardan 2 veya 3 tane alınması gerektiği söylendi.hastaneler onlardan istiyolarmış.çünkü bebiş doğunca yıkamıyolarmış siliyolarmış.ve ne kadarda silinse biraz kirli gibi artık lı kalabiliyolarmış ilk doğduğu gün.hastanedede 2 gün ve üzeri kalınırsa eğer o yüzdende 2 veya 3 tane alınması gerekiyomuş..bunları yeni öğrendim..ne diyonuz ben dayanamıyom alsammı kii.????
hoşgeldin canım.... valla ben bu işleri anneme bırakıcam :)) hergün yeni bişi sölüyor... aklımda tutamıyorum... o daha ii bliyor ne alacağını... haftaya ben de bir gideceğim eminönüne...