- 23 Ekim 2008
- 1.998
- 1
Hmmmm....
boshayallersmile süpersin, bizim de teras olsa da güneşlensek.
bizim teras da yok malesef ananemize gitcez güneşlenmeye. havuzu kurarlarsa bide oohh. ayy yaz gelsin istedim birden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm....
boshayallersmile süpersin, bizim de teras olsa da güneşlensek.
gezindiğim heryerden bakıyorum.. tekbir tarzı yerlerde ben kendime göre bişey bulamıyorum valla.. çok ağır oradakiler.. ben spor giyiniyorum genelde hep..
ama çok dert etmişsin valla.. bence dert edilcek bir durum yok.. kapalı-açık her türlü durum için kıyafetler oldukça fazla seçenekte..:)
_angelin de dediği gibi pantolon ve göğüs altndan lastikli gömlekler de hem gayet kullanılışlı hem rahat ve ince..
ben çıkıyorum şimdilik.. kelebeklerimi uçurmaya.. herkese mutlu hafta sonları diliyorummm..
Bize de yer aç hamakta . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canlarım bende çıkıyorum
sizleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum
iyi pazarlar diliyorum
ben de yarın ev bakıcam şans dileyin bana :))
Allah a emanet olunnopuyorumnanaktan
canlarım bende çıkıyorum
sizleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum
iyi pazarlar diliyorum
ben de yarın ev bakıcam şans dileyin bana :))
Allah a emanet olunnopuyorumnanaktan
Ben geldim kızlar.
Detaylı usgye girdim bebişim çok sağlıklı normal doktorda 380dr çıktı ama detaylı da 417 çıktı yani yanılma payı oluyormuş her şeyi çok düzgün kızımın. Doktor çok genç ama çok bilgiliydi. cd de verdiler sadece kalbinim solunda kreçlenme tarzı bir şey çıktı bu önemli değil sadece eğer başka durumlarla birleşse(ense kalınlığı, 2li testte risk vs) aminosentez isterdim ama şimdi gerek yok kalsiyum birikmesi hiç 1 zararı yok bebeğe dedi. 15dk kadar kaldı detaylı da çok da memnun kaldım. Sonra eminönüne gittik kapı süs ve canım kızım diye yazı aldık 3 tane pijama takımı biberon emzik vs aldık, odasını beğendim ama daha almadım şimdi geldik çooook yorulduk ama çok mutluyuz ayrıca kendi doktorum renkli resmini verdi kızımın çok güzel teyzeleri yersiniz valla maşşallah deyin
Ben geldim kızlar.
Detaylı usgye girdim bebişim çok sağlıklı normal doktorda 380dr çıktı ama detaylı da 417 çıktı yani yanılma payı oluyormuş her şeyi çok düzgün kızımın. Doktor çok genç ama çok bilgiliydi. cd de verdiler sadece kalbinim solunda kreçlenme tarzı bir şey çıktı bu önemli değil sadece eğer başka durumlarla birleşse(ense kalınlığı, 2li testte risk vs) aminosentez isterdim ama şimdi gerek yok kalsiyum birikmesi hiç 1 zararı yok bebeğe dedi. 15dk kadar kaldı detaylı da çok da memnun kaldım. Sonra eminönüne gittik kapı süs ve canım kızım diye yazı aldık 3 tane pijama takımı biberon emzik vs aldık, odasını beğendim ama daha almadım şimdi geldik çooook yorulduk ama çok mutluyuz ayrıca kendi doktorum renkli resmini verdi kızımın çok güzel teyzeleri yersiniz valla maşşallah deyin
Kızlar artık montlardan göbek saklamak yok artık azıcıktı da zaten.Bugün pazara çıktık oğlumla göbüşümüzü gere gere ohh bee herkes bakıyor bir tuhaf oluyor insan,yeni pantolon aldım kot düükbel yanları penye lastik ayarlamalı dar paça filan spor öle de giyinince tabbi dikkat çekiyor burda biraz utandık ama artık bebek eşyalarına bakarken kime hediye mi diye sormuyorlar zemuszemus
onu berrakada teklif etti şekerim.. ben jet göndercem:)iyi akşamlar başkanım:))
şu benim helikopter işini yaralarsın artıkın:))
maşallah oh ne güzel haber bu maşallah maşallah kuzunaBen geldim kızlar.
onu berrakada teklif etti şekerim.. ben jet göndercem:)iyi akşamlar başkanım:))
şu benim helikopter işini yaralarsın artıkın:))
maşallah oh ne güzel haber bu maşallah maşallah kuzunaBen geldim kızlar.