- 18 Eylül 2009
- 5.669
- 5
yemek muhabeti hiç iyi olmadı
Haklısın, yememek muhabbeti yapalım. Hamilelikten sonra hangi diyetleri uygulamayı düşünüyorsunuz kızlar?? Yoksa benim gibi kalori cetveli mi ayarlayacaksınız kendinize?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemek muhabeti hiç iyi olmadı
Haklısın, yememek muhabbeti yapalım. Hamilelikten sonra hangi diyetleri uygulamayı düşünüyorsunuz kızlar?? Yoksa benim gibi kalori cetveli mi ayarlayacaksınız kendinize?
KIZLAR BİŞİ SORUCAM, NİSANIN SON HAFTASI ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILACAKMIŞ BANA. ARANIZDA YAPTIRAN VAR MI, NE NAPICAKLAR VE NE İÇİN, BİLGİSİ OLAN VAR MIIII?
slm kızlar bız geldık... gun boyu hastanedeydım... agrım sancım oldu doktoro gıttık burda ıdrar yolu enfeksıyonum tekrarlamıs... serum falan bagladılar yattım falan anca gelebıldım evıme... ama cok sukur kızımın hıc bsıeyı yokmus keyfı yerınde:):)
slm kızlar bız geldık... gun boyu hastanedeydım... agrım sancım oldu doktoro gıttık burda ıdrar yolu enfeksıyonum tekrarlamıs... serum falan bagladılar yattım falan anca gelebıldım evıme... ama cok sukur kızımın hıc bsıeyı yokmus keyfı yerınde:):)
Hoşgeldin şekerim. Çok geçmiş olsun. Ben de 5 haftalıkken yakalanmıştım, çok iyi bilirim ağrısını. En yakın zamanda geçer inşallah.
Eee nasılsın, haftasonun iyi geçmiştir inşallah?
öncelikle süt olsun diye herşeyi yemicem ekmek kesinlikle yemiyorum hamur işinide ondan sonra bol bol hareket zaten suana kadar kilo alımım ideal belki gerek kalmaz yani umarım simdiye kadar 3 kilo aldım oda hepsi bebeğimindir plesantası suyu falan
öncelikle süt olsun diye herşeyi yemicem ekmek kesinlikle yemiyorum hamur işinide ondan sonra bol bol hareket zaten suana kadar kilo alımım ideal belki gerek kalmaz yani umarım simdiye kadar 3 kilo aldım oda hepsi bebeğimindir plesantası suyu falan
KIZLAR BİŞİ SORUCAM, NİSANIN SON HAFTASI ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILACAKMIŞ BANA. ARANIZDA YAPTIRAN VAR MI, NE NAPICAKLAR VE NE İÇİN, BİLGİSİ OLAN VAR MIIII?
Hoşgeldin şekerim. Çok geçmiş olsun. Ben de 5 haftalıkken yakalanmıştım, çok iyi bilirim ağrısını. En yakın zamanda geçer inşallah.
Eee nasılsın, haftasonun iyi geçmiştir inşallah?
merhaba kızlar....
sizleri ve muhabbetinizi özledim geçmişi karıştırdım bayadır.bildiğiniz üzre kanamadan sona yatıyorum bi hafta kadar annemde kaldım yeni geldim evime......
amaaa bugünlerde çok mutlu oluyoruz oğlum bi hareketlendi sormayın ben pıt pıtları felan çoktan hiediyordum ama artık tekme yumruk ayrıyoruz yani benimki erkenci galiba :))annesine destek olmak için yapıyo heralde yavrum benim :)
eee sizlerde de durumlar genel olarak iyi görünüyor var mı çok güncel kaçırdığım olaylar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Bende daha önce de vardı aynı sorun gebelik öncesi bir ilacım vardı bir tane bile geçirmeye yatiyordu gectiğimiz aylarda yine oldu doktora gittim suya karıştırılanm bi ilaç verdi cok şükür şimdi yok ama ydekte o ilaç tan tutuyorum hatta gecen olur gibi oldu normalder 1 paket bir bardak suya ama ben yarım yarım içtim :)
Canım gebeliğe bağlı şekerin var mı yok mu ona bakacaklar. 50 gr. şekeri eritiyolar 1.lt suda. yanında muylaka limon götür. aç karnına içeceğin için o suyu bulantı yapabiliyor. limon sıktırmıştım ben suya. 1 saat hastanede tutuyorlar şeker komasına falan girersen diye. sonra kan alıyorlar. bazı yerler önce açlık şekerine bakıyor kanda ve idrarda sonra 2. kanı alıyor. onu yaptıracağın yere sorman lazım.
canım ben de 3 kilo aldım yaklaşık ama artık yavaştan almamız gerekmiyor mu? ben korkuyorum yetmeyecek yakında yediklerim bebeğime diye... eskiden dikkat ederdim artık etmiyorum ne olsa yiyorum pilavdır makarnadır :)) ne zamandan sonra bizim yediklerimiz yetmeyecek onlara ve onlar için extra tüketmeye başlayacağız biliyor musunuz? iyiyiz iyiyiz derken yavruları aç bırakmayalım :)) bundan sonra alsamda gam yemem zaten 6. ayı bitireceğiz :))
Bana "eczaneden 50gr glukoz al" demişlerdi. Ayın 15'inde benim şeker yüklemem. Yarım limon da sıkıyorlarmış.