Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler meltemcim...benim oğlumda gündüz uzun uzun uyuyor ama gece sıksık kalkıyor...
selam kızlar herkese günaydın diyicem ama eminim hepimize gün çoktaaaan aymıştır.aaah ahh hamileyken kociş işe giderdi benim ruhum duymazdı şimdi adamı ben uyandırıyorum.kızım sabahtan beri çok huzursuz ne oluyo bilmiyorum bi türlü uyumak istemiyo kolik cd sini dinletiyorum bi yandan ayağımda sallıyorum şu anda.uyuyo gibi yapıyo nerden biliyorumm uyusa emziği düşerdi ağzından.yatağına götürmeye korkuyorummeyvahedigeldismile
valla heralde kocişler aynıda değişen biziz guclubacismile
hamilelikti lohusalıktı yedik adamları resmen sempatiksalakcinni
çisem yıldönümüzmü cnm.bizimde doğumdan 5 gün sonraydı annem yanımdaydı bıraktık doruk beyi 1 saat dışarı çıktık ii geldi valla.sende bırakabileceğin biri varsa bırak çıkın bence.
selam kızlar herkese günaydın diyicem ama eminim hepimize gün çoktaaaan aymıştır.aaah ahh hamileyken kociş işe giderdi benim ruhum duymazdı şimdi adamı ben uyandırıyorum.kızım sabahtan beri çok huzursuz ne oluyo bilmiyorum bi türlü uyumak istemiyo kolik cd sini dinletiyorum bi yandan ayağımda sallıyorum şu anda.uyuyo gibi yapıyo nerden biliyorumm uyusa emziği düşerdi ağzından.yatağına götürmeye korkuyorummeyvahedigeldismile
hg cnm
doğru gün çoookkkkktan aydı bize :)))
valla benim oğlumda gündüzleri nerdeyse hep uyanık.uyuyo numarası yapıyo bazende :bbo:
yada beşikte 10 dk gözlerini kapatıyo sallattırıyo kendini paşa dinleniyo hooppp gözler faltaşı gibi.napalım artık hayat onlarla var.