2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

huu huu kimse var mı bakalım?

Selam canım, nasılsın ? Bu arada yeni doğan bebeklerin hapşırması normlamiş, doktoru arayıp sordum bende.Hapşırınca üşüttü sandım,kalın giydiriyodum.Şimdi yine çıtçıtlı bady giydiriyorum. Sürekli hapşırıyo değilmi seninki de? :)
 
26 / 8 /2010 saat 18.30 da bebişimize kavuştuk Allah herkese nasip etsin
 

Eklentiler

  • $DSC01340.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 40

Merhaba damlacım. Valla ben arayıp sormadım üşüdü diye. ama odasında vantilatör çalışıyor şu anda kalktığında da terlememişti daha. dmeek ki şimdilik iyi. gerçi çokda kalın değilüzerindeki yinede. Valla hasta olcak diye aklım çıkıyor ya.

Sen nasılsın cnm kuzu nasıl iyi mi?

26 / 8 /2010 saat 18.30 da bebişimize kavuştuk Allah herkese nasip etsin

canım çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün gözünaydın
 
Kızlar size bir tavsiyem olacak, bebekleriniz uyurken sütünüzü hep sağın. Valla eşim şu elektrikli sağıcıyı aldığından beri hep sağıyorum. Hatta en çok sağ göğsümü sağıyorum ve hep doluyor. sağıyorum 1 saat sonra gene şişiyor süt doluyor göğsüme. şimdi sağı verip solu sağıcam biraz. valla sağmak süper süt yapıyor canlar tavsiye ederim. sütünüzü her zaman sağıp verin demiyorum ama bir öğün sağılmış sütünüzden kaşıkla veya biberonla verirseniz hem bebiş daha çok beslenmiş olur(sağıcılar daha çok çektiği için)hemde göğsünüzdeki süt artmışolur.
 
Ben de iyiyim Demetcim.Kızımdan anca fırsat oldu cevap yazmaya.Bende sağıyorum her gün sol tarafı.Çünkü o tarafı tam tutamıyo. :):ecrin_bebek:
 
merhaba kızlar berrakçım nasılsınız bebeğinle bebeğin hapşırması iyiymiş doktor öyle dedi bize kalın giydirme bence
göbek konusu va birde kızlar ben ben doğumdan bir hafta sonra takmaya başladım korse takın bence
bir ayın sonunda en az 5 kilo vermiş olursunuz ben 9 buçuk kilo verdim dikkat ederseniz daha fazlada verirsiniz vermeye bakın kızlar sonra kalıcı oluyormuş bu kilolar
sağmak sütü arttırıyor evet bende sağıyorum ama o pedler çok çabuk bitiyor göğüsler akıyo ya firmayı zengin edicez
 
merhaba kızlar.bebeğim üstünü çok giydirdiğimiz için isilik oldu.yüzünde iltihaplı sivilce gibi şeyler çıktı.benim akıllı büyüklerim iç zıbın+dış zıbın+patkli pantolon giydirttiler.şimdi bi tek sıfır kollu badi giydiriyorum.buna rağmen girip çıkıp üstüne bişeyler örtüyorlar.doktor dikkat ederseniz geçer dedi.ama hiç bi azalma yok.sütümden de sürüyorum.benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?
 
kızlar yardıma ihtiyacım kızım iki gündür acayip gaz sancısı çekiyo ve kaka yapmakta zorlanıyo
kabız da değil ama neden yapamadığını bende anlamadım çok zorlanıyo ve çokta ağlıyo
o ağlayıp ben bişey yapamadıkça deli oluyorum yaaa
 

Ben yasadim canim serinde geciyor garanti ben serin olan annemlere geldim hemen gecti sutumude surmustum biraz azalmisti ama serin yer en iyisi
 

tatlım tabi giydirmeklede alakası varda ben de kısa kollu çıt çıtlı badi giydiriyodum yine isilik oluyodu meğerse isilik yapanbanyodan sonra sürdüğüm zeytinyağlı bebek yağıymış sürmeyi bıraktım geçti kendi kendine.şimdi kısa kollu giydirmiyorum çünki hem biraz bebeği üşüttük hemde havalar eskisisi gibi sıcak değil.ayy kalabalıkta bebek büyütmek daha zor Allah kolaylık versinn.sütünden sürmeninde pek iyi olmadığını hatta daha fazla ilerlettiğini duymuştum.
 

aynen canım bizimde başladı malesef bu yaşadığımız en çok korktuğum şey KOLİK.hafif hafif gösterdi kendini.3. haftada başlıyo.internetten araştır tatlım aynen kolik böyle bi şey sanki kakası varda yapamıyo.kolik cd sini tavsiye ediyorum.
 

off ya çok zormuş gerçekten kolikte uzun sürüyomuş 3 ay falan sürebiliyomuş herlade hatta daha fazlada olabiliyomuş
gerçekten napcamı bilemiyorum artık gaz ilacı rezenede fayda etmiyo
 
off ya çok zormuş gerçekten kolikte uzun sürüyomuş 3 ay falan sürebiliyomuş herlade hatta daha fazlada olabiliyomuş
gerçekten napcamı bilemiyorum artık gaz ilacı rezenede fayda etmiyo

bizim akşam 5 ten sonra başlıyo geceye kadar devam.öyle çok ağlamıyo ama hep huzursuz sıkıntılı.uykuya geçemiyo bi türlü kucağımda yada emerek sakinleşiyo 5 dk uyuyo sonra yine.inşallah daha çok şiddetlenmez.tek tesellim istatististiklere göre kolik yyaşayan çocuklar zeki oluyormuş bi de sağlıklı geilşimi güzel olan iyi beslenen bebeklerde oluyormuş.tatlım bir sürü tavsiye var şimdi yazsam bitmez başka formlarda bloglarda dolu tavsiye var birinden biri sakinleştirir elbet.
 
selamlar canlarr nasılsınız
bende geldim şükürler olsun :)
kızımı doğurdum 25 ağustos çarşamba günü saat 10:52 de kızım 3 kilo 50 cm doğdu:)
binlerce şükürki çok sağlıklı 2 gün hastanede yattık dün çıktık ilk gecemiz çok güzel geçti kızımla dün gece 1 kere uyandı o kadar maşallah kızıma:)
spinal anestezi yaptılar çok memnun kaldım acım sızım hiç olmadı hissetmedimde çok korkuyodum ama geçti bitti
yine gelirim şimdi gideyim kızımın gözü azcık çapaklanmış temizlicez
çok öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi Allah a emanet olun
 
selam kızlarrrr oğluş uyudu bir bakim dedimmm herkes iyi inş.
DEMETTT sen bnim yazdıklarımı görmüyormusun
DAMLAAAAAAAA kızın aynı sennnnnnn

canım bir tavsiyede bulunayım . eğer çok zorlanıyorsaaa kulak çubuğuna azıcık zeytin yağı sür makatına sür . eğer çok zorlanmıyorsa ama yapmak için uğraşıyorsa benimde yaptığım gibi altını aldığında totosuna makata yanibaş parmağınla dairesel hareketlerle masaj yap. rahatlatıyooo

burcucum çok şükür sende katıldın bizeee. Allah analı babalı büyütsünnnnnnn
 
Slm kızlar dün akşam bebişim bizi çok uğraştırdı, malesef gaz sancıları başladı kızımın dün gece birden çığlık çığlığa ağlamaya başladı kucağıma alınca hemen susardı ama zaptedemedik eşimle sabah 5'e kadar gözümüzü kırpmadık neyseki evde damlası vardıda onu verdik biraz rahatladı gazını çıkardı bir kere sonra uyudu sabah yine aynı acıyla uyandı yavrucum ama gece hiç kakasını yapmamıştı normalde bizimkinin altını değiştirirken bile yapardı galiba bundan sonra zorlanıcak yaparken ve sancısı olacak, sabah uyandığında acısını çıkarttı ama 4 kere yaptı sonra bir rahatladı ki sormayın 3 saatlik bi uyku çekti ama uyandığında yine kakasını yapmamıştı sadece çişini yapmıştı..
Çok uzattım arkadaşlar biliyorum ama tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü gece olmasından korkuyorum bizimki yine aynı işkenceyi hem kendisine hem de bize çektircek yavrum...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…