Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiççç mi kimsecikler gelmemişşş..ben bugün son kez geç kalma hakkımı kullanıp 11 buçuğa kadar uyudum. Şimdi de sessiz sakin kahvaltımı yapıyorum. Muhtemelen yarın bu saatlerde adım anne adayı olmaktan çıkıp "anne" olmuş olacak. :) sezaryenden bi gün önce yapılması gerekenler konusunda bana önerebileceğiniz şeyler varsa, siz değerli annelerden duymak isterim..sevgilerrr. a.s.
Kizlar merhaba, birazdan Duru'mu yikicam:) resim eklemeye çalıştım cepten ama olmadı sanırım. Gerçi facede var ama, face si olmayanlar icin eklemek istedim olmadı. Umarım herkes iyidir. Öptüm sizi :)
slm kızlar
ağrılarım hala devam ediyo ,ilaca devam ediyoruz,dr.um yarın nst istedi
yarın ki sonuca göre bakıcaz dedi,yine sancım çok çıkarsa sezeryan olacağım
ay içim bi tuhaf oldu
daha ev temizliğim yapılmadı dün akşam halılarım yıkanmaya gitti
ev çıplak anammm
cumartesi gelecekelr
nasıl olacak hiç bilmiyorum
herkeze merhaba... anneler bısey sorcam... bebegımın gobegı 3 gun once dustu ama sımdı dustukten sonra gobegınde sıyah bı kısım kalıyo ya oda duscekmıs ya oda ıyıce kurudu duscek gıbı yarısı cıktı hatta... ama altında yesılımsı sumuksu bı sıvı var o normal mı?
herkeze merhaba... anneler bısey sorcam... bebegımın gobegı 3 gun once dustu ama sımdı dustukten sonra gobegınde sıyah bı kısım kalıyo ya oda duscekmıs ya oda ıyıce kurudu duscek gıbı yarısı cıktı hatta... ama altında yesılımsı sumuksu bı sıvı var o normal mı?
keşke bende doğumdan önce bu soruyu sorup tecrübeli birilerinden istifade etseydimde deli gibi temizlikle geçirmeseydim.canımm bol bol dinlen istirahat et sevdiğin ne varsa hepsini yap.son gece güzel deliksiz bi uyku çek.şimdiden tebrik ediyorum bebeğinle sağlıklı huzurlu bol uykulu günler diliyorum..
Hiççç mi kimsecikler gelmemişşş..ben bugün son kez geç kalma hakkımı kullanıp 11 buçuğa kadar uyudum. Şimdi de sessiz sakin kahvaltımı yapıyorum. Muhtemelen yarın bu saatlerde adım anne adayı olmaktan çıkıp "anne" olmuş olacak. :) sezaryenden bi gün önce yapılması gerekenler konusunda bana önerebileceğiniz şeyler varsa, siz değerli annelerden duymak isterim..sevgilerrr. a.s.
kızlar nasılsınız bakalım.bebişler geldi zor gelir olduk siteye.benim oğlumun gaz sancısı çok var.mahvoluyorum.uyku zaten yok.napalım.ii olsun sağlıklı olsunda.onun o ıkınmalarıda ayrı üzüyo beni zaten.
bu arada ben oğlum için ticker yapmaya çalışıyorum site kabul etmiyo yaaa.yardım edin lütfen
Selam canım, hayırlı olsun. Saat 12 ye kadar bol bol su ve meyvesuyu iç. Ameliyat sırasında çooook susuyosun.Ben doktordan su istedim ama vermediler tabi ki. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Pijama takımı bi kaç tane al yanına.Lazım oluyo, benim gibi üstüne nescafe dökebilirsin falan.kaydirigubbakcemile3 Ameliyattan sonra en az 3 saat su içme sakın. Yoksa benim gibi baş ağrısından ölürsün. Bu yüzden 2 kere acile gittik. Söylemediler bana hemen su içme diye. Ameliyattan sonra hasta bezi bağlıyolar, ertesi gün de orkid kullanabilirsin.Sonda çıktıktan sonra tuvalete giderken biraz zorlanıyosun yürüdüğün için, o yüzden hasta bezi iyi oluyo.Ben yanıma almadım da, hastanede verdiler. Ameliyattan çıkınca ,hatta ameliyatın yarısında birden üşüme hissi geliyo kan kaybettiğin için.Ben yanıma kalın bişey almadım ama hastanede battaniye verdiler. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Birdeee bugün hep sulu şeyler tüket.Katı şeyler yeme. Ameliyattan sonra bisküvi yiyebilirsin. Bol bol da nescafe iç, baş ağrın olmasın. opuyorumnanaktan