Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba doğurmayı bekleyen arkadaşlarım bebek hareketleri nasıl sizin benim gündüz daha çok uyuyor sanırım çünkü karnımla oynuyorum öyle hareket ediyor akaşama doğru hareketleniyor ama yinede geçen haftaya göre sanki az gibi geliyor.yani tekme atmak yerine sanki karnım sürtünüyor kayıyor sağa sola gibi hareket ediyor.tekmeler hiç yok değil ama az....
kermit hadi gözün aydın inşallah kolayca atlatır bebeğin geçmesi gereken yeri sende bi avazda kurtulursun
laluz valla akşam üzeri sakın gibi ama akşamları iyi yani belli olmuyor tabiki tekme yok artık popoyuda çok çıkartmıyor bi geriniyor karnım dikdörtgen oluyor bide sanki bi bilye var hopp oraya hoop buraya bazen tutuyoruz dışardan ama onun ne olduğunu hala anlamadım dizimi dirseğimi bilmiyorum bu ara en çok o hareketi yapıyor bide bol bol hıçkırıp sinirleniyor
kermit hadi gözün aydın inşallah kolayca atlatır bebeğin geçmesi gereken yeri sende bi avazda kurtulursun
laluz valla akşam üzeri sakın gibi ama akşamları iyi yani belli olmuyor tabiki tekme yok artık popoyuda çok çıkartmıyor bi geriniyor karnım dikdörtgen oluyor bide sanki bi bilye var hopp oraya hoop buraya bazen tutuyoruz dışardan ama onun ne olduğunu hala anlamadım dizimi dirseğimi bilmiyorum bu ara en çok o hareketi yapıyor bide bol bol hıçkırıp sinirleniyor
allah yardımcın olsun bir avazda kavuştursun bebişine ...suni sancı ah ah benim sancım olmassa salı günü suni sancıyla başlatacak doğumu tabi bugünki gibi olursa vermez ama 1 -2 cm açılmam olursa kesin suni sancı verecek bakalım...Merhaba kızlar, umarım herkes iyidir... geçmişi okuyamadım. gözümden uyku akıyor hemen size haber verip yatıcam... sabah dr kontrolüne gittim. nst de sancım vardı, doğum sancılarım başlamış... kızımız kanala girmiş ama üst pelvik kemiğini aşamıyormuş, basık olduğu için. cumaya kadar bekliyoruz bakalım, cuma hastaneye yatıcam, suni sancı vericek hala bebek kemiği atlatamazsa sezeryana alıcak... ama ben de hiç suni sancı taraftarı değilim...
Hülya'nın yanına uğradım bugün. Hülya da oğlu da çok şükür iyi... Maşallah çok tatlı bir oğlu var... muhtemelen bugün hastaneden çıkacaklar.
şimdilik haberler bu kadar...
hepiniz Allah'a emanet olun...
Herşeyin hayırlısını versin Allah...
Canım yer darlığından az hareket ediyordur. Şimdi umutlandırmak istemem seni ama, benimki de çok az hareket ediyordu, 4. günde doğurdum.
Kızlar benim maviş gözlü bebek pisim uyanır birazdan. O uyanmadan biraz kestireyim; malum bu gece de uyku yok bana. Haydi kendinize iyi bakın...
ay aynen böle tutmaya çalışıyorum karnıma sürttürerek kaçıyor kerata bizim babamızda bazen dokunuyor o çıkıntıya çok tuhaf oluyor ay bu neresi diyor...topuğumu acaba ama çok komik oluyor sanki misket oynuyor içerde bide babamız gıdıklıyor o kaçıyor oraya buraya gülmekten çatlıyoruz daha doğmadan biz oyuncak bebek gibi oynamaya başladık :)))
[/QUOTE][/QUOTE]güzel anneler bebişlerinize yalancı emzik verdiniz mi yada vermeyi düşünüyormusunuz..yalancı emzik ben düşünmüyorum almadımda ama şuda bir gerçekki bir susturucu görevi görevi görüyor...birde bebişlerini kucaklarına alan anneler bebişlerin göbeği düşmeden alttan çıtçıtlı giydirniz mi..