- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
Kızlar ya kimse yok mu?
Kaç gündür giremedim nete. Bebeğim çok fena hasta oldu =(( Babasından mikrop kapmış, 5 gündür iğne oluyor, bacağı delik deşik oldu oğluşumun. Bu akşam son inşallah. Üff ya dünyaya geldiğinden beri hasta bebeğim =((
Kızlar bizden önce doğuranlar söylerdi de muhalefet ederdik ya... Doğruymuş... Bugünlerinizin kıymetini bilin, gidin banyo yapın. Bakın ben 10dk duş alabilmek için 1 saattir bebek pişpişliyorum. Bir de benimki memede uyuyor sadece. Koptu memelerim... Krem, göğüs pedi ve kalkan var, şakır şakır kanıyor. Uykusuzluk da bir yandan. Gidin uyuyun, yıkanın, rahat rahat yiyin.
Niye kimse benimle konuşmuyor??
Selam canım, geçmiş olsun bebişine. İnşallah hemencecik iyileşir. opuyorumnanaktan Benimde kanadı biraz göğüslerim şimdi daha iyiyim.Göğüs kalkanı kullanıyorum ara sıra. Sağlık ocağından hemşire geldi eve kontrole .Hastanede emzirmeyi farklı göstermişlerdi.Sağlık ocağındaki ebe başka gösterdi, şimdi acımıyo fazla canım. İlk zamanlar çok acıyodu. uykusuzluk hepimizde var tabi ki. kaydirigubbakcemile3 Kızıma bakıp geleyim ben. Benimki yatağında uyuyo koyunca.