Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benım... ıns saglıkla alırsın bebısını kucagına... saglıkla guzellıkle gelsın ıns....
selamlar canlar nasılsınız
ben bugün bütün gün hastanedeydim öldüm yorgunluktan
doktor sezeryana karar verdi haftaya çarşamba yani 25 ağustos a gün verdiler
yarın gidicem tekrar son kez kan ve idrar vericem dahiliye ve anestezi uzmanı görücekmiş sonrasında da kesin tarih verilcek hayırlısı bakalım...
annem dışında hepimiz rahatladık gün verildiği için annemse eski kafalı işte normal doğum istiyodu:) şimdi bende heycan ve korku başladı çok fena içim kıpır kıpır
Allah ım sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
arkadaşlar 08.08.2010 da mınık kelebıgımı kucagıma aldım darısı inşallahhh bekleyenlerın başına :))))
maşallah maşallah günler belli olmuş off son zamanlar geliyor bebişler ama benim kızda hiç bir hareket yok azcık sancım olsa diye bakıyorum ama yok yok bugün sadece ikimizde sürekli uyuyoruz buraya yazmadığım zamanlarda hep uyudum bugün anlamadım ne oldunu kızımda öyle acaba hazırlıkmı yapıyoruz :))) yarın sabah kontrolümüz var dr bi şey söyler artık herhalde bide doğmaya niyeti yok 26 sını bekliyicez falan derse çok kötü olurum ya . gerçi hayırlısı neyse o olsun
Ben çok heyecanlandım çok ağladım v.s. ama inan ki o kadar büyütülecek birşey yokmuş. İnşallah sen de sağ salim atlatır kuzuna kavuşursun arkadaşım. Eğer epidural tecrübeleri iyi ise tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun senin ve kuzunun. Sevgiler
Evet canım genellikle gazı çıktıktan sonra hıçkırınca su veriyorum birkaç kaşık hem su içmiş oluyor hemde hıçkırıı kesiliyor...herkeze merhaba.... ya benım kızım cok hıckırıyo.... sızınkılerde hıckırıyomu...
2-3 daha pansuman yapılacakmış orası öyle dediler sağlıkocaındacanım bıde dun aksam gobegımız dustu cok sukur... ama dustukten sonra gobegının ortası sıyah kaldı odamı kuruyup duscek canım???
canlar komşular geldi hayırlı olsuna oğlumu da besledim. şimdi çıkmam lazım biraz da kendimi besliyim. sonra gene uğrarım. kendinize iyi bakın herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
nurcan cnm markası nuk yazdım ama burdan da yazayım.
şeymacım yıkaya bilirsin hayatım hiç birşey olmaz
burcucum günün belli olmuş hayatım hadi hayırlısı
arkadaşlar ben geldım nasılsınız?bugün doğuramadım malesfkı.........
Bana da hastanede hemşire gelmişti. Bebek emmiyordu, hemşire de akrobatik hareketler yapmıştı emsin diye. Meğer meme ucum yokmuş, hiç duymamıştım :1ninca: . Pompayla çıkardık sol tarafı. Çok hasar gördü o sebeple. Diğeri çıkmadı, kalkan takınca emzirebiliyorum. Acıyan sol tarafı da bir 10dk kalkanla emziriyorum sonra da çıkarıp emziriyorum daha az acıyor.
Bu arada bebişşkon hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün...
Evet keratalar temiz bezi görünce yapmadan rahat etmezler kaydirigubbakcemile3 . Benimki hiç emmiyordu, kavga dövüş emzirdim. Ama ne inat var bebekte, hayret edersin. 2 hemşire yapamadı. Ben de sağ tarafı sağıyordum işte, sonra kalkana alıştırdım. Bazen de kalkanı çıkarıp veriyorum 1-2dk emebiliyor. Düzgün emse, ucunu çıkarır kendi.
ben kaçıyorum hayırlı iftarlar...
hayırlı uğurlu olsun bebişin arkadaşım. Sana da geçmiş olsun. Tebrikler
evet canım normal doğum 2cm acık cıktı sancımda azdı sunı sancı ıstemedım eve geldım ..doktor beklıyelı acılma başlamış dedı..
Allah daha dourmayan arkadaşları biran önce kurtarsın,bebişkolarına kavutursun inşallah...:Saruboceq:
amin canım inşallah
sen nasılsın canım hiç giremiyorum ki nete koptum iyice