- 11 Ocak 2009
- 357
- 0
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar bende son hazırlıklarımı yapıoyum sabah doğuma gidiyorumya normal doğumla başbaşayım
dualarınızı beklıyorum hayırlı haberlerle donerım inş hakkınızı helal edın...
cnm nişan olabilir bence druna sor
canım bugun ben de alttan muayene oldum ve 9 aydır ilk defan kanlı hafif akinti geldi
ama sen yine de doktoruna sor
ben doktorumla konustum 3 gun bu sekilde gelmesi normal ama adet kanı gibi olursa gelirsin dediii
hiç kimsecikler kalmadı herkes doğurdu giiti bebişlerinin yanındalar.darısı bizim başımıza....
hiç kimsecikler kalmadı herkes doğurdu giiti bebişlerinin yanındalar.darısı bizim başımıza....
Hadi iyi gecelerrrrr. Uykum geldiii.Yarın doğurucaklara Allah yardım etsin. Öptük hepinizi.
Hadi iyi gecelerrrrr. Uykum geldiii.Yarın doğurucaklara Allah yardım etsin. Öptük hepinizi.
Merhaba kızlarrr..beni merak eden olmamış ama yine de halen doğurmadığımı haber vereyim dedim. Bugün hiç giremedim nete, evde temizlik vardı. Hatta bugün ben de çok iş yaptım belki doğururum diye ama az bi sancım vardı o da geçti iş yapınca..hayırlısı..ancak bunu diyebiliyorum. Yarın demeyeyim, günü atlamışız çünkü. Bugün doktora gideceğim ne durumdayız diye bakıcak bi. Ayrıca doğum yapanları tebrik ediyor ve yapacak olanlara da allahtan yardım diliyorumm..herkese ii gecelerr..sevgilerrr.