2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


canım benimkinin de başta kafa çok önde gidiyordu neyseki kendi haftasına döndü,zaten bu gidişimde doktor onu çok kafana takma dedi,senin çatın önemli dedi,benimki de 93 e yakın,ama annemin doğumlarının zor olması onu düşündürüyor genetik çok önemli dedi,ama bebişin az kilo alması da umutlandırdı,böyle giderse doğurursun dedi,bakalım,benim doktor illa normal doğum diyoır.ama psikolojik bişey insan bebişinin kilo almasını istiyor halbuki 3 ü geçti işte,kolayca doğur ama yine de üzüldüm.
 
ay derin allah yardımcın olmuş iyiki sezeryan olmuşsun ama benim çok tanıdığım var kordon dolanmasıyla normal doğum yapan peki yakın zamanda usgde bakılmamış mıydı kordonun dolanıp dolanmadığı
 

canım seninle haftamız aynı.bnm 1 hafta önce alttan bakmıştı bebek çok aşağıda acaba açılmam var mı diye.bu ctesi de ben nişanım gelmiş olabilir diyince bi daha baktı evet dedi 1 cm açılman var dedi bu tam bi çatı muayenesi oldu dedi zaten elimi daha ileri sokucam canın acıyabilir diye uyarmıştı ama bişiy hissetmedim. doktor başına değdim kanala girmiş dedi.elini soktuğunda bide karnıma bastırdı bebeğin başı iyi baskı yapıyor birden açılman alabilir dedi hatta. her doktor farklı heralde. kimi doktorlar doğuma kadar hiç çatı muayenesi yapmıyor doğumdan önce belli olmaz diye.
 
evet caım cuma girmiştim usg.ye.
sanırm benim durmaksızın iş yapmamdan kaynaklandı...
 

dimi ama mübarek ayda sen de bebişin de arınmış ohh mis gibi opuyorumnanaktan
 
gözün aydın bluspirito sende henüz doğuramayanlardansın bizim gibi ::)) 2 km mi nasıl yürüyüceksin ay ben azcık kumsalda yürüdüm dün kitlendim resmen kasıklarıma bi ağrı girdi hopp kaldım olduğum yerde 1-2 dak. sonra açıldım öyle yürüdüm. çatı muayenesini eliyle mi yaptı yoksa o aletlemi aman adını unuttum bana 2 türlüde baktı ama çatın dar yada iyi demedi sadece 1,5 cm açılma var silinme yok kafa yukarda falan demişti geçen hafta ama canım yanmadı şükür baya rahattım doğumhaneyi incelemekten aklıma gelmedi aşağıda neler olduğu bide orda plates topu gördüm ona bkıp durdum taktım kafayı meğer ona oturtuyormuş bi dr yöntemi öyleymiş anlamadım :))
 
off kızlar sezeryanın da güzellikleri çok,odan hazır,günün belli,telaş yok,bi de bebiş normal doğumda zarar görür korkusu yok,off bilmiyorum ki ama herkes de bangır bangır bağırıyor normal doğum önemli diye,kafam çok karışık,doktor hiç sezeryanı ağzına bile almadı şimdiye kadar,bakalım nolcak,böyle bekleye bekleye normal doğuracam heralde:)
 
doktor bana bundan sonra her gün 1 saat yürü ki açılman olsun suni sancıya gerek kalmasın dedi.
 

eveeet çatı muayenesi berbat bişey 7 kez oldum ama yokk çok kötü
daha oraya bastırırken belime ve kasıklarımıa sancı giriyor..
ya sizin sancılar nasıl öle çıkıyor yaa benim 35 i geçmedi hiççç...
 

:roflol::roflol::roflol:evet 16 sına kadar gelmezse 41, haftayı sayıcaz....
elıyle yaptı canım ama resmen koluda gırdı yanı :umursamaz: ve acıklığım henuz yok oğlumda kanala gırmeye calısıyormus hayırlısı bakalım
insallah en kısa zamanda hepımız sağlıklı bı sekılde kucaklarız bebıslerımızı
 

canım benim kanala girmemiş ki,girse bakacaktı,bi de ben gerekmedikçe 38. haftanın bitmesini bekliyorum çatı için dedi,yanılma olmasın diye,her doktorun yoğurt yiyişi farklı ama sürekli alttan bakmaması iyi benim için.benim ağrım çok ama cnm ,bakalım ilk kim doğuracak:)
 

cnm benim de nst de en az iki kez 100 görüyom,50ler 60lar da oluyor.
 

kız doktor karnımı bı gordu korktu kadın :roflol::roflol:
senın cok sancın var dedı bugun hıc hıssetmıyorum normalde daha kotu oluyor dedım delikafadulden
ıste muayene yaptı ve nstde 80 100 arası ama 100 cok değildi
 
ayy biliyo musun dün noldu. verilmiş sadakamız varmış .kızımla öyle korktuk ki delikafadulden

eşimle bizim burda bi yürüyüş parkı var oraya gitmiştik hem konuşup hem yürüyoduk. birden paat diye bişiy çarptı bana sert ağır bişiy öyle korktum ki hemen karnımı tutup yokladım bişiy mi oldu diye sonra farkettim ki acı başka yerden geliyor.ne olduğunu anlamadım yüreğim hopladı.bebeğime bişiy oldu diye aklım gitti korkudan ağlamaya başladım. ne oldu dersiniz biz yürürken karşıdan yürüyen bi çiftin 4-5 yaşlarındaki oğlu kocaman bir taşı yumruğum kadar yani sen onu fırlat tam göğsüme. nefesim kesildi bi an. ben şok eşim şok çocuğun ailesi panik.
kadın bide demez mi oğlum naptın ben sana hamile kadına atma demedim mi. çocuk ne bilsin hamile yada değil.hiç atmaması lazım karnıma gelseydi ya? aklım çıktı. eşim ne dese bilemedi. çocuğa kızsan ayrı dövsen ayrı ailesine bişiy desen ayrı. insan böyle katil oluyor demek ki. bişiy oldu mu doktora götürelim falan dediler eşim de çocuğunuza sahip olun başka bişiy istemez dedi.
 

ayyynı benn gibisin şu anda kafa karışıklığı kararsızlıklar.normal doğummu
sezeryan mı ikilemiii..hangisi daha iyidir hangisi daha hayırlıdır off off.
benim dr.kesinlikle normal diyor ama kendi kendi isteğiyle sez.olmuş buna
ne demeli...
 
anam 100 ü gördüysen sen doğurursun wild catte öyle olmuştu çünkü biigün geldi sancım 100 dedi hoop ertesi güne doğuruverdı:)))
 

c.tesi eşimin patronunun kzııyla tanıştık o normal doğ.yapmış.
öyle bi top önermiş doktoru üzerine oturuyormuş sancılanınca sallanıyormuş
çok faydası oluyor muş ama şişirmek için belli ayarları varmış.çok faydasnını
gördüm diyor ama tabi o amerikada doğum yapmış oranın doktorları öneriyormuş
ben burada hiç duymadım bide bebiş doğunca kucağına alıp yine topta sallanıyolarmş
gazı için çok iyi geliyodu dedi...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…