Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Merhaba kızlar. Bat 4 ekim. Bu ay çok garip şeyler yaşadım. Mesela yumurtalıklarım acayip derecede ağrıdı ama ne adet ağrısı ne de kist. Daha önce kistim olduğu için biliyorum. İlk önce sol taraf ağrıyordu biri basıyormuş gibi daha sonra çift taraflı oldu ve apandisit patlaması gibi çok acı çektim. Şimdi geçti sadece sol tarafa anlık iğne giriyormuş gibi oluyor. Onın dışında farklı olarak çok çok çok fazla uykum geliyor. Gün ortasında olsun ve akşam 8.30 da uyuyakalıyorum. Göğüs ağrısı falan da yok.hamileliğinde bunları yaşayan var mı?

Bulundum yerde kadın doğum olan tek hastane var mecbur aynı yerde bakılıyor
Eğer adet gününüz yakınsa adet olmazsanız bir hafta sonra tekrar verin. Ben kimyasal yaşadigimda adetim 2 gün gecikince 0,456 çıktı 7 gün gecikince 15. Ama tabi sizin reglinize varsa şuan yükselmede olabilir

Canım bu dalgalanma degil en az 5 ve üstüne çıkması lazım. İkiside 0 değer
İkiside 0 biliyorum sadece bu ay adetim çok zor söküldü ve 8 gün kadar gecikti değerim de 0.365. kimyasal geçirdiğimi düşündüm. Daha önce bir hafta gecikme oldu 20.95 ile gebe olduğumu öğrendim ve 3 gün sonra kanama ile hastaneye gittiğimde değerim 0.368 olmuştu kimyasal demişlerdi.

Eğer adet gününüz yakınsa adet olmazsanız bir hafta sonra tekrar verin. Ben kimyasal yaşadigimda adetim 2 gün gecikince 0,456 çıktı 7 gün gecikince 15. Ama tabi sizin reglinize varsa şuan yükselmede olabilir
Evet topiklerde gezerken değerin 0.100 olup 10 gün sonra yükselip hamile olanları bile okudum. Çünkü erken yaptırıyoruz ve negatif gelince üzülüyoruz. Dediğiniz gibi bat gecmeden yaptırmamali test.

Kimyasal bile olsa hamile olduğum için sevindim ama düşükten demekki tam toparlanma olmadığı için bebeğim tutunamadı. En azından hamile olabiliyorum. Çok şükür bin şükür.

Kızlar duphaston biteli 7 gün oldu bugün çok şükür adet oldum leke leke geliyor şuan umarım güzelce sökülür. Size bir sorum var, benden doktorum adetimin üçüncü günü hormon tahlili istedi, şimdi leke gibi azar azar geldiği için bugünü mü birinci gün olarak sayicam? Yani kısacası adetin yoğun olması mı gerekiyor?
hayır başladığı günü sayıcaksın az da olsa başladığı gün önemli canım

X