İnşallah canım benim hepimiz için her şey kolay ve hayırlısı olsunOh sevindim adına inşallah bundan gayrı herşey güzel olur senin için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim hepimiz için her şey kolay ve hayırlısı olsunOh sevindim adına inşallah bundan gayrı herşey güzel olur senin için.
Ne diyeceğimi bilemedim inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınKızlar hgc değerim 0.365 çıkmış normalde gebelik yoksa hep 0.100 çıkar benim ilk defa böyle çıktı. Ya farkında olmadan kimyasal geçirdim ya temmuz daki düşüğün elkisi kaldı ya daha yeni yükselmeye başladı. Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 M Marryyj Denizz41 B Beyond the sky
Canım bu dalgalanma degil en az 5 ve üstüne çıkması lazım. İkiside 0 değerBu günü sayabilirsin başlangıç olarak. Lekenme şeklinde olsa da adetin başlamış. Ben farkında olmadan kimyasal geçirdim galiba HCG 0.365 çıkmış gebelik yoksa 0.100 çıkardı. Dalgalanma olmuş.
Hep aynı yerde mi verdiniz? Bu iki değer de aynı laboratuvar mı?Bu günü sayabilirsin başlangıç olarak. Lekenme şeklinde olsa da adetin başlamış. Ben farkında olmadan kimyasal geçirdim galiba HCG 0.365 çıkmış gebelik yoksa 0.100 çıkardı. Dalgalanma olmuş.
Bulundum yerde kadın doğum olan tek hastane var mecbur aynı yerde bakılıyorHep aynı yerde mi verdiniz? Bu iki değer de aynı laboratuvar mı?
Eğer adet gününüz yakınsa adet olmazsanız bir hafta sonra tekrar verin. Ben kimyasal yaşadigimda adetim 2 gün gecikince 0,456 çıktı 7 gün gecikince 15. Ama tabi sizin reglinize varsa şuan yükselmede olabilirBulundum yerde kadın doğum olan tek hastane var mecbur aynı yerde bakılıyor
İkiside 0 biliyorum sadece bu ay adetim çok zor söküldü ve 8 gün kadar gecikti değerim de 0.365. kimyasal geçirdiğimi düşündüm. Daha önce bir hafta gecikme oldu 20.95 ile gebe olduğumu öğrendim ve 3 gün sonra kanama ile hastaneye gittiğimde değerim 0.368 olmuştu kimyasal demişlerdi.Canım bu dalgalanma degil en az 5 ve üstüne çıkması lazım. İkiside 0 değer
Evet topiklerde gezerken değerin 0.100 olup 10 gün sonra yükselip hamile olanları bile okudum. Çünkü erken yaptırıyoruz ve negatif gelince üzülüyoruz. Dediğiniz gibi bat gecmeden yaptırmamali test.Eğer adet gününüz yakınsa adet olmazsanız bir hafta sonra tekrar verin. Ben kimyasal yaşadigimda adetim 2 gün gecikince 0,456 çıktı 7 gün gecikince 15. Ama tabi sizin reglinize varsa şuan yükselmede olabilir
hayır başladığı günü sayıcaksın az da olsa başladığı gün önemli canımKızlar duphaston biteli 7 gün oldu bugün çok şükür adet oldum leke leke geliyor şuan umarım güzelce sökülür. Size bir sorum var, benden doktorum adetimin üçüncü günü hormon tahlili istedi, şimdi leke gibi azar azar geldiği için bugünü mü birinci gün olarak sayicam? Yani kısacası adetin yoğun olması mı gerekiyor?
İsteyebilirsin bence yükselme var mı yok mu az çok bilgi edinmiş olursunSalı ya da Çarşamba tekrar gideceğim sonuçları değerlendireceğiz. Tekrar HCG istesem mı sizce A ayb00 ArasaNillGerek Candy7777 My_Moonlight06 B Beyond the sky M Marryyj Denizz41 M Marryyj
Yani yumurtan var demişti iste kuzum bidaha hcg bu, bir günde çok değişiyorSalı ya da Çarşamba tekrar gideceğim sonuçları değerlendireceğiz. Tekrar HCG istesem mı sizce A ayb00 ArasaNillGerek Candy7777 My_Moonlight06 B Beyond the sky M Marryyj Denizz41 M Marryyj
Kafama takacağıma yaptırayım gitsin bence deİsteyebilirsin bence yükselme var mı yok mu az çok bilgi edinmiş olursun
Haklısın valla kuzumYani yumurtan var demişti iste kuzum bidaha hcg bu, bir günde çok değişiyor
Aynen kuzum kaybedeceğin bir şey yok sonuçtaKafama takacağıma yaptırayım gitsin bence de
Aynen öyleAynen kuzum kaybedeceğin bir şey yok sonuçta
Çok teşekkür ederim valla Amerika’da yaşıyorum ve asla anestezili yapmıyorlar . Çok az sadece sağ tarafım ağırdı şükür kolay geçti :)Kuzum nerede yaptıracaksın? Hiç korkma,bende anestezisiz oldum. Sadece karnında bir dolgunluk hissediyorsun ince regl ağrısı gibi. Hiç dert etme