- 14 Ekim 2008
- 1.446
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeze merhaba... kızlar dun zeynep canan hayatımıza teşrıf etmıs bulunuyor...:):):)
3180 kg ve 51 cm cmle dogdu normal oldu herkezı opuyorum
Bebişkosundan daha haber verememiştir hala hast.deyseler.
Ama beni angelnrcn kanser etti %500 dourmuştur çünkü onun temmuz sonuydu ama bi kere giripte bişi yazmamış aklıma kötü kötü şeyler geliyor töbe yarabbim inşallah kimsede sorun felan yoktur...
şeyma doğum yapmış ne güzel yaaa. bi süpriz doğum daha yani. daha dün burdayken doğuruvermiş çabucak maşallah. gözü aydın allah zeynep e hayırlı uzun ömürler versin.
benim de sancılarım kesildi yaa geceleri kasıklarım ağrıyo ama ben daha artmasını bekliyordum..hayırlısı bakalım.
herkese iyi pazarlar..
Hepimiz sancımızı bekliyoruz ama gelmiyo bi türlüüü. kaydirigubbakcemile3 Aslında pek fazla zamanımız da yok doğuma ama diğer bebişler doğdukça sabırsızlanıyoruz. opuyorumnanaktan
hayırlı olsunnnnn sağlıkla büyüttttselaaaaaaaaam
bugün kontrole gittim kalp atışları zayıflamış. dr alalım dedi veeeeeeeeeeee
OĞLUM ABİ OLDU.
17:34 de bursa acıbdem hstanesinde kızım dünyaya geldi.
darısı tüm bekleyenlerin başına.
emdi krnı doydu uyuyor şimdi.
spinal epidural sezryen oldum.
ÇOK ŞÜKÜR İKİMİZDE İYİYİZ.
MAŞALLAH :))))
bende kanlı rüyalar gördümmm. hayırdır inşşşş.kıslar herkese günaydın,
dün gelemedik kayınvalidemde minik selenimizin doğum günü vardı sabahtan oraya gittik.gece 2 de geldik bakamadım neler olup bitti. özlem doğum yapmış tebrikler canım allah analı babalı büyütsün inşallah.
yarın kontrolümüz var bakalım doktor amcamız normal mi sezeryan mı diyecek. normal derde daha bekletirse dayanamam artık yaaa. sağımdan soluma dönemiyorum. yürüyüş mi nerde?????
kayınvalidem 2 sokak ötemde yürüyerek gidip gelemiyorum.
kıslar dün gece rüyamda değişik şeyler gördüm anlatayım sabah niyetine ehemen.
banya yapacakmışım tam ir baktım kan akıyor 5-6 damla kadar aktı. dedim bu ne? birazz eğildim derken sümük gibi olduğunu fark ettim. allah nişanım geldi dedim o arada kasıklarım başladı ağrımaya belim başladı birden. aaaaa doğuruyorum dedim hemen eşime bağırdım evde kalaba ama kiler varpek bilemiyorum. dedim çabuk hastaneye gidelim doğuruyorum başladı diyorum ama inanılmaz bir acı hissediyorum. o anda uyandım. biraz kasıklarım ağrıyordu. bu ara geceleri kasık ve bel ağrım da başladı. doktor 1 haftaya doğurursun dedi ama bende hala tık yok offfffff....
aaaaa çok sevindimmmmm gözünn aydınnnnherkeze merhaba... kızlar dun zeynep canan hayatımıza teşrıf etmıs bulunuyor...:):):)
3180 kg ve 51 cm cmle dogdu normal oldu herkezı opuyorum
Ayyyyyy ağlamak istiyorum sat daşım bile dourdu ticker ım bile bittii delikafadulden çıttırıyoruuuuuuuuum.
Neyse kendime geldim Allah analı babalı büyütsün nasıl olmuş ne zaman olmuş ayy çok merak ettim.Bu sabah bi sancı girdi dedim tamam dourucam bugün ama bida tık yokk.
Rüyaarımıza girio artık çünkü tek düşündüğümüz şey ne zaman doğacakları:)günaydınlarrr
benim gibi sona kalan doguramayan anneler :)
artik sira bize geliyordur herhalde
bugun benim el ve ayaklarim sismeye basladi,simdiye kadar bisey yoktu,terliklere giremiyorum,acaba dogurmam yakin mialkisalkisalkis
hayirlisi bakalim yarin doktorumuz ne diyecek,gece de kizim dogmustu ruyamda,ufaciktiii
Kuşum bnm içinde bi tahmin yapabilir misiiinnnn içimi rahatlatır :))bence bugün soho doğum yapacak dün a_şeyma geçmişti aklımdan bugün haberi geldi kendiim için öyle bi his yok hiç ama ...Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin keyifleri yerlerinde demekki bu arada hiç filmlerdeki gibi doğuma giden olmuyo dimi
Doğuranları gördükçe tek doğuramayan bn kalmışım gbi gelioHepimiz sancımızı bekliyoruz ama gelmiyo bi türlüüü. kaydirigubbakcemile3 Aslında pek fazla zamanımız da yok doğuma ama diğer bebişler doğdukça sabırsızlanıyoruz. opuyorumnanaktan
Ayy kız benim için de geçirsen yaa içinden çok güsel olur boshayallersmilebence bugün soho doğum yapacak dün a_şeyma geçmişti aklımdan bugün haberi geldi kendiim için öyle bi his yok hiç ama ...Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin keyifleri yerlerinde demekki bu arada hiç filmlerdeki gibi doğuma giden olmuyo dimi
yapayım canım yani tahmin değilde yazıyı okuyunca ve tickeraKuşum bnm içinde bi tahmin yapabilir misiiinnnn içimi rahatlatır :))
Rüyaarımıza girio artık çünkü tek düşündüğümüz şey ne zaman doğacakları:)günaydınlarrr
benim gibi sona kalan doguramayan anneler :)
artik sira bize geliyordur herhalde
bugun benim el ve ayaklarim sismeye basladi,simdiye kadar bisey yoktu,terliklere giremiyorum,acaba dogurmam yakin mialkisalkisalkis
hayirlisi bakalim yarin doktorumuz ne diyecek,gece de kizim dogmustu ruyamda,ufaciktiii
Kuşum bnm içinde bi tahmin yapabilir misiiinnnn içimi rahatlatır :))bence bugün soho doğum yapacak dün a_şeyma geçmişti aklımdan bugün haberi geldi kendiim için öyle bi his yok hiç ama ...Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin keyifleri yerlerinde demekki bu arada hiç filmlerdeki gibi doğuma giden olmuyo dimi
Doğuranları gördükçe tek doğuramayan bn kalmışım gbi gelioHepimiz sancımızı bekliyoruz ama gelmiyo bi türlüüü. kaydirigubbakcemile3 Aslında pek fazla zamanımız da yok doğuma ama diğer bebişler doğdukça sabırsızlanıyoruz. opuyorumnanaktan
yapayım canım yani tahmin değilde yazıyı okuyunca ve tickera
bakınca 39 artı 1 e kadar yani 1 hafta içinde olur gibi hissettim ...
:) ama tabi kendim için1 haftadır her sabah kalkıp bugün doğurabilirim deyip doğurmadığımıda dikkate al...:kedi: