2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


4ünde mi yani bugün hadi bakalımm haber ver kız...
 
kimler dourdu çokta merak ediyorum annem namazdada biraz bakiim dedim.
Annem yarın gidiyor 7-8 de sınavı var.Ablam gelicek haftasonu sonra o gdecek çalıştıı için annem sınavlardan sonra gelecek,bakalım bizim oğlan kimin vardiyasında gelecek kaydirigubbakcemile3
 
bu arada hiç suyum geldi benim diyip hastaneye giden yok
aramızda farkında mısınız kızlar ya nişan ya sancıııı....
 
aniden gelecek herhalde bizimkiler :lepi:

walla benm bir arkadas 40 haftadan sonra 10 gun daha bekledi normal dogurdu

ne zaman gelecekler Allah bilir:uhm:
Bende bekleyeyim dedim gelmesse die ama dr um ona bakarsan 42 ye kadar beklebilirsiniz kitaplarda dio ama ben o riski almam 2 bebek ölümü gördüm bu sebepten dahada görmek istemem dedi napalım 8 de gelmesse 10 da gidicess suni sancı verilcek inşallah kendi gelir
 
Ayyy haberler baya çokmuşşş :))
Hallisna ya çok sevindim ama uzun sürdü çok dayandı ama sezeryan olmuş yinede..
Hayırlısı böyleymiş denmekki.aramıza gelince ayrıntıları alırız neden bu kadar geç sezeryana alındı diye..

Gurbet inde sancıları başlamış anladığım kadarıyla..allahım yardımcısı olsun..kolay ve çabuk bir doğumla yavrusunu kucağına alır inşallahh..

Didoba nişan geldi haa..hadi hayırlısı artık haberler sende :)) inşallah gönlüne göre kolay ve rahat bir normal doğumla bebişini kucağına alırsın cnm..Hurma bizde aldık acaba başlasammı ki?? bi de o tablet te neyin nesi?

Başka haberler varmı çok geçmişe dönemedim okuyamadım..

Benimde eşimi ayın 15 inden sonra seminere gönderecekler sanırım (( yaa tam da doğum zamanları..o tarihe kadar doğursam sorun yok yani doğurup bi kaç gün sonrasında gidebilir ama doğurmadan nasıl gidecek bilmiyorum ( sırf bu konu için gece rüyamda dr dan sezeryan tarihi alıyodum..bi de dr bana herşey iyi normal ama bebek iri o yüzden normal doğumun zor olabilir filan diyo, bende zaten eşim gidecek diye o zaman sezeryan yapalım hem iri bebek her yerimi mahveder zor olur doğum yapamam diyorum..yani rüyalarım bile sapıttıı..
Bide abimin eşi 5 gün önce doğum yaptı izmir de..epidurel sezeryan oldu..ve gelinimiz çok rahat atlattı şükürki..hiç bi şikayeti ağrısı sancısı olmadı.2.gün ayağa kalktı seside çok iyiydi zaten anlaşılıyodu iyi olduğu..bi de böle deyince acaba bendemi sezeryan olsam demeye başladım !!!! ama sonra yine yok yok normal doğum iyi diyorum..kafam iyice karıştı.cumaya dr randevum var bakalım ne diyecek..
 
ya bendende dıdobanın dediği gıbı ıkı gundur gelıyor ama ben onu akıntı falan zannedıyorum doktorum ıdrar yolu enfeksıyonu oldugu halde bısı vermedı bende bol bol maydonoz yıyorum ondan zannettım coğaldı ama benım oyle kahverengıler yokkı:umursamaz:
ayyy bıran once gelsın oğlum artık yaaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…