2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


saol canım,
aslında yeni başladım onları yemeye , pek sevmiyorum bir haftadır üstüne düşünüyorum öncesinde zaten alıyodum şimdi hepten alıcam mecbur.. zaıf başladığım için normal diyo herkez zaten ama vücut alışık olmayınca çok zorlanıyorum ben bu kiloyla, ayak tabanlarım bile ağırıyo hep , eee sıcaklar dışarı bile çıkmıyorum en son geçen hafta çrş.kontrol için çıktım yüzüme yüzüme sıcak havalar vurunca baya bunaldım. geçen bi 2009 annsinin msajını gördüm geçen yaz çok sıcaktı bu yıl hamileler daha şanşlı diyor anlamadım gitti evde napıcamı şaşırıyorum sıcaktan. çok bunalıyorum ama bıdığımın bi hareketini patilerini görünce de kızım senin için dayanırım diyorum minnoşum benim ya:))))
 

Bende zayıftım ama zayıflar daha çok kilo alıyo hamilelikte o yüzden takılma boşver..artık sonlardayız zaten..gerçi benim kilo alımım durduepeydir.sanırım sıcaklardan..zaten yemek zor yeniyo bide sıvı alımı daha fazla ve terleme daha fazla olunca kilo almadım..sıcakların bi bu yönden faydası oldu bende :)))))))))
Ama gerçekten yanıyoorrrr ortalık..ankara önceki senelerde böle değilde bu sene sıcak yaptı yani özellikle son günlerde..o da şansımıza yanii..bende evden dışarı çıkamıyorum..eşimi kandırırsam akşamları o da her gün düzenli değil yürüyoruz biraz..
 
Eneee kim gelmişşşş :))))
Sorma şekerrrr su içmekten helak oluyorum benn..
Keşke evde klima olsa ne cüsel olurdu..


evet canım keşke klima olsa pervanede pek bi işe yaramıyor
ben de bi duş alıcam birazdan sonrada ağdaya gidicem ama çok sıcak hiç gözüm kesmiyor:2:
 
Merhaba biz bi bakalım dedik oğluşum inatçı ya illede ben ağustos bebişi olucam dedi ve hala gelmiyo.Evdede yapacak bişi yok durup durup uyuyorum,uyudukçada şişiyorum.
Akşam yemeğini bahçede yiyelim dedik her tarafımı sinekler ısırdı ama öyle böyle değil alerji gibi mahvoldum.
 
Çooook sıcak ev karabasan gibi güneşlikler kapalı aman güneş içeri girmesin die bütün gün vantilatörün karşısında oturuyorum,yatıyorum,uyuyorum.
Annem burda ders çalışsın die ne tv açıyoru malum pc de çalıştıı için buraya bile giremiyorum bom die patlıcam hem sıcaktan hemde sıkıntıdan..
 
slm kızlar..nasılsınız bakalım..biraz okudum geçmişi...herkes benim gibi sıcaklardan şikayetçi...ankara özellikle 2 gündür fenalıklar getirtiyor..doğum yakın olmasa kaçıp gidesim var buralardan ama....
 
bu arada gündüzleri hatta akşamlarıda nerdeyse hiç dışarı çıkmadığım güneşte kalmadığım halde yüzümde şu hamilelik maskesi denen şey öyle bir hale geldiki aynaya bakmak istemiyorum resmen...napcam ben kızlar yaaa??nasıl geçer bunlar?fikri olan varmıı?
 
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım?
bizim dün akşam çok batmamız vardı gece uyuyamadım hiç. sabah da daha şiddetlendi doktorumuzu aradık ve nöbetçi doktorun bakmasını istedi. hemen hastaneye gittik. nöbetçi doktor muayene etti. bebeğim fazla iri olduğu için ve kafası iyice doğum kanalına girmiş baskı yapıyor şiddetli dedi. çok şükür normal doğum yapabilirsin dedi çok sevindim. nst ye bağlandım. 80-40 arası sancım çıktı. zaten hafif ağrılarım vardı ama henüz doğum sancısı değil dedi. bebek vaktinden önce gelecek çok vakti yok dedi. zaten usg ile bakarken bile aşağıya baskı yapıyordu. çok canım yandı. kayınvalideme gittik kahvaltı yemek felan şimdi eve geldim. annemde bırakmak istemedi ama insanın evi gibisi yok. zaten 2 dk lık yol birşey olsa hemen gelebilir. ama normal yapabileceğim için çok sevindim. bebeğin eşi çok yakındı normal olamaz demişti doktorum ama bebek büyüdüğü için tek başına kanala girmiş çok şükür sorun yok. çok sevinçliyim ..opuyorumnanaktan
 


masallah canim

ins hayirlisiyla alirsin kucagina

kacinci haftadasin?
 
masallah canim

ins hayirlisiyla alirsin kucagina

kacinci haftadasin?

amin cnm saol cümlemiz hayırlısı ile alalım bebişlerimizi kucağımıza. şu anda 37.haftadayım ama usg ile bakınca 40 dolmuş görünüyor. bebişim 3800 gr 52 cm. yemene dikkat et çok yeme dedi doktor fazla kilo almasın ama kafaya koydm 4 kg bile olsa normal yapmak istiyorum allahım izin verirse inşallah.:teytey:
 


masallah canim

ben de normal istiyorum ,bakalim yarin cati muaynesi var doktor ne dicek delikafadulden
 
masallah canim

ben de normal istiyorum ,bakalim yarin cati muaynesi var doktor ne dicek delikafadulden

inşallah çatın müsaittir de normal yaparsın canım.allahım gönlüne göre versin inşallah.en güzeli normaldoğum aslında. o doğduğu anı görmek ilk göz göze gelmek ve göbek bağını kesmek süper birşey. allahım herkese nasip etsin ya rabbim..:Saruboceq::Saruboceq:
 


amin canım

walla ben de hep normal dogurup hemen kucagima alip sarilip optugumu hayal ediyorum...

insallah Allah bana bunu nasip eder,kolaylıkla.... sana ve tum isteyenlere de insallah en dogalindan doguralim :dance:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…