2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım gecen pazartesı kontrole gıttım doktor ultrasonla baktı normal dedı yamukluguda sordum bebıs yırtttı dedı ama gıcık duruyor canım sıkıldı sen nasılsın ??

iyiyim cnm ne olsun beklyoruz ğaşanın gelmesini
zeynepte sezeryan olmuştum bende ama düzgün benimki
bebği çıkarmakta sorun olduysa yırtılmışolabilir cnm
bence çok takılma,eğer ağrın sızın yoksa bi de yara falan olmazsa süper işte,zaten zamanla izi pek kalmıyo geçiyo cnm,benim çok az bir yerinde kırmızılık kaldı o da dikişler üst üste gelmiştir diyo eşim
hiç takılma yani
sarılık içinde söylemiştirr dr.bol bol emzir yada mama ver açlıkta daha çok artar cnm
 
İyi geceler kızlar, yeni geldim yürüyüşten.Yorulduum biraz.Kimsecikler yok, ben de yatarım birazdan. :)
 
benm beklenen tarihim yarın tickerdan da görüldüğü üzere... cuma günü dr.um kafası çok iyi basıyor ansızın gelecek bu çocuk dedi..açıklığıma baktı yoktu..pazartesi günü aç karnına eşyalarınla gel yatırıcam seni filan dedi.. sezeryana yetişecekti fazla soramadım niye aç geleyim diye.. sonradan da kafama takıldı, yoksa sezeryan yapma fikri mi var, ozmn mı aç gel deniyor diye filan... sonra cebinden aradım dün akşam.. sordum, yok dedi.. sezeryan için değil, yatış gerekirse diye öyle dedim dedi..bolbol yürü, güzelce doğur filan dedi:) aslında gene de anlamadım, yatış gerekince niye sabah açlığı gerekir ki...? neyse..dr.uma güveneceğim sanırım.. suni sancı vermesinden de tırsıyorum gerçi ama..Rabbim yardımcım(ız) olsun...
 
kızlar selam herkese hayırlı pazarlarr.kimse yok herkes gezmelerde.dün hafif sancılarım vardı duş aldım istirahat falan geçti.akşama doğru bebek hareketleride çoğaldı.şimdi iyiyiz yine.yarın kontrol var bakalım ne olacak.kendinize iyi bakınnn.görüşürüz..
 

tarihlerimiz aşağı yukarı aynı canım.bende pazartesi gelicem muayneye.bakalım bana ne diyecek.amiinn..
 
tünaydıınn:)

ee bayanlar bugün 1 ağustossss iyice heyecan bastıı. dün çok ağrım vardıı şimdi daha iyiceğim fazla ayakta durmamam lazım. kısmet olursa bugün yatakları yapcaz ama eşim tembeldir bakalım ne zamn ikna edicemm tamam tamam diyim duruyoo:))))
 

tünaydın canımm.evet ağustos anneleri için geri sayım başladı.canım istirahat et bol bol.erkekler pazar günleri daha çok tembel oluyolar.benimini kaldırmakda ölümdür.bide sıcaklarda.tamamlar bitmeez akşama kadar.koaly gelsin tatlım sana.
 

sağol canım. ama kararlıyımm vicdan yapıcam biriş yapamıyorummm eğilemiyorum vs. belki ağlarımda:))))))))))))))))))
 
sağol canım. ama kararlıyımm vicdan yapıcam biriş yapamıyorummm eğilemiyorum vs. belki ağlarımda:))))))))))))))))))

vicdansız olmaz zaten adamı ağlatana kadar uğraşırlar.gerçi benim taktiğim şöyle ne yapacaksam onun gözünün önünde yapıyorum tabi zorlanıyorum falann sonra dayanamyo sen bırak ben yaparım diyo.nasıl plan ama:jeyyar:
 
kızlarrrr ben çıkıyorum. herkese iyi pazarlarrr geliriminş.

kocama vicdan yapmaya başlamam lazımmm. hoş şimdi bilgisayarı almak için o bana yapıyooooo:)))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…