2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


anladım güle güle kullansın bebiş ben sıcakta ev bile süpürmeye üşeniyom maaşallah sana canım
 

hoşgeldın kızzzz...iyisindir umarım.arada girde durumunu yaz..bende öpüolumunekankayizsmileyorum seni...
 

cok güzel olmuş canım ellerine sağlık
 
tamam canım. toksi sen kuaför işini ne yapıcaksın gerçi hepimiz fazla açıldık ama yaptırıcanmı saç falan ağda
Yok canım yaa zaten ağda olmaz son zmanda önermiolarmış saten ben cilete devam artık son rötuş işini hast. giderken babamızdan yardım alıcam napiim.Saç işinide sezeryan olmıcak benimki normal yani ne zaman olacaı belli deil o yüzden olmaz zaten bu havada ne fön kalır ne bişi
toxidaisy ellerine sağlık canım çok güzel olmuş herşey....:hooray:
Teşekkürler
 
kaydirigubbakcemile3ayyyyyyyyyyyyy yine kayınvalide krizim tutuyo biri beni durdursunnnnnnnn
boşver canım yaaaaaaa değmezz.

çok ciciler elerine sağlıkkkkkk

naber gurbett. iyi olmana sewvindim. gel arada özletme haberlerini ver mutlaka.
 
Saolun kızlar bi bitiriyim daha güzel olucak bu arada tepsi felan süslemeye gerek olur mu yaa yaptımmı tam yapiim bari
anladım güle güle kullansın bebiş ben sıcakta ev bile süpürmeye üşeniyom maaşallah sana canım
Evi bile zor süpürüyorum bende yemek dahi zor yiyorum zaten bunlarıda 7-8 den sonra yapıyorum serinledi mi hava vantilatörün karşında koltukta ayakalrı uzatarak.İnşallah şu bebek şekerlerini yapmayada enerji bulabilirim de biter biran önce
 
baba şimdi de salonda yatıyor zatennn alışkın yani...kaydirigubbakcemile3
 

kitaplardan hoşlanıyorsa cemile serisinin ''cemile'nin kardeşi oluyor'' diye yeni bir kitabı çıkmış biz onu aldık işe yarıyor. tavsiye ederim. babası okursa daha güzel oluyor.
 
_angelcım, yeni gördüm, nasıl olduğumu sormuşsun, takip etmem zor oluo benim belim, sırtım, kasıklarım kaç gündür ağrıo, pek oturamıom pc başında... ama çok şükür iiz, bunların hiç birinden de şikayetçi değiliz, iyiyiz biz kızımla:) aramıza katılacağı günü bekliyoruz... siz napıosunuz?
 

toksicim ya kızkardeşimde ne tüy vardı sirli ağda yapmıştık kaşıntı yapar jilet bence yapptır derim yada anlayan bir arkadaşın varsa ona yaptır
 
kitaplardan hoşlanıyorsa cemile serisinin ''cemile'nin kardeşi oluyor'' diye yeni bir kitabı çıkmış biz onu aldık işe yarıyor. tavsiye ederim. babası okursa daha güzel oluyor.
aa çok teşekkür ederim hergün okuyoruz kitap.
babası baksın netten alalım.
hatta ben şimdi bakayım...a.s.
 


bu şekerimiz:))




kapı süsümüz:))



sepetimiz:))


sonunda becerdim baklım beğenecekmisiniz:))
 
Son düzenleme:
kızlar yaaa bursa dan niye kimsee yoookkkkkkkkk

Bursada değilim ama burdaki hastane bitmezse doğum için Bursa'ya gelicem :)) Çılgınlık gibi ama 2 senedir acıbadem sigortaya doğum paketine pirim ödüyoruz, buradakine güvendik bebek yaptık , bitmedi, en yakın acıbadem bursada olunca orada bir doktor bulduk. Pazartesi muaynem var hatta. Gelicem :))


toxicdaisy, ya mükemmelsin, ben ne şerbet, ne kapı süsü, ne sepeti hiç bir şey hazırlamadım :/ Sizinkileri görünce de içim gitti... Ama gelenlere hediye etmek için mıknatıslı bir süs sipariş etmeyi istiyorum. Ayrıca da ikramlık özel çikolata yaptırıcaz. Ama onun dışında hiç bir "hoşgeldin bebek" girişimimiz olmadı. Zaten ben miniğime ayrı oda da dizany edemedim, kiradayız ve belki ev değiştirirsek diye, ilk zamanlar da bizimle odada kalacak diye kendi odamda ona bir köşe hazırladım.

Bu arada ben de çok kıyafet almadım. Doğduğunda 2 ay idare edecek kadar, sonra olmadı çıkarım bebeğimle ihtiyaçlarını alırım diye düşündüm. Yeğenim 3 aylıkken 6 aylık bebek kıyafetleri anca oluyordu o yüzden acele etmedim kıyafetlerine. Onun dışında temel ihtiyaçları tamam çok şükür.
 
baba şimdi de salonda yatıyor zatennn alışkın yani...kaydirigubbakcemile3


:)) ay yazık ama size:))




bizde aynı şekilde canım aramıza katılacağı günü sayıyoruz
Allah ım nasip eder inşallah kucağımıza almayı hepimize
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…