- 10 Mart 2009
- 1.399
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sütlaç değil illede ama gece öğünü işte. bazen ballı süt,bazen muhallebi. bugün de sütlaç vardı evde, ondan. :)esen hoşgeldin hemen uyut kızı gel özledik
aman ayseee baya işiniz varmıs cimcimeye baksen sütlaç yemedende uyumazmışşş
toplam da iyi uyuyor ama gece geç yatıyor,sabah erken kalkıyor. biz 12'de yatsak 12 de yatar, sabah 7- 7buçuğu geçirmez güya öğleciyim bu yıl ama gene uyku yok bana gündüz 2-3 saat kadar uyuduğu oluyor ama.Pimpirikliyim biraz Ferda. Babasinda da var su horlama illeti zaman zaman, eger Doruk'da da varsa, simdiden önlemini almak gerek. Yastik koydum kafasinin altina, bakalim ise yarayacak mi? :) Ya ben okuyana kadar bir sürü sayfa ilerliyorsunuz. Ben mi cok yavasim, yoksa siz mi cok hizlisiniz anlayamadim.
Ayse, kuzun günde kac saat uyuyor canim?
oyy geçmiş olsun ikinize de(benim kulağım duymuyordu aptal dr yanlış ilaç vermiş daha beter olmuştu
Ahsen ise basur oldu(
müsli ilaç mı canım nasıl bişe
dün artık poposuna zeytiyağı şırınga ettim ki hiç hoşlanmam zorla kakasını yaptırmaktan ama artık dayanamadım
Bu son olur insallah Ferda'cigim, yakinda yolcuyuz, saglik sorunlarini bitirmek istiyorum ki, yeniden tekrar etmesin, rahat bir 2 hafta gecirelim.
Ayse, kuzu kendini size göre programlamis desene. Gündüzde, acigini kapatiyo iste. Doruk'da gündüzleri artik daha rahat uyuyor, 2-3 saatten önce uyanmiyor.
yuh diyorum yani oğluma, benimki de bu saatte kenara geçmiş kaka yapıyor!! off bide kokuyorki, artık çişlerini söylemeyi öğrenseler fena olmayacak!!
bu arada varmı bezi bırakan kuzu?? veya işaret?? benimki sadece eee yaptınmı diye sorduğumda poposunu tutuyor. ama anlamını bildiğinden şüpheliyim:))
yuh diyorum yani oğluma, benimki de bu saatte kenara geçmiş kaka yapıyor!! off bide kokuyorki, artık çişlerini söylemeyi öğrenseler fena olmayacak!!
bu arada varmı bezi bırakan kuzu?? veya işaret?? benimki sadece eee yaptınmı diye sorduğumda poposunu tutuyor. ama anlamını bildiğinden şüpheliyim:))
sağol şekerim(
eeee tubaya ne ceza verilecek sonuçta geçkaldı bununda bir cezası olmalı
mesela bidahaki buluşmaya kesinlikle gelecek:)))
ayy etmemi kimin ne sıkıntısı varsa gönlüme alırım inşallah bol bol dua ederim canım benim hepinize
Valla Tubaya cezayı bilmem ama ben kendime veriyorum iyiki düşünmüşüm bu işi bak ne güzel hep beraber sohbet ediyoruz...Süper oldu...
Tubayada ceza vermeyelim bu sefer ne de olsa o da organize etti bizi dmi ama???
Yastik hic kullanmadik biz simdiye kadar canim ya ama iyi fikir, dur bir deneyeyim bakalim, ise yarayacak mi?
inş cnm.. hım evet anneside ordaydı dimi :44:
cok şükür cnm iyiyiz ...
evet hadi Tuba 'ya ceza düşünelim
ooo sıpa daha sütlaçını yiyecek. yarım saat o sürer:)) babamızda uyudu kaldı kanepede yazık, yedirmekte bana kaldı:)
anlamıyorum bu çocuk bizden bile az uyuyor yaaa!!!
kızlar hoşgeldiniz hepiniz.
geçmiş olsun bengicim,yat dinlen kuzum.
ya bende küs olmaya dayanam hiç:) ama inat ettim mi 1 hafta konuşmam!!
ayy millet toplanana kadar ortalık toplayıp canta hazırlaım yarın erkenden cıkıcam kızı halama bırakıp sohbete gidicem oyy daha dünya toplanacak yer var
benim kulağım duymuyordu aptal dr yanlış ilaç vermiş daha beter olmuştu
Ahsen ise basur oldu(
Valla Tubaya cezayı bilmem ama ben kendime veriyorum iyiki düşünmüşüm bu işi bak ne güzel hep beraber sohbet ediyoruz...Süper oldu...
Tubayada ceza vermeyelim bu sefer ne de olsa o da organize etti bizi dmi ama???
Nereye gidiyosunuz cnm?Yılbaşı tatilimi??
Yok cnm nerde...Dağhanda kakiş yaptınmı diyorum,poposunu göstedip gaga diyoo, :))
deneyeceğim canım dediğin gibi bence de psikolojik bebekkende olmuştu annem ''başardı''diye alkışlayınca bir müddet sonra düzeldi bi de onu deniycem bakalımAc karnina taze sIkIlmis portakal suyuda ise yariyordu. Taze mayalanmis yogurdun, üstte kalan o suyu sonra. Aklima geldikce yazarim ama sizinki bence biraz psikolojik, doktor bakalim ne diyecek, nasil bir tedavi uygulayacak.
valla hanzade kaksı geldigi zaman söylüyor tuvalete bazen yapıyor bazen yapmıyor
altına yaptıgı zaman bez ve ıslak mendil getiriyor ama ne zman kurtulcaz bilmem
bu arada bırak yapsım cocuk bizimkiler rahat yapsın diye neler cekiyoruz yakında altın suyuna batırılmış bez takcaz
evet evet buluşmayıda senin evde yapalım ki gelmesi iyice eziyet olsun
Allah kabul etsin inşAllah cnm
ya baksana cnm hak ediyor bence saat 11 oldu hatun hala yazacak
Pınar sende kaçtın gibime geliyor