2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin ayşe nasılsın ışıkları kapatın uyusun yavrm sende kac gel:KK66:
ooo sıpa daha sütlaçını yiyecek. yarım saat o sürer:)) babamızda uyudu kaldı kanepede yazık, yedirmekte bana kaldı:)
anlamıyorum bu çocuk bizden bile az uyuyor yaaa!!!
Filizcim Selam,hemen götürme doktora dur bakalım düzelir elbet..bekle biraz bir iki gün en azından...

Selam Ayşe,Pınar,Hülya,Nuran ,Bengi.. a.s.

Defne'de de bazen oluyor canım yastığını yükseltiyorum iyi geliyor sende denesen :44:

Hoşgeldin canım :KK71:

Aynen canım çekinir özür dilemeye ama bi süre sonra gelir sırnaşır. Bekliyorum bakalım. Gidip sarılasım var :KK9:

bengi_ bocek_82+ KIVILCIM28+ civciv1981+ nurran cerencim+

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar :KK71:

Geldim çok şükür uyudu kuzum umarım uyanmaz sabaha kadar :26:

Pınar Nuran Ayşe Ferda mrb kızlar nasılsınız ??

Tuba cadısı yine rotarlı ...

bu arada Birsende görünmüyor netten mi kyanaklı acaba :44:

Pinar kac gündür küssünüz, biz 1 saat bile kalamiyoruz. Ben konusmamaya meyilliyimde, benimki cildirir 1 gün konusmasam heralde. Simdi barismak icin nasil firsat kolluyordur Halit eminim:KK9:

Ayse, Ferda, Bengi hosgeldiniz kizlar.

Bengi, cok gecmis olsun canim ya. Dinlenmek iyi gelir sanirim, gevser kaslarin...

kızlar hoşgeldiniz hepiniz.
geçmiş olsun bengicim,yat dinlen kuzum.
ya bende küs olmaya dayanam hiç:) ama inat ettim mi 1 hafta konuşmam!!

ayy millet toplanana kadar ortalık toplayıp canta hazırlaım yarın erkenden cıkıcam kızı halama bırakıp sohbete gidicem oyy daha dünya toplanacak yer var

esen hoşgeldin hemen uyut kızı gel özledik
aman ayseee baya işiniz varmıs cimcimeye baksen sütlaç yemedende uyumazmışşş

Ne cezası versekki acaba Tubaya cidden...:)
Derken gelmiş bile..
Seni seviyoruz Tubacım :KK9:
Fena yakalandık...:KK66:

Pimpirikliyim biraz Ferda. Babasinda da var su horlama illeti zaman zaman, eger Doruk'da da varsa, simdiden önlemini almak gerek. Yastik koydum kafasinin altina, bakalim ise yarayacak mi? :) Ya ben okuyana kadar bir sürü sayfa ilerliyorsunuz. Ben mi cok yavasim, yoksa siz mi cok hizlisiniz anlayamadim.

Ayse, kuzun günde kac saat uyuyor canim?

denedim hülyacım yaaa baksana söyleyim neler denedim
ıspanak kayısı erik sabahları zeytinyağı bol su meyve suyu semiz otu ve sonuç negatifffff:KK43:(

ayyy gercekten yakalandık arkandan atıyorduk tubacm öpüyoruz seni tatlım

ıspanak kayısı erik sabahları zeytinyağı bol su meyve suyu semiz otu ve sonuç negatifffff:KK43:(

ayy esen deme yaa hanzade de fena kabız meyve veriyorum bol su sabah akşam zeytinyagı içiriyorum ve poposunada sürüyorum azcık rahatlıyor ama tekrarlıyor
off kuzulara cok yazık inşallah sorunsuz hemen gecer ahseninkide

ayy tahmin eidyorum ya kıyamam kuzuma nasıl zorlanıyordur kim bilir :KK59:

ayyy gercekten yakalandık arkandan atıyorduk tubacm öpüyoruz seni tatlım

Nurann yarın sohbette bizim içinde dua et olur mu ??

Müsli denesen Esen birde? Bol lifli oldugu icin, cözer belki kabizligi. Basur oldugu icin, cani yanacak diye korkuyordur, bekletiyordur kakasini cocuk. Kiyamam ya...

sağol şekerim:KK43:(
eeee tubaya ne ceza verilecek sonuçta geçkaldı bununda bir cezası olmalı
mesela bidahaki buluşmaya kesinlikle gelecek:)))

ayy etmemi kimin ne sıkıntısı varsa gönlüme alırım inşallah bol bol dua ederim canım benim hepinize

Müsli denesen Esen birde? Bol lifli oldugu icin, cözer belki kabizligi. Basur oldugu icin, cani yanacak diye korkuyordur, bekletiyordur kakasini cocuk. Kiyamam ya...
müsli ilaç mı canım nasıl bişe
dün artık poposuna zeytiyağı şırınga ettim ki hiç hoşlanmam zorla kakasını yaptırmaktan ama artık dayanamadım

Pimpirikliyim biraz Ferda. Babasinda da var su horlama illeti zaman zaman, eger Doruk'da da varsa, simdiden önlemini almak gerek. Yastik koydum kafasinin altina, bakalim ise yarayacak mi? :) Ya ben okuyana kadar bir sürü sayfa ilerliyorsunuz. Ben mi cok yavasim, yoksa siz mi cok hizlisiniz anlayamadim.

Ayse, kuzun günde kac saat uyuyor canim?

Anladım cnm ama yinede panik olma derim,zaten çocuk bu ara baya yıprandı doktorlarda...Yok cnm hızlı ilerliyoruz ondan...
o artık cidden doktorluk olmuş önlemini al erkenden cnm yaa..

X