- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo sıpa daha sütlaçını yiyecek. yarım saat o sürer:)) babamızda uyudu kaldı kanepede yazık, yedirmekte bana kaldı:)hoşgeldin ayşe nasılsın ışıkları kapatın uyusun yavrm sende kac gel
Filizcim Selam,hemen götürme doktora dur bakalım düzelir elbet..bekle biraz bir iki gün en azından...
Selam Ayşe,Pınar,Hülya,Nuran ,Bengi.. a.s.
Defne'de de bazen oluyor canım yastığını yükseltiyorum iyi geliyor sende denesen :44:
Hoşgeldin canım
Aynen canım çekinir özür dilemeye ama bi süre sonra gelir sırnaşır. Bekliyorum bakalım. Gidip sarılasım var
bengi_ bocek_82+ KIVILCIM28+ civciv1981+ nurran cerencim+
Hepiniz hoşgeldiniz kızlar
Geldim çok şükür uyudu kuzum umarım uyanmaz sabaha kadar :26:
Pınar Nuran Ayşe Ferda mrb kızlar nasılsınız ??
Tuba cadısı yine rotarlı ...
bu arada Birsende görünmüyor netten mi kyanaklı acaba :44:
Pinar kac gündür küssünüz, biz 1 saat bile kalamiyoruz. Ben konusmamaya meyilliyimde, benimki cildirir 1 gün konusmasam heralde. Simdi barismak icin nasil firsat kolluyordur Halit eminim
Ayse, Ferda, Bengi hosgeldiniz kizlar.
Bengi, cok gecmis olsun canim ya. Dinlenmek iyi gelir sanirim, gevser kaslarin...
ESen'cim h.g cnm götürdün mü Ahsen 'i dr a?[/B
yok canım götürmedim kendimi götürdümAhsen içinde pazartesi gününe randevu aldım
benim kulağım duymuyordu aptal dr yanlış ilaç vermiş daha beter olmuştusenin neyin var esen kuzumun nesi var?
denedim hülyacım yaaa baksana söyleyim neler denedim
ıspanak kayısı erik sabahları zeytinyağı bol su meyve suyu semiz otu ve sonuç negatifffff(
denedim hülyacım yaaa baksana söyleyim neler denedim
ıspanak kayısı erik sabahları zeytinyağı bol su meyve suyu semiz otu ve sonuç negatifffff(
ayyy gercekten yakalandık arkandan atıyorduk tubacm öpüyoruz seni tatlım
müsli ilaç mı canım nasıl bişeMüsli denesen Esen birde? Bol lifli oldugu icin, cözer belki kabizligi. Basur oldugu icin, cani yanacak diye korkuyordur, bekletiyordur kakasini cocuk. Kiyamam ya...
Pimpirikliyim biraz Ferda. Babasinda da var su horlama illeti zaman zaman, eger Doruk'da da varsa, simdiden önlemini almak gerek. Yastik koydum kafasinin altina, bakalim ise yarayacak mi? :) Ya ben okuyana kadar bir sürü sayfa ilerliyorsunuz. Ben mi cok yavasim, yoksa siz mi cok hizlisiniz anlayamadim.
Ayse, kuzun günde kac saat uyuyor canim?
o artık cidden doktorluk olmuş önlemini al erkenden cnm yaa..denedim hülyacım yaaa baksana söyleyim neler denedim