2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde patronlar şirkete gitti. Mustafa Abi ile ben kaldık. İşimde azaldı. Bi çay demleteyim de içeyim keyifle :KK71:

afiyet olsun cnm:KK68:

arada okuyorum hep böyle ama yazmaya fırsatım omuyor kızlar,kusuruma bakmayın artık:KK34:

Aman iyi olmuş nasıl olsa halletmişsin yine işlerini :KK34:

Defne'ye de içirdik zencefil bal ama işe yaramadı ya. Bizimkide nerde parfüm yada deodorant görse fıs fıs diye geziyor peşimde :KK9:

İlacı da çamaşır suyunu da denerim canım bakalım nasılmış :44:

Sorma çok seviyor kayınvalidemin en yakın arkadaşını. Bide evlerinde kuş var. Hadi Ayşe'ye diyince koşa koşa gidiyor zilli. Bide kapısına gidince bağırıyor. "Ayşeeee aç geldim" diye :KK9:

Günaydın canım kolay gelsin sanada :KK71:

ayy yerim onun Ayşe diyişini ne tatlı oldular yaa dillenincee...:)

Günaydınlar bacılar :KK71:

Bende erken geldim bugün. Dün akşam gittik kayınvalideme yemek yedik. Kaynımın gelmesi 22:00 oldu. Eve 22:30'da gittik direk yattım uyudum zaten eşimle de konuşmadığım için. Sabah ta kayınvalidem geldi bize. Annesi bizim ordaki ablasına geldi de onu görmeye gidicek Defdef ile.

Bende evden geliyorum diye erken çıktım ama çabucak geldim valla.

Şimdi kahvaltı edeyim. İşlere gömüleyim buralardayım :KK71:

Kız Pınar niye küstün adama hayırdır çok mu üzdü seni? Barışmaya da niyetin yok gibi??:)
gunaydın kızlarrrr
maşallah defnoşaaa duruda ayşe demeye bayılıyo kolay gelıyor söylemesı demekkı onlaraaa
umarım herkezın keyfı yerındedır hasta olan çoçuklarımızda dune göre bugun daha ıyıdır dıye ümit ederekten güne başlıyalım:KK68:
bugun benım evlılık yıldonumum 4 bitti 5.seneye dogru adım attık hayırlısıyla bakalım..akşama muhabbete gelemıcem cunku ızmırden arkadasım gelıyorr eşiylee fırsat olmaz bılgısayara gırmeye sımdıden herkeze bol muhabbetlerrr
buluşma ıcın yazmıstım bıraz havada kalmıs sankııı
ferdaya sıbele bana uyuyor pınarın işi varmıs atladıgım varmıydı acaba? karsı yakadakı hatunlarr sızde fıkır verın hepımız toplanmaya calısalım bırsen pazar gunu olsun dıyordu ferdada toplanabılırs olmadı bende mısafır ederım evım musaıd.. bu hafta sonu olmaz ama haftaya olabılır gün konusunda sızde fıkırın verın ortak bısey bulalım veya ayın 25ınde cmt gunu nasıl olurrr ?
tarıhı ayarlıyalım bende ona gore evde mevlud yapıcam tarıhe karar vereyım
kolay gelsın işlerınızdeeee :KK71:

Aaa bu gece yine buluşma var dimi,unutmuştum..Sen gelemiyomuşsun cnm,misafirin var demek olsun gönüller bir olsun.Buluşma işine bişey diyemiyorum ben hazırım isterseniz pazar bende toplanabilirz,öbür pazarda olur sanauymazsa..Farketmez..Herkesin haberi olsunda ona göre ayarlama yapalım..

Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara cnm..Plan varmı?

günaydın kızlar
ayy hanzadenin öksürmesi birde kabızlık fena yoruyor
dün öksürük için ilaca başladık sabahları cok öksürüyor kahvaltıda dogru dürüst yapmadı ıhlamur yaptım içmedi
kabızlıktan dolayı agzında sürekli acıyo anne acıyo
ayy nolur tüm kuzular kemen iyileşsin ve tüm kış boyunca bir daha hastalanmasın amin
geçmiş olsun evet yaa hepsi iyileşsin hemen..

günaydın mı desem tunaydın mı bilemedim
ben sabah erken kalktım Ahseni babasına bırakıp dr a gittim (babası babannesine götürdü)
kulağım açıldı çok şükür Allahım duymak nekadar üyük bir nimet bunların şükrünü nasıl veririz bilmiyorum
sonra ablamla hastanede öğle yemeği yedik ben okula geldim ilk iki dersim boş bende size bakayım dedim
Ahsen içinde çocuk cerrahisinden numara aldım pazartesi gidicez inşallah biran önce çözülür kabızlık sorunumuz
bizden böyle siz de durumlar nasıl

gülşah buluşuyormusunuz şekerr haberim yok hiç nerde ve ne zaman

cnm hasta olduğunu bilmyordum,geçmiş olsun,duymuyormuydun çok kötü yaa..Neyseki geçmiş.Ahsenin durumu ciddi galiba,kuzum bi türlü kurtulamadı yaa şu kabızlıktan inşalalh doktorun tedavisi iyi gelir..Pazar günü işin varmı??Buluşma olursa gelebilirmisiniz??Senin grup komple ayarlayın!!

Selam hanımlar sağlıklı mutlu huzurlu bir gün geçiririz inş hep beraber...
Biz biraz daha iyiyz çok şukur şu öksürükte tamamen geçse daha iyi olacağız inşAlahh ...
Nuran'cım kuzumu bence bir dr 'a göster ilerledik önüne geçmek daha zor oluyor öksürüğün tekrar geçmiş olsun cnm ..kabızlık için de kuru mürdüm eriği ve kayısı püresi iyi gelebilir bir dene derim :KK71:
ESen'cim sizede geçmiş olsun aynı şeyi sende dene mercimeğe..kulağının düzelmesinede sevindim ..Allah hiç kimseye hastalık vermesin cok zor valla :KK43:

Tülay'cım kuzunun iyileşmesine sevindim inş bütün kış bir daha hasta olmazlar :KK71:

Gülşah cnm buluşma demişsin ama bu hafta olursa zaten gelmem mümkün değil kuzulara bulaşmasın bizim hastalık ama haftaya kadar düzelirsek Allah büyük nasip diyelim :)

Ferda'cım sanada cok geçmiş olsun inş gecer bir an önce :KK71:

Pınar'cım sende eşinle bir an önce barışırsın umarım :KK71:

benim kuzu uyurken bende işlerime bakayım öpüyorum kuzuları ve sizi :KK71:
Çok sağol cn daha iyiyim..
ayy bu arada en önemli şeyi unutuyordum biz memeden kesildik :KK66::KK66::KK66:
Biraz zor oldu ama olsun dün gece 3. geceydi ve başarıyla atlattık darısı bu geceye inş Allahh :KK64:
dünde gögüslerim çok fena sızladı azcık sagdım tam dökecekken biraz vicdan yaptım ama artık cok geç bitti :KK61:

bu sefer gerçekten kaçtım mucukkkkkk
Çok çok çok sevindim,bravo valla darısı bana inşalalhh..

arada okuyorum hep böyle ama yazmaya fırsatım omuyor kızlar,kusuruma bakmayın artık:KK34:
olsun cnm senin kusurun olmaz...:)

Bizimde patronlar şirkete gitti. Mustafa Abi ile ben kaldık. İşimde azaldı. Bi çay demleteyim de içeyim keyifle :KK71:
ohh iyi keyifler..

Selamm...

Çok yoruldum kızlar yaa.Sabah Dağhanla camdan bakıyoduk bi baktım camların kenarı resmen kum.Hadi fırtına varya kaç gündür ondan heralde,hemen bi çamaaşırsulu su yaptım başladım silmeye anacım yerlerde o biçim olmuş şaşırdım kaldım resmen,bütün evi dezenfekte ettim.tabiiDağhanla çok zor oldu arada onu yedir içir yıka uyut..Neyseki uyuyor şimdi biraz dinlenmek istedim.Bu arada biliyomusunuz Dağhan iki gündür eline alıp haşlanmış yyumurta yiyor tariih atmam lazım şaşkınım bide dün yarım muz yedikendi kendine onada şaşırdım,inşalalh bişeyler düzeliyodur..

Bende bişeyler yedim şimdi,evim dergim gelmiş biraz onu karıştırıcam.

bu arada Gülşaha alıntı yaptım ama herkes okuyamayabilir,eğer müsaitse herkes pazar günü bende toplanabilirzz..Herkesi beklerim uygunsa tabii herkese o gün..

Hoşçakalın...

bozon tebrik ederim cnm hamileymişssin,sağlıcakla kucağına almak nasip olur inş
mayıs kuzularına kardeş gelmeye devm ediyor desene,ilk açılışı ben yaptım :KK71:

Sağolasın canım :KK71: Ne kusura ya işin kolay değil senin :KK34:

ayy yerim onun Ayşe diyişini ne tatlı oldular yaa dillenincee...:)

Kız Pınar niye küstün adama hayırdır çok mu üzdü seni? Barışmaya da niyetin yok gibi??:)

ohh iyi keyifler..

Sorma canım bide tam konuşsalar nasıl olacaklar kimbilir :KK16:

Ya önemli bişey değil aslında. Pazartesi kayınvalidemdeyken ben Halit'in ayak ucunda oturuyordum. Uyumuştu. Kalkarken ayağıyla beni itip çekil dedi. Kızdım bende. Köpek kovalıyorsun dedim yüksek sesle. O da kayınvalidemlerin yanında öyle yüksek sesle söyledim diye bozuldu. Ertesi gün aramadım ben öğlene kadar. Aradı suçunu biliyorsun da aramıyorsun dimi dedi şakayla karışık. bana geldiler iyice. Suçlu değilim senin tavrın öküzceydi dedim kapadım teli. Yani salı öğleden beri konuşmuyoruz hiç. Zorunlu olarak bir iki Defne için cümle kurduk o kadar. İnada bindi biraz iş. İçim gitmiyor değil ama inat ettim bende :KK19:

Selamm...

Çok yoruldum kızlar yaa.Sabah Dağhanla camdan bakıyoduk bi baktım camların kenarı resmen kum.Hadi fırtına varya kaç gündür ondan heralde,hemen bi çamaaşırsulu su yaptım başladım silmeye anacım yerlerde o biçim olmuş şaşırdım kaldım resmen,bütün evi dezenfekte ettim.tabiiDağhanla çok zor oldu arada onu yedir içir yıka uyut..Neyseki uyuyor şimdi biraz dinlenmek istedim.Bu arada biliyomusunuz Dağhan iki gündür eline alıp haşlanmış yyumurta yiyor tariih atmam lazım şaşkınım bide dün yarım muz yedikendi kendine onada şaşırdım,inşalalh bişeyler düzeliyodur..

Bende bişeyler yedim şimdi,evim dergim gelmiş biraz onu karıştırıcam.

bu arada Gülşaha alıntı yaptım ama herkes okuyamayabilir,eğer müsaitse herkes pazar günü bende toplanabilirzz..Herkesi beklerim uygunsa tabii herkese o gün..

Hoşçakalın...

Çamaşır sucu seniiii :KK9: Bende akşam nereleri çamaşır sulasam diye düşünüyorum :KK9:

Afiyet olsun kuzuma nazar değmesin aman devam etsin böyle :KK71:

Dediğim gibi kızlar plan yapın ben uğramaya çalışırım sağolasın canım :KK71:

Kendi evime gideceğim için yolum uzun. Ufaktan toparlanayım. Görüşürüz kızlar :KK71:

selam kızlar Bozonda hamileymiş artık çoğalıyoruz bak sıra bizede gelsin inşallah.
Çok öptüm herkesi Pınar hastaymış Defne çok geçmiş olsun canım.

Ben geldim, Doruk yeni uyudu. Ama burnu tikali, dönüp duruyordu birakigimda, uyanabilir her an:KK1:Ara ara bakmaya gidebilirim.

bende hanzadeyi uyuttum ama mızır mızır yatırdıgım an aglayarak kalktı tekrar salladım umarım uyur:KK3:

selammm kızlarr :KK71:
Gazel ayağımda yerine koyup kahvemi alıp gelicem inşAllah zorla uyudu cadıcım be :KK68::KK68:

Selam kızlar bende Dağhanı uyutttum henüz ayağımda yerine yatırıp gelicem inşalalhh...

Herkes hoşgelmiş...:)

Bende mamasını içirdim benim yatakta uyuyor. Uyanmaz sanırım artık. Halit yerde yatmış tv izliyor. Bende size katıldım mutlu oldum valla geçen sefer üzülmüştüm :KK5:

Doruk uyumus ama horluyor birkac gündür ya, acaba burun tikanikligindan mi? Yarin bize yine doktor yolu gözüktü sanirim:26:

X