- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar artık bu topik tarihe karışıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(((
selamlar kızlarbugün fena yorucu bir gündü sabah annemin evini temizledik geliyor canım annem yarın akşam 4 kadın giriştik üç katlı ev anca bitti
sonra okula gidip ders anlattım bir saat özel ders verdim
sonrasında Ahseni aldım eve geldik
ay bu arada kızlar Ahsen fena kabız popposunda basur olmuş yarın dr a götürrücem inşallah geçer yavrum çok acı çekiyor...
selam kizlarrr :84:
ay hiç sevmedim ben bu formati yaaa :84: kendimi yabanci gibi hissediyorum ben tuba,taniştigima memnun oldum diyesim var
neyse girmek lazim sıksık ki gözümüz alişsin :S
dün annemler bendeydi..dişari ciktik..gerci evde olsaydikta giremezdim bugunde temizlik yaptim üstten üstten..çamasirdi yemekti derken aksam oldu gene..kayinvalidemler yemege geldi..onlari yolcu ettik vs..anca gelebildim..face daha sevimli gelmeye basladi gözüme he..ilk göz agrimiz felan diyoruz ama pek bi alakasi kalmadi bu yeni formattan dolayi
serros hanim cok cadi oldu kizlar ya..dagit dagit nereye kadar be evladim sabirrr diyip duruyorum bütün gün..hele 5ten sonra hepten yapişiyor bana..bide yeni huyumuz geldi..birini görünce acaip şimariyor yaaa..dikkat cekmek için neler neler yapiyor..kafasini carpti bu aksam cok fena :S o eski tedbirli kizimdan eser yok yaaa..şapşalak oldu resmen..yemek düzenimiz hala ayni..geçyorum bu konuyu sinirlenmek istemiyorummm
esencim geçmiş olsun canim ya..sicaga yakin su ver bolbol..erik hoşafida iyi geliyor..kayisida..zeytinyagida..ama kesin çözüm su..ya annen ist.da degilmiydiki senin? nerden geliyor anlamadim??
tutkuncum geçmiş olsun canim a.s.
tülaycim selinimede geçmiş olsun a.s.
ay daha ne dicektim unuttum valla..eşimle bi khve içeyim gelirim gene inşaAllah..mucksssssss şimdilikkk :)
günaydınlar hayırlı cumalar herkese
esra geçmiş olsun canım
günaydınlar hayırlı cumalar herkese
esra geçmiş olsun canım
günaydınlar...hayırlı cumalar herkese.
esen canım annen geliyormuş güle güle kavuşun canım.allah herkese nasip eylesin hac yollarını.
tubişim hep çocuklar aynıya sanırım huy değiştiriyorlar büyüdükçe
banu canım benim nasılsın.....kuzucuklar nasıl
Günaydınlar bacılar, hayırlı cumalar
Akşam yemek yiyip eve geçtik hemen. Ütülerim vardı onları yaptım. Yine çamaşır yıkadım astım. Sonra kızımızı da alıp erkenden uyuduk. Sabah da kayınvalidem geldi bana.
Benimde acil bi işim vardı yapmam gereken. Sabah erken geldim biraz hallettim. Şimdi kahvaltı edeceğim.
Kayınvalidem köyden geldiğinde hastaydı. Sanırım Defdoş'a da geçti. Burnu akmaya başladı yeniden. Gece tıkanıyor. Bide öksürüğü var zaten. Ateşi de 37,5-37,9 arası gitti geldi.
O uyuyunca viks sürdüm ayağının altına. Bide çorap giydirdim. Uykusunda bile çorabı çıkarmaya çalışıyor. Neyseki çıkarttırmadım. Gece ne öksürdü ne de burun tıkanıklığı için ağladı. Çok rahat geçirdi geceyi valla. Sabah uyanınca yine sürdüm evden çıkmadan. Gerçekten iyi geliyor vallahi viks bilginiz olsun
Bi doktorunu arayayım bakayım ateş düşürücü harici bişey verecek mi?
gunaydın kızlarrr
herkez gıbı benıde bu format sarmadı inşallah alısır gözümüz bıan once
busabah bıraz gec geldım işe duru salmadı malesef ... yarının cuma olması nedenıyle pek bı keyfım yerınde
dunden berı dızımde bı agrı var bı yerede vurmadım ani bı hareket falanda yapmadım neden oldu anlamadım yarına kadar gecmezse gıderım bı doktoraa artık ama bu halımde dun gece eve gıdıp kızımı optımuma goturdum fellık fellık gezdık oynadık degısıklık oldu pet shopa bayılıyor ordakı cıglık cıglıga dolasıyorus :)dız agrısı falan hıssetmıyorum avm lere gıdınce :90:
eve geldık yıne uyuması 12yı buldu yattık 2gıbı anne kalk dedı delırecem ıkı gundur gece kalkıyo salona gıdıp televızyonu acmamı ıstıyor oncekı gece 4de kalktı 7ye kadar hem salladım hem yumurcak seyrettık dun gecede 2de kalkmaya calıstı huy edınmesın dıye kalkmadım ayagımda salladım ama cıglık cıglıga nasıl agladıı anlatamam
sabahta 7de kalktı dun gece dogru durust uyumadıgı halde ıcerı gectık babasına seslenıyo gel dıye anladımkı sorun bızde
bızden ayrılmak ıstemıyor hem babasını hem benı sureklı yanında ıstıyor maglum gecen hafta 9gun sureklı dıpdıbeydık fena alısmıs sureklı ananesını dedesını sayıklıyor kalabalıga cabuk alısmıs...
sızınkılerde varmı bılmıyorum ama korktum dıyo sureklı gereklı gereksız ne dıcegımı sasırıyorum yok annem falan dıyorum ama ıkı kelımesınden bırı korktum:26:
görümcemede bızım yanımızda sureklı gıt gıt dıyo ne kucagına gıdıyor ne bısey yapıyo kıza oda uzuluyor farkedıyorum ama nasıl davransam bılemedım valla bız yokken gayet guzel anlasıyorlarmıs cok uslu dıyo bızı gorunce hemen kıza sırt donup hareketlenıyorr
cmt pazar gunu bakalım bız evdeyken nasıl davrınacak gece kalkıcakmı yıne :26:ama ölüyorum yorgunluktan ıkı gundur dogru durust uyku yok ne bende ne eşimdeee
dizimde sancıyor bı yandan
çok dertlıyım bu sabah
hepınıze kolay gelsın bacılarrrr
buarada gecmıs olsun pınarcım ınsallah atlatır defnecık bıan once nezlesınıı..vıks cok faydalı bı bılgı oldu bızım ıcın desene ..aman kuzucuklar hasta olmasında :94:
esencım el kadar çoçukta bagsur olurmu ya:2:çokta canı yakıyordur sulu şeyler yedır bol bol sıvı alsın bolca bıde sıcak havlu koy poposuna oda rahatlatır doktora gıdene kadar
tugbacım facede acayıp saglam calısıyosun valla konu ıstemıstın fakat öle guzel konular ve fikirler cıkıyorkı ortaya..
benımde aklıma gelen bı kac sey var:
hayatımızı sadece çocuk ve eşe adamak nekadar doğru?(bu cok guncel bı konu hepımız için)
çoçuklarına ceza vermek adına döven kadınlarrr(ki ben her seferınde saldırma duygusu yasıyorum o kadınlara karşı)
çoçukta yaparım karıyerde sözü nekadar doğru?
baba olmak eşlerımızde neyı degıstırdı?
şimdilik aklıma gelen konular böylee bıraz çalısayımda gelırım yıneee:82: