2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

allah huzurunu bozmasın canım hep ağzının tadı ve keyfin yerinde olsun inşallah.

Ya iki gündür fena yoğunuz. Buraya arada bakıyorum alıntı yapıyorum ama cevaplamaya fırsat olmuyor. Bu saat oldu hala bir sürü işim var. Yarın alıntı yaparım artık. Öptüm sizi :KK71:

Arkadaşlar kulüpteki tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum.
Biz biraz hastayız ondan keyfimiz yok çok öptük herkesi.

selamlarrr
tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarımma.s.
benimkini kutlayan arkadaşlarıma da teşekkür ederima.s.

Herkese günaydınlar bacılar :KK71:

Ay dün hep aklımdaydı ama yazmayı unutmuşum kızlar kusura bakamyın. Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun. Çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Öpüyorum hepinizi :KK71:

Bizde akşam kayınvalidemde kaldık. Eşimle araba çalıştık 1 saat kadar. İyi oldu. Cumartesi direksiyon sınavım var malum. Şunu da atlattım mı tamamdır.

Sabah ta geç kaldım biraz. Geldim, kahvaltı ettim, işlere gömülüyorum hemen. Buralardayım öptüm sizleri :KK71:

Bu arada geçmiş olsun Esra'cım :KK71:

günaydın kızlar.esra cım geçmiş olsun.havalar kötü ya selinde haff grip gibi çok hırçın ve huysuz:KK43:(
pınar cım günaydın...

selamlar kızlarbugün fena yorucu bir gündü sabah annemin evini temizledik geliyor canım annem yarın akşam 4 kadın giriştik üç katlı ev anca bitti
sonra okula gidip ders anlattım bir saat özel ders verdim
sonrasında Ahseni aldım eve geldik
ay bu arada kızlar Ahsen fena kabız popposunda basur olmuş yarın dr a götürrücem inşallah geçer yavrum çok acı çekiyor...

selam kizlarrr :KK74: :KK71: :84:

ay hiç sevmedim ben bu formati yaaa :84: kendimi yabanci gibi hissediyorum :KK70: ben tuba,taniştigima memnun oldum diyesim var :KK70:

neyse girmek lazim sıksık ki gözümüz alişsin :S

dün annemler bendeydi..dişari ciktik..gerci evde olsaydikta giremezdim :KK70: bugunde temizlik yaptim üstten üstten..çamasirdi yemekti derken aksam oldu gene..kayinvalidemler yemege geldi..onlari yolcu ettik vs..anca gelebildim..face daha sevimli gelmeye basladi gözüme he..ilk göz agrimiz felan diyoruz ama pek bi alakasi kalmadi bu yeni formattan dolayi :KK70:

serros hanim cok cadi oldu kizlar ya..dagit dagit nereye kadar be evladim :KK14: sabirrr diyip duruyorum bütün gün..hele 5ten sonra hepten yapişiyor bana..bide yeni huyumuz geldi..birini görünce acaip şimariyor yaaa..dikkat cekmek için neler neler yapiyor..kafasini carpti bu aksam cok fena :S o eski tedbirli kizimdan eser yok yaaa..şapşalak oldu resmen..yemek düzenimiz hala ayni..geçyorum bu konuyu sinirlenmek istemiyorummm :KK31:

esencim geçmiş olsun canim ya..sicaga yakin su ver bolbol..erik hoşafida iyi geliyor..kayisida..zeytinyagida..ama kesin çözüm su..ya annen ist.da degilmiydiki senin? nerden geliyor anlamadim??

tutkuncum geçmiş olsun canim a.s.

tülaycim selinimede geçmiş olsun a.s.

ay daha ne dicektim unuttum valla..eşimle bi khve içeyim gelirim gene inşaAllah..mucksssssss şimdilikkk :) :KK54:

ohooo tubişcim çok uzak kaldın sen annem haca gitmişti 3.5 aydır yoktu burda şimdi hataydaymış geliyor yani çok özledim yaaaa
Ahsene de yapmadığım şey kalmadı ne yapacağım bilmiyorum canı çok acıyor kuzumun:KK50:

kızlar artık bu topik tarihe karışıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK43:((:-)(

Yeni formata alışmak biraz zaman alıcak heralde. Eski düzene döneriz canım ya. Yani öyle umut ediyorum :KK34:

selamlar kızlarbugün fena yorucu bir gündü sabah annemin evini temizledik geliyor canım annem yarın akşam 4 kadın giriştik üç katlı ev anca bitti
sonra okula gidip ders anlattım bir saat özel ders verdim
sonrasında Ahseni aldım eve geldik
ay bu arada kızlar Ahsen fena kabız popposunda basur olmuş yarın dr a götürrücem inşallah geçer yavrum çok acı çekiyor...

Canım hadi bakalım hayırlısı ile gelsin anneciğin. Özlemişsinizdir. Allah kabul etsin hacılığını. Hayırlı evlatsın valla mis yapmışsın evi :KK34:

Ay kuzum ya doktor bi baksın bakalım düzelir inşallah en kısa sürede :KK71:

selam kizlarrr :KK74: :KK71: :84:

ay hiç sevmedim ben bu formati yaaa :84: kendimi yabanci gibi hissediyorum :KK70: ben tuba,taniştigima memnun oldum diyesim var :KK70:

neyse girmek lazim sıksık ki gözümüz alişsin :S

dün annemler bendeydi..dişari ciktik..gerci evde olsaydikta giremezdim :KK70: bugunde temizlik yaptim üstten üstten..çamasirdi yemekti derken aksam oldu gene..kayinvalidemler yemege geldi..onlari yolcu ettik vs..anca gelebildim..face daha sevimli gelmeye basladi gözüme he..ilk göz agrimiz felan diyoruz ama pek bi alakasi kalmadi bu yeni formattan dolayi :KK70:

serros hanim cok cadi oldu kizlar ya..dagit dagit nereye kadar be evladim :KK14: sabirrr diyip duruyorum bütün gün..hele 5ten sonra hepten yapişiyor bana..bide yeni huyumuz geldi..birini görünce acaip şimariyor yaaa..dikkat cekmek için neler neler yapiyor..kafasini carpti bu aksam cok fena :S o eski tedbirli kizimdan eser yok yaaa..şapşalak oldu resmen..yemek düzenimiz hala ayni..geçyorum bu konuyu sinirlenmek istemiyorummm :KK31:

esencim geçmiş olsun canim ya..sicaga yakin su ver bolbol..erik hoşafida iyi geliyor..kayisida..zeytinyagida..ama kesin çözüm su..ya annen ist.da degilmiydiki senin? nerden geliyor anlamadim??

tutkuncum geçmiş olsun canim a.s.

tülaycim selinimede geçmiş olsun a.s.

ay daha ne dicektim unuttum valla..eşimle bi khve içeyim gelirim gene inşaAllah..mucksssssss şimdilikkk :) :KK54:

Canım geçmiş olsun kuzuma. Dediğin gibi iyice dengeleri şaştı bunların. Bizimki de habire bi yerlere toslayıp duruyor valla :44:

Oh annenleri kayınvalidenler boş kalmıyosun valla ne güzel :KK71:

günaydınlar hayırlı cumalar herkese

esra geçmiş olsun canım

Günaydın Banu'cum hayırlı cumalar :KK71:

günaydınlar...hayırlı cumalar herkese.

esen canım annen geliyormuş güle güle kavuşun canım.allah herkese nasip eylesin hac yollarını.
tubişim hep çocuklar aynıya sanırım huy değiştiriyorlar büyüdükçe

banu canım benim nasılsın.....kuzucuklar nasıl

Günaydınlar bacılar, hayırlı cumalar :KK71:

Akşam yemek yiyip eve geçtik hemen. Ütülerim vardı onları yaptım. Yine çamaşır yıkadım astım. Sonra kızımızı da alıp erkenden uyuduk. Sabah da kayınvalidem geldi bana.

Benimde acil bi işim vardı yapmam gereken. Sabah erken geldim biraz hallettim. Şimdi kahvaltı edeceğim.

Kayınvalidem köyden geldiğinde hastaydı. Sanırım Defdoş'a da geçti. Burnu akmaya başladı yeniden. Gece tıkanıyor. Bide öksürüğü var zaten. Ateşi de 37,5-37,9 arası gitti geldi.

O uyuyunca viks sürdüm ayağının altına. Bide çorap giydirdim. Uykusunda bile çorabı çıkarmaya çalışıyor. Neyseki çıkarttırmadım. Gece ne öksürdü ne de burun tıkanıklığı için ağladı. Çok rahat geçirdi geceyi valla. Sabah uyanınca yine sürdüm evden çıkmadan. Gerçekten iyi geliyor vallahi viks bilginiz olsun :KK71:

Bi doktorunu arayayım bakayım ateş düşürücü harici bişey verecek mi?

Son düzenleme:
pınar canımya geçmiş olsun.selinde aynı öyle vicks akşam gidince hemen deniyeyim.

gunaydın kızlarrr:KK71:
herkez gıbı benıde bu format sarmadı inşallah alısır gözümüz bıan once
busabah bıraz gec geldım işe duru salmadı malesef ... yarının cuma olması nedenıyle pek bı keyfım yerınde:KK23:

dunden berı dızımde bı agrı var bı yerede vurmadım ani bı hareket falanda yapmadım neden oldu anlamadım yarına kadar gecmezse gıderım bı doktoraa artık ama bu halımde dun gece eve gıdıp kızımı optımuma goturdum fellık fellık gezdık oynadık degısıklık oldu pet shopa bayılıyor ordakı cıglık cıglıga dolasıyorus :)dız agrısı falan hıssetmıyorum avm lere gıdınce :90:

eve geldık yıne uyuması 12yı buldu yattık 2gıbı anne kalk dedı delırecem ıkı gundur gece kalkıyo salona gıdıp televızyonu acmamı ıstıyor oncekı gece 4de kalktı 7ye kadar hem salladım hem yumurcak seyrettık dun gecede 2de kalkmaya calıstı :KK14: huy edınmesın dıye kalkmadım ayagımda salladım ama cıglık cıglıga nasıl agladıı anlatamam:KK43:

sabahta 7de kalktı dun gece dogru durust uyumadıgı halde ıcerı gectık babasına seslenıyo gel dıye anladımkı sorun bızde :KK43:
bızden ayrılmak ıstemıyor hem babasını hem benı sureklı yanında ıstıyor maglum gecen hafta 9gun sureklı dıpdıbeydık fena alısmıs sureklı ananesını dedesını sayıklıyor kalabalıga cabuk alısmıs...

sızınkılerde varmı bılmıyorum ama korktum dıyo sureklı gereklı gereksız ne dıcegımı sasırıyorum yok annem falan dıyorum ama ıkı kelımesınden bırı korktum:26:
görümcemede bızım yanımızda sureklı gıt gıt dıyo ne kucagına gıdıyor ne bısey yapıyo kıza oda uzuluyor farkedıyorum ama nasıl davransam bılemedım valla bız yokken gayet guzel anlasıyorlarmıs cok uslu dıyo bızı gorunce hemen kıza sırt donup hareketlenıyorr:KK19:

cmt pazar gunu bakalım bız evdeyken nasıl davrınacak gece kalkıcakmı yıne :26:ama ölüyorum yorgunluktan ıkı gundur dogru durust uyku yok ne bende ne eşimdeee
dizimde sancıyor bı yandan

çok dertlıyım bu sabah:KK1:
hepınıze kolay gelsın bacılarrrr
buarada gecmıs olsun pınarcım ınsallah atlatır defnecık bıan once nezlesınıı..vıks cok faydalı bı bılgı oldu bızım ıcın desene ..aman kuzucuklar hasta olmasında :94:

esencım el kadar çoçukta bagsur olurmu ya:2:çokta canı yakıyordur sulu şeyler yedır bol bol sıvı alsın bolca bıde sıcak havlu koy poposuna oda rahatlatır doktora gıdene kadar

tugbacım facede acayıp saglam calısıyosun valla konu ıstemıstın fakat öle guzel konular ve fikirler cıkıyorkı ortaya..
benımde aklıma gelen bı kac sey var:
:KK68:hayatımızı sadece çocuk ve eşe adamak nekadar doğru?(bu cok guncel bı konu hepımız için)
:KK68:çoçuklarına ceza vermek adına döven kadınlarrr(ki ben her seferınde saldırma duygusu yasıyorum o kadınlara karşı)
:KK68:çoçukta yaparım karıyerde sözü nekadar doğru?
:KK68:baba olmak eşlerımızde neyı degıstırdı?
şimdilik aklıma gelen konular böylee bıraz çalısayımda gelırım yıneee:82:

gülşah canım geçmiş olsun kramp gibi bişeydir belki ayağındaki.geçmesse görün bir dr.şimdi 9 gün süre az değil alışıyor anne babaya çocuklar.selinde pzt den bu yana anneme giderken daha apt.giriş kapısında gitmek istemiyor başlıyor ağlamaya.anneme çıkıyoruz git git diyor vuruyor arkamdan ağlamayan çocuk ağlamaya başlıyor anne kucak kucak diye ellerini açıyor.bende artık güzel bir dille konuşup gelicem bak mama alıcam sana diyorum zorlada olsa kalıyor ama haftaya düzene girer diye düşünüyorum izinliykende izin dönüşü aynı şeyleri yaşadığımdan dolayı.bende öyle 2 gündür uykusuzum selin grip biraz huysuzluğu ondan aman dikkkat etde duru da grip belirtileri falan olmasın .

selam kızlar hayırlı cumalar
2 gündür gelemiyorum dün sabah koştur koştur ev taoplayıp saat 11 de cıktık anneme gittik kızı bıraktım sohbete gitim
neyse 4 gibi geldim anneme yemek hazırladık yedik hanzadeyi bırakıp kardeşlerimle eşimle sinemaya gittik gelmemiz 10:30 oldu tabi hanzade uyumamıs ve bize kızmıs bir ifade vardı neyse hemen eve geldik salladım bende uyumusum yoksa gelcektim gece
neyse sabahta hayatımızda bir ilk olarak hanzade 10a ceyrek kala uyandı iyide oldu kahvaltı yaptırdım neyse
netten sipariş vermiştin o geldi bi baktım hanzade mutfaga gitmiş cekmeceden makas almıs gelmiş anne ac diyor ya bu cocuk beni öldürcek:KK1:
neyse şimdi uyku moduna gecti gidip uyutucam
haa unutmadan dün hanzade yüregimi agzıma getiri :KK52: sabah hemen hazırlanayım diye yatagına koydum anne anne diye cagırıyor aman ne istiyor kim bilir dedim koşturmaya devam ettim ama ses arttı merak ettim kesin parmaklıklara ayagı falan sıkıstı diyorum gittimki bizim hatun yatagın yanındaki şifonyerin üstüne cıkmıs :KK53:yatakla arasında 2 karıs mesafe var nerdeyse ve yatakta ayaga kalktıgı zaman zaten omuz hizasında parmaklıklar gözüme görünüyor zannettim ayy kendide bişey basardım edasıyla bir mutlu bir mutlu:KK19: neyse indirdim yataga koydum ve gizliden izlemeye basladım meyersem küp şeklinde oyuncagı var ona basıp göbeginin üstünde kaydırıyormus hanım kendini :KK37:
bi daha vermicem o oyuncagı biz uyurken falan cıkar töbeler ötesi
neyse böle bir badire atlattık
şimdi gidip uyutayım sonra alıntılarımı yapıcam öpüldünüz

günaydınlar hayırlı cumalar herkese

esra geçmiş olsun canım

sanada günaydın cnm merhaba nerelerdesin banucuğum???cimcimiler nasıl cnm??

günaydınlar...hayırlı cumalar herkese.

esen canım annen geliyormuş güle güle kavuşun canım.allah herkese nasip eylesin hac yollarını.
tubişim hep çocuklar aynıya sanırım huy değiştiriyorlar büyüdükçe

banu canım benim nasılsın.....kuzucuklar nasıl

tünaydın tülaycığım sen nasılsın???seline maşallahhh canım faceden okudum,,
bizim alişide ben birkere duydum kaynanam hep diyordu inanmıyordum
banada bir sabah anne ya baba gitti dedi....şimdiler babam gitti..
anne attım gibilerde bişiler söylüyor..daha çok kendi aralarında tarzanca konuşuyolarrr....erkek çocukları daha geç konuşur kızlar daha aktif olur bu konularda...

Günaydınlar bacılar, hayırlı cumalar :KK71:

Akşam yemek yiyip eve geçtik hemen. Ütülerim vardı onları yaptım. Yine çamaşır yıkadım astım. Sonra kızımızı da alıp erkenden uyuduk. Sabah da kayınvalidem geldi bana.

Benimde acil bi işim vardı yapmam gereken. Sabah erken geldim biraz hallettim. Şimdi kahvaltı edeceğim.

Kayınvalidem köyden geldiğinde hastaydı. Sanırım Defdoş'a da geçti. Burnu akmaya başladı yeniden. Gece tıkanıyor. Bide öksürüğü var zaten. Ateşi de 37,5-37,9 arası gitti geldi.

O uyuyunca viks sürdüm ayağının altına. Bide çorap giydirdim. Uykusunda bile çorabı çıkarmaya çalışıyor. Neyseki çıkarttırmadım. Gece ne öksürdü ne de burun tıkanıklığı için ağladı. Çok rahat geçirdi geceyi valla. Sabah uyanınca yine sürdüm evden çıkmadan. Gerçekten iyi geliyor vallahi viks bilginiz olsun :KK71:

Bi doktorunu arayayım bakayım ateş düşürücü harici bişey verecek mi?

canım günaydın geçmiş olsun.......bende aksam fark ettim iyi aksamalar demeden gitmişsin nerede bu kız dedim...viksi bende deniyorum bugece 2 gece amaalişde fayda etmedi yaa

gunaydın kızlarrr:KK71:
herkez gıbı benıde bu format sarmadı inşallah alısır gözümüz bıan once
busabah bıraz gec geldım işe duru salmadı malesef ... yarının cuma olması nedenıyle pek bı keyfım yerınde:KK23:

dunden berı dızımde bı agrı var bı yerede vurmadım ani bı hareket falanda yapmadım neden oldu anlamadım yarına kadar gecmezse gıderım bı doktoraa artık ama bu halımde dun gece eve gıdıp kızımı optımuma goturdum fellık fellık gezdık oynadık degısıklık oldu pet shopa bayılıyor ordakı cıglık cıglıga dolasıyorus :)dız agrısı falan hıssetmıyorum avm lere gıdınce :90:

eve geldık yıne uyuması 12yı buldu yattık 2gıbı anne kalk dedı delırecem ıkı gundur gece kalkıyo salona gıdıp televızyonu acmamı ıstıyor oncekı gece 4de kalktı 7ye kadar hem salladım hem yumurcak seyrettık dun gecede 2de kalkmaya calıstı :KK14: huy edınmesın dıye kalkmadım ayagımda salladım ama cıglık cıglıga nasıl agladıı anlatamam:KK43:

sabahta 7de kalktı dun gece dogru durust uyumadıgı halde ıcerı gectık babasına seslenıyo gel dıye anladımkı sorun bızde :KK43:
bızden ayrılmak ıstemıyor hem babasını hem benı sureklı yanında ıstıyor maglum gecen hafta 9gun sureklı dıpdıbeydık fena alısmıs sureklı ananesını dedesını sayıklıyor kalabalıga cabuk alısmıs...

sızınkılerde varmı bılmıyorum ama korktum dıyo sureklı gereklı gereksız ne dıcegımı sasırıyorum yok annem falan dıyorum ama ıkı kelımesınden bırı korktum:26:
görümcemede bızım yanımızda sureklı gıt gıt dıyo ne kucagına gıdıyor ne bısey yapıyo kıza oda uzuluyor farkedıyorum ama nasıl davransam bılemedım valla bız yokken gayet guzel anlasıyorlarmıs cok uslu dıyo bızı gorunce hemen kıza sırt donup hareketlenıyorr:KK19:

cmt pazar gunu bakalım bız evdeyken nasıl davrınacak gece kalkıcakmı yıne :26:ama ölüyorum yorgunluktan ıkı gundur dogru durust uyku yok ne bende ne eşimdeee
dizimde sancıyor bı yandan

çok dertlıyım bu sabah:KK1:
hepınıze kolay gelsın bacılarrrr
buarada gecmıs olsun pınarcım ınsallah atlatır defnecık bıan once nezlesınıı..vıks cok faydalı bı bılgı oldu bızım ıcın desene ..aman kuzucuklar hasta olmasında :94:

esencım el kadar çoçukta bagsur olurmu ya:2:çokta canı yakıyordur sulu şeyler yedır bol bol sıvı alsın bolca bıde sıcak havlu koy poposuna oda rahatlatır doktora gıdene kadar

tugbacım facede acayıp saglam calısıyosun valla konu ıstemıstın fakat öle guzel konular ve fikirler cıkıyorkı ortaya..
benımde aklıma gelen bı kac sey var:
:KK68:hayatımızı sadece çocuk ve eşe adamak nekadar doğru?(bu cok guncel bı konu hepımız için)
:KK68:çoçuklarına ceza vermek adına döven kadınlarrr(ki ben her seferınde saldırma duygusu yasıyorum o kadınlara karşı)
:KK68:çoçukta yaparım karıyerde sözü nekadar doğru?
:KK68:baba olmak eşlerımızde neyı degıstırdı?
şimdilik aklıma gelen konular böylee bıraz çalısayımda gelırım yıneee:82:

canım duru sanırım sizi çok özlüyor....ve bu yüzden bunu yapıyor...artık bilinçliler cnm..dediğin gibi bayramda çok yakındınz....halasına davranışı aslında normal biliyorki o hep yanında sizler yoksunuz..ondan..aynısını çocuklar bana yapıyor...babası gelince ona saldırıyolar....

dizin için geçmişş olsun geçmezse cnm doktora görün istersen...

evet birsen cim kızlar daha aktif erkeklere göre.aman sağlıkları yerinde olsunda.sen nasılsın keyifler naısl

X