Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar işlerde yoğun mesai bitmek üzere beşte çıkıyoruz artık şimdiden herkese iyi akşamlar
tülaycım seni fırsat bulup arayamadım gelen gidenlerden yoğun işlerden yarın ararım :)
sevindim pınarcım aman ya aslında herşey gelip geçici sağlık sorunu en zoru.sağlık kötü olunca dünyanın hiçbirşeyini gözü görmüyor.inşallah tedavisi sonuç verir canım.defne için aferin plus kullansan boğaz acısına iyi geliyor.akşam da güzel geçer görümcen içinde hayırlısı olur inşallah.ufukta düğün gözüküyor sanırım yakınlarda:)
selam kızlar
valla gecmişi okudum ama aklımda kalan kadar
tülay komsuların luzumsuzluk etmiş birde sıkıntılısın vallaonlara neyapsan yeri zor güc temizleniyor birde calısıyorsun oyy oyy aman yangına körükle gitmiş gibi olmayım ama dogruu
gülhan kocişin üzmüş seni belli ama bazen yapıyor böle erkekler gönlünü alır merak etmee
pınar eşine gecmiş olsun ilac tedavisini iyi uygularsa şikayetleri kalmaz inş.hadi bakalım akşamda görmcen için büyük gün kolay gelsin size
atladıklarım kusura bakmasın acaip yorgunum
sabah kalktım salna giriştim cam kapı pencere sil dantelleri değiştirdim makinaya perdeyi attım hanzade uyansın ütüleyim asıcam yeni dantelleri cıkardım sandıktan ütüledim
mis gibi oldu salon
ama yoruldum
aman sormayın dün yag mantısı yapıyordum kayseride meshurdur neyse
hamurları kızartırken elime haşş diye yag döküldümü kaldım öle suan sag orta parmak alev alev
gecer inşallah
yaa hanzade tekrar ishal oldu bugun azcık ateşlide kesin alt köpek dişleri patlıcan bayramdan önce olsada bitse bari
neyse baya konusmusum kız uyanmadan azcık uazanayım
selam defne aşılarını oldu sonunda uyuyor, inş. ateş yapmaz ya zaten mahfoldu cocugum..
annmedeyiz temizlige başladık cok gerginim bu kadının hiç işli bitmiyo ya!! onada kıyamıyorum zaten ayakları kütük gbi şişiyor, ben yapacam yine herşeyi off offf hersabah yorgun kalkmaktan bıktım ya.. mutfagı üstten bi temizledim kardeşimde halı yıkadı 2 parca geri kalanı silecegiz, yrnda camlarını silicem ama defne ateşlenirse gelemem.. ayy anlttıkca icim sıkılıyo!
defne uyansın pazara cıkıcaz ama uyanmadı zilii..
herkesi öptüm..
tülaycım başına ne işler gelmiş ya üzüldüm inan tekrarda yıkarsın artık canın sagolsuın üzülme..
pınar görümcenin sevgilisi he? heyecanlıymış hakkaten hayırlısı olsun bi ara facede görmüştüm resmini hakkaen hoş kız allah gölüne göre versin... eşinede geçmiş olsun benim eşimede o işlem yapıldı hemde uyutmadan adamın canı cıkmıştı valla...
nuran hanzade ishal olmuş gecmiş olsun süt verme buaralar suyla koyu muhallebi yap öyle ver cnm..
selam kızlar
annemdeyim,çok fazla kalamıycam,size bi şey sormak için girdim,
şu playscol ikili oyun arkadaşım var,kullanınız oldu mu aranızda bebeişlere?0+ içinmiş,mehmede alsammı diye düşündüm pek bi işe yaramıyorsa evde yer kaplayacak o da fuzuli masraf da yapmış olmayayaım,bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
pınarcım defneme ve eşien çok geçmiş olusn cnm,inş en kıs zamanda iyileşirler,nuran mis olmuş evin ne güzel,hanzadeye de geçmiş olsun cnm,patates,yağsız pilav falan yapsan iyi gelir belki kuzuma
gülhancım boşver cnm hiç dert etme erkeklerin hepsi aynı,köküne kibrit suyu ne diyim
nurten geçmiş olsun kuzuma inş ateşlenmez yavrum
üzültüm valla tülaycım.Çok var böyle düşüncesiz insanlar.Akşam akşam yine yormuş seni.
Eşine de defnoşa da çok geçmiş olsun canım.
Bu arada ben de çok mutluyum kızlarr,Amann nazar deydirmeyim kendime.Eşim iş değiştirdi.Ordan tazminat olarak güzel bi para alıcak vee pazar günü de annemler geliyo bayram içinn.Valla bugün heycandan başım ağrıyo ve dönüyo.
Yüce Allah'ım herkese iyilik sağlık versin ve herkesin mutlu günleri çok ve daim olsun inşallah.
kızlar işlerde yoğun mesai bitmek üzere beşte çıkıyoruz artık şimdiden herkese iyi akşamlar
tülaycım seni fırsat bulup arayamadım gelen gidenlerden yoğun işlerden yarın ararım :)
YAPALIM BACIM KARŞILIKLI :)
selam cnm keyifler nasıl özledik be
canım ya olurmu asıl biz sizi beklemedik oturduk sofraya siz kusura bakmayın.. bu arada getirdiğiniz kekin hepsini ben yedim cok güzeldi be ellerinize saglık... ayy hakkaten duru beni görünce gittt giiittt diye agladı ama kocamın kollarına atladı zilliiii :) ayy şaka bi yana cok komikti ya duru cok alem bi kız olacak maş. nasılda dillenmiş sevdirmediki kendini.. herzman beklerim, corbada yaparım :)
slm cnm ohh keyifler yerinde kardeşine cok selamlar :)
demek doktorun 2.cocukta ısrar ediyor he kırma doktoru yap bitane ne olceekkk :)
canımm hoşgeldin :)
inanki bugun aklımdan gectin sana yazacaktım ama sen yazdın..
9gün tatil geliyo dinlenirsin bi güzel... yakışıklı nasıl? bende sizi öpüyorum canım..
başı saolsun arkadasınızın
hadı bakalım hayırlı haberler gelırsın ınsallah
merhaba canım ne guzel kardesınle keyıfteymışsın doruk içinde guzel olmuştur teyzesıyle zaman gecırmek
muanenın temız cıkmasına sevındım umarım guzel haberlerıde sen kendını hazır hıssettıgınde verırsın inşallah:)
hoşgeldın canım senı burda gormek ne guzelll arada uğramaya calıs opuyorum senı ve kaan'ı
çorba yaparsan gelırım nurtennnnnnnnnnn nede guzel yediii kızım teyzesının corbasını bu cocuk adam gıbı yeyınce halay cekesım gelıyorrr sevıncten ellerıne saglıkkk canım
duru huy edındı sevmedıgı ıstemedıgı bı sey olursa detdetdet dıyo karnın acmı yemek yıcekmısın dedıgımde gog dıyoo bakkaldan ne ıstıyosun dedıgımde cutulata dıyo buara cenesı düştü yenı kelımeler öğrenıyorusss
ilgimi beklıyor senı yardıma cagırarak yoksa sucunumu bastırmaya calısıyor anlamadım dogrusu ama genel olarak eşlerde bı nefes almak ısteğı oldugunu ben kendı eşimdede farkedıyorum çok bellı etmesedee
bende gıtme üstüne onunla ılgılenmeyerek ver cevabını
Selam Filiz'cim. Oh kardeşin geldi keyfin yerinde Allah bozmasın Doktorda çok biliyormuş. Kendi doğursun kolay geliyorsa
Kestik canım çok şükür
Sağolasın canım ya kırıldı valla. Yarın diş hekimine götürücek babanesi bakalım ne diyecek doktor
Hoşgeldin canım benim. Valla özlüyoruz seni ama kolay değil ya hem kuzucuklarlai hem evinle hemde Kaan kuzumla başetmek. Allah yardımcın olsun canım
Selam Gülhan'cım. Sıkıntılı bir hafta sonu olmuş ya. Eşinde ayıp etmiş azcık ama alır gönlünü sen sıkma canını
Ay ne ayıp şey yaaaa tam dayaklıklar valla. Bencede susma canım. Çık akşam ver ağızlarının payını. İnsan gibi yaşamayı öğrensinler. Zaten sıkıntın var bide bunlarla uğraşıyorsun
Bu dengesiz havalar bizi böyle yapıyor diyeek geçiştirelim canım içimizdeki sıkıntıyı
Anam bugün 2'den beri tektim ofiste. Bir yoğunluk oldu bi ara. Hangisine yetişeceğimi şaşırdım. Ancak toparladım işleri. Şimdi azcık dinleneyim sonra kaçayım yavaş yavaş. Malum akşama ağır misafirimiz var. Onlar gelmeden biraz kayınvalideme yardım etmiş olurum. Öptüm sizi kızlar iyi akşamlar
günaydınlar bu sabah erkenden gelebildim şükür
geçmişi okuyorrum ama yazamıyorum
aklımda kalanlardan tülay başınız sağolsun cnm acılar arka arkaya geldi
çokda geçmiş olsun
ilgin seninde iş yeri durumun karışık anladığım kadari ile inş. feraha erersin cnm
pınoşş görümcenin sevgilisi geldimi nasıl geçti...
ayşe cnm iş çocuk koca birde işin işine ufak çocuklar varssa çok zor rabbim sabır versin cnm
gülhan kapuşma olmuş dilerim tatlıya bağlanmıştır...
ferda gitti bildiğim kadari ileee iyi eylenir umarım....
nurten annendeymişsin temizlikteymişsin cm ...aman defneye dikkat
nuran geçmiş olsun hanzadeye cnm
esen cnm ssen ve mercimek nasl?
siboşummm sen nasılsın cnm???
tubişi görmüyorummm bu ara nerelerdesinn
hülyaaa civcivimmm sen nerelerdesin kuzuuuuu
gülşahhh kuzumm sen nasılsınnn ben okuyorum ama yazamadım sizlereee....
aklıma gelemeyen arkadaşlarım kusuruma bakmasın...
ben morelman bozuk bir dönemdeyim biliyorsun
en kötüsüde eşimin sürekli beni kırması
annesine gelişimize geldiğimiz için beni suçluyor
ama onun için geldiğimi unutarak yapıyor
çok kırdı beni ...tartışmalarmzda giderim dediğimde
git dedi bana...huzuurunu bozuyormuşum
ve annesi ne yaparsa yapsınnn YAŞLImış
hep filimlerde olur sanıyordum
kaynana gün içinde geline kötü davranıp
aksma oğlua melek olur yaa
gerçekten böyle bişey varmış..yorgunluktan 10 da yatakta szıyorum
...neyse sonuççç şuan annemdeyim dün geldim..
bugün ömeri doktora götüreceğim...öksürüğü baya yoğunlaştı...çocuklar kesin mikrop alıyor o evde
birde annemde ne kadar mutlular ne kadar bi görseniz kızlar....
neyseee herkesii kocamannn öperimmmmmm
merhaba canımkızlar günaydın
yine cee deyip kaçıcam,annemdeyim hala,markette termoslu biberon gördüm kullan var mı içinizde kullanışlı olur mu acaba?gece boyunca kullanmaya falan yada evde olmayınca,ılık süt koyunca bolzulmaz mı acaba uzun süre,ay çok sordum ama ne bileyim işte karar veremedim
pınarcım cevabın için çok teşekkür ederim sağol cnm
birsencim üüzlme gececek hepsi,rabbimden senin için hep sabır diliyorum,ağzınızın tadı bozulmasın diye,başka bişey gelmiyo cnm elimden,sadece yanında olduğumuzu bil yeter,öpüyorum cnm seni kocaman,çocukları da
Tekrar günaydınlar bacılar
Dün akşam damadımız geldi. Yedik, içtik. Çay dan önce baktık kimse konuşmuyor herkesde bir gerginlik. Bizde kayınvalidemle hani ortalık şenlensin diye Halit'in uyuşuk halindeki komiklikleri falan anlatıp gülüşüyoruz hep birlikte. Sonra kayınvalidemle birlikte çay için mutfağa geçtik. Zeynep'te geldi. "Zeynom abine falan kaş göz yapta çocukla azcık muhabbet etsin. Neticede o tanıştı daha önce. Daha rahat davranır. Sıkılmasın çocuk"dedim. "Siz annemle gerizekalı muhabbetler yapmasanız konuşurlar belki" dedi, çıktı mutfaktan. Elimde çaydanlık kaldım öyle. Kayınvalidem şaşırdı. Sen sus ben halledicem dedi. O dakikadan sonra Defne ile konuşmanın dışında ağzımı açmadım. Ama nasıl zoruma gitti. Masa da servis yaptım, çocuk yanlız kalıp sıkılmasın diye Zeynep'i mutfağa sokmadım. Herşeyi tek başıma makinaya kaldırdım, toparladım. Çay servisi - tatlı servisi yaptım. Gerizekalı muhabbeti yapıyor olduk. Çok üzüldüm çok.
Kayınvalidemin en yakın arkadaşı da gelmişti çaya eşiyle. Çocuk gitti, onlar gitti. Aldım Defne'yi ben yatıyorum dedim geçtim odaya. Geldi Defne'yi seviyor. Zeynep ya al odan da sev, sonra uyut. Yada bırak çocuğun uykusu dağılmasın uyutucam dedim. İyi geceler canım dedi çıktı odadan hiçbişey yokmuş gibi.
Eşim geldi yatmaya. Senin bişeye canın sıkıldı durduk yere surat asmazsın sen dedi. Yok bişey sana öyle gelmiş dedim. Yemin verdirdi söyle diye. Dedim böyle oldu. İyice havalandı o. Yakında bildiricem haddini dedi. Sakın bişey deme benim için. Önemli değil dedim ama yattım sessiz sessiz nasıl ağlıyorum.
Gerçekten çok zoruma gitti kızlar. Tamam belki o da stresliydi olabilir ama öyle demesi gerekmezdi. Biz ortam yumuşasın diye kendimizi paraladık kadınla. Gerizekalı olduk. Neyse akşam böyleydi yani. Allah tamamına erdirsin ne diyeyim
özlemcim önce sana selin de oyun halısı vardı ama hiç sevmedi o yüzden ben yinede sen bilirsin diyorum.
birsen canımya zor süreçten geçiyorsun biliyoruz hepimiz ama sabırlı ol lütfen eşine yardımcı olmak istiyorsun ama inan onunda bence n zor dönemleri.inşallah hayırlısyla düzene girersinde rahat edersiniz.ömer imede geçmiş olsun.
pınar canımya çok ayıp etmiş görümcen ama boşver sen sessiz kal eminiki oda yaptığının ne büyük ayıp olduğunun farkındadır. boşuna ağleyıp üzmüşsün kendini.
bize gelince bugün aşılaırmızı olduk inşallah ateşi çıkmaz kuzumun.sonra bizim buranır meşhur çarşamba pazarı avr oraya gittim.kuzuma çok kaliteli çok uygun fiyata eşofman altları sweat ler falan aldım en azından evde rahat rahat giyer.şimide işe geldim.benden böyle kızlar...
inşallah ateşi cıkmaz selının
ohh gezmeyıde yapmıssın ne guzel güle güle gıysın cıcılerını :87:
ben hala kızıma bayramlık alamadım ya hıcbısey bulamıyorum bu havada kısa kollu tiril tiril gomlekler var her yerde nasıl gıycek bu cocuklar bu sogukta bunları hele koy acayıp soguk oluyorrrr uyku tulumuda alamadım off offf buaksam zaraya bı ugruyayım eve gecerken