2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar işlerde yoğun mesai bitmek üzere beşte çıkıyoruz artık şimdiden herkese iyi akşamlar

tülaycım seni fırsat bulup arayamadım gelen gidenlerden yoğun işlerden yarın ararım :)

Son düzenleme:
aslı canım saolasın.ama fena üşüttm sanırım başım çok ağrıyor ve resmen üşüyorum. cnaım eşin ,için yen,i işi inşallah hayırlı olur.paranızıda huzurla sağlıkla harcarsınız inşallah.

kızlar işlerde yoğun mesai bitmek üzere beşte çıkıyoruz artık şimdiden herkese iyi akşamlar

tülaycım seni fırsat bulup arayamadım gelen gidenlerden yoğun işlerden yarın ararım :)

canım benim olsun öenmi yok.müsait olduğunda görüşürüz.biliyorum bu aralar yoğunsun.çok öptüm sizi annecine selam söyle ceydama da:KK16:

sevindim pınarcım aman ya aslında herşey gelip geçici sağlık sorunu en zoru.sağlık kötü olunca dünyanın hiçbirşeyini gözü görmüyor.inşallah tedavisi sonuç verir canım.defne için aferin plus kullansan boğaz acısına iyi geliyor.akşam da güzel geçer görümcen içinde hayırlısı olur inşallah.ufukta düğün gözüküyor sanırım yakınlarda:)

Aynen canım ya dediğin gibi sağlık en önemlisi. Bugün de aynı şekilde boğaz acısı yaşarsa yarın alırım canım hemen. Sağolasın :KK71:

Bakalım ya kısmetse bu yaz olur heralde bişeyler artık. Çünkü çocukla da tanışınca fazla bekletmez ailesi. Hemen olsun ister. Hayırlısı bakalım :KK34:

selam kızlar
valla gecmişi okudum ama aklımda kalan kadar
tülay komsuların luzumsuzluk etmiş birde sıkıntılısın vallaonlara neyapsan yeri zor güc temizleniyor birde calısıyorsun oyy oyy aman yangına körükle gitmiş gibi olmayım ama dogruu

gülhan kocişin üzmüş seni belli ama bazen yapıyor böle erkekler gönlünü alır merak etmee

pınar eşine gecmiş olsun ilac tedavisini iyi uygularsa şikayetleri kalmaz inş.hadi bakalım akşamda görmcen için büyük gün kolay gelsin size

atladıklarım kusura bakmasın acaip yorgunum
sabah kalktım salna giriştim cam kapı pencere sil dantelleri değiştirdim makinaya perdeyi attım hanzade uyansın ütüleyim asıcam yeni dantelleri cıkardım sandıktan ütüledim
mis gibi oldu salon
ama yoruldum
aman sormayın dün yag mantısı yapıyordum kayseride meshurdur neyse
hamurları kızartırken elime haşş diye yag döküldümü kaldım öle suan sag orta parmak alev alev
gecer inşallah
yaa hanzade tekrar ishal oldu bugun azcık ateşlide kesin alt köpek dişleri patlıcan bayramdan önce olsada bitse bari
neyse baya konusmusum kız uyanmadan azcık uazanayım

Sağolasın canım :KK71:

Ohhh sende mis yapmışsın valla evi ellerine sağlık :KK34:

selam defne aşılarını oldu sonunda uyuyor, inş. ateş yapmaz ya zaten mahfoldu cocugum..

annmedeyiz temizlige başladık cok gerginim bu kadının hiç işli bitmiyo ya!! onada kıyamıyorum zaten ayakları kütük gbi şişiyor, ben yapacam yine herşeyi off offf hersabah yorgun kalkmaktan bıktım ya.. mutfagı üstten bi temizledim kardeşimde halı yıkadı 2 parca geri kalanı silecegiz, yrnda camlarını silicem ama defne ateşlenirse gelemem.. ayy anlttıkca icim sıkılıyo!
defne uyansın pazara cıkıcaz ama uyanmadı zilii..

herkesi öptüm..

tülaycım başına ne işler gelmiş ya üzüldüm inan tekrarda yıkarsın artık canın sagolsuın üzülme..

pınar görümcenin sevgilisi he? heyecanlıymış hakkaten hayırlısı olsun bi ara facede görmüştüm resmini hakkaen hoş kız allah gölüne göre versin... eşinede geçmiş olsun benim eşimede o işlem yapıldı hemde uyutmadan adamın canı cıkmıştı valla...

nuran hanzade ishal olmuş gecmiş olsun süt verme buaralar suyla koyu muhallebi yap öyle ver cnm..

Canım ya valla hijyen senin adın yani. Hiç bitmiyor temizlik işin. Allah kolaylık versin her yere yetişiyorsun :KK71:

Sağolasın canım Allah mutlu etsin inşallah. Bakalım akşam neler olacak yarın anlatırım size :90:

Kız uyutmadan zor ya. Resmen mideye kamera sokuyorlar. Uyuşuk olduğu halde öğürdü hep. Bide uyuşuk olmasa zor valla :44:

selam kızlar
annemdeyim,çok fazla kalamıycam,size bi şey sormak için girdim,
şu playscol ikili oyun arkadaşım var,kullanınız oldu mu aranızda bebeişlere?0+ içinmiş,mehmede alsammı diye düşündüm pek bi işe yaramıyorsa evde yer kaplayacak o da fuzuli masraf da yapmış olmayayaım,bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

pınarcım defneme ve eşien çok geçmiş olusn cnm,inş en kıs zamanda iyileşirler,nuran mis olmuş evin ne güzel,hanzadeye de geçmiş olsun cnm,patates,yağsız pilav falan yapsan iyi gelir belki kuzuma
gülhancım boşver cnm hiç dert etme erkeklerin hepsi aynı,köküne kibrit suyu ne diyim
nurten geçmiş olsun kuzuma inş ateşlenmez yavrum

Sağolasın canım Allah razı olsun :KK71:

Şu egzersiz oyuncağını mı diyorsun canım ya :44: Oyun halısı alsan o daha işe yarar sanki. Hem üzerinde yatar hem oynar falan ama sen bilirsin yine de :44:

üzültüm valla tülaycım.Çok var böyle düşüncesiz insanlar.Akşam akşam yine yormuş seni.

Eşine de defnoşa da çok geçmiş olsun canım.

Bu arada ben de çok mutluyum kızlarr,Amann nazar deydirmeyim kendime.Eşim iş değiştirdi.Ordan tazminat olarak güzel bi para alıcak vee pazar günü de annemler geliyo bayram içinn.Valla bugün heycandan başım ağrıyo ve dönüyo.

Yüce Allah'ım herkese iyilik sağlık versin ve herkesin mutlu günleri çok ve daim olsun inşallah.

Sağolasın canım :KK71:

Oooo harika valla iyi olmuş canım. Annen de geliyormuş gözün aydın :KK71:

İyi akşamlar canım :KK71:

Anam bugün 2'den beri tektim ofiste. Bir yoğunluk oldu bi ara. Hangisine yetişeceğimi şaşırdım. Ancak toparladım işleri. Şimdi azcık dinleneyim sonra kaçayım yavaş yavaş. Malum akşama ağır misafirimiz var. Onlar gelmeden biraz kayınvalideme yardım etmiş olurum. Öptüm sizi kızlar iyi akşamlar :KK71:

:KK9: :KK9: :KK9: YAPALIM BACIM KARŞILIKLI :)

selam cnm keyifler nasıl özledik be :KK66:

canım ya olurmu asıl biz sizi beklemedik oturduk sofraya siz kusura bakmayın.. bu arada getirdiğiniz kekin hepsini ben yedim cok güzeldi be ellerinize saglık... ayy hakkaten duru beni görünce gittt giiittt diye agladı ama kocamın kollarına atladı zilliiii :) ayy şaka bi yana cok komikti ya duru cok alem bi kız olacak maş. nasılda dillenmiş sevdirmediki kendini.. herzman beklerim, corbada yaparım :)

slm cnm ohh keyifler yerinde kardeşine cok selamlar :)
demek doktorun 2.cocukta ısrar ediyor he kırma doktoru yap bitane ne olceekkk :)

canımm hoşgeldin :)
inanki bugun aklımdan gectin sana yazacaktım ama sen yazdın..
9gün tatil geliyo dinlenirsin bi güzel... yakışıklı nasıl? bende sizi öpüyorum canım..

başı saolsun arkadasınızın:KK43:

hadı bakalım hayırlı haberler gelırsın ınsallah

merhaba canım ne guzel kardesınle keyıfteymışsın doruk içinde guzel olmuştur teyzesıyle zaman gecırmek
muanenın temız cıkmasına sevındım umarım guzel haberlerıde sen kendını hazır hıssettıgınde verırsın inşallah:)

hoşgeldın canım senı burda gormek ne guzelll arada uğramaya calıs opuyorum senı ve kaan'ı:KK71:

çorba yaparsan gelırım nurtennnnnnnnnnn nede guzel yediii kızım teyzesının corbasını bu cocuk adam gıbı yeyınce halay cekesım gelıyorrr sevıncten ellerıne saglıkkk canım:KK71:

duru huy edındı sevmedıgı ıstemedıgı bı sey olursa detdetdet dıyo karnın acmı yemek yıcekmısın dedıgımde gog dıyoo bakkaldan ne ıstıyosun dedıgımde cutulata dıyo buara cenesı düştü yenı kelımeler öğrenıyorusss:KK12:

ilgimi beklıyor senı yardıma cagırarak yoksa sucunumu bastırmaya calısıyor anlamadım dogrusu ama genel olarak eşlerde bı nefes almak ısteğı oldugunu ben kendı eşimdede farkedıyorum çok bellı etmesedee
bende gıtme üstüne onunla ılgılenmeyerek ver cevabını:KK19:

Selam Filiz'cim. Oh kardeşin geldi keyfin yerinde Allah bozmasın :KK71: Doktorda çok biliyormuş. Kendi doğursun kolay geliyorsa :KK19:

Kestik canım çok şükür :KK71:

Sağolasın canım ya kırıldı valla. Yarın diş hekimine götürücek babanesi bakalım ne diyecek doktor :KK59:

Hoşgeldin canım benim. Valla özlüyoruz seni ama kolay değil ya hem kuzucuklarlai hem evinle hemde Kaan kuzumla başetmek. Allah yardımcın olsun canım :KK71:

Selam Gülhan'cım. Sıkıntılı bir hafta sonu olmuş ya. Eşinde ayıp etmiş azcık ama alır gönlünü sen sıkma canını :KK71:

Ay ne ayıp şey yaaaa tam dayaklıklar valla. Bencede susma canım. Çık akşam ver ağızlarının payını. İnsan gibi yaşamayı öğrensinler. Zaten sıkıntın var bide bunlarla uğraşıyorsun :KK47:

:KK71:

Bu dengesiz havalar bizi böyle yapıyor diyeek geçiştirelim canım içimizdeki sıkıntıyı :KK71:

Anam bugün 2'den beri tektim ofiste. Bir yoğunluk oldu bi ara. Hangisine yetişeceğimi şaşırdım. Ancak toparladım işleri. Şimdi azcık dinleneyim sonra kaçayım yavaş yavaş. Malum akşama ağır misafirimiz var. Onlar gelmeden biraz kayınvalideme yardım etmiş olurum. Öptüm sizi kızlar iyi akşamlar :KK71:

kızlar teşekkür ettim hepinize canlarım! ya ilk defa öğretmenlik yapmıyorum ama bu yıl herşey üst üste geldi. Kaan çoook hareketlendi,kudurdu resmen! okulda ilk defa öğleci oldum,ve ilk defa birinci sınıfları okutuyorum.ve köyden merkeze geldim. dördü bir arada ağır geldi. Kaan annelik bekliyor,ilgi bekliyor, kocam yemek bekliyor, sevgi bekliyor, en az Kaan kadar ilgi bekliyor. öğrencilerim öğretmenlik bekliyor,müdürüm memurluk bekliyor. hepsini yapmaya çalışayım derken biryerlerden kopmasın istiyorum. bazen altına ezilecek gibi oluyorum. tamam çoğunuz çalışıyorsunuz, hatta bende çok çalışıyorsunuz. ama okulda çok büyük bir sorumluluk bana bakıyorum. çok bunalıyorum bazen, o çocukların haklarını yemeden, kendim kafayı yemeden hakkıyla bu işin altından kalkabilmek için:KK43:(
Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun:KK43:(

günaydınlar bu sabah erkenden gelebildim şükür
geçmişi okuyorrum ama yazamıyorum

aklımda kalanlardan tülay başınız sağolsun cnm acılar arka arkaya geldi
çokda geçmiş olsun

ilgin seninde iş yeri durumun karışık anladığım kadari ile inş. feraha erersin cnm

pınoşş görümcenin sevgilisi geldimi nasıl geçti...

ayşe cnm iş çocuk koca birde işin işine ufak çocuklar varssa çok zor rabbim sabır versin cnm

gülhan kapuşma olmuş dilerim tatlıya bağlanmıştır...

ferda gitti bildiğim kadari ileee iyi eylenir umarım....

nurten annendeymişsin temizlikteymişsin cm ...aman defneye dikkat

nuran geçmiş olsun hanzadeye cnm

esen cnm ssen ve mercimek nasl?

siboşummm sen nasılsın cnm???

tubişi görmüyorummm bu ara nerelerdesinn

hülyaaa civcivimmm sen nerelerdesin kuzuuuuu

gülşahhh kuzumm sen nasılsınnn ben okuyorum ama yazamadım sizlereee....

aklıma gelemeyen arkadaşlarım kusuruma bakmasın...

ben morelman bozuk bir dönemdeyim biliyorsun
en kötüsüde eşimin sürekli beni kırması
annesine gelişimize geldiğimiz için beni suçluyor
ama onun için geldiğimi unutarak yapıyor
çok kırdı beni ...tartışmalarmzda giderim dediğimde
git dedi bana...huzuurunu bozuyormuşum
ve annesi ne yaparsa yapsınnn YAŞLImış
hep filimlerde olur sanıyordum
kaynana gün içinde geline kötü davranıp
aksma oğlua melek olur yaa
gerçekten böyle bişey varmış..yorgunluktan 10 da yatakta szıyorum
...neyse sonuççç şuan annemdeyim dün geldim..
bugün ömeri doktora götüreceğim...öksürüğü baya yoğunlaştı...çocuklar kesin mikrop alıyor o evde
birde annemde ne kadar mutlular ne kadar bi görseniz kızlar....
neyseee herkesii kocamannn öperimmmmmm

kızlar günaydın
yine cee deyip kaçıcam,annemdeyim hala,markette termoslu biberon gördüm kullan var mı içinizde kullanışlı olur mu acaba?gece boyunca kullanmaya falan yada evde olmayınca,ılık süt koyunca bolzulmaz mı acaba uzun süre,ay çok sordum ama ne bileyim işte karar veremedim
pınarcım cevabın için çok teşekkür ederim sağol cnm

birsencim üüzlme gececek hepsi,rabbimden senin için hep sabır diliyorum,ağzınızın tadı bozulmasın diye,başka bişey gelmiyo cnm elimden,sadece yanında olduğumuzu bil yeter,öpüyorum cnm seni kocaman,çocukları da

özlemciğim teşekkür ederim cnm benimm çok sağol allah razı olsunn

Günaydın bacılar :KK71:

Her sene olduğu gibi bu sene de ağlamaktan içim şişti. Dünyanın hiçbiryerinde böyle birşey yok. Hayat durdu sanki. Off offf

Atam... Şükran , gurur ve özlemle anıyoruz seni...

Tekrar günaydınlar bacılar :KK71:

Dün akşam damadımız geldi. Yedik, içtik. Çay dan önce baktık kimse konuşmuyor herkesde bir gerginlik. Bizde kayınvalidemle hani ortalık şenlensin diye Halit'in uyuşuk halindeki komiklikleri falan anlatıp gülüşüyoruz hep birlikte. Sonra kayınvalidemle birlikte çay için mutfağa geçtik. Zeynep'te geldi. "Zeynom abine falan kaş göz yapta çocukla azcık muhabbet etsin. Neticede o tanıştı daha önce. Daha rahat davranır. Sıkılmasın çocuk"dedim. "Siz annemle gerizekalı muhabbetler yapmasanız konuşurlar belki" dedi, çıktı mutfaktan. Elimde çaydanlık kaldım öyle. Kayınvalidem şaşırdı. Sen sus ben halledicem dedi. O dakikadan sonra Defne ile konuşmanın dışında ağzımı açmadım. Ama nasıl zoruma gitti. Masa da servis yaptım, çocuk yanlız kalıp sıkılmasın diye Zeynep'i mutfağa sokmadım. Herşeyi tek başıma makinaya kaldırdım, toparladım. Çay servisi - tatlı servisi yaptım. Gerizekalı muhabbeti yapıyor olduk. Çok üzüldüm çok.

Kayınvalidemin en yakın arkadaşı da gelmişti çaya eşiyle. Çocuk gitti, onlar gitti. Aldım Defne'yi ben yatıyorum dedim geçtim odaya. Geldi Defne'yi seviyor. Zeynep ya al odan da sev, sonra uyut. Yada bırak çocuğun uykusu dağılmasın uyutucam dedim. İyi geceler canım dedi çıktı odadan hiçbişey yokmuş gibi.

Eşim geldi yatmaya. Senin bişeye canın sıkıldı durduk yere surat asmazsın sen dedi. Yok bişey sana öyle gelmiş dedim. Yemin verdirdi söyle diye. Dedim böyle oldu. İyice havalandı o. Yakında bildiricem haddini dedi. Sakın bişey deme benim için. Önemli değil dedim ama yattım sessiz sessiz nasıl ağlıyorum.

Gerçekten çok zoruma gitti kızlar. Tamam belki o da stresliydi olabilir ama öyle demesi gerekmezdi. Biz ortam yumuşasın diye kendimizi paraladık kadınla. Gerizekalı olduk. Neyse akşam böyleydi yani. Allah tamamına erdirsin ne diyeyim :KK19:

merhaba kızlar nasılsınız?

öncelikle atam seni gururla özlemle saygıyla anıyoruz nur içinde yat..

günaydınlar bu sabah erkenden gelebildim şükür
geçmişi okuyorrum ama yazamıyorum

aklımda kalanlardan tülay başınız sağolsun cnm acılar arka arkaya geldi
çokda geçmiş olsun

ilgin seninde iş yeri durumun karışık anladığım kadari ile inş. feraha erersin cnm

pınoşş görümcenin sevgilisi geldimi nasıl geçti...

ayşe cnm iş çocuk koca birde işin işine ufak çocuklar varssa çok zor rabbim sabır versin cnm

gülhan kapuşma olmuş dilerim tatlıya bağlanmıştır...

ferda gitti bildiğim kadari ileee iyi eylenir umarım....

nurten annendeymişsin temizlikteymişsin cm ...aman defneye dikkat

nuran geçmiş olsun hanzadeye cnm

esen cnm ssen ve mercimek nasl?

siboşummm sen nasılsın cnm???

tubişi görmüyorummm bu ara nerelerdesinn

hülyaaa civcivimmm sen nerelerdesin kuzuuuuu

gülşahhh kuzumm sen nasılsınnn ben okuyorum ama yazamadım sizlereee....

aklıma gelemeyen arkadaşlarım kusuruma bakmasın...

ben morelman bozuk bir dönemdeyim biliyorsun
en kötüsüde eşimin sürekli beni kırması
annesine gelişimize geldiğimiz için beni suçluyor
ama onun için geldiğimi unutarak yapıyor
çok kırdı beni ...tartışmalarmzda giderim dediğimde
git dedi bana...huzuurunu bozuyormuşum
ve annesi ne yaparsa yapsınnn YAŞLImış
hep filimlerde olur sanıyordum
kaynana gün içinde geline kötü davranıp
aksma oğlua melek olur yaa
gerçekten böyle bişey varmış..yorgunluktan 10 da yatakta szıyorum
...neyse sonuççç şuan annemdeyim dün geldim..
bugün ömeri doktora götüreceğim...öksürüğü baya yoğunlaştı...çocuklar kesin mikrop alıyor o evde
birde annemde ne kadar mutlular ne kadar bi görseniz kızlar....
neyseee herkesii kocamannn öperimmmmmm

maşallah bırsen herkezı dusunuyo ama senı dusunen yok canım eşinde böle yapıyosa cık gıt kendı evıne masrafsa masraf eşin çekıcek bı zahmett yanı öle yapalım dıyosun yok böle yapıyosun suclu sen oluyosun barı kendı evınde rahat edersın annende arada gıtse gelse yanına rahat edersın
ezıyet etme kendıne daha fazla
opuyorum senı cok cok gecmıs olsun ömerede umarın onemlı degıldır oksurugu

kızlar günaydın
yine cee deyip kaçıcam,annemdeyim hala,markette termoslu biberon gördüm kullan var mı içinizde kullanışlı olur mu acaba?gece boyunca kullanmaya falan yada evde olmayınca,ılık süt koyunca bolzulmaz mı acaba uzun süre,ay çok sordum ama ne bileyim işte karar veremedim
pınarcım cevabın için çok teşekkür ederim sağol cnm

birsencim üüzlme gececek hepsi,rabbimden senin için hep sabır diliyorum,ağzınızın tadı bozulmasın diye,başka bişey gelmiyo cnm elimden,sadece yanında olduğumuzu bil yeter,öpüyorum cnm seni kocaman,çocukları da
merhaba canım
ben o termosları dısarı cıktıgımda ılık su tasımak ıcın kullanıyodum mamayı bıraktık termosuda kaldırdım
sütü gecenlerde adapazarına gıderken termosa koydum ılık olarak 1 saat gecmeden duru uyudu öle içirdim hıcbıseyde olmamıştı
fazla kalırsa nasıl olur bılmem bızım kıza anca uyurken ıcerebılıyorum sütüdee

Tekrar günaydınlar bacılar :KK71:

Dün akşam damadımız geldi. Yedik, içtik. Çay dan önce baktık kimse konuşmuyor herkesde bir gerginlik. Bizde kayınvalidemle hani ortalık şenlensin diye Halit'in uyuşuk halindeki komiklikleri falan anlatıp gülüşüyoruz hep birlikte. Sonra kayınvalidemle birlikte çay için mutfağa geçtik. Zeynep'te geldi. "Zeynom abine falan kaş göz yapta çocukla azcık muhabbet etsin. Neticede o tanıştı daha önce. Daha rahat davranır. Sıkılmasın çocuk"dedim. "Siz annemle gerizekalı muhabbetler yapmasanız konuşurlar belki" dedi, çıktı mutfaktan. Elimde çaydanlık kaldım öyle. Kayınvalidem şaşırdı. Sen sus ben halledicem dedi. O dakikadan sonra Defne ile konuşmanın dışında ağzımı açmadım. Ama nasıl zoruma gitti. Masa da servis yaptım, çocuk yanlız kalıp sıkılmasın diye Zeynep'i mutfağa sokmadım. Herşeyi tek başıma makinaya kaldırdım, toparladım. Çay servisi - tatlı servisi yaptım. Gerizekalı muhabbeti yapıyor olduk. Çok üzüldüm çok.

Kayınvalidemin en yakın arkadaşı da gelmişti çaya eşiyle. Çocuk gitti, onlar gitti. Aldım Defne'yi ben yatıyorum dedim geçtim odaya. Geldi Defne'yi seviyor. Zeynep ya al odan da sev, sonra uyut. Yada bırak çocuğun uykusu dağılmasın uyutucam dedim. İyi geceler canım dedi çıktı odadan hiçbişey yokmuş gibi.

Eşim geldi yatmaya. Senin bişeye canın sıkıldı durduk yere surat asmazsın sen dedi. Yok bişey sana öyle gelmiş dedim. Yemin verdirdi söyle diye. Dedim böyle oldu. İyice havalandı o. Yakında bildiricem haddini dedi. Sakın bişey deme benim için. Önemli değil dedim ama yattım sessiz sessiz nasıl ağlıyorum.

Gerçekten çok zoruma gitti kızlar. Tamam belki o da stresliydi olabilir ama öyle demesi gerekmezdi. Biz ortam yumuşasın diye kendimizi paraladık kadınla. Gerizekalı olduk. Neyse akşam böyleydi yani. Allah tamamına erdirsin ne diyeyim :KK19:

merhaba canım
telaşeyı atlatmışsınız ne guzell

böyle sureklı bırarada yasayınca bu durumlar oluşuyo arada saygı cızgısını samımıyetten kaynaklı aşabılıyor ınsanlarr
görümcen bıraz ayıp etmıs ama hatasının farkında sanırım zaten farkında olmasada kaynanan ıletmıstır yaptıgını
bosver sen elınden gelenı yapmıssın gerısı ona kalmıs heyecandan söylemıstır dıye ıyı nıyetlı olalım:KK34:
sıkma canını baktın tutumu devam edıyor sende çekersın çizgini

özlemcim önce sana selin de oyun halısı vardı ama hiç sevmedi o yüzden ben yinede sen bilirsin diyorum.

birsen canımya zor süreçten geçiyorsun biliyoruz hepimiz ama sabırlı ol lütfen eşine yardımcı olmak istiyorsun ama inan onunda bence n zor dönemleri.inşallah hayırlısyla düzene girersinde rahat edersiniz.ömer imede geçmiş olsun.
pınar canımya çok ayıp etmiş görümcen ama boşver sen sessiz kal eminiki oda yaptığının ne büyük ayıp olduğunun farkındadır. boşuna ağleyıp üzmüşsün kendini.

bize gelince bugün aşılaırmızı olduk inşallah ateşi çıkmaz kuzumun.sonra bizim buranır meşhur çarşamba pazarı avr oraya gittim.kuzuma çok kaliteli çok uygun fiyata eşofman altları sweat ler falan aldım en azından evde rahat rahat giyer.şimide işe geldim.benden böyle kızlar...

özlemcim önce sana selin de oyun halısı vardı ama hiç sevmedi o yüzden ben yinede sen bilirsin diyorum.

birsen canımya zor süreçten geçiyorsun biliyoruz hepimiz ama sabırlı ol lütfen eşine yardımcı olmak istiyorsun ama inan onunda bence n zor dönemleri.inşallah hayırlısyla düzene girersinde rahat edersiniz.ömer imede geçmiş olsun.
pınar canımya çok ayıp etmiş görümcen ama boşver sen sessiz kal eminiki oda yaptığının ne büyük ayıp olduğunun farkındadır. boşuna ağleyıp üzmüşsün kendini.

bize gelince bugün aşılaırmızı olduk inşallah ateşi çıkmaz kuzumun.sonra bizim buranır meşhur çarşamba pazarı avr oraya gittim.kuzuma çok kaliteli çok uygun fiyata eşofman altları sweat ler falan aldım en azından evde rahat rahat giyer.şimide işe geldim.benden böyle kızlar...

inşallah ateşi cıkmaz selının
ohh gezmeyıde yapmıssın ne guzel güle güle gıysın cıcılerını :87:

ben hala kızıma bayramlık alamadım ya hıcbısey bulamıyorum bu havada kısa kollu tiril tiril gomlekler var her yerde nasıl gıycek bu cocuklar bu sogukta bunları hele koy acayıp soguk oluyorrrr uyku tulumuda alamadım off offf buaksam zaraya bı ugruyayım eve gecerken

inşallah ateşi cıkmaz selının
ohh gezmeyıde yapmıssın ne guzel güle güle gıysın cıcılerını :87:

ben hala kızıma bayramlık alamadım ya hıcbısey bulamıyorum bu havada kısa kollu tiril tiril gomlekler var her yerde nasıl gıycek bu cocuklar bu sogukta bunları hele koy acayıp soguk oluyorrrr uyku tulumuda alamadım off offf buaksam zaraya bı ugruyayım eve gecerken

saol cnm ya.bende pantolon aldım geçen hafta ayakkabı aldım ama hala üstüne bişey bulamadımya.gömlekte üşütür diye cesaret edemiyorum.antalya da olsak sorun yok da konya çok soğuktur bende yarın izinliyim saçlarımı boyatıcam karamele kaş bıyık epilasyon eşime kendime bişeyler alıcam o arada seline de üst bakarım artık.sende inşallah bulursun canım gönlüne göre:KK16:

merhaba kızlar!
hala işteyim.
Tülaycım başın sağolsun üstüste gelmiş. Allah rahmet eylesin kayınpederine ve teyzene.
Birsen senin yazılarını okuyunca çok üzülüyordum. ama bugün annene geçmişsin biraz daha iyisindir inşallah. Allah sabır versin sana canım.
diğer tüm arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum.

Selamlar Kizlar,

Kisa bir zaman buldum, okuduktan sonra yazmadan gecmeyeyim. Bizimkiler markete kadar gittiler, ben en üsengec halimle evdeyim. Kardesimde Pazartesi geri dönecek Avusturya'ya, benimde birlikte gidesim var ama su anda cok zor gitmem.

Pinar'cigim öncelikle görümcen gercekten cok ayip etmis, mazur görülebilir belki stresi ama özür dilemesi gerekiyor kesinlikle. Hic birsey olmamis gibi davranmasi kötü olmus. Sen yine de cok takilma, insanlar sözleri ve davranislariyla kendini ortaya koyuyorlar. Senin kaybedecek birseyin yok.

Gülhan'cigim, esinle aran limoniymis. Cok haklisin canim, ben olsam bende patlarim heralde. Umarim sütliman olmustur araniz yine...

Tülay'cigim, senin komsular tam oklavalik canim. Ne kadar görgüsüz ve saygisizlarmis, pes diyorum.

Kizlar kapi caliniyor, kaciyorum ben. Yazacaklarim vardi daha ama artik bir dahakine. Öptüm hepinizi...

gelelim banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bana bi haller oldu ben çok yorgun düşüyorum saat 8.30da başlıyorum uyuklamaya
annem dudakların morarmış yinr kansızsın diyor ....
ama çocukları taşımaktan hastaneye kendime sıra gelmiyor ve bende istemiyorum
doğum sonrası verilen şu folikast+demir+b12 içerikli ilaçtan alayım bariii
enerjim kalmıyor kızlar valla...böyle olmazdım neden oluyorum yaa

bugün sizlere dediğim gbii gittim doktora ömüşümü götürdüm...
maleseff alerjik astım bronşit dedi...ama başındaymışşşş atlatılacak bişey dedi..
bende kendimi suçladım....doktorda malesef havalar çokk kötü ömer gibi hasass çocuklar çabuk etkileniyor dedi...yukarıda kaçtane çocuk yatıyor nefes alamıyor dedi..
ikitane iğne verdi...birde toz bir ilaç alerjik astım için...birde balgam sökücü
ve alerjik öksürük damlası...
doktorumuza kafamızdaki yaranın 1 haftayı geçtiğini cerrahların 1 hafta sonra çıkabilir dediğini
söyledim...doktorumuzda...acilde alsınlar dedi...gittim acile almaları için hemşire açtıbaktı
yara pek açlcak gibi değil doktorumuz görsün dedi...doktor baktı plastik cerrahımız karar versin dedi..
neyse gittik hasta bakıcı ile....oradaki hostes kız yok efendim bakamaz doktorumuz size diyor
nedenmiş dedim...dışarıdan gelen hastaya bakmazlarmışş...hanfendi bizim uzun zaman oldu yaranın durumuna göre açacak yada kapatacak yarayı dedim...hayır diyor ısararla.....demek yaa dedim..ben şimdi bakırköyemi gideceğim buradan bu yaranın durumuna karar verilmesi için ne biçim hastane burası burada bakılacak dedim....nedemek bakamamak o zaman çalışmasın kimse burada dedim...
başka hostes doktoru aradı....ve içeriden bana hanfendiiiiiiiiiiiiiiiii diye bağrıyorrrr.....doktorumuz ameliyata giriyormuş birbuçuk saat sonra çıkacakmış dedi..ama sana bakmayacak dercesine....
hee dedim..tmm bende şimdi gidip sizi şikayet edeceğim dedim....
gittim danışmaya şikayetim var kim bakıyor dedim...hasta ilişkilere yönlendiridibeni..kucağımda ömer...gittim nefes nefeseyim....kadına dedim böyle böylee nasıl bakamazlar dediler diyor...öle dediler dedim yaa....ne biçim hastane dedim....paramla rezil oluyorum...kim onlar bana bu şekildedavranıyor dedim....devlet hastanesine gidiyorum böyle muamele görmüyorum dedim...kadın gitti bunlarla konuştu...içeri geldi bana işte doktorumuz ameliyatta vaktiniz varsa cafede misafirmiz olun....ameliyattan çıkınca baksın vs.vs.. yok vaktim dedim...gidip başka cerraha gösteririm dedim..bastım çıktım o sinirle eve yürüyerek gittim....sonra ilaçlarımızı aldık...iğne olduk ama sağlık ocağı öğle paydosundaydı...10 dk. bekledik...kıyamet koptu geldik....annem fiizik tedaviye gitti...
bende eve girdim alişi yukardan aldım....ömüşü besledim üstünü değiştirdim altını aldm uyuttum...alişle çamaşır astım bulaşık mak. boşalttım...üstteki komşuyu çağırdm hamur kızarttı bende alişi besledim...sofrayı kurudm....annem geldi...yedik vs. ben kuaföre kaçtım
gülşahcığım eşimde çeşit oldu anlamıyorumcnm
pınarcığım çok krıcı olmuş görümcen ama anlattığın kadari ile seni seven biri
bence gerilmişitr o ondan böle bir laf çıkmıştır oda varmıştır pervasızlığının farkına hem
sana hem annesine söylemiş zati...üzme kendini senin gibi dost,arkadaş,gelin,eş,kardeş,görümce ,elti vs. yani herşey herkesin başına cnm benim....
tülaycığm bozoncuğum sağolun kızlar...vardır diyorum her karanlık gecenin sabahıı rabbim bilir bilir verir herşeyii
i[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
X