- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başı saolsun arkadasınızınCanım benim arkadaşımın nişanı vardı Büyükada'da ama malesef damadın dayısı vefat etti hemde genç yaşta yüksek tansiyondan. O yüzden ertelendi şimdilik
hadı bakalım hayırlı haberler gelırsın ınsallahBende toparlanayım kızlar. Bu akşam kayınvalidemde kalırız heralde. Yarın erkenden endoskopi için gideceğiz. İşe biraz geç geleceğim. Görüşürüz yarın. Öptüm hepinizi ve kuzularımı
merhaba canım ne guzel kardesınle keyıfteymışsın doruk içinde guzel olmuştur teyzesıyle zaman gecırmekSelamlar Kizlar,
Pek ugrayamiyorum artik, kardesim burda ve pek evde olmuyoruz. Olunca da, ev isine bir giriyoruz, sohbet muhabbet ve Doruk derken, zaman su gibi akip geciyor. Bir hayli moral depoladim ama, uzunca bir süre yeter bu doping bana. Gecmise pek bakamadim, üstten okudum sadece. Umarim birsey atlamadim.
Sabahta, kadin dogum doktorumda randevum vardi. Epeydir görmüyordum kadini, bana baski yapiyor yeni cocuk yap diye. "Kim bakacak" dedim. Bakarsin merak etme, "pespese büyütürsün, sonra rahatlatirsin" falan diyor. "Simdilik kalsin, daha calismam lazim en az 6 ay" dedim. Genel muayenemde iyi gecti bir problem yok, yalniz tansiyonum yüksek biraz, kontrol altinda tut dedi. Birde adet göremiyordum ya ben, kullandigim dogrum kontrol hapindan dolayi. Emziren annelerin kullandigi özel bir hapti ve "degistirmem gerekiyor mu" diye sordum. "Sakincasi yok, istersen devam edebilirsin" dedi. Adet kanamam sadece 1 gün sürüyor bu hapla ve isime geldi acikcasi.
Pinar'cigim, Defne memeyi birakti sanirim tamamen. Tebrik ediyorum ikinizide.
Tülay'cigim, basin sag olsun canim ya. Zor bir sinavdan geciriyorsun, metanetli ol derim sana.
Birsen, yeni nickin hayirli olsun. Kaynanla olan mevzulari okudum, cidden ömür törpüsü. Tipki benim görümcem gibi. Benim gibi yok say diyecegim ama burun burunasiniz, cok zor olur. Ayrica, bangir bangir "ben olabildigince camur halimle burdayim" diye bagiriyorlar...Umarim isleriniz girer bir an önce yolunada, kurtulursun o cadidan.
Hande'cigim, mor inek demissin canim. Güzel cagrisim gercekten:)
Birseyler daha yazacaktim ama Doruk duvara tirmaniyor resmen. Cikmaliyim. Öptüm hepinizi...
hoşgeldın canım senı burda gormek ne guzelll arada uğramaya calıs opuyorum senı ve kaan'ıkızlar nasıl oldu bilmiyorum ama,boş boş oturuyorum. hiç bir iş yapmıyorum ve nette gezinmeye vakit buldum:)) uzun zamandır giremiyordum. tabi çok geri kaldım olaylardan( okula öğlen gidince akşam hava kararmış oluyor eve geldiğimde. yemek yap,ye,mutfağı topla kaan'ı doyur,bide okuldaki cücüklerin işleri eklenince yatağa dar atıyorum kendimi gece( sabah da sadece kahvaltım ve kaan'ın kahvaltısı bide gündüz yiyeceği çorbasını hazırlıyorum o kadar. kuzucum ben mutfağa girince artık dolapla benim arama giriyor, beni iteliyor çık burdan diye(
bu arada sizleri,kuzularımı ve burda muhabbet etmeyi çok özledim( pınar,sibel,birsen,nurten,ceren,filiz,esen,hülya,tuba,hande,tülay,banu,burcu,özlem,gülşah,semra,gülhan,esra ve adı aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım,çok öpüyorum hepinizi ve kuzularımı!!! ne kadar yoğun olsam da aklımdasınız hepiniz.:98:
YAPALIM BACIM KARŞILIKLI :)
selam cnm keyifler nasıl özledik be
canım ya olurmu asıl biz sizi beklemedik oturduk sofraya siz kusura bakmayın.. bu arada getirdiğiniz kekin hepsini ben yedim cok güzeldi be ellerinize saglık... ayy hakkaten duru beni görünce gittt giiittt diye agladı ama kocamın kollarına atladı zilliiii :) ayy şaka bi yana cok komikti ya duru cok alem bi kız olacak maş. nasılda dillenmiş sevdirmediki kendini.. herzman beklerim, corbada yaparım :)
slm cnm ohh keyifler yerinde kardeşine cok selamlar :)
demek doktorun 2.cocukta ısrar ediyor he kırma doktoru yap bitane ne olceekkk :)
canımm hoşgeldin :)
inanki bugun aklımdan gectin sana yazacaktım ama sen yazdın..
9gün tatil geliyo dinlenirsin bi güzel... yakışıklı nasıl? bende sizi öpüyorum canım..
Selam Kızlar....
Kısa bır aradan sonra herkese MERHABA...Umarım hersey yolundadır.Önemlı bırseyler kacırmamısımdır.Fırsat bulunca gecmıse bakıcam ınsallah.
Bu aralar evde soğuk ruzgarlar esıyor.Hayırlısı bakalım sonu nasıl olucak.Cumartesı Alp bı arkadasıyla görusmek ıcın Istanbula gıttı.Bende tum gun teyzemdeydım.Akşam ustu aradım ındınmı ferıbotan dıye meğer daha bınmemış.Bı guzel kapıstık telde.Gelmesı gece 12 yı bulur dıyorum ıcımden.Yarım saat sonra bır telefon sısten dolayı ferıbot ıptalllllll...Annenı cağır dıyo bende bakalım basımın caresıne dert etme dedım.Baktım 1 saate annem geldı babamı aramıs annem gıtsın Gulhan yanlız dıye.Neyse pazar sabahı gelır heralde erken dedım.Sabah ferıbotları yıne ıptalmıs.Ve gelmesı gece 10 u buldu.Tum haftasonu Borayla basbasa kaldık anlıycağınız.Bu akşamda mesaj atıyor bıraz gec kalabılırım askım dıye.Arkasından bır mesaj daha sanırım gelemem yada sabaha karsı gelırım dıye.Şırketı tasıyorlar fazla eleman yokmus.Heyy Allahım sabır dıyorum sadece.Asıl mevzuda sucluda benım cocuğu bırakayım sana yardıma geleyım demem gerekıyormus....Madem bu hafta tasınma ısın var o zamanhaftasonu ıstanbulda ne ısın var be adam.Off neyse
Tulaycım alıntılardan gördum.Basınız sağolsun.Cok yakın acılar yasadın kısa zamanda.Allah sabır versın.
Sıbelcım sende hastalanmıssın cok gecmıs olsun.Umarm daha ıyısındır.
Ben bı gecmıse gıdeyım en ıyısı..
kızlar bu ara benimde hiç keyfim yok nedense Allah hayırlara getirsin içimden gülmek gelmiyor zamanla yarışıyorum resmen kendimi çok yorgun hassas hissediyorum
Selamlar Kizlar,
Pek ugrayamiyorum artik, kardesim burda ve pek evde olmuyoruz. Olunca da, ev isine bir giriyoruz, sohbet muhabbet ve Doruk derken, zaman su gibi akip geciyor. Bir hayli moral depoladim ama, uzunca bir süre yeter bu doping bana. Gecmise pek bakamadim, üstten okudum sadece. Umarim birsey atlamadim.
Sabahta, kadin dogum doktorumda randevum vardi. Epeydir görmüyordum kadini, bana baski yapiyor yeni cocuk yap diye. "Kim bakacak" dedim. Bakarsin merak etme, "pespese büyütürsün, sonra rahatlatirsin" falan diyor. "Simdilik kalsin, daha calismam lazim en az 6 ay" dedim. Genel muayenemde iyi gecti bir problem yok, yalniz tansiyonum yüksek biraz, kontrol altinda tut dedi. Birde adet göremiyordum ya ben, kullandigim dogrum kontrol hapindan dolayi. Emziren annelerin kullandigi özel bir hapti ve "degistirmem gerekiyor mu" diye sordum. "Sakincasi yok, istersen devam edebilirsin" dedi. Adet kanamam sadece 1 gün sürüyor bu hapla ve isime geldi acikcasi.
Pinar'cigim, Defne memeyi birakti sanirim tamamen. Tebrik ediyorum ikinizide.
Tülay'cigim, basin sag olsun canim ya. Zor bir sinavdan geciriyorsun, metanetli ol derim sana.
Birsen, yeni nickin hayirli olsun. Kaynanla olan mevzulari okudum, cidden ömür törpüsü. Tipki benim görümcem gibi. Benim gibi yok say diyecegim ama burun burunasiniz, cok zor olur. Ayrica, bangir bangir "ben olabildigince camur halimle burdayim" diye bagiriyorlar...Umarim isleriniz girer bir an önce yolunada, kurtulursun o cadidan.
Hande'cigim, mor inek demissin canim. Güzel cagrisim gercekten:)
Birseyler daha yazacaktim ama Doruk duvara tirmaniyor resmen. Cikmaliyim. Öptüm hepinizi...
Defnos'umunda disi kirilmis ya, gec gecmis olsun Pinar'cigim. Face'den okumustum öglen, yazmaya firsatim olmamisti.
Sibel'cigim, sende ciddi bir hastalik gecirmissin, cok gecmis olsun tatlim. Umarim iyisindir biraz daha...
Ayrica, Cerenn hosgeldin, umarim daha sIk buralarda olursun.
Bir afacanla yasayan her annenin bildigi gibi, böyle taksit taksit yazmak zorunda kaliyoruz.
kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama,boş boş oturuyorum. hiç bir iş yapmıyorum ve nette gezinmeye vakit buldum:)) uzun zamandır giremiyordum. tabi çok geri kaldım olaylardan( okula öğlen gidince akşam hava kararmış oluyor eve geldiğimde. yemek yap,ye,mutfağı topla kaan'ı doyur,bide okuldaki cücüklerin işleri eklenince yatağa dar atıyorum kendimi gece( sabah da sadece kahvaltım ve kaan'ın kahvaltısı bide gündüz yiyeceği çorbasını hazırlıyorum o kadar. kuzucum ben mutfağa girince artık dolapla benim arama giriyor, beni iteliyor çık burdan diye(
bu arada sizleri,kuzularımı ve burda muhabbet etmeyi çok özledim( pınar,sibel,birsen,nurten,ceren,filiz,esen,hülya,tuba,hande,tülay,banu,burcu,özlem,gülşah,semra,gülhan,esra ve adı aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım,çok öpüyorum hepinizi ve kuzularımı!!! ne kadar yoğun olsam da aklımdasınız hepiniz.:98:
Selam Kızlar....
Kısa bır aradan sonra herkese MERHABA...Umarım hersey yolundadır.Önemlı bırseyler kacırmamısımdır.Fırsat bulunca gecmıse bakıcam ınsallah.
Bu aralar evde soğuk ruzgarlar esıyor.Hayırlısı bakalım sonu nasıl olucak.Cumartesı Alp bı arkadasıyla görusmek ıcın Istanbula gıttı.Bende tum gun teyzemdeydım.Akşam ustu aradım ındınmı ferıbotan dıye meğer daha bınmemış.Bı guzel kapıstık telde.Gelmesı gece 12 yı bulur dıyorum ıcımden.Yarım saat sonra bır telefon sısten dolayı ferıbot ıptalllllll...Annenı cağır dıyo bende bakalım basımın caresıne dert etme dedım.Baktım 1 saate annem geldı babamı aramıs annem gıtsın Gulhan yanlız dıye.Neyse pazar sabahı gelır heralde erken dedım.Sabah ferıbotları yıne ıptalmıs.Ve gelmesı gece 10 u buldu.Tum haftasonu Borayla basbasa kaldık anlıycağınız.Bu akşamda mesaj atıyor bıraz gec kalabılırım askım dıye.Arkasından bır mesaj daha sanırım gelemem yada sabaha karsı gelırım dıye.Şırketı tasıyorlar fazla eleman yokmus.Heyy Allahım sabır dıyorum sadece.Asıl mevzuda sucluda benım cocuğu bırakayım sana yardıma geleyım demem gerekıyormus....Madem bu hafta tasınma ısın var o zamanhaftasonu ıstanbulda ne ısın var be adam.Off neyse
Tulaycım alıntılardan gördum.Basınız sağolsun.Cok yakın acılar yasadın kısa zamanda.Allah sabır versın.
Sıbelcım sende hastalanmıssın cok gecmıs olsun.Umarm daha ıyısındır.
Ben bı gecmıse gıdeyım en ıyısı..
Kızlar dün fena bir gündü zaten üzüntüm migenim beni çıldırttı üstüne üstlük telefon elimden kayıp nasıl olduysa suyun içine düştü sonra da çöpü boyladı.o yetmiyormuş gibi eve gittim yemek yiyip vefat eden teyzzeme gidicektik annem yemek hazırlamış ordaki misafirlere götürcektik. neyse yemeğimizi yedik balkonda halaıalrım avrdı yıkamıştım kurumuşlar onalrı alayım dedim çamaşırlar falan da avrdı.bir çıktım balkona bütün halılar çamurlu ve ıslak sonra başımı kaldrıdımki ne göreyim apat.terasına halı sermişler ve beni uayrmamışlar.o sinirle rnasıl bağırdım çağırdım ağladım bütün halıları fırlattım. eşim bile sakinleştiremedi gittim komşunun kapısını çaldım açmadı evde yoklardı sanırım.gecenin bir yarısı halı yıkadım tekrar ağlıya ağlıya çamaşır yıkadım ama bugün varya kıyamet kopacak eve bir gideyim.ayıp denen bişey var ben çalışıyorum ve sık sık selin yerlerden bişey alıp ağzın akatıyor diye yıkıyorum halıları bunuda biliyorlar insan bir eğer kafasını bakar terasın ne kadar pisliği varsa inmiş balkon ve halılara.ay kızlar çok uzuun oldu hızımı alamadım sinirden.
hadı bakalım hayırlı haberler gelırsın ınsallah
kızlar bu ara benimde hiç keyfim yok nedense Allah hayırlara getirsin içimden gülmek gelmiyor zamanla yarışıyorum resmen kendimi çok yorgun hassas hissediyorum
merhaba pınarcım.öyle zaten en nefret ettiğim haytta insanlarla muhatap olmak.ama ne diyim allah daha büyük sıkıntılar vermesin.saol canım okuyup cevap evrdiğin için.defnoş nasıl oldu dişi.bide endoskopi sonucu çıktımı?
Kızlar dün fena bir gündü zaten üzüntüm migenim beni çıldırttı üstüne üstlük telefon elimden kayıp nasıl olduysa suyun içine düştü sonra da çöpü boyladı.o yetmiyormuş gibi eve gittim yemek yiyip vefat eden teyzzeme gidicektik annem yemek hazırlamış ordaki misafirlere götürcektik. neyse yemeğimizi yedik balkonda halaıalrım avrdı yıkamıştım kurumuşlar onalrı alayım dedim çamaşırlar falan da avrdı.bir çıktım balkona bütün halılar çamurlu ve ıslak sonra başımı kaldrıdımki ne göreyim apat.terasına halı sermişler ve beni uayrmamışlar.o sinirle rnasıl bağırdım çağırdım ağladım bütün halıları fırlattım. eşim bile sakinleştiremedi gittim komşunun kapısını çaldım açmadı evde yoklardı sanırım.gecenin bir yarısı halı yıkadım tekrar ağlıya ağlıya çamaşır yıkadım ama bugün varya kıyamet kopacak eve bir gideyim.ayıp denen bişey var ben çalışıyorum ve sık sık selin yerlerden bişey alıp ağzın akatıyor diye yıkıyorum halıları bunuda biliyorlar insan bir eğer kafasını bakar terasın ne kadar pisliği varsa inmiş balkon ve halılara.ay kızlar çok uzuun oldu hızımı alamadım sinirden.
Herkese günaydınlar kızlar
Az önce geldim işe. Akşam kayınvalidemde kaldık. Sabah da gidip eşimin endeskopisini çektirdik. Mide kapakçığı aralıkmış ve gastrit varmış. İlaç tedavisi verdi. Endoskopi çekerken uyuttukları için hala leyla gibi geziyor. Sevdim bu halini :90: Annesine bıraktım tam çıkarken beni bırakıp işe gitme diyor :90: Neyse çok önemli bişey yok çok şükür
Defdoş'da dün gece yarım da uyandı tam 3 saat ağladı. Boğazı acıyor belli ki. Öksürüp ağlamaya başlıyor. Ihlamur yaptık, sıcak iyi gelsin diye çorba içirdik ama fayda etmedi. En sonunda ağlamaktan yoruldu da sızdı kuzum. Hala uyuyormuş. Uyanınca öksürük durumu artmış ise doktorunu arayacağım bakalım sekrol harici bişey verecek mi :44:
Akşam da görümcemin sevgilisi yemeğe geliyor tanışmaya. Kayınvalidemde hazırlık var. Kayınpederim acaip gergin. Bakalım nasıl geçecek akşam. Heyecanla bekliyorum :90:
Neyse ben işlere döneyim kızlar. Öptüm sizi