- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
pınarrr ne manyak herifler var ya gıcık olurum öle sırnaşanlara neyse umarım birdaha karsılaşmazsınız
Sağolasın canım sorma ya bende gıcık oldum karşılaşmam inşallah a.s.
Pinar'cigim, burada saatler bir saat geri Türkiye'ye göre, birde uyumadan önce üzümlü ve cevizli ekmek dilimi yemisti yolda, sanirim o tok tuttu. Uyaninca, direk ögle yemegine gectik bizde.
Sana simdiden keyifli bir haftasonu diliyorum. Keyfini cikartirsin iyice...
Evet canım o tok tutmuştur kuzumu. Afiyet şeker olsun a.s. Sağolasın a.s.
ya kızlar bu birinci sınıf öğretmenliği ne kadar zormuş!!! kafayı yedim 2 haftadır! hiç bişey bilmiyorlar yaa, her adımlarını sen söylemek hatta yapmak zorundasın( buraya girmeye bile vakit bulamıyorum. bide yeni okulum ikili öğretim ve ben öğleciyim. sabah sadece kahvaltısını yaptırıyorum oğlumun ve akşam için yemek hazırlıyorum. bu kadar. eve geldiğimde de saat 5buçuk oluyor. ve çooook yorgun oluyorum. hiçbişey yapamıyorum. neyseki bugün cuma da 2 gün dinlenecek olmanın mutluluğu var üzerimde. bide yeni notebook'umun:)) kocacımın hediyesi sağolsun!:)) pazartesi sipariş vermiştik. şükür geldi bugün. bayıldım,harika bişey:))
neyse şimdi çıkmalıyım,uykum geldii( hepinize iyi geceler.
Ay canım ya Allah kolaylık versin valla ne zordur kimbilir kafamçokkarıştı
[COLOR="Magenta"[COLOR="Magenta"]]Pınar[/COLOR] canım kardeşini görmüşsün sevindim işyeride problem etmemiş süper olmuş[/COLOR]
bugünkü ottobüs maceranda adama yuh diyorum ne densiz insanlar var belki fırıncı seni tanımasa kadına bak derdi ya iyi niyetli insan bulmak çok zor çünkü.Aman dikkat et [/COLOR][/COLOR]
Sağolasın Esra'cım a.s. Sorma valla adam dediğin gibi tanımasa ne düşünür kötükedihüso
İyi Haftasonları Kızlar...
Ayy kıs galıba nasıl serın bugun hava yaa.Gecede üşümüşüm artık kıslıklar cıkıcak galıba.Boraya bı cozum bulmak lazım hıc ustunu örtürmuyor sıpa.Uyku tulumu ıcınde erken henuz.Şu mevsım gecıslerını hastalıksız atlatırız ınsallah
Bugun evde ısım yok.Oğlus uyansın anneme gıderım heralde.Halamlar ordaymıs bıraz laflarız.Akşamda Alp gelınce buluruz bır plan mutlaka.Akşam ıkea ya gıttık.Oyuncak sepetı aldım 2 tane.Sabah topladım cok ıyı oldu.Ama ne kadar dayanır Bora ya bılmıyorum.Aslında bı sınema ya gıdesım var ama Alp Borayı bırakmaz buyuk ıhtımalle.
Oğlumun yemeğı olurken bende hazırlanayım cıkarız hemen.
Ay bıde su konusma olayı var.Onuda takıyorum aslında kafama.Hıc tekrarlamıyor Bora benı yaa.Tamam gec konusacak o bellı oldu ama ıstekte yok cocukta.Yenı bır öğretme yolları buldum.Bırazda onları calısıcaz bakalım.İşine gelmıyor konusmak bence.Yeğenım var 5 yasında adı Alya.Söylemı zor bır ısım onu dılınden dusurmuyor ama.
Neyse bebefondan sesler yukselmeye basladı.Ben gıdıp alayım pasayı.
Evet tatlım havalar serinledi valla. Defne'de neredeyse doğduğundan beri üstünü örttürmüyor. Alıştı sanırım böyle uyumaya. İnşallah üşütmez kuzular :1no2:
Konuşma olayını takma ya ne kadar üzerine gidersen ters tepiyor bu kuzularda. Yarın birgün çenesi bi açılır aman sussa dersin kaydirigubbakcemile3
ayyy bi de şu yatağına alıştırma konusunda bende dertliyim ama ben Ahsenden değil de babasından dertliyim ayrılamıyorrr
Benim adam da bırakmıyor. Zaten Defne'de yatmıyor ama yatsa da göndermeyecek bizimkiler heralde kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar,gene ortalıklarda yoktum nalum evded giremiyorum cadıdan dolayı,
off bügün işteyim haftasonlarıda hiç çekilmiyor öylede yorgunumki akşam olsada gitsem eve,çarşamba kızı doktora götürdük vitaminlere devam dedi,ay bu kız kilo almayacak minyon bişey olacak kesin anlaşıldı kaç aydır boyuda aynı ya 78cmde kaldıkdamakları falanda çok kötü sanırım dişten hiçbirşey yediremiyoruz hemen hemen bütün gün aç desem yeridir zorla sabhları biraz kahvaltı yapıyor okadar onla duruyor bütün gün 3dişi birden çıkıyor,dahaöndeki dişleri tamamlayamadık kök dişler çıkınca artık ne yaparız düşünemiyorum bile,bizden böyle kızlr umarım herkes iyidir,ya artık buraya kimse resim koymuyormu faceden görüşüyosunuz galiba e banada verinde bende veletlerin son hallerini göreyim bari neyse birileri gelmeden ben çıkayım hepinizi öpüyorum
Hoşgeldin Semra'cım a.s. Demek ki yapısı minyon olacak takma kafana a.s. Sen yaz adresini biz ekleyelim seni de a.s.
ya kızlar,ben dün regl oldum ama o kadar yoğunki bir akşamda 4 defa üst değiştim. evde olsam prima koyacaktım ama komşudaydık. hatta kadının sandalyesine de leke çıktı( neyseki plastikti sildim hemen. gerçi 4.kıyafetimi değişirken artık başka çözüm kalmadı prima koydum. sizinde öyle oluyor mu?
bide 2 gündür Melih Kaan'ın burnu kanıyor. yani dün arkadaşıyla çarpıştı,kapıya vurdu kafasını ondan sonra burnu kanadı. bugünde ayağı kaydı düştü yine kanadı. yarın doktora götürecez artık. sizin çocuklarında kanıyor mu burnu hiç??
Bende spiral olduğu halde o kadar olmuyor canım ya :uhm:
Defne'de burnunun üzerine düşerse kanıyor. Hatta 1-2 gün kahverengi kabuk gibi geliyor. Doktor damarları zedeleniyordur. Oluk oluk kanamadığı sürece korkma dedi a.s.