2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarrr ne manyak herifler var ya gıcık olurum öle sırnaşanlara neyse umarım birdaha karsılaşmazsınız

Sağolasın canım sorma ya bende gıcık oldum karşılaşmam inşallah a.s.

Evet canım o tok tutmuştur kuzumu. Afiyet şeker olsun a.s. Sağolasın a.s.

Ay canım ya Allah kolaylık versin valla ne zordur kimbilir kafamçokkarıştı

Sağolasın Esra'cım a.s. Sorma valla adam dediğin gibi tanımasa ne düşünür kötükedihüso

Evet tatlım havalar serinledi valla. Defne'de neredeyse doğduğundan beri üstünü örttürmüyor. Alıştı sanırım böyle uyumaya. İnşallah üşütmez kuzular :1no2:

Konuşma olayını takma ya ne kadar üzerine gidersen ters tepiyor bu kuzularda. Yarın birgün çenesi bi açılır aman sussa dersin kaydirigubbakcemile3

ayyy bi de şu yatağına alıştırma konusunda bende dertliyim ama ben Ahsenden değil de babasından dertliyim ayrılamıyorrr

Benim adam da bırakmıyor. Zaten Defne'de yatmıyor ama yatsa da göndermeyecek bizimkiler heralde kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin Semra'cım a.s. Demek ki yapısı minyon olacak takma kafana a.s. Sen yaz adresini biz ekleyelim seni de a.s.

Bende spiral olduğu halde o kadar olmuyor canım ya :uhm:

Defne'de burnunun üzerine düşerse kanıyor. Hatta 1-2 gün kahverengi kabuk gibi geliyor. Doktor damarları zedeleniyordur. Oluk oluk kanamadığı sürece korkma dedi a.s.

Herkese iyi geceler kızlar a.s.

Bizde bu sabah 9'da kalktık kızımla. Mama içirdim. Babamız uyurken tam 2 saat ütü yaptım hepsi bitti. Gerçi çamaşır sepeti aynı hızla doluyor ama bunlar bitti en azından. Babamız kalkınca hep birlikte kahvaltı ettik. Duşumuzu aldık. Çıktık evden.

Defdoş'u yine KBB uzmanına götürdüm. Geçen ay da götürmüştüm bişey yok demişlerdi ama eller hep kulağında olunca içimiz rahat etmedi. Bu sefer ki doktorumuz Acun Ilıcalı'nın ağabeyiydi. Hem çok benziyorlar hemde bi karizmatik adam. Konuşunca yıkılıyo valla bittim kaydirigubbakcemile3 Neyse kontrol etti bişey yok dedi yine. 2.azıları çıkıyorsa kulağa vurur ondan elliyordur dedi. İçimiz rahat etti bizimde.

Ordan anneme bıraktık kuzuyu. Bana elbise almak için neredeyse gezmediğimiz semt kalmadı. En sonunda Naitulus Network'te buldum bi tane. Son derece sade bi elbise. Ama çok şık. Dar olduğu halde anam beni bir toparladı bir zayıf gösterdi sormayın. Mutlaka resim çekilir eklerim haftaya. Neyse elbiseyi beğendim ama fiyat uçuk. Bide benim yeni aldığım rugan ayakkabılarımla uyacak bi kumaş değil. Kadın tam onun altına uyacak bi ayakkabı da getirdi mi. Anammm fiyat coştu kafamçokkarıştı Biz biraz daha bakınalım dedik çıktık eşimle. Gezindik gezindik en sonunda fena yorulunca hadi dedik alıcaz mecbur.Önümüzdeki 10 ay acısı çıkacak bu elbisenin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yemek yedik, Defdoş'u aldık geldik eve. Fena kaka yapmış. Tekrar yıkadım kuzumu. Uyuttum. Sabah ütülediklerimi kaldırdım. Ortalık toparla, Defdoş'a çanta hazırla, duş al derken bu saat oldu ancak oturdum valla.

Yarın sabah çok yakın bi arkadaşıma kahvaltıya gideceğiz. Eşimde hadi diyip duruyor. Ben yatayım bacılar görüşürüz a.s.

günaydın
pınar elbisen hayırlı olsun canım güle güle giy ohhh aradan ayakkabıda cıkarmıssın neyse 10 ay bişi alma kendine defneyede gecmiş olsun neyseki bişi yokmus şükür

bizde sbahtan kalktık hiç iyi rüyalar görmedim bugun aglayarak uyadım hep hayırl oldun
kafam kazan gibiydi sabah
kahvaltı yaptık
eşim gitti kızı uyuttum ,annemlerin esyalar yasınıyor bugun yemek yapıp götürcem dedim eşime oda hazır bişiler alalım dedi ende keke dökeyimde bari arkasından cayla yenir
şimdi kız azcık daha uyusun diye dizimde sallıyorum bırakınca uyanacak
neysem
annemlerin evi için hayırlı olsun diyen arkadaslara sagolun kızlar darısı tüm isteyenlere olsun

ben cıkıyorum anca hazırlanırım

İyi Akşamlar Kızlar,,

Yorucu bır haftasonu yıne sonlandı.Sabah kızlarla kahvaltıya gıttık.Acık havada cocuklar oynadı guzelce.Sonra Bora beyın uykusuzlugu tutunca.bıde kaka olayı eklenınce donduk evımıze.Pasa uyudu mama yedı duramadık yıne evde.Bu sefer alısverıs merkezınde bulduk kendımızı.Bıraz makyaj malzemelerım bıtmıstı eksıklerı tamamladım.Mama yedık donduk kurkcu dukkanına.Şımdıde baba oğul uyudu bende bıraz keyıf yapıp yatıcam.

Esra masallah acaba bıle dıyorsa cozmus Turkız konusma ısını.Evde kıtaplara hep bakıyoruz ama ınatla ben ördek dıyorum o vakvak bıyor ben kuzu dıyorum o meekıyor.Kusa cııı dıyor.Bakalım ne zaman canı ıstıycek konusmak.

Pınar ohh ıcıne sınmesı onemlı gule gule gıy tatlım cıcılerını.Bosver arada olsun ole kacamaklar.Kulağında bırsey cıkmamasıda sevındırıcı.Gercı doktorun kendısı bıle sevınmeye yeter anladığım kadarıyla:))

Nuran sızede kolay gelsın telasınız varmıs canım.Allah ıyı gunlerde oturmayı nasıp etsın.

Oooo bugün herkes geniş takıldı heralde kimseler uğramamış yahu :uhm:

Bizde şimdi geldik eve. Sabah arkadaşıma kahvaltıya gittik. Öğlen ordan çıktık. Annemle aynı semtteler zaten. Defdoş'u anneme bıraktık. Kocişin telefonu iflas etti 5 yılın sonunda. Telefon aldık ona. Ordan da arkadaşlarla buluşup nargile-maç-okey üçlüsü yaptık. Ordan da kızımızı alıp eve geldik. Zaten kuzum arabada uyumuştu. Yatırdım yerine. Size bakayımd edim. Çantasına eksiklerini koyup yatacağım bende.

Deprem olmuş sonrada öğrendim. Rabbim korusun hepimizi ya. Havalar da fena serinledi. Yarın sıkı giyinmek lazım bırrr eyvahedigeldismile

Çptüm hepinizi iyi geceler, sabah görüşürüz a.s.

Nuran'cım, Gülhan'cım sağolasınız kızlar. Valla biraz fazla olduk bu hafta ama içime sindi gerçekten. Bide iyice zayıflasam tam çöküntü yaratıcam kocişte ama kıyamıyorum işte ahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gülhan'cım sizde gezginmişsiniz bugün oh ne güzel. Makyaj malzemelerini de güle güle kullan canım a.s.

Nuran'cım Allah hayırlara çıkarsın inşallah rüyanı da. Gündüz niyetine olsun a.s. Ay hatırlayamadım yazmış mıydım diye ama tekrar söyleyeyim. Hayırlı uğurlu olsun annenlerin evi canım. Allah herkese nasip etsin inşallah a.s.

iyi akşamlar hanımlar,,,

hemen konuya girecegim cıkan tahlil sonuclarına dayanarak doktorumuz, bogazlarındaki iltihap gecmedigi icin yutuyor ve bu kakada,kanda ve cişte cıkıyor dedi fazla miktarda degil oyuzden antibiyotik yazdı, kansızlıgı dvm ediyor santafer veriyordum şurubunu değiştirin ozman okadar dikkat ettiğim halde hicmi yükselmez dedim ferra sanolun şurubunu verdi, gribal oldugu icin bi ilac daha verdi son olarakta cok cabuk hasta oluyor bağışıklıgı icin ekinezyalı mürrer cicekli falan bi şurup verdi, kansızlıgı cok kafama takılıyor kansız oldugu icinde bagısıklıgı etkilenebilirmiş ve kansızlıgı 2yaşına kadar sürermiş 2yaşından sonra artar dedi.. biz kesin 1sene daha kullanırız kan şururbunu! kansızlıgı neden oluyo dedim anne karnında seninle alakalı bi durum dedi kansız kalmışın demekki diyor...

defnem iyi gibi ateşi cıkmadı,gribal de idare eder ama huysuzlugu bana kaldı!!

bırakın pc acmayı tırnaklarımı ble kesemiyordum günlerdir, bugun biyerime batınca kestim!!
bide uyku aralarında cok uyanıyor ve biyeri agrıyormuş gibi ağlıyor sallaaa,sallaaa,zor uyuyro 10dak.sonra tekrardan sallaaa,sallaaa,, offff sıkıntı cok yani zaten derlermiş ya anemde hep der cocugumun hasta olduguna degil,huy kaptıgına yanarım...

bugunde gec kalktık defneyi uyutup babassına bıraktım market ve pazar yaptım bayagı dolandım, eve geldiğimde defne uyanıktı onu doyurdum falan evi bi görseniz darma duman! kahvaltı bulaşıkları ,pazardan gelen poşetler, eşim biyandan defne bi yandan evv almış gidiyo bide yrna misafirim var! olmayacak dedim,
defneyi eşimle anneme gönderdim bende eve giriştim ama saat 6falandı yani!!
işi bitti hemen duşa girdim duştan cıktım kimseler yokken bi güzel kremleneyim dedim bornozu cıkardım kiiiii DEPREMMM aman ALLAHIM nasıl giyindigimi biliyorum eşimde ark.kahvedeymiş, defneyi alıp geldi hemen.. biz 5kattayız ve acayip sallandık valla ve bizim bölge 1.dereceden deprem bölgesi!!
ALLAHA emanetiz. acısın bize...

fazla uzatmadan yazayım dedi ama olmadı oturdummu kalkamıyorum kalkıp tatlı yapam lazım,
gerci yrn gelecek olanlar arkadaşlarım yabancı degiller bi tatlı yapacagım milföy ve makarna salatası yetti işte..

kızlar herkese tek tek cvp yazmayacagım gecmişi okudum
aaa buarada benim dayı oğlu ve sevgilisi cuma günü anlaşıp kactılar! kız yalovadan bizim oğlan adp. yalovadan bindiler feribotta karşıladık onları nasıl heyecanlilar allahım ya ikiside üniv. okumuş kızın babası hasta imiş annede öyle köyde yaşıyorlar ve durumları iyi degil kızda zor bela okuyor ve yalovada iş buluyor ailesi köyde oldugu icin teyzesinde kalıyor ve zor durumdaymış dayanamamşış ayrıca durumları olmadıgı icin isteme olsaydı bizim ne nişan yapabilecek durumumuz var diyor nede yatak od. falan alabilir ailem, ne onalr utansın nede ben demiş ve iş yerinden tazminat alarak ayrılış işinden ve ogunu geldiler..dün adap. geri gönderdik aileylede anlaşma sagladık cok üzgünler tabi ama olan olmuş dediler ne gerek,iyorsa yapıcaz üzülmeyin dedi biizmkiler.. 24 ekime düğün tariihide almışlar..
biide ayrı eve cıkamayacaklar 1 evde dedem,yengem,dayım,bunlar 4kardeş bi kaynı olacak,b görümce bide en kücükleri fiziksel ve beyinsel özürlü.. hay allahım sen yardım et onlara nasıl olacak aklım alıyor aayyyy bide bugun dini nikahları yapılış bunlarıda evde yalnız bırakmışlar beni görevlendirdiler sen anlat usulunce diye :) konuştum Allah yardım etsinnnn...

ayyy cenemeeeee hadi kactim kızzz pınarrrrr benide acilen elbise almam lazım ama Network aşar beni bebegimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar bir süre yazamadım......
çok hareketli bir h.sonu geçirdim.....cuma günü sabah erkenden anneme geldik..
alimle ömerim nasıl mutlu oldular ......apartmandaki komsu teyzelerde hemen kahvaltıya bize geldiler...
kahvaltı ettik sonrasında çocukları uyuttum ben çıktım evden........

c.tesi günü bir arkadaşıma dişbuğdayı yaptık....annemlerin buradaki pastanede yaptırdım pastasını
diş pastası heryerde 10 kişiliği en az 70 tl...bu 40 tl ye yaptı...onun siparişini verdim.....

oradanda arkadaşıma kahve içmeye gittim...onunla sohbet vs.derken annem aramadan hemen gideyim dedim...eve geldim...halam aradı dedi..dedi akrabamız hasta onu ziyaret edelim....gittik hemen alişi alıp ömer uyuyordu komsumuz ben beklerim ömeri dedi....hasta ziyareti komu ziyareti yaptık halamıda alıp geldik eve......aksam yemeğini hepbirlikte yedik...çocuklar enişteme dedeeeeeeeeeeee diye bağrıyolar seviyorlar ....ne çok oynadı eniştem onlarla....komsumuzla annem böğrek açtı diş buğdayı için....sonrada uyuduk...ömerimin ateşi düştü ....ama genel olarak çok huzursuz ve huysuz bütün gece ağladı uyurken...köpek dişleri ömeri çok zorluyor..çokk kaşık kadar kaldı yüzü....bu sefer diş etleri moraramış şişmişmiş....ağzı çok acıyor sıcak hiç birşeyi yemiyor yoğurt muhallebi kahvaltı meyve yiyor....mama ,içiyor....

c.tesi sabah erkenden kalktık arkadaşımın eşi geldi hem pastayi aldı hem bizi gittik neyse.....kızın buğday kadehlerini kaselerini süsledim....annem buğdayını yaptı..bende salatasını yaptm....
sonra insanlar gelmeye başladı......çok güzel oldu ama benim alişim orada 3 yaşındaki bir kızla kavga etti....kız kırmızı bir balonu tutmuş elinde alide golllllll diyo başka bişey demiyor....
başka kırmızı balon veriyorum yokk ..o kadar bağryor ağlıyorki kadın kuranını şaşırdı ...
aldım antreye çıkardım benden bi kurtuldu direk kıza yapıştı elindeki balonu patlattı.....o zaman sustu...ve gitti herkes şaşkıınlık içide kaldı yaaaaa........
güzel ve yorucu bir dişbuğdayından 5 gibi kalktık...eve geldik çocukları besledik uyuttuk...annemle heme alışverişmerkezine gittik....pazar günki nişan için çanta baktık..yokk istediğim çanta modeli ya vakkoda yada pierrecardinde vardı onlarda 100 tl den aşağa değildi....şaşırdım koca formistanbulda talan ettim bulamadım ölesine girdiiğim bi mağzada istediğim olmasada uygun olanı aldım hemden 15 tl
sonra markete girdik aylık mama bez alışverişine .....son dk. kalrsa jet hızı ile yaptık çıktık...

yorgun bi şekilde eve geldim uyudum ama gece ömer yine durmadı...sabahda erken kalktılar neyse kahvaltı sonrası uyudum dinlendim...alişle ömerden vınnnn hızı ile kaçtık eve gittik....evden eşim takım elbisesini aaldı...ev dağnıktı evi topladım...sıcak suyu açtım....kombimiz çalışmıyor çok üzüldüm yaaa daha çocuklar doğdunda 500 tl verdik yaptırdık..eşim onla uğraşırken emlakcı aradı müşteri getirdi bakalım sıkı pazarlık yaptılar alıcı gibiler ama krediye uygun olmadığından zorluyor insanları inş. hayırlı haber alırız nasipse...adamları bekle konuş.....zaman geçti...adamlar gidince hemen kaçtık evden baırköye gitttik ben kuaföre gittim...saçımı tarattırdım...hemen eve giyindim hazırlandm..
kayınvalidem çok heycanlıydı...aman kızkulesine gitmek için tekne bekledik....tam bindik denizin ortasındayız annem aradı deprem oluyor diye anam 1 dk.önce tekne bi uçtan bi uca gitti.....demek deprem vurdu...anam ödüm koptu çocuklarımdan ayrıydım....................
neyse nişanımız güzel geçti kızkulesinide görmüş oldum anam kaç kattı en üstkata çıktık dolaştık....
en son kardeşde evliliğe adım attı..eve gelmemiz 1.30 du çocuklarımızın yanına kıvrıldık uyuduk
sabahda 7 40 kalktık....bu saat oldu anca bitirdim yazmı

okuduğum kadari herkes iyi defnede toparlanmş azda olsa....
çok öptüm sizleri bugün halama gideceğim bu gece onlarda kalacağız....buradayken hazr gezeyim mucukssssssssss

günaydın kızlar.herkes iyidir umarım.birsencim en son senin yazını okudum nişanınız hayırlı olsun.allahım sonunu daim etsin.
nurten canımdefne inşallah daha iyi olur bundan sonra.kızada üzüldümya alah yardımcıları olsun inşallah.

biz gelince ben cumadan ebri çok yoğundum ya cuma alışverişe gittik yemeğe gittik sonra selin uyuyunca annemi yanına bırakıp sinemaya gittik.biz gelinceye kadar uyanmıca için içim rahat gittim.cts de kardeşimin eşiyle pazara gittik ablama uğradık ordanda reale gidip eşim kardeşimgil falan eve gelip balık keyfi yaptık. dünde tekirovaya teyzemlere gittik rodan denize balık tutmaya o kadar çok balık tuttukki stres attım epey ya çok iyi oldu.sonrada evimize gldik hem selin için hem benim için çok iyi olduya.bizden böyle kızlar.... işler beni bekler tülay kaçar.............

Nurten'cim canım inşallah bu sefer verdiği ilaçlar işe yararda kansızlığı geçer toparlar kuzum a.s. Tekra çok geçmiş olsun a.s.

Oooo kaçak aşıklar var desene. Hadi herşey yoluna girer inşallah. Allah mutlu mesut etsin a.s.

Elbise konusunu hiç açma bacım hala çıkmadı acısı kaydirigubbakcemile3

Günaydın tatlım a.s. Ohhh annene gittin açıldın valla. İyi gezmişsin a.s.

Bak sen Aliş'e kızdan alamadı balonu patlattı kurtuldu paşa kaydirigubbakcemile3 Ömer'ime de geçmiş olsun bu dişlr valla bi bitse de rahatlasak.

Ev içinde hayırlısı olsun canım inşallah satılır istediğiniz fiyata a.s.

Oooo Kızkulesine gittiniz demek ki sonunda. İyi geçmiş çok sevindim canım a.s.

Günaydın Tülay'cım a.s. Ohh sende çok eğlenmişsin haftasonu sevindim tatlım a.s.

Günaydınlar kızlar a.s.

Sabah geldim acil bir iki işim vardı onları hallettim. Şimdi sıra size bakmaya geldi ama az kişiyiz yine. Bi uğrayın günaydın diyin yahu klava:

Bu arada çarşamba günü okullar tatilmiş İstanbul'un Kurtuluş'u diye. Diğer yerler değildir di mi?

sağol pınarcığım :) elbiseni ve ayakkabını güle güle kullan sen herşeyin en iyisine layıksın cnm
versin kocişin olmasa maddiyat sen zaten almazdın....arada böle şeyler olacak

hem anladımki böle yapınca kıymetli oluyorsun :)

kaynım çok ormantikti bu arada kızlar bizim yanımızda evlenme teklif etti kıza....

ayyyy asıl bombaa kaynanam çok özlemiş bizi ......ben kaldım yanlız sen annemedemiisin şimdi dedi
annemdeyim dedim.....bende gelirim bi gece kalırım o zaman dedi...
anammm ben ev alırsam kesin bana yerleşecek kredi ödüyorsunuz destek olayım size diyecek....
hep 3+1 olsun alırsanız diyor yoksaaaaaa bendemi yaşamayı düşünüyor.............. anammmmm anammmmm

tülaycığım sende yoğun geçirmişsin cnm güzelll kolayy gelsinn

pınar kızzz nereler tatil ne yapacan ????resmi kuruluşlar olabilir sadece cnm bankalar felan açıktır..heralde

gunaydın canıma.s.
özel sektore degıl sadece okullara tatıldir.

kaynanan anladı değerini:))kayınvalıden eşinin kardesıyle yasamıyomu onu ne yapacak senın yanına gelmeyı planlıyosa?

ruyaların tersı cıkar nuran hemen bozma morelını öyle kotu ruyaları annem suya anlat der bana aksın gıtsın dıyee :))batıl ınanc ama belkı ıcını rahatlatır

bu sakaryalıların özellıgı kız kacırmak zaten:))hayırlı ugurlu olsun canım bırazda uzuldum tabı maddı zorluklarla boğuşmak daha zor gelıcek sımdı onlara eee bıde kabalık aılenın yanında olmak allah kolaylık versın
defneye bol bol pekmez yedır nurtencım kansızlıgın ılacıymış pekmez durudada var bıraz kansızlık kan ılacı kullanıyorum ama pekmezı sevdıremedım kasıgın ucuyla sutune karıstırıyorum böyle böyle cogalıtcam sende dene canıma.s.
iyi haberlerle beklıyorumm bıdahakı ugrayısındaa

kolay gelsın canıma.s.

a.s.illa ya anneye ya babaya cekmıstır mınyon olması kotu degılkı ılerıde rahat rahat alısverıs yaparrr cok kılolu cocukta ıyı degıldır kı ..diştendir iştahsızlıgı elıne kemırecek bıseyler ver erık elma kraker gıbı üzülme cıksın dişlerı rahatlar oda annesiyerimseniben

benım öyle cok kanamam olmaz pek mevsım gecısınden olabılır veya üsütmekten
durunun hıc burnu kanamadı cok şükür o yuzden bısey dıyemıcem aysecım bı ara sor doktoruna ıstersen getıreyımmı dıyea.s.

pınarcım elbısenı güle güle gıy canım yazmayı unutşum:))

kılo işine acayıp takığım bende arada sütlü tatlı yıyorum ama eskısı gıbı degılım dıkkat edıyorum yedıklerıme anam sankı kılom takılı kaldı tartıya nasıl sınır oldum gram veremıyorum boyle olunca dıyet yapasımda gelmıyor ne olcak benım halım bılmemkııısenağlama

buarada dun aksamkı depremde üç buçuk attım bızım ev 12katlı çok ıstemedım bu yuzden alırken ama esım cok sevdı dıye razı oldum dun aksamda oturuyorum tv karsııda kısa sürdü ama 99depremını adapazarında yasamış bırı olarak aklıma o 5sn sürede neler geldı gectı anlatamam rabbım korusun hepımızı ınsallah boyle hafıf atlarıs depremlerı (

Ben geldim :)) a.s. a.s. a.s.

Selam Herkese Kızlar...

Biraz üzgün,biraz boşluktayım.Ama güzel geçen 20 günün sonunda aranızdayım.Malum annem,kardeşlerim burdalardı ve dün annemi ve evli olan kızkardeşimi yolcu ettik..Boluda okuyan kızkardeşim bende ve o da yarın yada çarşamba sabahı gidecek,tamamen yalnız kalıcam...Şimdilik tek tesellim bayramda yani bir buçuk ay sonra bizim onların yanıan gidecek olmamız..Hatta dün babam arayıptarih ve saati söyleyin uçak biletlerinizi alıcam dedi.Bakalım eğer benim iş olayıda o tarihe kadar olmazsa 10 aralıkta eymenin doğumgüünü var o zamana kadar da kalmayı düşünüyorum...Aslına bakarsanız iş içinde yılbaşını geçirsemmi diyorum...Dur bakalım,zamana bıraktım şimdilik...

Dolu dolu yirmi gün geçirdim kızlar,herşey çok güzeldi..sabahları uyudum annem Selda Dağhanla ilgilendiler kahvaltıyı bile hazırlayıp uyandırdılar çoğu zaman,ev sahibi değilde misafir rolunde bendim yani...Allah razı olsun..Gedik tozduk bi yada iki gün evde oturup temizlik yaptık valla.onun dışında hergün dışardaydık,o yüzden fırsat bulamadım size bakmaya...Şimdi eski düzene dönmeye başladık.Artık aranızdayım...Ama onlarıda şimdiden özledim,laf aramızda...

Bu ara Dağhan çok fena kızlar yaa dişden dolayı galiba sabahları bir lokma bile yemeiyor..Çıldırıyorum..Neyseki çorbayı,yoğurdu muhallebiyi zorlada olsa yediriyorum...18.ayda doktor kontrolu var bakalım neler oluyor,sorucaz artık..Azıların sonuncusu tamamlanıyor,şimdide köpek dişleri çıkıyor sanırım,ama çok büyüdü çok tatlı artık,herşeyi söylemeye başladı,hele bi sosis diyoki duymalısınız,aslında bi video yapıp yüklesemmi diyorumm...Fırsat bulursam yaparım.

Geçmişe pek bakamadım Dağhan uyanınca pazara gidicez,bide ünivtede olan kardeşime biraz pasta filan yapıyım diyorum...Şimdilik kaçıyım ben öptüm hepinizi canlar...

Selamlar,

Keyifsiz, sönük bir gün. Birde üstüne regl olmusum, arti Dorugun krizli dönemleri basladi yine ve birkac gündür biriken uykusuzlugum...

Hani bir sarki var ya, "Bisey yapmali..." diye. Onu tekrarlayip duruyorum sabahtan beri. Doruk'da, anlamis gibi, "Yap" diyip gülüyor.

Pinar'cigim, elbisen biraz tuzlu olmus ama olsun, arada böyle jestler iyi geliyor insana. Güle güle giyin.

Birsen, kaynanan size tasinirsa, bence alacaginiz evin keyfini burnunuzdan getirir. Umarim, öyle bir düsüncesi yoktur.

Nurten, umarim kansizligi gecer bir an önce Defne'nin. Istahsizlikta yapiyor kansizlik ayrica o kan damlasida kabizlik...Bol kirmizi et ve yanina yesil sebze ayrica portakal suyuna karistirilmis pekmez verdim ben, 1 ay sonra ilac kullanmamiza gerek kalmadan, düzelmisti Dorugun durumu.

Kizlar ben kactim, Doruk uyandi ve agliyor. Sonra ugraririm yine.

üzgünüm canım tatil bizeezemuszemuszemuszemus

ferdacım boşlukta olman normal canım ama bu hayat böyle devam edecekse alışmak gerekli a.s.

filizcim neden sönük bir gün dedin hadi tatlım neşelen biraz bişeyler yap:)))

nurtencim geçmiş olsun canım kansızlığınızbiran önce geçer inşallah :))

uykusuzluk,huysuzluk derken normaldır boyle hıssetmen geçer inşallah bıan once filizcim

ferda allah kavustursun canım...işe baslamadan gezmelerını yap bence sonra ızın alman zor olur sen basvurularını yap nasılsa hemen donmuyo bı cok fırma dönen olursada ozaman düşünürsün

duruda dun gece 1,30da uyudu gecede 4 -5kez kalkmaya calıstı aglayarak neyı var anlamadım ama kesınlıkle bı sıkıntısı vardı kuzunun oluyomu sızdede boyle aglıyarak uyanmalar??

Sağolasın canım benim. Ay kıymetli olacaksam hergün çıkarım ben böyle alışverişe kaydirigubbakcemile3

Ooo pek romantikmiş valla. Kız onca yıllık Üsküdar'lıyım daha ben gidemedim Kız Kulesi'ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Anaaa kaynanaya bak kıymete bindiniz heralde. Aman bacım aman o konuda net ol yüz verme sakın :umursamaz:

Kız tatil bize de vurur mu acaba diye sordum :kedi:

Öyleymiş canım ya belki bize de vurur dedim ama ııh :kedi:

Sağolasın canım a.s.

Ay valla bende her sene kışın niyetleniyorum. Bu yaza kesin fitim diye. Bi halt yok saldım çayıra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ay Allah korusun canım ya çok zordur senin için tahmin edebiliyorum :1no2:

Hoşgeldin Ferda'cım a.s. Allah kavuştursun canım. Çok zor olur şimdi bir süre alıştın tabi. Ama bayrama yine birliktesiniz bak ne güzel opuyorumnanaktan

İş içinde acele etme ya. Hani bakıcı bakacak ya Dağhan'a o yüzden bana kalsa uzat derim ama sen daha iyi bilirsin tabi a.s.

Sağolasın Filiz'cim. Dediğin gibi arada iyi oluyor böyle a.s.

Sen niye keyifsizsin hayırdır?

Öyleymiş canım iyi dinlenmeler size a.s.

Aynen canım Defne'de bazen çok yapıyor onu. Mama veriyorum, su veriyorum, meme veriyorum yok. Sebepsiz ağlıyor. Mesela bugün çok huysuzmuş. Elleri sürekli kulaklarında. Doktor 2.azıları çıkıyorsa onlar kulağa vurur dedi. Yemekde yememiş sabahtan beri. Şu 5 tane kaldı. Onları da çıkarsak da rahatlasak valla :çok üzgünüm:

Bayağı yoğundum bugün valla. Şimdi hafifledi işlerim.

Ay bide bizim sokakta çalışma var. Suları kestiler sabahtan beri. Bende hayatta su olmadan tuvalete giremem. İşten çıkana kadar su gelmezse kesin yolda sallantıdan altıma yaparım kaydirigubbakcemile3

Çok uykum var ya. Akşam geç yattım sabah zor uyandık eşimle. Alarmı falan duymamışız. Bu akşam eve erken gidip cup uyuyacağım kızımla erkenden.

Ayyy aklıma yine tuvalet geldi off offf mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…