Pınarcım ohh camasır bıle yıkamıssın.Bende astım sımdı Bora Beyın camasırlarını.Ayy araba babadan ve kocadan oğrenılmez kız baskasını bul.Benım abım tam 2 yıl talıhı yollarda gezdırdı benı.bıde saf dıye dıye.Cok cektım o konudan.Sonra bayan bı hocadan 3 saat ders aldım trafığe cıktım.
canım Pendikte elbise rahat bulursun sana ters ama tavsiye ederim abinle görüşecekmişsin sevindim işyerinde ok. demiş süper senin için.Defneyede kıyamam ya hep böyle arıyolar bizi inşallah alışır çabuk bu duruma
aaa buarada gecen gun pınardan almıstım ya tramısu tarıfını dun aksam bı yapayım dedım anam o ne lezzett ölee bayıldım bayıldım ben hıc evde yapmamıstım cok guzel oldu bıde cok basıttmışş aynaya bakmasam bı oturusta yıyebılırım hepsını pek hafıf olmuştukaydirigubbakcemile3
pınar abısının yanında bugun allah bıan once kavusmalarını nasıp etsın ınsallah
unuttuklarım ıcın affolaaa
Tünaydinlar,
Doruk uykudayken bende keyif yapiyorum biraz. Bugün eski düzenine göre uyuttum, bakalim kriz yasayacak miyiz aksama. Sabah 06:15'de kalkti. Ya raziyim böyle erken kalkmasina, kendi kendine oynuyor yataginda bir süre cünkü. Ama gece gec yatmasi, sinirlerimi geriyor. Okula basladiginda da bu düzende kalkacagi icin, böyle gitsin istiyorum hep.
Bu arada kizlar, Doruk'da felaket bir su korkusu gelisti. Nasil asacagiz bilmiyorum. Cok seviyordu suyu yaza kadar. Hatta yazin balik gibi, denizden cikmak istemiyordu. Ama köyde kücük bir havuzu vardi, onun icinde suyla oynarken bende bir yandan yikiyordum. Kayinbabam bir anda costu, cocugun yüzüne hortumla ve tazyikli suyla saldirdi resmen. Felaket korktu ve ciglik cigliga agladi. O zamandan beridir cocuk banyoyu titreyerek, aglaya aglaya yapiyor. Öyle öfkeliyim ki adama bu yüzden. Birseyde diyemiyor insan, yasli oldugu icin. Annemlerde asariz bu korkusunu demistim ama maalesef ne yaptiysak olmadi. Banyo yaptirmaya korkar oldum artik.
Esimde bana sürpriz yapmiyormus bu arada. Sadece bilgi almak icin, alis-veris dönüsü bir seyahat acentasina sormus. Pek öyle sürprizlerle iyi degildir arasi, bende sasirdim dün kadin arayinca. Kadin sabah yine aradi, birkac alternatif bulmus bizim kriterlerimize göre. Yarin ya da Cumartesi ugrayacagiz, detayli bilgi alacagiz.
Pinar, abinle doya doya hasret gidermissindir bugün canim. Umarim kavusacaginiz günler cok yakindir. Allah ayirmasin bir daha...
gülşah canım afiyet olsun evt pınardan bende alıp demeiştim çok güzel oluyor :) bende utanmasam tek başıma yerim valla.
Kızlar çok üzgünüm,
Arkadaşımın bebeği 9 aylık karnında öldü ve doğumu bekliyor şuan.Yarın doğuma girecekt.Yanına gittim ama perişan oldum.Başka bişey yazamıycam boğazım düğümlendi.Allah sabır versin çok zor.
selam kızlarr
sabah işim coktu gelemedim buraya
öglene kadar ev temizle topla yaptım sonrada annem geldi kıza baktı ben gezmeye gittim
sıpa cocuk ben gelene kadar bişi yememiş bende süt verip yatırdım
dün aksam cok güzel yemek yedi ve yatmaya yakın hepsini kusut sonra gece süt verdim oda gıcık yaptı öksürük nöbetiyle hepsini kustu ve sabah 6:30 da dikildi ayaga neyseki şimdi biraz daha iyi
ama gribi bana gecti basım agrıyor nefes alamıyorum
benden bukadar gidip yemegimi yapayım öptm
kızlar selamlar,
dün gece bişiler yazacaktım ama bitürlü fırsat olmadı defne cok huysuzdu zor sakinleştirdim hemde uykusunda oldu bunlar.. sonra uyandı 1,30da zor uyuttuk..
asıl mevzu, defneyi hastneye götürüyoruz bi kac gündür dünden önceki gün kan,dün kaka,bugunde idrar verdik. vakıf gureba hast.gidiyoruz aslında dr hepsine bakalım dedi ama idrarı bilg.sistemine gecirmeyi unutmuş kakayıda ogun yapmadı sadece kanverdik dünde kaka yapına eşim hemen götürdü kansonucunuda ve kaka sonucunuda alıp almış bize bakan dr dan tekrar idrar istegi almaya gitmiş ama aynı dr orda olmadıgından başka dr göstermiş cıkan sonucları adam enfeksiyon gözüküyo idrarada bakmak gerekir demiş ama kendi drunuza gidin o yazsın beni dosya acmam lazım demiş adam bi istek yazmaya üşenmiş yani bizde bugun tekrar gittik budefa bize bakan dr ordaydı ben kalabalık olmasın diye girmedim adam sonuclara bakıp idrara bakmaya gerek yok antibiyotiği kullanın yeter bitince gelin demiş!! off delirdik ya...
ordan cıkıp kendi drna gittik güzelce muayene etti bogazları fene iltihaplı dedi idrarınada bakalım ona göre tedavi yaparız dedi fazla konuşmadı olmadı ayda 1 koruyucu iğne yaparız dedi, neden bukadar sık bogazları şişiyo niye gecmiyo niye ishal hepsini sordum ama adam idrara bakalım diyip durdu...
yrnda istediğim cevapları alamzsam şu birsenin prof. gidicez..
ya birsencim sen bugun beni aramışsın tel. sesi kıskta bugunde okadar yogunduki aramaya fırsatım bile olmadı kusura bakma cnm..
kızlar yazıyı yazarken defne 2 defa uyandı sanırım burnu tıkalı hayırlı olsun bide üşüttük gribal sanırım ateşliyken üstünü örtmedim geceleri fazlada kalın giyidrmiyoruki ateşlenmesin oda grip yapıcak heralde.. şimdi burnuna sprey sıktım 15dk saladım uyudu oyyy oyyyy
ALLAHIM SABIR VER YA..
kızlar yazı karışık olmuşsa kusura bakmayın kafam fena...
herkesi öpüyorum....
filizcim pınarcım merhabalar.
günaydınlarrrrrrropuyorumnanaktan
bugun tarıhın en ılgınc olayını yasadım 7,30da ofısteydım eşimin toplantısı varmıs bırlıkte geldıgımızden bende erken cıktım bugun evden
bugun cumaaa cok mutluyum valla cmt gununun en guzel yanı duru benı yanında gorunce anne deyıp boynuma sarılıyo
gulhancım aldım seker mesajııı tebrık ederımm dun evdeydın bugun kesın atarsın kendını bı yerleree:)))
sana takılıyorum ama bende evde pek oturamam havalar sogumadan tadını cıkarrrbayanssulusmile
sıbelı okuyunca gecenlerde benımde bı arkadasın karnında ölmüştü bebegı o geldı aklıma bıde 3gun karnında kaldı ölü bebek almadılar bınbır turlu sebeple zeynep kamıl hastanesınde(
Günaydın kızlar,
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..Dün akşam gittik ama göstermediler doğumhanede sancı çekiyordu.Bu sabah normal doğum yaptı.Arkadaşımın durumu iyi ama bebeğin kordonu beline dolanmış ve düğüm olmuş,mosmor doğmuşotopsiyi yapan doktor 2 hafta civarı bu durumun olduğunu söylemiş halbuki 4 gün önce doktoruna kontrolüne gitmişti.Doktor ihmali olduğu çok belli.Otopsi raporu sonrasında emniyet müdürlüğüne gidecekler ve kamu davası açılmış olacak.Ne kadar acı doktor ihmali yüzünden kaybedildi bebek
Hiç keyfim yok ama yüzüm birazda olsa güldü 2 tane hamile haberi aldım.ben hariç 4 bayan bir erkek çalışıyoruz.Şuan itibariyle hepsi hamile yandım bennn :)
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım yazılarınıza.Sadece Nurtenciğimin yazısını gördüm Defnoş yine hastaymış çok geçmiş olsun.