2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyigeceler arkadaşlar ben yatar acaip basım agrıyor

İyi Geceler Kızlar,,

Sıbelcım ıcım gıttı yaa.Allah yardımcıları olsun sabır versın o aıleye.Söylenecek bırsey yok malesef.Kıyamam nasıl bır acıdır bu yaa.Alp yarın sırketten bıldırıcek yarın verıcem noyu canım.Unutmıs bu aksam almayı yanına.

Gelelım bıze...Tabı pc yıne olmadı en son ben yazmıs gıbı goruyorum hala aradakı yazılar gelmıyor nedense.Sıtedemı bendemı sorun anlamadım.Borayı bu gun bır defa saat 2 gıbı uyuttum.4 te kalktı.Akşam da babası 2 saat dısarı cıkardı.Akşam 10.30 uyudu cok sukur.Insallah bu duzende gıder artık.Gece uyumaması cok yoruyor benı.Gercı saat 2 ye kadar tutamasam da 1 gıbı uyuturum belkı 10 da uyur gecelerı.Bugun mutfak faresı görevındeydım.Butun dolaplar bosaltılıp temızlendı.Ayy su mutfak ve banyolar ınce temızlenınce sankı tum ev tertemız gıbı hıssedıyorum.

Yanı anlıycağınız Gulsah hanım sıze...Market harıcı hıc dısarı cıkmadım bugun.Ist gelme ısı yattı canım gecen hafta bayramda gıderız tatıl uzun dıyor Alp pasa.

Off gecmısı net göremıyorum ama herkes ıyıdır ınsalah.

Nurten gecmıs olsun arkadasım.Cok ıyı yapmıssın tum tetkıklerı yaptırmakla.Bak eğer ıcıne sınmıyorsa doktorun soylemlerı.Hazır tahlıller varken elınde hemen gıt baska bır doktora.Kendınıde suclama bu durumla ılgılı bellıkı bıraz hassas yapıda Defnecık.Iyı haberlerını beklıyoruz.

Bırsom sızede gecmıs olsun ınsallah ılaclık ve hastanelık deıldır.Belkıde basıt bır durumdur canım.Habersız bırakma bızı.

günaydın kızlar. sibelsimm tekrardan egçmiş olsun hala çok üzgünümya allahım sabır evrsinn ailesine.

gülhancım merhaba canım.ohh evin en ince temziliği bitmiş.

nurten canım çok geçmiş olsunya demekki kuzunun bünyesi hassas inşallah bir tedavi yöntemi vardır.
filizcim pınarcım merhabalar.

Valla bakıcam canım eğer isteksiz isteksiz öğretirse, bide dır dır yaparsa dediğin gibi bi hoca tutucam olucak bitecek a.s.

Sağolasın canım haftasonu Ümraniye'ye bakayım olmadı o taraflara da gelicem a.s.

Amin canım sağolasın duaların için a.s.

Ohh afiyet şeker olsun a.s.

Sağolasın Filiz'cim a.s.

Sudan korkusu sanırım bi süre daha devam eder ama zamanla alışıcak diye düşünüyorum. Defne'de sadece başını yıkarken korkuyordu 1 haftadır hiç gıkı çıkmıyor. Başına su dökerken başka şeylerle oyaladım alıştı sonunda sende oyalanmasını sağla sakin sakin yıkamayı dene bakalım :uhm:

gülşah canım afiyet olsun evt pınardan bende alıp demeiştim çok güzel oluyor :) bende utanmasam tek başıma yerim valla.

Afiyet olsun canım a.s.

Sibel'im ya valla içim düğüm düğüm oldu ne desem bilemedim. Ne büyük bir acı. Rabbim sabırların en büyüğünü versin çok zor :1no2:

Geçmiş olsun canım a.s.

Nurten'cim tüm testleri yaptırman iyi olmuş ama bencede başka bir doktora daha görünün o testlerle. Benimde içim pek rahat etmedi bu doktorların sallamasından. Sen işini sağlama al hazır testler olmuşken götür başka bir doktora daha. Bünyesi zayıf ise kuvvetlendiricek bişeyler versinler kuzuma perişan oluyor habire böyle hasta :çok üzgünüm:

günaydınlarrrrrrropuyorumnanaktan
bugun tarıhın en ılgınc olayını yasadım 7,30da ofısteydım eşimin toplantısı varmıs bırlıkte geldıgımızden bende erken cıktım bugun evden
bugun cumaaa cok mutluyum valla cmt gununun en guzel yanı duru benı yanında gorunce anne deyıp boynuma sarılıyo
gulhancım aldım seker mesajııı tebrık ederımm dun evdeydın bugun kesın atarsın kendını bı yerleree:)))
sana takılıyorum ama bende evde pek oturamam havalar sogumadan tadını cıkarrrbayanssulusmile

sıbelı okuyunca gecenlerde benımde bı arkadasın karnında ölmüştü bebegı o geldı aklıma bıde 3gun karnında kaldı ölü bebek almadılar bınbır turlu sebeple zeynep kamıl hastanesınde(

Herkese günaydınlar kızlar a.s.

Dün gittim abiciğimi gördüm. 1 ayda fena özlüyor insan :çok üzgünüm: Defdoş'um bile dadi dadi diye sarıldı durdu kuzum :çok üzgünüm: Biraz sıkıntılı gördüm bu sefer ama anlatmadı bişey tabiki. İnşallah benim kuruntumdur diyorum :1no2:

Halamla kuzenimde gelmişti görüşe. Arabayla eve bıraktılar sağolsular. 4 gibi geldim hemen evi temizlemeye giriştim. Bi önceki haftasonu da çok detaylı yapamamıştım. Defne ile ilk defa temizlik yaptım. Sağolsun kuzum da hiç üzmedi beni. Kendi kendine oyuncaklarıyla oynadı, arada geldi süpürgeyi itti peşimden falan. Sonra da yerlerimi sildim, orayı cifle, buranın tozunu al derken saat 6,30'da bitti işim. Kuruyan beyazları topladım, renkli yıkadım bi makine. Tabi ütü yapamadım o bu akşama artık :bbo:

Annemde bigün önce ıspanak almış. Yıkamış , ayıklamış benim için. Onu verdi. Hemen akşam için yumurtalı ıspanak yaptım. Salata, makarna bitti gitti. Ama bu seferde yemekten sonra Defdoş'un huysuzluğu tuttu mu :bbo: 10,30'da zor uyuttuk eşimle sallaya sallaya. Bende o arada sızmışım koltukta. Eşim de tv izlemiş. 12 gibi yerimize yattık. Sabahta tam evden çıkarken Defdoş'u tepinir vaziyette kucağıma almaya çalışırken belimi incittim çok fena. Şu anda ağrısı boynuma kadar vuruyor. Bu kız beni kesin bel fıtığı yapıcak belli oldu kafamçokkarıştı

Dün gelmeyince işler birikmiş biraz. Patron masama notlar yazıp koymuş atlamayayım diye sağolsun. Şaka maka bugün 1 ayım doldu hihoyyyt

Hadi işlerime bakayım gelirim yine a.s.

Günaydın kızlar,

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..Dün akşam gittik ama göstermediler doğumhanede sancı çekiyordu.Bu sabah normal doğum yaptı.Arkadaşımın durumu iyi ama bebeğin kordonu beline dolanmış ve düğüm olmuş,mosmor doğmuş otopsiyi yapan doktor 2 hafta civarı bu durumun olduğunu söylemiş halbuki 4 gün önce doktoruna kontrolüne gitmişti.Doktor ihmali olduğu çok belli.Otopsi raporu sonrasında emniyet müdürlüğüne gidecekler ve kamu davası açılmış olacak.Ne kadar acı doktor ihmali yüzünden kaybedildi bebek

Hiç keyfim yok ama yüzüm birazda olsa güldü 2 tane hamile haberi aldım.ben hariç 4 bayan bir erkek çalışıyoruz.Şuan itibariyle hepsi hamile yandım bennn :)

Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım yazılarınıza.Sadece Nurtenciğimin yazısını gördüm Defnoş yine hastaymış çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
filizcim pınarcım merhabalar.

Günaydın canım a.s.

Günaydın Gülşah'cım a.s. Ooo çok erkencisin valla bugün. Ayy kuzum ya nasıl seviniyorlar. Bizim cadı bile dün işe gitmediğimi anlayınca annem canımmm annem canımmm diye sarıldı durdu :)

Ooo senin arkadaşının da başı sağolsun canım ya

Offf sen 9 ay onca şeye katlan, kuzunu taşı karnında, tam doğum yapacağım zaman doktor ihmali ile yavrun ölsün. Bu daha da zor ya. Valla ellerimle parçalarım o doktoru. Çok büyük acı Allah'ım sabrını versin inşallah bacım :çok üzgünüm:

Vayyy onların yanına bide sen hamile olsan pek yakışırsın hihoyyyt

Bu arada sabah otobüs surağında otobüs beklerken yanımda iyi giyimli, temiz yüzlü bi adam oturuyordu.35 yaşlarında. Otobüs yeni gitti biraz beklicez falan dedi. Öylesine gülümsedim cevap bile vermedim. Sonra beklediğimiz otobüs ileride durmuş bizi çağırıyormuş. Otobüs gelmiş falan dedi. Hiç ses etmedim bindim otobüse. Anam bomboş otobüste geldi yanıma oturdu. Neyse eğdim başımı gazetemi okudum. Elimde de yüzük var solumda oturuyor görüyor yani. Gazete okumayı seviyoruz heralde dedi. Başımı bile kaldırmadan evet, sessizlikte daha çok severim dedim anlasın diye. Ay bi yüzsüz çıktı. Neyse mesafe kısa zaten 5-6 dk sürüyor. İneceğim durağa yaklaşınca müsade eder misiniz dedim. Bende inicem dedi kalkmadı. Sabır ettim. Durakta indim karşı kaldırıma geçtim. Anam baktım geliyo peşimden. Tam ofisin karşısında küçük bi fırın var. Defne'ye tam buğday ekmeği alıyorum her akşam. Bende fırına seslendim karşı kaldırımdan mahsus. Akşam ekmeği alıcam Mustafa abi diye. Baktım bu karşı tarafa geçti fırına girdi. Yukarı çıktım camdan izledim. Biraz durdu çıktı gitti. 5 dk sonra fırıncı geldi. Bu manyak gitmiş fırına beni sormuş. Çok güzelmişim, çok etkilenmişmiş, bilgi almak istemiş. Fırıncı da evli barklı, çocuğu var kızcağızın demiş kovalamış dükkandan. Ay inşallah hergün peşime takılmaz bu manyak ya. Ulan ne deli insanlar var. Parmağımda yüzüğü görüyorsun, hiç yüz verecek bişey yapmadım. Bide gitmiş beni araştırıyo hasta ya klava:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
YAZI ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

Eğer Anne Olmasaydım....
Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bil...m...eyecektim.

Hamileliği...m esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış...

:)sıbelcım senın işin zor canım hamıle hatunlar ne yemesı bıter,ne cılesı kendımden bılıyorumkaydirigubbakcemile3allah kolaylık versın

nurten senı yazmamısım az once cok gecmıs olsunn a.s.
bence cerrahpaşaya gotur defneyı bı tepeden tırnaga muane etsınler belkı bunyesı cok narın ama en azından nıye allerjısı var neden kapıyo mıkrobu bıseyler derlerrr konusmayıp ılacla gonderren doktorlara sınır oluyormmmkötükedihüso

ne densız ınsanlar var yahu artık bekarlara ılgı gostermıyolar evlılere musallat mıllettt
bı ıkı terslersın gorursen yıne olmadı gelırıs mayıs anaları olarak adamı dovemeyeeklava:klava:klava: sıkma canını

zehracım cok guzelll gercektenn..buara ugramaz oldun burayaa??

:)) her gün burdayım okuyorum ama bir ara giriş yapmayı unutmuşum misafir olarak okuyordum ... Hepinizi tek tek okuyorum ve merak ediyorum ....

sibelcimm sevindim diğer hamile haberlerine allahıms ağ salim kucaklarına almayı nasip eylesin.

zehra canım hoşgeldin.

merhaba kızlar son üç gündür moralim çok ama çok bozuk kızım okula gitmek istemiyor bugün yine aynı şeyleri yaşadık
rehber öğretmeniyle görüştü babası gidip rehber öğretmeni sınıfa girmiş izlemiş hepsini yağmur girince herkese günaydın demiş sohbet etmiş oyun oynamış dersini yapmış yapamayanlarada yardımcı olmuş gelişimi çok iyi diğerlerinden üstün görüşleri konuşması daha ileride demiş üstün zekalı olduğu içinde sınıfa uyum sağlıyamıyormuş yaptıkları dersler ona saçma geliyormuş rehber öğretmende sınıf yada okul değiştirmekten korkmayın çok zeki kendine uygun okulu ve öğretmeni bulunca çok başarılı olacaktır demiş
şuan için ilk çözüm önce sınıfını değiştirmek bayan öğretmene vereceğiz eğer uyum sağlayamazsa başarılı bir okula gidecek
babasıyla psikoloğa gittiler onlardan haber bekliyorum offf kızlar hem çok başarılı hemde zeki okula birtürlü alışamadı yavrum

Banucum ya konuştuk gerçi ama dur bakalım diğer sınıfa geçsinn belki düzelir herşey.olmadı başka okula verirsin.

Selam Kızlar....

Oğlum yemeğinı yedı,banyosunu yaptı öğle uykusuna yattı.Ben de annemı beklıyorum gelsın sımıt keyfı yapıcaz acıktım.Sabahta kızlarla hastaneye gıttık geldık.Yalovaya gelenler bılır kucuk ıkızler vardı.Tosun oğlumuz sunnet oldu bugun.Azıcık ağladı gelınce ama gecıcek ınsallah kolayca.Alp ı dınleyerek erkenden yaptırdığım ıcın cok sanslıyım valla.Şımdı sırada Burak ve Doruk var.Semos ve Esra ya attık görevı.

Pınarrr ay nasıl gıcık oldum adama yaa.Manyakmıdır nedır gerızekalı.Yuzugude gormemıs kör.Yarın ba bakalım gelıcek mı yıne.Bıde edepsız gıdıp soruyo yaa.

Banu canım sıkılma dur bakalım daha cok yenı bır donem onun ıcınde elbet sevıceğı bır sınıf ve okul bulunur.Psıkolog neler demıs merak ettım bak sımdı.Haber ver bızede.

Gulsah aferın kız.Pek bı erkencı gördum senı.Cocuksuzken bende herkesden once gıderdım ıse tabıı sımdı nolur bılemem.Bıraz saat takıntım vardır da benım.

Tulay kolay gelsın sanada tatlım.Valla bugunde cekmece ıcıne el attım.Haftasonu rahatım.Ne bulursam atmısım ıcıne bır poset cop cıktı.

Kıtaplığı bosaltmıstım sımdı gıdıp onları duzenlıyeyım.Gelırım yıne...

Merhaba Kizlar,

Doruk Bey'in uyanmasini bekliyorum, bugün kahvalti icin ekmek almaya gitmistik, eve gelene kadar uyudu ve hala uyanmiyor. Kahvaltisinida yapmadi. Uyandirmaya calistim ama gözlerini acamadi kuzum. Sabah horoz gibi dikiliyor ya alistigi saatte, birkac saat icinde tuş oluyor ve genelde kahvalti saatine denk geliyor. Yine de birazda olsa yedirirdim, bugün benden kurnaz davrandi.

Pinar'cigim, dus önerin icin sagol canim. Ama hani fare fobisi olur ya bazi insanlarda, ya da ne bileyim, yükseklik, kapali alan falan. Doruk ayni öyle reaksiyonlar gösteriyor. Banyo dedigimiz anda, odasina kacip, kapiyi kapamaya calisiyor ciglik ata ata. Suyla, dus legeniyle oynatiyorum terapi olsun diye simdilik. Yenemezsek, doktora götürmemiz gerekecek sanirim.
Ayrica abinle hasret gidermissiniz, ne güzel. Insallah, kederlendigin gibi degildir, birseyi yoktur.
O densiz adamda musallat olmaz umarim bir daha. Bir sürü psikopat insan var ortalikta, bir süre önlemini al bence.

Sibel'cigim, arkadasin ikinci bir yikim daha yasamistir, resmen bir cinayete kurban gitmis yavrusu. Hic degilse o doktor cezasini ceksinde, bir nebze de olsa rahatlatir bu durum.

Banu'cugum, umarim hizla cözülür Yagmur'un sorunu. Hepiniz rahat bir nefes alirsiniz.

Gülhan, bende ayni sekilde mutfak ve banyo temiz oldugunda, icim rahat bir sekilde oturuyorum evde. Bora'nin uyku düzenide dün itibariyle düzelmis, hep böyle gider umarim.

Tülay'cigim, merhaba canim.a.s.

Gülsah, bende senin gibi seviniyorum Cumalari esim haftasonu evde olacak diye. Hatta bugün yine sevinerek uyandim ama maalesef yarin mesaisi varmis. Is yerinde yalniz olacagi icin, bizde gidecegiz ama Doruk'la. Orada kahvalti yapariz oglumla, sonra gezmeye gideriz.

merhaba kızlar cocukalrı uyuttum bıraz keyıf yapıyorum sızede bır bakayım dedım artık bızde tek uyuyoruz 1.5 2 gıbı yatıp 1.5 saat uyuyorlar bıde gece uykusuna 10.30 da az uyuyorlar ama ıkı kere uyutuncada gece 12 den once yatmıyorlar
gulhanda yazmış bugun arkadasın oglusunun sunnetı vardı oraya gıttık geldık ve sımdıden benı stres ssardı burakda sunnet olucak ınsallah ama bızımkının aglamasını nasıl sustururuz bılemem
gemısı okuamdım ama aklımdakılerı yazayım
banucum senın kuzunda okula gıtmek ıstemıyormuş sanırım sıkma canını duzelır akıllı kızdır o sevmemışdır belkı sınıfını degısıklık olunca rahat eder ınsallah
filiz canım benımd enazlı cok sevmıyor banyoyu ozellıkle başını yıkama esnasında kalkıp kacmaya calısıyor gercekten zor bır durum banyo gunlerınden korkar oldum artık umarım atlatırlar bıran once ama doruk sanırım dahada kötu ınsallah atlatırsınız bıran once

pınar bacım dunya manyak dolu ınsanlar artık korkudan yolda yuruyemıycek hale gelıcekler sbahları muge anlının programını ızlıyorumda dehsete dusuyorum gercekten gercı onuda ızleyınce ınsanın psıkolojısı bozuluyor sıkma canını canım bıdaha karsılaşmazsın ınsallah

Son düzenleme:
son durum eşimle birlikte çocuk psikoloğuna gittiler seans bir saat sürmüş ben katılamadım ilk önce eşim yağmur dedesi birlikte girmişler sonra yağmuru tek almış sonra yine birlikte doktorun söyledikleri siz elinizden gelen eğitimi veriyorsunuz özgüveni yüksek bir çocuk akıllı yaptığı testleride zorlamadan geçmiş
ama öğretmeniyle iletişim kuramamış oraya ait hissetmiyor kendini yoksa çok başarılı bir öğrenci olur demiş
ve psikoloğa ne dese beğenirsiniz öğretmenimi sevmedim ama işinden olur diye korktuğum için söyleyemedim demiş düşünsene nereleri düşünüyor kadında eşime 12 -13 yaş mantığıyla hareket diyor demiş ve eşim yazı istemiş doktordan kızım sınıfına uyum sağlayamadığı için sınıf değişikliği uygundur diye kadında ilk ve son olarak veriyorum demiş yağmura artık sınıfını arkadaşlarını öğretmenini seveceksin birdahaki sefere seni iyi göreceğim demiş çizelgeler vermiş okula gittiğindeki ruh durumunu takip edeceğiz
eşim şimdilik hevesli gitmek istiyor dedi bakalım haftaya göreceğiz sınıf değişikliği oldu kızımın bayan öğretmene verildi umarım artık sorunsuz birşekilde okuluna devam eder kızlar

pınarcım yazdıklarını okudum pislik çok valla kaba bir tabir oldu ama adamın dengesizliğine bak ya böyle evli bekar farketmiyor artık tatlım Allah kötülerle karşılaştırmasın

incihancım tülaycım seherim son durum bu kızlar büyüdükçe dertleride büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…