2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banucumm yağmur maşallah çok bilmiş akıllı eminim bu sefer adapte olcaktır.içini ferah tut canım herşey düzene girer.

selamlar
doktora gittim bugün kotrole,ultrason çeken dr.a sinir oldum neyse,herşey yolundaymış sorun yok dedi dr.um,annem yemeklerimi hazırlamış sağolsun,evine gitti yalnızım kociş gelir birazdan.kuzuların ikiside uyuyor şimdi kalkarlar,dr.normal dedi ama benim dikiş olan yerlerim acayip acıyo dünden beri üşüttüm mü ki?yok dediyse yoktur bişey...Eşimle yine limoniyiz...ama ben yaptım akşam iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama içim rahatladı doğrusu...eşimin bene önce çıktığı biri varmış baya ciddilermiş falan filan işte anlatmıştı zamanında hepsini,habrin olsun demişti,geenlerde çekyatın altından bir defter çıkarım pc nin yanına koydum notlarını buna al dedim eşime tamam dedi,dün zeynep dağıtmış ortalığı kağıtlar falan,o bayana ait ssk dökümü çıktı içinden,gerçi biz tanışmadan yada yeni tanıştığımızda çıkarılmış yeni değil yani...eşimin tavrı ne olacak merak ettim,eline verdim bu ne dedim,eskiden kalmış dedi sırıttı hafiften,kimin dedim,eski mükelleflerden kamış falan dedi,aldım elinden buruşturdum attım ona,senin bu yaptığın saygısızlık bana dedim,evimde ne işi var bunun çoktan atmalıydın dedim,sonra yemeğe geçtik,annem oğlana baktı,eşim yine zeytin yağı misali üste çıkmaya çalıştı,nasıl ona atarmışım öyle ne dmekmiş o,ben sana eskileri soruyormuyum dedi,sor bişey bulursan öyle konuş dedim,hem biliyorsun hemde beni geçiştirmeye çalıştın dedim öyle kaldık,sustuk...çorba içip kalktı yenek bile yemedi,daha salona da gelmedi,gitmiş arka odam var bi atne yatak odasına değil oraya yatmış,9 gbi kaltıdaha da bende konuşmadım,biraz hatam var ama onun davranışı da hatalı bana karşı,bana diyor benim derdim nee senin derdin ne,ben herşeyi çok karıştırıp kurcalıyormuşum öyle dedi..bugün randevum vardı dr.a ona söylemedim amam sonra aradım,hala kırgınız ama konutuk az da olsa..

nurten çok geçmiş olsun cnm ya,iyice araştırın kurtulsun artık defne de yazık yavruma ya
pınar dün güzel bir gün geçirmişssin ,evin de mis olmuş ne güzel
sibel dünden sonra çok güzel haberler almışssın ,darısı başına:))
gülhan senin evinde miss olmuş,güle güle kirlet cnm,bu arada borayı odasına nasıl alıştırdın?
birsenim çok geçmiş olsun cnm,ömer nasıl oldu merak ettim?inş daha iyidir cnm ya
banucum,yağmur zamanla alışır dert etme sen,sen karşılıklı konuşmaya çalış daha çok,onunla ilgilendiğini anlasın
pınarrr defnenin banyo hikayesini yazmışssın detaylı anlat cnm,bizimde başını yıkamamız kabuss,küvetten atıyo kendini,başını yıkayana kadar sorun yok,oyuncaklarıyla oynuyor,çaktırmadan dökeyim diyom anlıyo zilli
tülay,tuba,nuran,ayşe,gülşah,aynur,hande,filiz daha nice isimleri aklıma gelmeyen arkadaşlarım ,öpüyorum hepinizi,kusuruma bakmayın,uykusuzum,oğlan tüm gece ayakta dikio beni,acayip gazlı bi bebek ya,zeynep te böyleydi bu daha beter,bakalım hangi ilaçla çare bulucaz

iyi akşamlar herkese ben çıkayım ikiside uyandı mızlanıyor
öptüm hepinizi

özlem cnmya iyi geçmiş dr kontrolünüz sevndim.ama bence eşinle çok sık küsüyorsunuz gakliba.karşılıklı konuşsanız böyle aynı evde zor olur cnmya annecinde üzülür durumunuza.belki ikinizinde hataları vardır. bide yeni doğum yaptın kafana herşeyi takma sütün azalır bak.

kızlar herkese iyi akşamalr.kuzucumu alayımmm ordan yemeğe gidicez eşimle sonrada hazır eşimi yakalamışken seline eşofman altı alayım evdekiler çok kçüldü bide spor ayakkabısı.
iyi tatiller

Sorma canım ya manyak dolu etraf. Valla çıkmasın bi daha karşıma fena tersleyeceğim bu sefer klava:

:)) her gün burdayım okuyorum ama bir ara giriş yapmayı unutmuşum misafir olarak okuyordum ... Hepinizi tek tek okuyorum ve merak ediyorum ....

Hoşgeldin ya aralarda uğra mutlaka a.s.

Hadi bakalım Banu'cum inşallah bu sınıfını ve öğretmenini severde zevkle gider okula akıllı böcek a.s.

Valla millet ne yapacağını şaşırmış tatlım. Fırıncı da sağolsun bi güzel paylamış adamı klava:

Oyyy sünnet oldu demek maşallah kuzuya. Hadi bakalım darısı Burak ve Doruk paşama a.s.

Oooo kahvaltı için bayağı geçe kalmış kuzu. Ya zor valla korkuyorsa. Hiç üstüne gitme tatlım. Yavaş yavaş olacak artık. Olmadı dediğin gibi doktora gidersiniz a.s.

Amin canım inşallah karşılaşmam yoksa fena olacak kötükedihüso

Ya baksana kolay oluyor sünnetler ya atlatırsınız bir iki güne inşallah sizde yaptırınca a.s.

Özlem'cim doktor kontrollerinin iyi çıkmasına çok sevindim. Ein konusuna gelince bi adam akıllı karşılıklı konuşun ya. O sana inat sen ona ters nasıl olacak bu biş bilmiyorum :uhm:

Defne'de öyleydi. Kafasını yıkayana kadar çok iyi kafa yıkanırken ağlardı. Kendi kendine alıştı. Şimdi kafasını aşağı eğiyor. Sorunsuz yıkanıyor çok şükür a.s.

kızlar herkese iyi akşamalr.kuzucumu alayımmm ordan yemeğe gidicez eşimle sonrada hazır eşimi yakalamışken seline eşofman altı alayım evdekiler çok kçüldü bide spor ayakkabısı.
iyi tatiller

İyi akşamlar Tülay'cım. Afiyet olsun şimdiden ve iyi alışverişler a.s.

Ay bizim sokaktada yol çalışması var. Habire elektrikler kesildi durdu. Neyse geldi az önce. Bir iki işim vardı hallettim toparlanırım az sonra. Hafta sonu giremem heralde. Bu akşam ütülerimi halledersem yarına rahatım. Evim temiz mis gibi. Yarın gezerim. Pazar da bi arkadaşıma kahvaltıya gideceğiz. Sonra dışarı da takılırız. Artık pazartesine pestilim çıkmış olur kaydirigubbakcemile3

Neyse kaçtım ben kızlar öptüm hepinizi iyi tatiller a.s.

pınarrr ne manyak herifler var ya gıcık olurum öle sırnaşanlara neyse umarım birdaha karsılaşmazsınız

banucum sen anlattıkça erkek kardeşimde karsılastıgımız durum geldi gözümün önüne
senin dediğin gibi oda 1. sınıfa basladıgında ilk birkac gün iyi gitti sonra gitmek istemedi sebeb olarakta cok basit şeyler sölüyor ögretmen nasıl ögretmen oldu bilmem sınıftakilerde cok geri ben sıkılıyorum dedi
bide pedegoga götürdük cok zeki oldugunu kendi düzeyinde ögrencilerle okuması gerektiği sölendi ve okul degiştirdi neyseki hep kendi seviyesinde zeki cocuklarla okudu şimdi liseye başladı
yani anlayacagın ögretmenlede konusun gerekirse okul dahi degiştirin bu cocugun ,leriki hayatı için cok önemli
seni anlayabiliyorum hadi hayırlısı

görünmüyorsun ne zamndır nerelerdesin
yaa ne güzel tek ögüne düşmüş uykuları ben bi türlü beceremiyorum hanzade sabah 8 dede kalksa 11 gibi uyumak istiyor benimde işime geliyor aslında uyutuyorum bikac gün uyutmadım 1 de yatıp 2 de kalkıyor ee oda gündüz için az oluyor napcam ben bilmem günler iyice kısalsın öle deneyim bide bari

canım doktor kontrolün iyi gecmesine sevindim dikişler,n agrıması cok ayakta duruyorsan bide üşüttüysen olur hemen heftiklenme:)
kocana gelince cok sık tartısıyorsunuz belli ama sende azcık görmezden gel haklısın bazı seylerde ama gecmiş gecmilte kaldı öle söleyipte egosunu yükseltme

sanada iyi haftasonları canım

Iyi Aksamlar,

Artik dizilere mi sardiniz nedir, kimse olmuyor bu saatlerde. Bende Dorugu uyuttum, yarim saat önce, esim gelmeden biraz bakinayim dedim.

Pinar'cigim, burada saatler bir saat geri Türkiye'ye göre, birde uyumadan önce üzümlü ve cevizli ekmek dilimi yemisti yolda, sanirim o tok tuttu. Uyaninca, direk ögle yemegine gectik bizde.
Sana simdiden keyifli bir haftasonu diliyorum. Keyfini cikartirsin iyice...

Semra'cigim, bugün banyo yaptirdim yatirmadan önce. Sanki biraz daha iyilesme var gibiydi. Direk ayakta durup, bana sarilarak yikaniyor ama sudan kacmaya calismadi, ben yikayana kadar bekledi. Bugünlük atlattik, rahatladik. Ayrica, sünnet demissin. Kara kara düsünüyorum bende bu konuda. Biz nasil ve ne zaman yapacagiz muamma. Ben yaza yapalim diyorum, esim pek sIcak bakmiyor, daha kücük biraz daha beklesin diyip duruyor...

Özlem'cigim, esin biraz ayip etmis dogrusu. Senin tepkinde biraz asiri olmus olabilir ama kesinlikle hakli oldugunu düsünüyorum ben. Özür dilese ve makul bir aciklama getirse bir sorun olmayacakmis.

ya kızlar bu birinci sınıf öğretmenliği ne kadar zormuş!!! kafayı yedim 2 haftadır! hiç bişey bilmiyorlar yaa, her adımlarını sen söylemek hatta yapmak zorundasın( buraya girmeye bile vakit bulamıyorum. bide yeni okulum ikili öğretim ve ben öğleciyim. sabah sadece kahvaltısını yaptırıyorum oğlumun ve akşam için yemek hazırlıyorum. bu kadar. eve geldiğimde de saat 5buçuk oluyor. ve çooook yorgun oluyorum. hiçbişey yapamıyorum. neyseki bugün cuma da 2 gün dinlenecek olmanın mutluluğu var üzerimde. bide yeni notebook'umun:)) kocacımın hediyesi sağolsun!:)) pazartesi sipariş vermiştik. şükür geldi bugün. bayıldım,harika bişey:))
neyse şimdi çıkmalıyım,uykum geldii( hepinize iyi geceler.

a.s.banu yagmur gıbı ozel cocuklara farklı muamele yapıyolar genelde sınıfını degıstırmekle ıyı yapmıssınız belkı ogretmenıne ısınamamıs olabılırr zaman bunun caresı bekleyıp gormek...tatılden sonra okulda bırden agır gelmıs olabılır gecen gun 6sayfalık odevden bahsetmıstın yanlıs haırlamıyosam
sıkma canını düzelır sınıfı degısınce ınsallahhh

ayseeeee hayırlı olsun canım bılgısayarınn...ayyy öğretmenlık zor iş gercekten hıc bana gore degıl onu bılıyorumda hele 1.sınıflarrr allah kolaylık versın a.s.

özlemcım sen anlatırken eskı gunlere döndüm duruda gaz sorunluydu bi dönem..doktor tamamen bıtkısel Babulıne dıye ılac verdı ilaçta degıl aslında bı doktoruna danış onu dene benceee ben cok fayda gordum ınsallah senınde işine yarar..a.s.
eşinide diyecek bısey yok bırak kendı halınee ilgi cekmeye calısıyo benceeeeklava:

nuran gelmıs fılız gelmıss karsılasamadıkk:asigim:
fılız doruk un sorunsuz yıkanamasına sevındım duruda sacına sampuan surunce ıstemıyor cıkmaya calısıyor kuvetten ama yuzune su dokmeden bı masrapayla once basının arkasını yıkıyorum sonrada kalan kısmına su döküp elımle sildiriyorum ben bu sekılde cozum buldum bıde sevdıgı oyuncakları kuvete koymakta işe yarıyorr :1rolleyes:

semracım darısı basınıza bence sende burak buyumeden hallet sunnet işini a.s...insan korkuyor anlıyorum durunun kac haftadır kulaklarını deldırcem hastanenın kapısından donuyorum kıyamayıp sunnet işi daha zor gulhan en ıyısını yaptırdı bencede:jeyyar:

duru 24,30da anca uyudu bendede hal kalmadı tabı kıvrılayım yanına yarın kayınvalıdemler gelıyor sabah hazırlık yapmak lazımcokacimcoook
ıyı geceler bacılarrra.s.

Merhaba kızlar dün geceki tüm alıtı ve yorumlarım sanırım bu bakıma girme sırasında gitmiş.
KNK cım çok geçmiş olsun Dırımın profuna gidin bencede çok geniş bazen bu dr lar.
Sibel dün birsürü şey yazdım hepsi gitmiş.Arkadaşına çok üzüldüm çok acı ve zor bişey Allah yardım etsin.Gelelim benim yine gelememe eşim sağolsun diyim.Sabah kalktım 8 de tam giyiniyorum nereye dedi dedim gidiyorum olmaz dedi neden deyince ben nikaha Türkizide götürcem kim altını alıp giydircek ben beceremem sende 12 ye evde olmazsın dedi bende ben götüreyim dedim yok söz vermiş arkadaşlarına kızımı getircem diye oturdum kaldım sinir olarak dedim madem saat 2 de evde olun komşuun kızıın doğumgünü var ısrarla çağırdılar bakarız dedi saat 4.5 geldi oda Türkiz kaka yapmış ondan ne yedirmiş aç aç çocuk oralarda orayada gidemedim yani kaldım böyle çok üzüldüm bu sefer benim için çok uygundu rahat gelebilirdi ama bende bi koca var ne desem boş canım.
[COLOR="Magenta"[COLOR="Magenta"]]Pınar[/COLOR] canım kardeşini görmüşsün sevindim işyeride problem etmemiş süper olmuş[/COLOR]
bugünkü ottobüs maceranda adama yuh diyorum ne densiz insanlar var belki fırıncı seni tanımasa kadına bak derdi ya iyi niyetli insan bulmak çok zor çünkü.Aman dikkat et.
İlgincanım Yağmurada üzüldüm sınıf değiştirince düzelir inşallah bazen çocuklar böyle yapabiliyor
Zehrayazını çok beğendim paylaşımın için teşekkürler daha sık görelim senide
Bigudimsanırım sen bisküvi makinası bakmıştın ilk kez duydum merk ettim valla.Bugün sabah erkenciymişsin iştede zor olmuştur belki son saatlerFilizcanım valla eşin sürpriz yaptı zannettik ama yokmuş neyse işe el atmışsın bizim burda sık sık bi yerlere gidene leyleği havada mı gördün derler ondan öyle yazdım özeniyorum valla sana keşke bende gezzebilsem bide gezdiin yerlerde süper
Gülhan dünürüm Bora erken uyumuş hadi gözün aydın sıra iştahında hadi bakalım oda düzüelir inşallah
Nurran sende bu ara geziyosun sanırım Hanzade gerçi gece geç yatınca kızmışsın ama inşallah alışkanlık yapmaz
DIRIMcanım benim çok geçmiş olsun aman kaynanan dikkatsiz yada umursamaz sen daha dikkatli ol canım sabır diyorum bide annene gidityormuşsun bu hafta hadi rahatlarsın biraz
MutaharraSerra nın arabasna bayıldım arkadaşın oğlunda var ona benzer gittikmi Türkiz inmiyor üstünden çıldırıyor kimseye vermiyor ondan yazdım face de öyle

Tülaycanım senin keyifler yerinde sanırım bu ara aman böyle devam etsin.çok öptüm
Beyazcanım iki çocuk şimdi çok zor bide eşinin bu üzücü tavırları seni yıpratıyor sanırım sabret canım
Claries
caım yazmıştım daha öncede ama sık sık gel canım zor günlerden geçiyorsun öpüyorum senide
Bana renk kalmadı herkese bi renk kullandım unuttuğum yoktur inşallah çok öptüm herkesi.Ben tam gaz çalışmadayım

İyi Haftasonları Kızlar...

Ayy kıs galıba nasıl serın bugun hava yaa.Gecede üşümüşüm artık kıslıklar cıkıcak galıba.Boraya bı cozum bulmak lazım hıc ustunu örtürmuyor sıpa.Uyku tulumu ıcınde erken henuz.Şu mevsım gecıslerını hastalıksız atlatırız ınsallah

Bugun evde ısım yok.Oğlus uyansın anneme gıderım heralde.Halamlar ordaymıs bıraz laflarız.Akşamda Alp gelınce buluruz bır plan mutlaka.Akşam ıkea ya gıttık.Oyuncak sepetı aldım 2 tane.Sabah topladım cok ıyı oldu.Ama ne kadar dayanır Bora ya bılmıyorum.Aslında bı sınema ya gıdesım var ama Alp Borayı bırakmaz buyuk ıhtımalle.

Oğlumun yemeğı olurken bende hazırlanayım cıkarız hemen.

Fılızcım Banyo korkusunu cok takma kafana bence donem donem fobı yapıcak seyler buluyorlar.Hatırlarsan Bora da kıyametı koparıyordu banyo zamanı.Şımdıde cıkmak ıstemıyor zorla gıydırıyorum gıdıp dusun önunde ağlıyor.Ben de senın gıbı hep onunla gırdım banyoya bana sarılarak yıkandı bır sure.Basına su dökerkende elımle yuzunu kapaltıyordum kı nefes alması kolay olsun dıye.Mutlaka zamanla alısıcaktır.

Özlemcım odaya alıstırmayı sormussun ama senın ıcın suanda zor olur.Ben nerdeyse tum yaz Boranıın odasında yerde yattım.uyanınca hemen yanıma alıp dalınca tekrar yatağına koyuyordum.Yanı bu gecede en az 5 kere tekrarlanıyordı.Sonra uyanınca almadım yerden nınnı soyledım hep sesımı duyarak rahatladı sanırım.Şımdıde alıstı artık.Aslında Bora aylardır odasında yatıyorda ben yatağıma kavustum sonunda.

Esracımm yeme sorununu hıc sorma onu saldım artık cayıra.Elıne bırseyde vermıyorum cunku atıyor dokunamıyor Bora.Sadece cubuk kreker alıyor arada.Parkta kmlarsa bıle yuzunu burusturup gelıp bana sıldırıyor.Bızım tıklı benım kı.

Ay bıde su konusma olayı var.Onuda takıyorum aslında kafama.Hıc tekrarlamıyor Bora benı yaa.Tamam gec konusacak o bellı oldu ama ıstekte yok cocukta.Yenı bır öğretme yolları buldum.Bırazda onları calısıcaz bakalım.İşine gelmıyor konusmak bence.Yeğenım var 5 yasında adı Alya.Söylemı zor bır ısım onu dılınden dusurmuyor ama.

Neyse bebefondan sesler yukselmeye basladı.Ben gıdıp alayım pasayı.

günaydın hanımlar biz kızımla kalktık kahvaltımızı yaptık birazdan dışarı çıkıcaza.s.

banucum yorum yapmadan duramıycam eğitimci olarak ,yağmur belli ki özel bir çocuk sınıfını değiştirmekle iyi etmişsiniz ama açıkçası ben aynı okulda sınıf değişikliğini pek önermiyorum okul değşikliği daha mantıklı geliyor öğretmen açısından düşünüyorum çünkü...
kız çocukları bayan öğretmene kendilerini daha yakın hissedebiliyorlar umarım yeni sınıfında başarılı olur öğretmene durumundan bahsedip ona farklı görevler vermesini rica edebilirsiniz gerçi öğretmeni de biraz zaman geçince farklılığı anlayacaktır.

ay ne yazacaktım unuttum poffff
boş derslerimde girerim dedim ama malesef okulda internet bozulmuş giripte takip edemedim eve gelince de pek vaktim kalmıyor

neyse herkese hayırlı haftasonlarıa.s.

ayyy bi de şu yatağına alıştırma konusunda bende dertliyim ama ben Ahsenden değil de babasından dertliyim ayrılamıyorrr

Merhaba kızlar,gene ortalıklarda yoktum nalum evded giremiyorum cadıdan dolayı,
off bügün işteyim haftasonlarıda hiç çekilmiyor öylede yorgunumki akşam olsada gitsem eve,çarşamba kızı doktora götürdük vitaminlere devam dedi,ay bu kız kilo almayacak minyon bişey olacak kesin anlaşıldı kaç aydır boyuda aynı ya 78cmde kaldık damakları falanda çok kötü sanırım dişten hiçbirşey yediremiyoruz hemen hemen bütün gün aç desem yeridir zorla sabhları biraz kahvaltı yapıyor okadar onla duruyor bütün gün 3dişi birden çıkıyor,dahaöndeki dişleri tamamlayamadık kök dişler çıkınca artık ne yaparız düşünemiyorum bile,bizden böyle kızlr umarım herkes iyidir,ya artık buraya kimse resim koymuyormu faceden görüşüyosunuz galiba e banada verinde bende veletlerin son hallerini göreyim bari neyse birileri gelmeden ben çıkayım hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

notebook hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan canım
1.sınıf konusunda haklısın Allah kolaylık versin ne diyim

selamm
dün girdim alıntıları yaptım ama yazamadan geri cıktım
dün eşim hastaydı evde kaldı dinlendi bende hanzade ve eşimden bunalım aksamüstü attım kendimi matkete falan gittim geldim yavrum hanzade addaddaa diyor neyse babası kıyamadı cıktılar bende yemekeleri hazırladı o ara girmiştim alıntıları gönderdim tam kendim yazcam kapı caldı
neyse yemegi yedik hanzade uyudu bende dinlendim
sabahta annem aramıs öglen bana gel diye apartopar ev topla hazırlan kızın corbası derken anca cıktım evden
gecenlerde dogum yapan arkadasa gittik masallah cok tatlı olms kızı
neyse sonra annemlerin yeni eve ugradık ankatreler takıldı bugun inşallah herkeze nasp etsin ev kiradakiler öncel,kli olarak
neyse 5 gibi geldik hanzadeyi uyuttum
aksam yemegi yok napcam bilmem
hepinizi öpüyorum

canım seni çok iyi anlıyorum hele mini mini 1 ler inanılmaz çokkkkkkkkk kolay gelsin tatlım sana

canım bizimkilerdde alışacak sonunda diyorum yiyecekler valla bigün ogünün hayali bile gzel şimdiden
Yatak olayıda benim kız gündüz yatıyor gece de 4 de kalkıyor ondan sonra deli gi i oluyor alıyorum yanımıza babasına kalsa genç kız olana kadar bizle yatırcak
Ben bu ara şu tuvalet alışkanlığını düşünüyorum Türkiz yaparken ee ee iyor lazımlık alsammıki artık.
Canım konuşma olarakta sevdiği hayvanlar varsa onlarla ilgili boyama yada hiaye kitabı al biz caliio ile çözdük kediye gerçi hala biyav diyor ama bişey anlatırken bana örnekler gösteriyor baba gelsine baba ditti diyor bide herşeyin başına acaba koyuyor yani çözüleekler sonunda hepsi.

canım nasılsın okullar başladı görüşemiyoruz artık
ayyy bi de şu yatağına alıştırma konusunda bende dertliyim ama ben Ahsenden değil de babasından dertliyim ayrılamıyorrr
hep dertliyiz
iyiyiz sende iyiysin galiba
hayırlı olsun annenin evi canım bigünde yemeği geçiştir nolcak

ya kızlar,ben dün regl oldum ama o kadar yoğunki bir akşamda 4 defa üst değiştim. evde olsam prima koyacaktım ama komşudaydık. hatta kadının sandalyesine de leke çıktı( neyseki plastikti sildim hemen. gerçi 4.kıyafetimi değişirken artık başka çözüm kalmadı prima koydum. sizinde öyle oluyor mu?

bide 2 gündür Melih Kaan'ın burnu kanıyor. yani dün arkadaşıyla çarpıştı,kapıya vurdu kafasını ondan sonra burnu kanadı. bugünde ayağı kaydı düştü yine kanadı. yarın doktora götürecez artık. sizin çocuklarında kanıyor mu burnu hiç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…