2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar kızlar a.s.

Sabah geldim acil bir iki işim vardı onları hallettim. Şimdi sıra size bakmaya geldi ama az kişiyiz yine. Bi uğrayın günaydın diyin yahu :eek:klava:

Bu arada çarşamba günü okullar tatilmiş İstanbul'un Kurtuluş'u diye. Diğer yerler değildir di mi?
cnm sadece okullara tatildir,hiçç heceslenmekaydirigubbakcemile3
elbiseni ve ayakkabılarını güle güle kullan cnm,pahalıymış amam olsun,eşinin alack durumu olmasaydı almazdı cnm,boşver,resimleri bkeliyoruz
sağol pınarcığım :) elbiseni ve ayakkabını güle güle kullan sen herşeyin en iyisine layıksın cnm
versin kocişin olmasa maddiyat sen zaten almazdın....arada böle şeyler olacak

hem anladımki böle yapınca kıymetli oluyorsun :)

kaynım çok ormantikti bu arada kızlar bizim yanımızda evlenme teklif etti kıza....

ayyyy asıl bombaa kaynanam çok özlemiş bizi ......ben kaldım yanlız sen annemedemiisin şimdi dedi
annemdeyim dedim.....bende gelirim bi gece kalırım o zaman dedi...
anammm ben ev alırsam kesin bana yerleşecek kredi ödüyorsunuz destek olayım size diyecek....
hep 3+1 olsun alırsanız diyor yoksaaaaaa bendemi yaşamayı düşünüyor.............. anammmmm anammmmm

tülaycığım sende yoğun geçirmişsin cnm güzelll kolayy gelsinn

pınar kızzz nereler tatil ne yapacan ????resmi kuruluşlar olabilir sadece cnm bankalar felan açıktır..heralde
oo senin kaynana kafaya koymuşmu yoksa birsen sende kalmayı,eyvahh işin var,valla kelin ilacı olsa kendi başına süreremiş deyip sana yazamıorum bişey,bizimkilerde yüz bulsa yarın bize taşınır hepsi,hoşş yüz bulmasalrada bi kaç sene sonra olacağı o dur ya neysee...

defneye bol bol pekmez yedır nurtencım kansızlıgın ılacıymış pekmez durudada var bıraz kansızlık kan ılacı kullanıyorum ama pekmezı sevdıremedım kasıgın ucuyla sutune karıstırıyorum böyle böyle cogalıtcam sende dene canıma.s.
iyi haberlerle beklıyorumm bıdahakı ugrayısındaa:KK66:
B]

pınarcım elbısenı güle güle gıy canım yazmayı unutşum:))

kılo işine acayıp takığım bende arada sütlü tatlı yıyorum ama eskısı gıbı degılım dıkkat edıyorum yedıklerıme anam sankı kılom takılı kaldı tartıya nasıl sınır oldum gram veremıyorum boyle olunca dıyet yapasımda gelmıyor ne olcak benım halım bılmemkııısenağlama

cnm ya süte karıştırdığın pekmezin bi faydası olmaz ki,en azından suyuna karıştır,yada meyve suyuna gülşah
buarada dun aksamkı depremde üç buçuk attım bızım ev 12katlı çok ıstemedım bu yuzden alırken ama esım cok sevdı dıye razı oldum dun aksamda oturuyorum tv karsııda kısa sürdü ama 99depremını adapazarında yasamış bırı olarak aklıma o 5sn sürede neler geldı gectı anlatamam rabbım korusun hepımızı ınsallah boyle hafıf atlarıs depremlerı :KK43:(
rabbimo günleri yaşatmasın kimseye daha
Ben geldim :)) a.s. a.s. a.s.

Selam Herkese Kızlar...

Biraz üzgün,biraz boşluktayım.Ama güzel geçen 20 günün sonunda aranızdayım.Malum annem,kardeşlerim burdalardı ve dün annemi ve evli olan kızkardeşimi yolcu ettik..Boluda okuyan kızkardeşim bende ve o da yarın yada çarşamba sabahı gidecek,tamamen yalnız kalıcam...Şimdilik tek tesellim bayramda yani bir buçuk ay sonra bizim onların yanıan gidecek olmamız..Hatta dün babam arayıptarih ve saati söyleyin uçak biletlerinizi alıcam dedi.Bakalım eğer benim iş olayıda o tarihe kadar olmazsa 10 aralıkta eymenin doğumgüünü var o zamana kadar da kalmayı düşünüyorum...Aslına bakarsanız iş içinde yılbaşını geçirsemmi diyorum...Dur bakalım,zamana bıraktım şimdilik...

Dolu dolu yirmi gün geçirdim kızlar,herşey çok güzeldi..sabahları uyudum annem Selda Dağhanla ilgilendiler kahvaltıyı bile hazırlayıp uyandırdılar çoğu zaman,ev sahibi değilde misafir rolunde bendim yani...Allah razı olsun..Gedik tozduk bi yada iki gün evde oturup temizlik yaptık valla.onun dışında hergün dışardaydık,o yüzden fırsat bulamadım size bakmaya...Şimdi eski düzene dönmeye başladık.Artık aranızdayım...Ama onlarıda şimdiden özledim,laf aramızda...

Bu ara Dağhan çok fena kızlar yaa dişden dolayı galiba sabahları bir lokma bile yemeiyor..Çıldırıyorum..Neyseki çorbayı,yoğurdu muhallebiyi zorlada olsa yediriyorum...18.ayda doktor kontrolu var bakalım neler oluyor,sorucaz artık..Azıların sonuncusu tamamlanıyor,şimdide köpek dişleri çıkıyor sanırım,ama çok büyüdü çok tatlı artık,herşeyi söylemeye başladı,hele bi sosis diyoki duymalısınız,aslında bi video yapıp yüklesemmi diyorumm...Fırsat bulursam yaparım.

Geçmişe pek bakamadım Dağhan uyanınca pazara gidicez,bide ünivtede olan kardeşime biraz pasta filan yapıyım diyorum...Şimdilik kaçıyım ben öptüm hepinizi canlar...

cnm Allah kavuştursun
neyse bak sende gidecekmişsin ne güzel
bütün kuzular böyle aksi herhald bugünlerde,zeynebin 4 köpek dişi de patladı erkenden çıkarıyo hepsini,huysuzluğu ondandır dağhanında
uykusuzluk,huysuzluk derken normaldır boyle hıssetmen geçer inşallah bıan once filizcim:KK66:

ferda allah kavustursun canım...işe baslamadan gezmelerını yap bence sonra ızın alman zor olur sen basvurularını yap nasılsa hemen donmuyo bı cok fırma dönen olursada ozaman düşünürsün:KK66:

duruda dun gece 1,30da uyudu gecede 4 -5kez kalkmaya calıstı aglayarak neyı var anlamadım ama kesınlıkle bı sıkıntısı vardı kuzunun oluyomu sızdede boyle aglıyarak uyanmalar??

zeynep hep öyle valla cnm akannehir

slm kızlarr
artık pek giremiyorum evde yalnız kalınca bazen açıp okuyorum am yazmaya fırsatım olmuyor,bi zeynep bi mehmat derken,bi de gece uykusuzluk ,hala geçmeyen gribin,pestilim çıkıyor,neyse dün kırkımız çıktı,annem geldi mehmedi kırkladı,bizi aldılar gezdik biraz,camiye gittik,karagözle havicat müzesine falan,zeynepte de oralara gitmiştik,en çok zeynebin işine yaradı tüm gün koşturdu durdu sağda solda,hava çok soğuktu fazla dolaşmadan eve geldik,kociş yok,arkadaşları aramış dışarı çıkmış o da,zeynebin uykusu vardı tam uyuttum ,cep çaldı,kaynana arıyor nasılsınız diye,valal içimden verdim cevabını anlamışssınızdır...uyukusu kaçtı uyumadı daha geri,resimleri pc ye atalım dedik,bi kısmını attım,bi kısmını da atarken zeynep kucağımdaydı sil tuşuna basmış oldum gitti canımm resimelr çok üüzldüm ya..neyse canımız sağolsun,şimdi böyle diyorum ama zeynebe bağırdım ne yaptın diye,sanki biiyo çocuk,bazen aiırıya kaçıyrum sonra çok üzülüyorum ama yapacak bişeyim yok,böyle devam ederse bi psikolgla yada psikiyatrla görüşmek istiyorum,hem benim hemde çocuklarımın sağlığı için gerekli olacak...herşeyden alınmaya başladım,eşimdesağolsun hiç bu kadın lohusa demiyo,lohusa olan kendisi a :))mehmedin geceler çok sancısı gazı oluyor hiç uyumuyo,babuline şurubu aldırıcam bugün bakalım inş işe yarar,zeynebe iy gelmişti ama bakalım...kociş gelemeden mutfağı toplayaım mehmet kalkmazsa,mızıklanıyo ama,çorba ve yemek yaptım,hatta 2 yemek yaptım saylır,birini yaktım da off valla,2.yemeği koydum az kaldı o da yanacakmış,yansaydı hayatta yapmazdım valaa,söylesin dışardan,dişim ağrıyor yine,geçer umarım,mehmet varken yaptırmak istemiyorum yani emziriken işte,zaten ne kadar emer bilmem,çok az gelmeye başladı sütüm,başta iyidik baya e azından çok olmasada yetiyordu,şu 4-5 gündür baya azaldı,herşeyi kafaya takınca olmuyor şte süt müt,boşver özlem diyorum bpşveremiyorum hiç bişeyi nasıl yapacağımı bende şaşıırdım,çenem düştü benimde dertleşmeye ihtiyacım varmış bee,öpüyorum hepinizi,iyi akşamalr

bu arada bana movie maker progra lazım bi kaç tane indirdim netten çalışmadı
tuba,pınar,hülya sizde vardı galiba kızlar,acil cevap
mehmet kuzuma bi hoşgeldin fvideosu yapıcam da:emir_bebek:

elbiseni ve ayakkabılarını güle güle kullan cnm,pahalıymış amam olsun,eşinin alack durumu olmasaydı almazdı cnm,boşver,resimleri bkeliyoruz

Zaten hevesim kursağımda kaldı canım kaydirigubbakcemile3

Sağolasın tatlım resim eklerim mutlaka a.s.

slm kızlarr
artık pek giremiyorum evde yalnız kalınca bazen açıp okuyorum am yazmaya fırsatım olmuyor,bi zeynep bi mehmat derken,bi de gece uykusuzluk ,hala geçmeyen gribin,pestilim çıkıyor,neyse dün kırkımız çıktı,annem geldi mehmedi kırkladı,bizi aldılar gezdik biraz,camiye gittik,karagözle havicat müzesine falan,zeynepte de oralara gitmiştik,en çok zeynebin işine yaradı tüm gün koşturdu durdu sağda solda,hava çok soğuktu fazla dolaşmadan eve geldik,kociş yok,arkadaşları aramış dışarı çıkmış o da,zeynebin uykusu vardı tam uyuttum ,cep çaldı,kaynana arıyor nasılsınız diye,valal içimden verdim cevabını anlamışssınızdır...uyukusu kaçtı uyumadı daha geri,resimleri pc ye atalım dedik,bi kısmını attım,bi kısmını da atarken zeynep kucağımdaydı sil tuşuna basmış oldum gitti canımm resimelr çok üüzldüm ya..neyse canımız sağolsun,şimdi böyle diyorum ama zeynebe bağırdım ne yaptın diye,sanki biiyo çocuk,bazen aiırıya kaçıyrum sonra çok üzülüyorum ama yapacak bişeyim yok,böyle devam ederse bi psikolgla yada psikiyatrla görüşmek istiyorum,hem benim hemde çocuklarımın sağlığı için gerekli olacak...herşeyden alınmaya başladım,eşimdesağolsun hiç bu kadın lohusa demiyo,lohusa olan kendisi a :))mehmedin geceler çok sancısı gazı oluyor hiç uyumuyo,babuline şurubu aldırıcam bugün bakalım inş işe yarar,zeynebe iy gelmişti ama bakalım...kociş gelemeden mutfağı toplayaım mehmet kalkmazsa,mızıklanıyo ama,çorba ve yemek yaptım,hatta 2 yemek yaptım saylır,birini yaktım da off valla,2.yemeği koydum az kaldı o da yanacakmış,yansaydı hayatta yapmazdım valaa,söylesin dışardan,dişim ağrıyor yine,geçer umarım,mehmet varken yaptırmak istemiyorum yani emziriken işte,zaten ne kadar emer bilmem,çok az gelmeye başladı sütüm,başta iyidik baya e azından çok olmasada yetiyordu,şu 4-5 gündür baya azaldı,herşeyi kafaya takınca olmuyor şte süt müt,boşver özlem diyorum bpşveremiyorum hiç bişeyi nasıl yapacağımı bende şaşıırdım,çenem düştü benimde dertleşmeye ihtiyacım varmış bee,öpüyorum hepinizi,iyi akşamalr

Allah kolaylık versin canım iki çocukla zor valla. Bak taktıkça sütün gidiyor görüyorsun şu anda hiçbirşey senin kuzularından önemli değil. O yüzden sıkıntı yapma lütfen kendine a.s.

bu arada bana movie maker progra lazım bi kaç tane indirdim netten çalışmadı
tuba,pınar,hülya sizde vardı galiba kızlar,acil cevap
mehmet kuzuma bi hoşgeldin fvideosu yapıcam da:emir_bebek:

Benim evdekinde vardı sanırım. Buraya daha yüklemedim. Akşam eve gidince bakarım canım a.s.

Ay sonunda su geldi valla bende rahatladım çok şükür hihoyyyt

Bugün maaş aldım. Eve giderken ne aldam acaba. Tatlı bişiler alayım en iyisi opuyorumnanaktan

Toparlanayım ufaktan kızlar. Öptüm sizi a.s.

güzel bı pastayla gıtmen hoş olur pınarcım güle güle harca paranı:)

ozlem duruyada babulıne cok ıyı gelmıstı rahatlatmıştı gercekten..sütüm olsun dıyede bol bol su ve bulgur pılavı yemenı tavsıye ederım
mesela hala öyledır ben supangle gıbı sutlu kakaolu tatlılara bayılırım cok ta mutlu olurum yıyınce hemen gögsüm farkeder sütüm fazlalasır sevdıgın seylerı ye bol bol ılk 6ay emzırmeye calıss takma kafana bıseyyy
ayrıca resımleıri gordum facedee maşallah zeynebı kuzenımın kızına cok benzetıyorum onunda adı zeynepp:))

İyi Akşamlar Kızlar,,

Yorucu bır haftasonu yıne sonlandı.Sabah kızlarla kahvaltıya gıttık.Acık havada cocuklar oynadı guzelce.Sonra Bora beyın uykusuzlugu tutunca.bıde kaka olayı eklenınce donduk evımıze.Pasa uyudu mama yedı duramadık yıne evde.Bu sefer alısverıs merkezınde bulduk kendımızı.Bıraz makyaj malzemelerım bıtmıstı eksıklerı tamamladım.Mama yedık donduk kurkcu dukkanına.Şımdıde baba oğul uyudu bende bıraz keyıf yapıp yatıcam.

Esra masallah acaba bıle dıyorsa cozmus Turkız konusma ısını.Evde kıtaplara hep bakıyoruz ama ınatla ben ördek dıyorum o vakvak bıyor ben kuzu dıyorum o meekıyor.Kusa cııı dıyor.Bakalım ne zaman canı ıstıycek konusmak.

Pınar ohh ıcıne sınmesı onemlı gule gule gıy tatlım cıcılerını.Bosver arada olsun ole kacamaklar.Kulağında bırsey cıkmamasıda sevındırıcı.Gercı doktorun kendısı bıle sevınmeye yeter anladığım kadarıyla:))

Nuran sızede kolay gelsın telasınız varmıs canım.Allah ıyı gunlerde oturmayı nasıp etsın.
ohh iyice gezmişsiniz hayranız size valla makyaj mazmelerinide güle güle kullan canım
Allah kirada olanlarada ev versin inşallah canım

Nuran'cım, Gülhan'cım sağolasınız kızlar. Valla biraz fazla olduk bu hafta ama içime sindi gerçekten. Bide iyice zayıflasam tam çöküntü yaratıcam kocişte ama kıyamıyorum işte ahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gülhan'cım sizde gezginmişsiniz bugün oh ne güzel. Makyaj malzemelerini de güle güle kullan canım a.s.

Nuran'cım Allah hayırlara çıkarsın inşallah rüyanı da. Gündüz niyetine olsun a.s. Ay hatırlayamadım yazmış mıydım diye ama tekrar söyleyeyim. Hayırlı uğurlu olsun annenlerin evi canım. Allah herkese nasip etsin inşallah a.s.
sagol canım ev için Allahım olmayanlarada nasip etsin
valla 2 gündür sacmasapan korkunc rüyalar görüyorum hYIR olsun

iyi akşamlar hanımlar,,,

hemen konuya girecegim cıkan tahlil sonuclarına dayanarak doktorumuz, bogazlarındaki iltihap gecmedigi icin yutuyor ve bu kakada,kanda ve cişte cıkıyor dedi fazla miktarda degil oyuzden antibiyotik yazdı, kansızlıgı dvm ediyor santafer veriyordum şurubunu değiştirin ozman okadar dikkat ettiğim halde hicmi yükselmez dedim ferra sanolun şurubunu verdi, gribal oldugu icin bi ilac daha verdi son olarakta cok cabuk hasta oluyor bağışıklıgı icin ekinezyalı mürrer cicekli falan bi şurup verdi, kansızlıgı cok kafama takılıyor kansız oldugu icinde bagısıklıgı etkilenebilirmiş ve kansızlıgı 2yaşına kadar sürermiş 2yaşından sonra artar dedi.. biz kesin 1sene daha kullanırız kan şururbunu! kansızlıgı neden oluyo dedim anne karnında seninle alakalı bi durum dedi kansız kalmışın demekki diyor...

defnem iyi gibi ateşi cıkmadı,gribal de idare eder ama huysuzlugu bana kaldı!!

bırakın pc acmayı tırnaklarımı ble kesemiyordum günlerdir, bugun biyerime batınca kestim!!
bide uyku aralarında cok uyanıyor ve biyeri agrıyormuş gibi ağlıyor sallaaa,sallaaa,zor uyuyro 10dak.sonra tekrardan sallaaa,sallaaa,, offff sıkıntı cok yani zaten derlermiş ya anemde hep der cocugumun hasta olduguna degil,huy kaptıgına yanarım...

bugunde gec kalktık defneyi uyutup babassına bıraktım market ve pazar yaptım bayagı dolandım, eve geldiğimde defne uyanıktı onu doyurdum falan evi bi görseniz darma duman! kahvaltı bulaşıkları ,pazardan gelen poşetler, eşim biyandan defne bi yandan evv almış gidiyo bide yrna misafirim var! olmayacak dedim,
defneyi eşimle anneme gönderdim bende eve giriştim ama saat 6falandı yani!!
işi bitti hemen duşa girdim duştan cıktım kimseler yokken bi güzel kremleneyim dedim bornozu cıkardım kiiiii DEPREMMM aman ALLAHIM nasıl giyindigimi biliyorum eşimde ark.kahvedeymiş, defneyi alıp geldi hemen.. biz 5kattayız ve acayip sallandık valla ve bizim bölge 1.dereceden deprem bölgesi!!
ALLAHA emanetiz. acısın bize...

fazla uzatmadan yazayım dedi ama olmadı oturdummu kalkamıyorum kalkıp tatlı yapam lazım,
gerci yrn gelecek olanlar arkadaşlarım yabancı degiller bi tatlı yapacagım milföy ve makarna salatası yetti işte..

kızlar herkese tek tek cvp yazmayacagım gecmişi okudum
aaa buarada benim dayı oğlu ve sevgilisi cuma günü anlaşıp kactılar! kız yalovadan bizim oğlan adp. yalovadan bindiler feribotta karşıladık onları nasıl heyecanlilar allahım ya ikiside üniv. okumuş kızın babası hasta imiş annede öyle köyde yaşıyorlar ve durumları iyi degil kızda zor bela okuyor ve yalovada iş buluyor ailesi köyde oldugu icin teyzesinde kalıyor ve zor durumdaymış dayanamamşış ayrıca durumları olmadıgı icin isteme olsaydı bizim ne nişan yapabilecek durumumuz var diyor nede yatak od. falan alabilir ailem, ne onalr utansın nede ben demiş ve iş yerinden tazminat alarak ayrılış işinden ve ogunu geldiler..dün adap. geri gönderdik aileylede anlaşma sagladık cok üzgünler tabi ama olan olmuş dediler ne gerek,iyorsa yapıcaz üzülmeyin dedi biizmkiler.. 24 ekime düğün tariihide almışlar..
biide ayrı eve cıkamayacaklar 1 evde dedem,yengem,dayım,bunlar 4kardeş bi kaynı olacak,b görümce bide en kücükleri fiziksel ve beyinsel özürlü.. hay allahım sen yardım et onlara nasıl olacak aklım alıyor aayyyy bide bugun dini nikahları yapılış bunlarıda evde yalnız bırakmışlar beni görevlendirdiler sen anlat usulunce diye :) konuştum Allah yardım etsinnnn...

ayyy cenemeeeee hadi kactim kızzz pınarrrrr benide acilen elbise almam lazım ama Network aşar beni bebegimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahh kuzum inşallah hemen atlatır kansızlık zor mutlaka kontrol altında olsun sende ekstra pekmez falan içir iyi olur inşallah birdahada tekrarlanmaz
sizdede kacak var haa benimde amcamın ogu konyadan kacırdı
ama maddi sıkıntıda zor be Rabbim yardım etsin hayırlı ugurlu olsun inşallah
ayyy depremde birdaha yasatmaz Rabbim inşallah cok korkmussunuz belli valla Allah yardımcınız olsun

günaydınlar kızlar bir süre yazamadım......
çok hareketli bir h.sonu geçirdim.....cuma günü sabah erkenden anneme geldik..
alimle ömerim nasıl mutlu oldular ......apartmandaki komsu teyzelerde hemen kahvaltıya bize geldiler...
kahvaltı ettik sonrasında çocukları uyuttum ben çıktım evden........

c.tesi günü bir arkadaşıma dişbuğdayı yaptık....annemlerin buradaki pastanede yaptırdım pastasını
diş pastası heryerde 10 kişiliği en az 70 tl...bu 40 tl ye yaptı...onun siparişini verdim.....

oradanda arkadaşıma kahve içmeye gittim...onunla sohbet vs.derken annem aramadan hemen gideyim dedim...eve geldim...halam aradı dedi..dedi akrabamız hasta onu ziyaret edelim....gittik hemen alişi alıp ömer uyuyordu komsumuz ben beklerim ömeri dedi....hasta ziyareti komu ziyareti yaptık halamıda alıp geldik eve......aksam yemeğini hepbirlikte yedik...çocuklar enişteme dedeeeeeeeeeeee diye bağrıyolar seviyorlar ....ne çok oynadı eniştem onlarla....komsumuzla annem böğrek açtı diş buğdayı için....sonrada uyuduk...ömerimin ateşi düştü ....ama genel olarak çok huzursuz ve huysuz bütün gece ağladı uyurken...köpek dişleri ömeri çok zorluyor..çokk kaşık kadar kaldı yüzü....bu sefer diş etleri moraramış şişmişmiş....ağzı çok acıyor sıcak hiç birşeyi yemiyor yoğurt muhallebi kahvaltı meyve yiyor....mama ,içiyor....

c.tesi sabah erkenden kalktık arkadaşımın eşi geldi hem pastayi aldı hem bizi gittik neyse.....kızın buğday kadehlerini kaselerini süsledim....annem buğdayını yaptı..bende salatasını yaptm....
sonra insanlar gelmeye başladı......çok güzel oldu ama benim alişim orada 3 yaşındaki bir kızla kavga etti....kız kırmızı bir balonu tutmuş elinde alide golllllll diyo başka bişey demiyor....
başka kırmızı balon veriyorum yokk ..o kadar bağryor ağlıyorki kadın kuranını şaşırdı ...
aldım antreye çıkardım benden bi kurtuldu direk kıza yapıştı elindeki balonu patlattı.....o zaman sustu...ve gitti herkes şaşkıınlık içide kaldı yaaaaa........
güzel ve yorucu bir dişbuğdayından 5 gibi kalktık...eve geldik çocukları besledik uyuttuk...annemle heme alışverişmerkezine gittik....pazar günki nişan için çanta baktık..yokk istediğim çanta modeli ya vakkoda yada pierrecardinde vardı onlarda 100 tl den aşağa değildi....şaşırdım koca formistanbulda talan ettim bulamadım ölesine girdiiğim bi mağzada istediğim olmasada uygun olanı aldım hemden 15 tl
sonra markete girdik aylık mama bez alışverişine .....son dk. kalrsa jet hızı ile yaptık çıktık...

yorgun bi şekilde eve geldim uyudum ama gece ömer yine durmadı...sabahda erken kalktılar neyse kahvaltı sonrası uyudum dinlendim...alişle ömerden vınnnn hızı ile kaçtık eve gittik....evden eşim takım elbisesini aaldı...ev dağnıktı evi topladım...sıcak suyu açtım....kombimiz çalışmıyor çok üzüldüm yaaa daha çocuklar doğdunda 500 tl verdik yaptırdık..eşim onla uğraşırken emlakcı aradı müşteri getirdi bakalım sıkı pazarlık yaptılar alıcı gibiler ama krediye uygun olmadığından zorluyor insanları inş. hayırlı haber alırız nasipse...adamları bekle konuş.....zaman geçti...adamlar gidince hemen kaçtık evden baırköye gitttik ben kuaföre gittim...saçımı tarattırdım...hemen eve giyindim hazırlandm..
kayınvalidem çok heycanlıydı...aman kızkulesine gitmek için tekne bekledik....tam bindik denizin ortasındayız annem aradı deprem oluyor diye anam 1 dk.önce tekne bi uçtan bi uca gitti.....demek deprem vurdu...anam ödüm koptu çocuklarımdan ayrıydım....................
neyse nişanımız güzel geçti kızkulesinide görmüş oldum anam kaç kattı en üstkata çıktık dolaştık....
en son kardeşde evliliğe adım attı..eve gelmemiz 1.30 du çocuklarımızın yanına kıvrıldık uyuduk
sabahda 7 40 kalktık....bu saat oldu anca bitirdim yazmı

okuduğum kadari herkes iyi defnede toparlanmş azda olsa....
çok öptüm sizleri bugün halama gideceğim bu gece onlarda kalacağız....buradayken hazr gezeyim mucukssssssssss
baya haraketli günler gecirmişsin birsen nişanınız ve diş bugdayınız hayırlı ugurlu olsun
annene gitmekte yaramıs arada bir kacamak yap bence

günaydın kızlar.herkes iyidir umarım.birsencim en son senin yazını okudum nişanınız hayırlı olsun.allahım sonunu daim etsin.
nurten canımdefne inşallah daha iyi olur bundan sonra.kızada üzüldümya alah yardımcıları olsun inşallah.

biz gelince ben cumadan ebri çok yoğundum ya cuma alışverişe gittik yemeğe gittik sonra selin uyuyunca annemi yanına bırakıp sinemaya gittik.biz gelinceye kadar uyanmıca için içim rahat gittim.cts de kardeşimin eşiyle pazara gittik ablama uğradık ordanda reale gidip eşim kardeşimgil falan eve gelip balık keyfi yaptık. dünde tekirovaya teyzemlere gittik rodan denize balık tutmaya o kadar çok balık tuttukki stres attım epey ya çok iyi oldu.sonrada evimize gldik hem selin için hem benim için çok iyi olduya.bizden böyle kızlar.... işler beni bekler tülay kaçar.............
selam tülaycım
güzel bir hafta sonu gecirmenize sevindim stres atmıssınız ailecek cok iyi olmus senin adına mutlu oldum sık sık yapın bence havanız degişsin

sağol pınarcığım :) elbiseni ve ayakkabını güle güle kullan sen herşeyin en iyisine layıksın cnm
versin kocişin olmasa maddiyat sen zaten almazdın....arada böle şeyler olacak

hem anladımki böle yapınca kıymetli oluyorsun :)

kaynım çok ormantikti bu arada kızlar bizim yanımızda evlenme teklif etti kıza....

ayyyy asıl bombaa kaynanam çok özlemiş bizi ......ben kaldım yanlız sen annemedemiisin şimdi dedi
annemdeyim dedim.....bende gelirim bi gece kalırım o zaman dedi...
anammm ben ev alırsam kesin bana yerleşecek kredi ödüyorsunuz destek olayım size diyecek....
hep 3+1 olsun alırsanız diyor yoksaaaaaa bendemi yaşamayı düşünüyor.............. anammmmm anammmmm

tülaycığım sende yoğun geçirmişsin cnm güzelll kolayy gelsinn

pınar kızzz nereler tatil ne yapacan ????resmi kuruluşlar olabilir sadece cnm bankalar felan açıktır..heralde
,
gördünmü kıymetini anladı kaynanan iyi oldu
da siz ev aalıncaki durumu kavrayamadım neyse hayırlısı olsun ne diyelim

buarada dun aksamkı depremde üç buçuk attım bızım ev 12katlı çok ıstemedım bu yuzden alırken ama esım cok sevdı dıye razı oldum dun aksamda oturuyorum tv karsııda kısa sürdü ama 99depremını adapazarında yasamış bırı olarak aklıma o 5sn sürede neler geldı gectı anlatamam rabbım korusun hepımızı ınsallah boyle hafıf atlarıs depremlerı :KK43:(
ahh canım yaaa Allah korusun hepimzi Allah yardımcınız olsun

Selam Herkese Kızlar...

Biraz üzgün,biraz boşluktayım.Ama güzel geçen 20 günün sonunda aranızdayım.Malum annem,kardeşlerim burdalardı ve dün annemi ve evli olan kızkardeşimi yolcu ettik..Boluda okuyan kızkardeşim bende ve o da yarın yada çarşamba sabahı gidecek,tamamen yalnız kalıcam...Şimdilik tek tesellim bayramda yani bir buçuk ay sonra bizim onların yanıan gidecek olmamız..Hatta dün babam arayıptarih ve saati söyleyin uçak biletlerinizi alıcam dedi.Bakalım eğer benim iş olayıda o tarihe kadar olmazsa 10 aralıkta eymenin doğumgüünü var o zamana kadar da kalmayı düşünüyorum...Aslına bakarsanız iş içinde yılbaşını geçirsemmi diyorum...Dur bakalım,zamana bıraktım şimdilik...

Dolu dolu yirmi gün geçirdim kızlar,herşey çok güzeldi..sabahları uyudum annem Selda Dağhanla ilgilendiler kahvaltıyı bile hazırlayıp uyandırdılar çoğu zaman,ev sahibi değilde misafir rolunde bendim yani...Allah razı olsun..Gedik tozduk bi yada iki gün evde oturup temizlik yaptık valla.onun dışında hergün dışardaydık,o yüzden fırsat bulamadım size bakmaya...Şimdi eski düzene dönmeye başladık.Artık aranızdayım...Ama onlarıda şimdiden özledim,laf aramızda...

Bu ara Dağhan çok fena kızlar yaa dişden dolayı galiba sabahları bir lokma bile yemeiyor..Çıldırıyorum..Neyseki çorbayı,yoğurdu muhallebiyi zorlada olsa yediriyorum...18.ayda doktor kontrolu var bakalım neler oluyor,sorucaz artık..Azıların sonuncusu tamamlanıyor,şimdide köpek dişleri çıkıyor sanırım,ama çok büyüdü çok tatlı artık,herşeyi söylemeye başladı,hele bi sosis diyoki duymalısınız,aslında bi video yapıp yüklesemmi diyorumm...Fırsat bulursam yaparım.

Geçmişe pek bakamadım Dağhan uyanınca pazara gidicez,bide ünivtede olan kardeşime biraz pasta filan yapıyım diyorum...Şimdilik kaçıyım ben öptüm hepinizi canlar...

Allah kavustursun canım
valla gurbettekiler gelipte onlarla vakit gecirince gittikleri zaman eşşekten düşmüşe dönüyorsun ama saglık versinde rabbim sık sık gidip gelinir
bayram tatilide iyi olur inşallah sizin için ne kaldıki surda
daghanada maşallah kocaman adam oldu tabi
diş sıkıntısı hepimizde var canım gececek diyoruz inşallah

uykusuzluk,huysuzluk derken normaldır boyle hıssetmen geçer inşallah bıan once filizcim:KK66:

ferda allah kavustursun canım...işe baslamadan gezmelerını yap bence sonra ızın alman zor olur sen basvurularını yap nasılsa hemen donmuyo bı cok fırma dönen olursada ozaman düşünürsün:KK66:

duruda dun gece 1,30da uyudu gecede 4 -5kez kalkmaya calıstı aglayarak neyı var anlamadım ama kesınlıkle bı sıkıntısı vardı kuzunun oluyomu sızdede boyle aglıyarak uyanmalar??
ahh olmazmı canım yaa hanzade 1 haftadır gece acı cekiyor gibi aglıyor sallıyorum anca sakinleşiyor bide uyku arasında anne diye aglıyor yaa
valla köpek dişleri bir tanesi patladı sanırım ondan diyorum ben

slm kızlarr
kırkınız cıktı hayırlı ugurlu olsun saglıkla büyüsün inşallah
bak sütün azalmıs kafana takma daha mehmet cok küçük kendine dikkat etmen lazım gece yatarken pekmez serbeti ap için
evet cok zor 2 cocukla helede yanlızken ama napcan annesinyerimseniben

Bugün maaş aldım. Eve giderken ne aldam acaba. Tatlı bişiler alayım en iyisi opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın canım yoksa durum vahimdii
maasınıda güle güle harca

selamm
amma alıntı yapmısım haaa
neyse
konuya gireyim
bugun temizlik vardı kadın geldi dip bucak temizlendi halıları serdim artık havalar serinledi
bende fena gribim burnum akmıyor ama genzim ve burnum tıkalı nefes almanın imkanı yok

aman hanzade gene ishal valla cok üzülüyorum yaa her diş zamanı bu sıkıntı yavrum iştahsız sorlamakta istemiyorum kusuyor ne yedireyim ne içireyim aklım almıyor
baktım dişlerine sol üst köpek dişi patlamıs sag üst olanda patlamak üzere assagıdaki köpek dişleri iyic kızarmıs valla bu köpek dişleri diğerleri gibi degil baya zorlayacak belli ya
azı dişlerinde 2 sefer hastanelik olmustuk inşallah bu sefer yaşamayız aynı sorunlar

ya kızlar gece hanzade hiç üst örtmüyor ve deli gibi haraketli yatıyor ee bende uyuyakalınca herdaim örtemiyorum üstünü
uyku tuumu içinde erken napcam ben yaaa siz nası gydiriyorsunuz yatarken

buarada sayfamıza gündüzleri pek gelemiyorum hanzade uyurken anaca evle ilgileniyorum nolur kusura bakmayın arkadaslar

neyse ben gidip makinayı boşaltayım akşam yemegine hazırlık yapayım
öptm hepinizi
alıntıda unuttuklarım varsa kusuruma bakmayım hepinize öpüyorum

Günaydınlar bacılar a.s.

Bu yol çalışması yüzünden bizim buranın trafiği fena. Şimdi gelebildim. O salak adam yine otobüsteydi. Bide geçti karşıma oturdu gerzek. Hiç yüzüne bile bakmadım. Anlamıştım umarım bu sefer :eek:klava:

Dün akşam da kayınvalidemde yemeğimizi yedik. Giderken pasta almıştım. Bide kayınvalideme koca bir buket en sevdiği çiçeklerden. Bayıldı bayıldı. Pastamızı da yedik evimize geldik. Defdoş'umu uyuturken aynen bende onunla 9'da uyumuşum. Makinaya çamaşır atmıştım. Eşim de sağolsun asmış onları. Bu akşam ütülerim artık.

Bugün kayınvalidemde doğalgaz döşeniyor. Bütün kış nasıl olacak soba ile düşünüyordum kara kara eyvahedigeldismile Şimdi onlarda rahat edicek bizim içimizde rahat olucak a.s Yarın da okullar tatil diye annem gelicek sabah Defdoş'a bakmaya bizim eve. Bugün de kayınvalideme yardıma gidiyor. Okula gidene kadar yardımcı olucak.

Bizden böyle bacılar a.s. Şimdi kahvaltı edeyim a.s.

Nuran'cım Gülşah'cım sağolasınız kızlar a.s. İnsanın kendi parasını kazanması gibi yok valla yerimseniben

Nuran'cım geçmiş olsun sende grip olmuşsun. Defne'de hiç üzerini örtmüyor. Örttüğüm anda uyanıyor. Kalın bişey giydirsem anında terliyor. Ayağında çorapla asla yatmıyor (bu huyu bana çekmiş kaydirigubbakcemile3). Gerçi bizim ev sıcak oluyor diye bende dert etmiyorum. Kolsuz çıtçıtlı badisinin üzerine ince bir pijama giydirip yatırıyorum. Bütün gece öyle yatıyor yanımızda yerimseniben

selamlar kızlara.s.
sabah sabah kalktık kahvaltımızı yaptık Ahseni giydirdim şimdi ben giyineceğim
Ahsene bugün halası bakacak kayınvalidem eşimin abisini dr a götürdü bugün epilepsi günüymüş sanırım kontrole gittiler halasıylada anlaşıyor allahtan Ahsen hanım

Ahsen çok grip oldu balgamlı öksürüyorda geçmezse yarın bi dr aa götürücem:KK43:(

benim okulda baya yoğun geçiyor gelince ders veriyorum eşim Ahseni getirene kadar yemek yapıyorum sonra kızçemle oynaşıyoruz akşam 12 de onu uyuturken bende yatıyorum buraya hiç giremiyorum kendime bile vaktım olmuyor eşimde çok yoğun Allah sonumuzu hayretsin

bizden böyle ben haliyle geçmişe bakamadım son sayfaya bakabildim
pınarcım kayınvalidene güzel bir jest yapmışsın bravo şekerim bende 29 ekimde 3 günlüğüne biryerlere götüreyim kadıncağazı diye düşünüyorum bakalım

özlemcim bu aralar çok yoğunsun herşeye alınman normal eşinde yoruyor seni psikolojik olarak ama bence de bir psikolog iyi gellir hatta bence bana da iyi gelir:))a.s.

üzgünüm canım tatil bizeezemuszemuszemuszemus

ferdacım boşlukta olman normal canım ama bu hayat böyle devam edecekse alışmak gerekli a.s.

filizcim neden sönük bir gün dedin hadi tatlım neşelen biraz bişeyler yap:)))

nurtencim geçmiş olsun canım kansızlığınızbiran önce geçer inşallah :))

Sağolasın canım benim. Ay kıymetli olacaksam hergün çıkarım ben böyle alışverişe kaydirigubbakcemile3

Ooo pek romantikmiş valla. Kız onca yıllık Üsküdar'lıyım daha ben gidemedim Kız Kulesi'ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Anaaa kaynanaya bak kıymete bindiniz heralde. Aman bacım aman o konuda net ol yüz verme sakın :umursamaz:

Kız tatil bize de vurur mu acaba diye sordum :kedi:

Öyleymiş canım ya belki bize de vurur dedim ama ııh :kedi:

Sağolasın canım a.s.

Ay valla bende her sene kışın niyetleniyorum. Bu yaza kesin fitim diye. Bi halt yok saldım çayıra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ay Allah korusun canım ya çok zordur senin için tahmin edebiliyorum :1no2:

Hoşgeldin Ferda'cım a.s. Allah kavuştursun canım. Çok zor olur şimdi bir süre alıştın tabi. Ama bayrama yine birliktesiniz bak ne güzel opuyorumnanaktan

İş içinde acele etme ya. Hani bakıcı bakacak ya Dağhan'a o yüzden bana kalsa uzat derim ama sen daha iyi bilirsin tabi a.s.

Sağolasın Filiz'cim. Dediğin gibi arada iyi oluyor böyle a.s.

Sen niye keyifsizsin hayırdır?

Öyleymiş canım iyi dinlenmeler size a.s.

Aynen canım Defne'de bazen çok yapıyor onu. Mama veriyorum, su veriyorum, meme veriyorum yok. Sebepsiz ağlıyor. Mesela bugün çok huysuzmuş. Elleri sürekli kulaklarında. Doktor 2.azıları çıkıyorsa onlar kulağa vurur dedi. Yemekde yememiş sabahtan beri. Şu 5 tane kaldı. Onları da çıkarsak da rahatlasak valla :çok üzgünüm:
Çok sağolun kızlar a.s. Zor oluyor ama alışıyor insan tabi tekrar eski düzenine... Ne de olsa bayramda beraberiz yine :))

Bayağı yoğundum bugün valla. Şimdi hafifledi işlerim.

Ay bide bizim sokakta çalışma var. Suları kestiler sabahtan beri. Bende hayatta su olmadan tuvalete giremem. İşten çıkana kadar su gelmezse kesin yolda sallantıdan altıma yaparım kaydirigubbakcemile3

Çok uykum var ya. Akşam geç yattım sabah zor uyandık eşimle. Alarmı falan duymamışız. Bu akşam eve erken gidip cup uyuyacağım kızımla erkenden.

Ayyy aklıma yine tuvalet geldi off offf mafoldumben
Susuzluk kadar kötü bişey yok yaa,Ankara'dayken bir hafta kesilmişti sularımız,işi gücü bırakıp memlkete gitmiştik,yaşanmıyorki susuz...Allah susuz bırakmasın valla,kullanırkende çok dikkat ederim...

oo senin kaynana kafaya koymuşmu yoksa birsen sende kalmayı,eyvahh işin var,valla kelin ilacı olsa kendi başına süreremiş deyip sana yazamıorum bişey,bizimkilerde yüz bulsa yarın bize taşınır hepsi,hoşş yüz bulmasalrada bi kaç sene sonra olacağı o dur ya neysee...

cnm ya süte karıştırdığın pekmezin bi faydası olmaz ki,en azından suyuna karıştır,yada meyve suyuna gülşah

rabbimo günleri yaşatmasın kimseye daha

cnm Allah kavuştursun
neyse bak sende gidecekmişsin ne güzel
bütün kuzular böyle aksi herhald bugünlerde,zeynebin 4 köpek dişi de patladı erkenden çıkarıyo hepsini,huysuzluğu ondandır dağhanında

zeynep hep öyle valla cnm akannehir
Çok sağol cnm a.s. inşallah diştendir Dağhanın iştahsızlığı..
slm kızlarr
Cnm işin zor cidden Allah kolaylık versin..İnşallah sütün gitmez de emzirirsin mehmet paşayı..
ohh iyice gezmişsiniz hayranız size valla makyaj mazmelerinide güle güle kullan canım
Allah kirada olanlarada ev versin inşallah canım

sagol canım ev için Allahım olmayanlarada nasip etsin
valla 2 gündür sacmasapan korkunc rüyalar görüyorum hYIR olsun

ahh kuzum inşallah hemen atlatır kansızlık zor mutlaka kontrol altında olsun sende ekstra pekmez falan içir iyi olur inşallah birdahada tekrarlanmaz
sizdede kacak var haa benimde amcamın ogu konyadan kacırdı
ama maddi sıkıntıda zor be Rabbim yardım etsin hayırlı ugurlu olsun inşallah
ayyy depremde birdaha yasatmaz Rabbim inşallah cok korkmussunuz belli valla Allah yardımcınız olsun

baya haraketli günler gecirmişsin birsen nişanınız ve diş bugdayınız hayırlı ugurlu olsun
annene gitmekte yaramıs arada bir kacamak yap bence

selam tülaycım
güzel bir hafta sonu gecirmenize sevindim stres atmıssınız ailecek cok iyi olmus senin adına mutlu oldum sık sık yapın bence havanız degişsin

,
gördünmü kıymetini anladı kaynanan iyi oldu
da siz ev aalıncaki durumu kavrayamadım neyse hayırlısı olsun ne diyelim

ahh canım yaaa Allah korusun hepimzi Allah yardımcınız olsun

Allah kavustursun canım
valla gurbettekiler gelipte onlarla vakit gecirince gittikleri zaman eşşekten düşmüşe dönüyorsun ama saglık versinde rabbim sık sık gidip gelinir
bayram tatilide iyi olur inşallah sizin için ne kaldıki surda
daghanada maşallah kocaman adam oldu tabi
diş sıkıntısı hepimizde var canım gececek diyoruz inşallah

ahh olmazmı canım yaa hanzade 1 haftadır gece acı cekiyor gibi aglıyor sallıyorum anca sakinleşiyor bide uyku arasında anne diye aglıyor yaa
valla köpek dişleri bir tanesi patladı sanırım ondan diyorum ben

bak sütün azalmıs kafana takma daha mehmet cok küçük kendine dikkat etmen lazım gece yatarken pekmez serbeti ap için

hadi gözün aydın canım yoksa durum vahimdii
maasınıda güle güle harca
çok sağol cnm a.s.
selamm
neyse
konuya gireyim
bugun temizlik vardı kadın geldi dip bucak temizlendi halıları serdim artık havalar serinledi
bende fena gribim burnum akmıyor ama genzim ve burnum tıkalı nefes almanın imkanı yok

aman hanzade gene ishal valla cok üzülüyorum yaa her diş zamanı bu sıkıntı yavrum iştahsız sorlamakta istemiyorum kusuyor ne yedireyim ne içireyim aklım almıyor
baktım dişlerine sol üst köpek dişi patlamıs sag üst olanda patlamak üzere assagıdaki köpek dişleri iyic kızarmıs valla bu köpek dişleri diğerleri gibi degil baya zorlayacak belli ya
azı dişlerinde 2 sefer hastanelik olmustuk inşallah bu sefer yaşamayız aynı sorunlar

ya kızlar gece hanzade hiç üst örtmüyor ve deli gibi haraketli yatıyor ee bende uyuyakalınca herdaim örtemiyorum üstünü

buarada sayfamıza gündüzleri pek gelemiyorum hanzade uyurken anaca evle ilgileniyorum nolur kusura bakmayın arkadaslar

öptm hepinizi
Ohh mis gibi güle güle kirlet cnm evini...

Sizede kolay gelsin zor um ben..valla şu diş çıkarma olayı..

Ben Dağhana uzun kollu bi pijama giydirip üstünü battaniyeyle örtüyorum,açıyo ama olsun zaten sık uyandığı için bu aralar sürekli örtebiliyor
Günaydınlar bacılar a.s.

Bu yol çalışması yüzünden bizim buranın trafiği fena. Şimdi gelebildim. O salak adam yine otobüsteydi. Bide geçti karşıma oturdu gerzek. Hiç yüzüne bile bakmadım. Anlamıştım umarım bu sefer :eek:klava:

Dün akşam da kayınvalidemde yemeğimizi yedik. Giderken pasta almıştım. Bide kayınvalideme koca bir buket en sevdiği çiçeklerden. Bayıldı bayıldı. Pastamızı da yedik evimize geldik. Defdoş'umu uyuturken aynen bende onunla 9'da uyumuşum. Makinaya çamaşır atmıştım. Eşim de sağolsun asmış onları. Bu akşam ütülerim artık.

Bugün kayınvalidemde doğalgaz döşeniyor. Bütün kış nasıl olacak soba ile düşünüyordum kara kara eyvahedigeldismile Şimdi onlarda rahat edicek bizim içimizde rahat olucak a.s Yarın da okullar tatil diye annem gelicek sabah Defdoş'a bakmaya bizim eve. Bugün de kayınvalideme yardıma gidiyor. Okula gidene kadar yardımcı olucak.

Nuran'cım Gülşah'cım sağolasınız kızlar a.s. İnsanın kendi parasını kazanması gibi yok valla yerimseniben

Nuran'cım geçmiş olsun sende grip olmuşsun. Defne'de hiç üzerini örtmüyor. Örttüğüm anda uyanıyor. Kalın bişey giydirsem anında terliyor. Ayağında çorapla asla yatmıyor (bu huyu bana çekmiş kaydirigubbakcemile3). Gerçi bizim ev sıcak oluyor diye bende dert etmiyorum. Kolsuz çıtçıtlı badisinin üzerine ince bir pijama giydirip yatırıyorum. Bütün gece öyle yatıyor yanımızda yerimseniben

ohh kayınvalidenin gönlünü almışsın bi buket çiçekle iyisin valla..Güle güle kullan paranıda cnm...Bende özledim para kazanmayı ...akannehir akannehir

Herkese Günaydın Kızlar,,,

8 de uyandık,oğlum yine kahvaltı yapmadı sabahın köründe iki üç çatal makarna yedi sadece,birazda süt içti.Şimdi uyuttum.

Bizde kardeşimle kahvaltı keyfi yapıcaz şimdi beni bekliyor...Öptüm hepinizi...
[/B][/B]

gunaydın bacılarrr
esen gecmıs olsun canım duruda aynııı:KK43:
duruda dun gece fenaydı üstünü örtmeyenlerden benım kızımda sonunda kaptı şifayı

dun gece erken yatırdım ama bellı nefes almakta zorluk ceıyor nasıl hırlıyo tıknamıs burnu soguk algınlıgı ıcın surup verdım uyuttum eşimde kalktı gıttıı okyonus suyu aldı sabah onuda sıktım sabah karsı atesı yukseldı bıraz doktora goturmedım sımdılık onunda verıcegı ılaclar aynı nasılsa gecmezse goturecem
kombıyı yakmaya basladım artık soguk oluıyor ev
buhar makınesı almayı dusunuyorum duru gecen kışta hep burnu tıkalıydı belkı ıyı gelırr kullanan varmı tavsıye edermısınızz?hulya saolsun okalıptus tavsıye etmıstı ama fayda etmıyo benım kızaa

Gunaydın Kızlar,,,

Bızde uyandık oğlusla o 2.uykuya yattı.Bende kara kara bugun ne yedırsem dıye dusunuyorum.Kıyma cıkardım dolaptan bıseyler uydurcam sımdı.Bende kombıyı yakmaya basladım gece cok serın oluyor ev.Malesef bızımkıde ortmuyor ustunu ama sık kalkınca babasıyla donusumlu ortuyoruz.Alp ıstanbulda bugun gecede annesınde kalıcak ıslerı cokmus.Benımde annem gelıcek kalmaya.Öğleden sonra bı saclarımı boyatmaya gıdeyım dıyorum.

Gulsah gecmıs olsun canım.Ben medısana kullanıyorum memnunum bı atactır ıstersen.Tıbbı bır marka.

Esen sızede gecmıs olsun canım.Kayınvalıden ıcınde cok ıyı dusunmussun mutlu olur kadın.

Pınar gule gule kullan paranı canım.Ohh cıcekler fılan super.Valla cocuğa kım bakıyorsa bıraz maaslarınızdan ayırıp her ay gonul alın kızlar.Kolay bısey deıl o yasta cocukla uğrasmak.Annem abımın kızına bakarken esı hep kucuk kucuk hedıyeler alırdı.Annemınde cok hosuna gıderdı.Beklentı deıl ama gonul alma cok onemlı.

Ferdacım gelmıs.Gercı sabah konustuk ama kolay gelsın tatlım.Öpüyorum.

Özlem bencede bı psıkoloğa gıt ttatlım.Mutlaka rahatlarsın bıraz.Aslında herkesın donem donem ıhtıyacı oluyor.Ben cok pişmanım lohusalık donemınde gıtmedığımden
.

günaydın kızlar
pınar kayınvaldene yaptıgın jest süpermiş kolay gelsin sana
esen canım yoruuyorsun belli gecmiş olsun ahsenede özlüyoruz seni
sanada günaydın ferda afiyet olsun canım
bigudi canım valla ben kullanıyorum hanzadeye buhar makinası hatta eşim bizede alcak ben buara fenayım ama kullanınca cok rahatlıor insan ben arceliğinkini almıstım o zaman memnum
pınar benim evde sıcak oluyor hanzadede askılı cıtcıtlının üstüne uzun kollu ince pijama giydiriyorum ama sık uynmadıgı zaman bende uykumun agır bastıgı zaman hep üstü acık oluyor ee bide odalar da ayrı olunca görmüyorum bile

hangı marka baksamkıı bılemedım soğuk buhar makınesı akannehir
saol önerın ıcın gulhancım kraft ve chıco arasında kaldım

ne aldım merak ettim şimdi
güzel bı pastayla gıtmen hoş olur pınarcım güle güle harca paranı:)

ozlem duruyada babulıne cok ıyı gelmıstı rahatlatmıştı gercekten..sütüm olsun dıyede bol bol su ve bulgur pılavı yemenı tavsıye ederım
mesela hala öyledır ben supangle gıbı sutlu kakaolu tatlılara bayılırım cok ta mutlu olurum yıyınce hemen gögsüm farkeder sütüm fazlalasır sevdıgın seylerı ye bol bol ılk 6ay emzırmeye calıss takma kafana bıseyyy
ayrıca resımleıri gordum facedee maşallah zeynebı kuzenımın kızına cok benzetıyorum onunda adı zeynepp:))
cnm aldırdım akşam babuline şurup pek faydası olmadı gibi,yine sabaladık işim var valla
hemen bulgur pilavı yapayım çok severim
sağol cnm deniycem,içebilirsem pekmezi hiç sevmem ama bi denerim
selamm
neyse
konuya gireyim

öptm hepinizi
cnm ya geçmiş olsun ikinizede
zeynep şimdi bizimle yatıyor cnm ya,bizim yorganı biletekmeleyip açıyo sıpa,ayırıcam tekrar,bende bi süre onunla kalıcam odasında,hem bu arad kocişle fazla görüşmezsek anlar kıymeti mi,zaten hamilelikti,doğumdu,luhusaydı,beklesin daha çokk beklerkaydirigubbakcemile3
bence içine ince giydir üzerine uyku tulumu,ben öyle yapıcam cnm
Günaydınlar bacılar a.s.

sana takılan şu adama sinir oldum bende manyak ya
evli olduğunu bile bile yuh yani
pasta mı aldın ohh miss bi de çiçek süper olmuş kaynanın gönlünü almışssın
anlatıyorsun ya imreniyorum valal size,annen kayınvalidene gidecekmiş yardıma,valla maşallah size,darısı başıma,ama nerdeee
selamlar kızlara.s.
sabah sabah kalktık kahvaltımızı yaptık Ahseni giydirdim şimdi ben giyineceğim
Ahsene bugün halası bakacak kayınvalidem eşimin abisini dr a götürdü bugün epilepsi günüymüş sanırım kontrole gittiler halasıylada anlaşıyor allahtan Ahsen hanım

Ahsen çok grip oldu balgamlı öksürüyorda geçmezse yarın bi dr aa götürücem:KK43:(

benim okulda baya yoğun geçiyor gelince ders veriyorum eşim Ahseni getirene kadar yemek yapıyorum sonra kızçemle oynaşıyoruz akşam 12 de onu uyuturken bende yatıyorum buraya hiç giremiyorum kendime bile vaktım olmuyor eşimde çok yoğun Allah sonumuzu hayretsin

bizden böyle ben haliyle geçmişe bakamadım son sayfaya bakabildim
pınarcım kayınvalidene güzel bir jest yapmışsın bravo şekerim bende 29 ekimde 3 günlüğüne biryerlere götüreyim kadıncağazı diye düşünüyorum bakalım

özlemcim bu aralar çok yoğunsun herşeye alınman normal eşinde yoruyor seni psikolojik olarak ama bence de bir psikolog iyi gellir hatta bence bana da iyi gelir:))a.s.
geçmiş olsun cnm ahsene inş atlatır hemen
ciddi ciddi düşünüyorum esen
eşime bile söyedim cidiya almadı yakında alır
Çok sağol cnm a.s. inşallah diştendir Dağhanın iştahsızlığı..

Cnm işin zor cidden Allah kolaylık versin..İnşallah sütün gitmez de emzirirsin mehmet paşayı..
sağol cnm inş
gunaydın bacılarrr
duruda dun gece fenaydı üstünü örtmeyenlerden benım kızımda sonunda kaptı şifayı

dun gece erken yatırdım ama bellı nefes almakta zorluk ceıyor nasıl hırlıyo tıknamıs burnu soguk algınlıgı ıcın surup verdım uyuttum eşimde kalktı gıttıı okyonus suyu aldı sabah onuda sıktım sabah karsı atesı yukseldı bıraz doktora goturmedım sımdılık onunda verıcegı ılaclar aynı nasılsa gecmezse goturecem
buhar makınesı almayı dusunuyorum duru gecen kışta hep burnu tıkalıydı belkı ıyı gelırr kullanan varmı tavsıye edermısınızz?hulya saolsun okalıptus tavsıye etmıstı ama fayda etmıyo benım kızaa

geçmiş olsun cnm ya,bende yok cnm bilmiyorum buhar makinasını ama okaliptüsü bende deniycem inş işe yarar

günaydın kızlar
keyifsiz bir gün daha basladı
dün gene eşimle babası yüzünden kavga ettik ve artık ilişkmizde bu yüzden catlaklar alıyor
anlatayım kızlar akıl verin
biz evlendiğimizde eşimin kendi iş yeri vardı cok güzelde geciniyorduk kayınbabam kendi dükkanında elemana ihtiyac var diye allem etti galem etti kapattırdı eşime dükkanı
eşimde kapatırken ben evimi tam gecidiriyorum bu statüde yasayacaksam yardıma gelirim baba dedi
oda oo oglum hatta daha iyi olacak dükkan kirasından kurtarıyorum o parayıda köseye koyarsın fenamı dedii
neyse eşim babasıyla calışmaya basladı malesef hersey tersine döndü
eskisi kadar rahat yasayamaz hale geldik
kapıya ev sahipleri glmeye basladı
adam dogru dürüst eşimin emeginin karsılıgını vermiyor
her kira zamanı bir bahen uyduruyor olan gene benim altınlara oluyor ve artık verecek altında kalmadı,
cok bunaldım kızlar sıkısınca benim babamı arıyoruz adamın zorune ne yaa evlendirdi beni daha beter masrafım oluyor adama valla kendi ailemin yüzüne bakacak gücüm kalmadı
neyse dün akşamda otururken bina görevlisi geldi 3 aydır aidat verilmiyor mehmet bey diye
benimde kafamın tası attı
yaa kaynanam olacak 2 yılda 2 tane oturmaodası perdesi değişti duşa kabinler yapıldı plazma lar onların sehbaları alındı araba alındı
bunlara para vaesa bende rahat yasamak istiyorum dedim eşime
yoksa evliliğimiz cıkmaza girecek dedim
ya işsiz olsa ona göre haraket edilir yada maaşlı calısan olsa ayagımızı yorgana göre uzatırız ama adamın kendi işyeri ve sefillik cekiyoruz buda zoruma gidiyor
dün karar almıstım eşim işe gidince kaynatamı cagırıp bir bir anlatcaktım ama daha önce aile içinde 2 kere konustum ilk 10 gün iyi sonra gene sıkıntı
valla napcamı sasırdım
eşim dün ölmekten bile bahsetti inanırmısınız
yani onada hak veriyorum bir erkek olarak evini gecindiremememnin veridği eziklik benim aileme karsı mahcupluk kolay degil her dim destek olmaya calısıyorum elimde para varsa inanaın ona veriyorum ama bi yerdede bıcak kemiğe dayanıyor ve cıkmaza giriyorum

evet kızlar ben napmalıyım gercekten youldum artık
isyan deil ama var ola olada bu durumda omak mahvediyor beni

slm kızlar
benimkiler kalktı mehmet ağlıyo
zeynep benle oyna diye ağlıyo gidem gönüllerini yapam uğrarım yine

Selam Herkese Kızlar...

Hosgeldin canim. Sende bendensin, bende gecen hafta geldim Annemlerden. Insan o üc hafta hic bitmeyecek, hep öyle sürüp gidecek saniyor. Sonrasinda, büyük bir bosluk hissediyorsun ama geciyor tabiki. Doruk var, ona vakit ayirmaktan baska hicbirseye firsat kalmiyor.
Daghan'da demek "sosis"ci ha. Ayni Doruk gibi...Marketlerde bile, salam-sosis reyonlarinin önünden gecerken, bir sosis diyisi var ki, sanki sevgilisinin ismini aniyor sipa.:KK1:

üzgünüm canım tatil bizeezemuszemuszemuszemus

ferdacım boşlukta olman normal canım ama bu hayat böyle devam edecekse alışmak gerekli a.s.

filizcim neden sönük bir gün dedin hadi tatlım neşelen biraz bişeyler yap:)))

nurtencim geçmiş olsun canım kansızlığınızbiran önce geçer inşallah :))

Ya burada hava sürekli bulutlu, kapali oluyor Esen'cigim. Günün sönüklügü o yüzdendi. Bu durum haliyle, ruh halinide bozuyor insanin. Toparlandim ama gün icinde.

Canim ya, ayni sorun bizde de var eve geldigimizden beridir. Artik uyandiginda agliyor ve gece birkac kere kalkmaya basladi. Cokta huzursuz. Gündüzde cok uyuyor, gecesi sorunlu oldugu icin. Ben dislere bagliyorum, atesi falan yok cünkü.

Sağolasın Filiz'cim. Dediğin gibi arada iyi oluyor böyle a.s.

Sen niye keyifsizsin hayırdır?

Özel bir durumdan degildi canim, günlük gerilimlerden dolayiydi.

Güle güle harca canim.opuyorumnanaktan

slm kızlarr

Canim süt icin, belki biliyorsundur ama aklinda bulunsun. Kuru sogan, dereotu da iyi geliyor. Ben kuru kayisi, ceviz, incir falanda atistiriyordum. Streslisin ama, bu sütüne de yansir. Serinkanli olmaya calis ve haklisin, bir uzmanla görüsmekte fayda var.

Herkese Günaydın Kızlar,,,

8 de uyandık,oğlum yine kahvaltı yapmadı sabahın köründe iki üç çatal makarna yedi sadece,birazda süt içti.Şimdi uyuttum.

Bizde kardeşimle kahvaltı keyfi yapıcaz şimdi beni bekliyor...Öptüm hepinizi...
[/B][/B]

Yaramaz bunlar ya. Sabah sabah makarna yenir mi hic...kaydirigubbakcemile3

gunaydın bacılarrr

Ben kullanmiyorum canim, bir fikrim yok. Ama medisana iyi bir marka, Gülhan'inda dedigi gibi. Ben tansiyon ve sirt masaj aletini kullaniyorum, memnunum. Kuzuma da gecmis olsun.a.s.

Gunaydın Kızlar,,,

Bızde uyandık oğlusla o 2.uykuya yattı.Bende kara kara bugun ne yedırsem dıye dusunuyorum.Kıyma cıkardım dolaptan bıseyler uydurcam sımdı.Bende kombıyı yakmaya basladım gece cok serın oluyor ev.Malesef bızımkıde ortmuyor ustunu ama sık kalkınca babasıyla donusumlu ortuyoruz.Alp ıstanbulda bugun gecede annesınde kalıcak ıslerı cokmus.Benımde annem gelıcek kalmaya.Öğleden sonra bı saclarımı boyatmaya gıdeyım dıyorum.

Gulsah gecmıs olsun canım.Ben medısana kullanıyorum memnunum bı atactır ıstersen.Tıbbı bır marka.

Esen sızede gecmıs olsun canım.Kayınvalıden ıcınde cok ıyı dusunmussun mutlu olur kadın.

Pınar gule gule kullan paranı canım.Ohh cıcekler fılan super.Valla cocuğa kım bakıyorsa bıraz maaslarınızdan ayırıp her ay gonul alın kızlar.Kolay bısey deıl o yasta cocukla uğrasmak.Annem abımın kızına bakarken esı hep kucuk kucuk hedıyeler alırdı.Annemınde cok hosuna gıderdı.Beklentı deıl ama gonul alma cok onemlı.

Ferdacım gelmıs.Gercı sabah konustuk ama kolay gelsın tatlım.Öpüyorum.

Özlem bencede bı psıkoloğa gıt ttatlım.Mutlaka rahatlarsın bıraz.Aslında herkesın donem donem ıhtıyacı oluyor.Ben cok pişmanım lohusalık donemınde gıtmedığımden
.

Aynen canim. Bende ne pisirsem diye düsünüyorum ama hala karar veremedim. Klasik menü yapiyorum böyle durumlarda. Et, patates, havuc ve brokoliden bir türlü ve yanina pilav.

X