- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
cnm sadece okullara tatildir,hiçç heceslenmekaydirigubbakcemile3Günaydınlar kızlar a.s.
Sabah geldim acil bir iki işim vardı onları hallettim. Şimdi sıra size bakmaya geldi ama az kişiyiz yine. Bi uğrayın günaydın diyin yahuklava:
Bu arada çarşamba günü okullar tatilmiş İstanbul'un Kurtuluş'u diye. Diğer yerler değildir di mi?
elbiseni ve ayakkabılarını güle güle kullan cnm,pahalıymış amam olsun,eşinin alack durumu olmasaydı almazdı cnm,boşver,resimleri bkeliyoruz
oo senin kaynana kafaya koymuşmu yoksa birsen sende kalmayı,eyvahh işin var,valla kelin ilacı olsa kendi başına süreremiş deyip sana yazamıorum bişey,bizimkilerde yüz bulsa yarın bize taşınır hepsi,hoşş yüz bulmasalrada bi kaç sene sonra olacağı o dur ya neysee...sağol pınarcığım :) elbiseni ve ayakkabını güle güle kullan sen herşeyin en iyisine layıksın cnm
versin kocişin olmasa maddiyat sen zaten almazdın....arada böle şeyler olacak
hem anladımki böle yapınca kıymetli oluyorsun :)
kaynım çok ormantikti bu arada kızlar bizim yanımızda evlenme teklif etti kıza....
ayyyy asıl bombaa kaynanam çok özlemiş bizi ......ben kaldım yanlız sen annemedemiisin şimdi dedi
annemdeyim dedim.....bende gelirim bi gece kalırım o zaman dedi...
anammm ben ev alırsam kesin bana yerleşecek kredi ödüyorsunuz destek olayım size diyecek....
hep 3+1 olsun alırsanız diyor yoksaaaaaa bendemi yaşamayı düşünüyor.............. anammmmm anammmmm
tülaycığım sende yoğun geçirmişsin cnm güzelll kolayy gelsinn
pınar kızzz nereler tatil ne yapacan ????resmi kuruluşlar olabilir sadece cnm bankalar felan açıktır..heralde
defneye bol bol pekmez yedır nurtencım kansızlıgın ılacıymış pekmez durudada var bıraz kansızlık kan ılacı kullanıyorum ama pekmezı sevdıremedım kasıgın ucuyla sutune karıstırıyorum böyle böyle cogalıtcam sende dene canıma.s.
iyi haberlerle beklıyorumm bıdahakı ugrayısındaa
B]
pınarcım elbısenı güle güle gıy canım yazmayı unutşum:))
kılo işine acayıp takığım bende arada sütlü tatlı yıyorum ama eskısı gıbı degılım dıkkat edıyorum yedıklerıme anam sankı kılom takılı kaldı tartıya nasıl sınır oldum gram veremıyorum boyle olunca dıyet yapasımda gelmıyor ne olcak benım halım bılmemkııısenağlama
cnm ya süte karıştırdığın pekmezin bi faydası olmaz ki,en azından suyuna karıştır,yada meyve suyuna gülşah
rabbimo günleri yaşatmasın kimseye dahabuarada dun aksamkı depremde üç buçuk attım bızım ev 12katlı çok ıstemedım bu yuzden alırken ama esım cok sevdı dıye razı oldum dun aksamda oturuyorum tv karsııda kısa sürdü ama 99depremını adapazarında yasamış bırı olarak aklıma o 5sn sürede neler geldı gectı anlatamam rabbım korusun hepımızı ınsallah boyle hafıf atlarıs depremlerı(
cnm Allah kavuştursunBen geldim :)) a.s. a.s. a.s.
Selam Herkese Kızlar...
Biraz üzgün,biraz boşluktayım.Ama güzel geçen 20 günün sonunda aranızdayım.Malum annem,kardeşlerim burdalardı ve dün annemi ve evli olan kızkardeşimi yolcu ettik..Boluda okuyan kızkardeşim bende ve o da yarın yada çarşamba sabahı gidecek,tamamen yalnız kalıcam...Şimdilik tek tesellim bayramda yani bir buçuk ay sonra bizim onların yanıan gidecek olmamız..Hatta dün babam arayıptarih ve saati söyleyin uçak biletlerinizi alıcam dedi.Bakalım eğer benim iş olayıda o tarihe kadar olmazsa 10 aralıkta eymenin doğumgüünü var o zamana kadar da kalmayı düşünüyorum...Aslına bakarsanız iş içinde yılbaşını geçirsemmi diyorum...Dur bakalım,zamana bıraktım şimdilik...
Dolu dolu yirmi gün geçirdim kızlar,herşey çok güzeldi..sabahları uyudum annem Selda Dağhanla ilgilendiler kahvaltıyı bile hazırlayıp uyandırdılar çoğu zaman,ev sahibi değilde misafir rolunde bendim yani...Allah razı olsun..Gedik tozduk bi yada iki gün evde oturup temizlik yaptık valla.onun dışında hergün dışardaydık,o yüzden fırsat bulamadım size bakmaya...Şimdi eski düzene dönmeye başladık.Artık aranızdayım...Ama onlarıda şimdiden özledim,laf aramızda...
Bu ara Dağhan çok fena kızlar yaa dişden dolayı galiba sabahları bir lokma bile yemeiyor..Çıldırıyorum..Neyseki çorbayı,yoğurdu muhallebiyi zorlada olsa yediriyorum...18.ayda doktor kontrolu var bakalım neler oluyor,sorucaz artık..Azıların sonuncusu tamamlanıyor,şimdide köpek dişleri çıkıyor sanırım,ama çok büyüdü çok tatlı artık,herşeyi söylemeye başladı,hele bi sosis diyoki duymalısınız,aslında bi video yapıp yüklesemmi diyorumm...Fırsat bulursam yaparım.
Geçmişe pek bakamadım Dağhan uyanınca pazara gidicez,bide ünivtede olan kardeşime biraz pasta filan yapıyım diyorum...Şimdilik kaçıyım ben öptüm hepinizi canlar...
neyse bak sende gidecekmişsin ne güzel
bütün kuzular böyle aksi herhald bugünlerde,zeynebin 4 köpek dişi de patladı erkenden çıkarıyo hepsini,huysuzluğu ondandır dağhanında
uykusuzluk,huysuzluk derken normaldır boyle hıssetmen geçer inşallah bıan once filizcim
ferda allah kavustursun canım...işe baslamadan gezmelerını yap bence sonra ızın alman zor olur sen basvurularını yap nasılsa hemen donmuyo bı cok fırma dönen olursada ozaman düşünürsün
duruda dun gece 1,30da uyudu gecede 4 -5kez kalkmaya calıstı aglayarak neyı var anlamadım ama kesınlıkle bı sıkıntısı vardı kuzunun oluyomu sızdede boyle aglıyarak uyanmalar??
zeynep hep öyle valla cnm akannehir