- 5 Eylül 2008
- 3.158
- 4
iyiyim geç oldu biraz 4 gün kadar ama çok yoruluyorum programım ağır biraz sen nasılsın Hanzade nasılselam kızlar
özlemcim sagol canım sizede cok gecmiş olsun en kısa zamanda atlatın insallah sen ıhlamur falan iç hem sütünde cogalır hem hastalıgına iyi gelir
tutkun canım evet gezmelerdeyim sen nasılsın??
saırım iyileştin canım eşin yine üzmeye başlamış seni inşallah çabuk atlatır bu durumu çok ağır şartlardasın seni anlamsı lazım ama ne desem boş.......nuran,tutkun çok sağolun kızlar
berbat durumdayımm
şimdi yatıcam ,hafta sonu eşim evde diye annemde kendi evine gidiyo orayı da temzileme için,ütü çamaşır vs.,neyse annem gitti,eşimin teyzesi aradı müsaitsen gelicez diye,buyrun dedim,başkaları da gelecemiş yanların da
çoluk çocuk kafam şişti ,bi de hastayım hiç çekemedim ya,görümcem de geldi bugün,bi ara çocuklara baktım anpıyorlar diye,büyükler oynuyo almamışlar oyuan bizimkini,yavrum o da saklanmış perdenin arkasına ceee deyip duruo ilgilenen yok tabi,içim burkuldu yaa,aldıma zcık ben oynadım kzıımla,he bide gelen kadınların birine sinir oldum 5 çocuk var,kızı zeynebin elindeki oyuncağı istiyor,çocuklarla biz ayrı odalardayız bua rada,zeynebin elinden alıyo,kendi kzıına veiryor oyuncağı,zeynebe de başka bişi veriyo gel biz gidelim diyo,getiriyo yavrumu bizim yanımıza,halbuki bütün çocuklar içerde oynuyo,bi akç kere takip ettim aynını yaptı ya,hey Allahım,neyse tuttum kendmi bişey demedim,odanın birinin kapısı kapalıydı açmış bakıyo,senin bu odan böyle değildi di mi diyo bana,ben başkasının evine giricem de kapalı kapısını açıcam,belki çamaşır astım belki iç çamaşırım var Allahım ya,sinir ola ola bitmedi bugün,neys eonar gitti,görümcemler bizde hala,annem aradı bizim akrabalar gelioyrmuş bide hiç aramak yok hee,nasılsa evdedir demişler,neyse onlarda geldi,tüm gün açılktan öldüm bee,bu yeni doğum yapmış diyen yok,herkes bebeği sevme peşinde,tamam sevsinlşerde abartmasınlar yaw,güne gelmediler ki tüm gün oturmada neymiş,eşim sabah nöbeten çıktı,uyuyamadı adam,evden çıktı gitii,arkadaşlarıyla buşmuş o da hala gelecek,off benim derdim bitmez,nefes alamıyorum burnum tıkalı,daha iyi olunca hepsini anlaır rahatlarım
öptüm hepinzii,iyi geceler
canım önce Doğum günün kutlu olsunGünaydınlar Canlarım;
Cumartesi günü süper geçti.Sabah 6 da maraton başladı, herşeyi aklımdaki gibi yapamadım ama olsun.İlk Birsom geldi oturduk muhabbet sohbet.Kayganasını çekiştirdik baya.Sonra sıra sıra kızlar geldi.Kahvaltıya geçtik.Sonrasında kahve keyfi.Ve dağıldık.Herkese geldiği için çok teşekkür ediyorum ayaklarına sağlık.Sık sık tekrarlamalıyız bunu :)
Ferdacım ve Tubişim hediyeler için çok teşekkürler çok naziksiniz mahçup ettiniz beni.Tubişim kekini tadamadık valla ikram etmeyide unuttuk ama ben taddım süper olmuş.Tabağınıda ilk görüşmeye getireceğim inşallah
Benimde haftasonum çok yoğun geçti.Kızlar gittikten sonra işlere giriştim.Mutfak sonra bir süpürüp hemen alışverişeKomşumla hediye alacağımız birkaç kişi vardı.Sonra Yağızın birkaç ihtiyacını aldım.Gezdik keyif yaptık.Eve dönünce birkaç arkadaşımda kahveye geldi.Onları uğurladım.Babam geldi bizi almaya.Annemlere geçtik.Ertesi gün araba işlemleri için evraklarımızı teslim ettik.Peşinatımızı verdik.Ekim 20 si ile Kasım 5 arasında teslim edecekler.Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah.Kocişimin bana hem evlilik hem doğum günü hediyesi oldu.Uyanık aradan çıkardı böylelikle.
Bundan sonra o buluşmadan bu buluşmaya akıcazSonrasında babam, tadilatım vardı ufak tefek onları halletti.Onlar alışveriş yapacaklardı kendilerine hızımı alamayıp onlarlada alışverişe gittim.Eve geldiğimde pestili çıkmıştı.O kadar yorgunumki oturduğum yerde uyuyacam bende.Böyle amma detay yazdım okurken bayılmazsınız inşallah
Özlemcim,çok geçmiş olsun umarım mehmede gememiştir.
Nuran,tatilden dönmüşsün anladığım kadarıyla güzel geçmiş benimde çok ihtiyacım var tatile
Hülyacım,yeni cicilerinizi güle güle giyin,keşke cumarteside gelebilseydiniz neyse sağlık olsun.Çatlama sesleri buralara kadar geldi yanlız
Gülşahcım,camlarında olmuş hadi hayırlı olsun.Gelebilseydin güzel olurdu.Bekledik ama kısmet değilmiş.
Herkese hayırlı haftalar diliyorum.İşler beni bekler.
gelelim buluşmaya sabah kalktım 8 de hazırlanırken eşim dedi ben nikaha gidicem 1 de Türkizide götürcem sen 11 e gelemezsin bende onu yedirip giydiremem olmaz gitme dedim hep bişey çıkarıyosun demezmi bana kızımızdan önemlimi dedim ben götüreyim yok diyo ben arkadaşlara kızımla gelcem dedim dedim saat 2 de evde ol o zaman komşumuzun kızının doğum gününe gitcez saat 2 de başlıyor bakarız dedi 4 te geldi ya oda Türkiz kaka yapmış ondan orayada gidemedik ayıp oldu sonra pazar gittik napalım yani bende bi koca var delirtiyor beni ondan hiçbiyere gidemiyorum deli valla bu ara beni delirtiyor çok üzüldüm gelemediğimede ki Türkizle gelsem Defneyle serrada varmış süper olacakmış valla kusura bakma canım benim.
canım başın sağolsun ve yeni kararlarında hayırlı olsun inşallah insan istedikten sonra hrşeyi yapar yeterki kendine inan yılma çünkü seni yıpratmak isteyen çok olacaktır.Selam kızlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı çok şey değişti hayatımda anneannem vefat etti 2 aydır safranboludayım bu nedenle ve artık kangren olmuş evliliğimi bitirme kararı aldım yeni bir sayfa açıyorum hayatımda üniversite okuma kararı aldım yani anlayacağınız tam bir reform içersindeyim umarım ayaklarım üzerinde durmayı başarabilirim kızım için buna mecburum benden şimdilik bu kadar özlemcim bebeğini güle güle büyüt Allah analı babalı uzun ömürler versin evladına hepinizi öpüyorum artık daha sık buralardasyım çünkü desteğinize ihtiyacım var
valla Filiz bu sene leyleklerle yarışıyorsun gez valla eşininde planları var sanırım hiç hızını kesme derim ben iyi eğlenceler vallaSelamlar Kizlar,
Uzun bir aradan sonra, hepinize Merhaba. Biz Cumartesi döndük tatilden. 2 hafta olarak planladigimiz tatilimiz, 1 hafta daha uzadi. Cok dinlendim ve eglendim. Tabi en önemlisi eski memleketimle, arkadaslarimla ve ailemle hasret giderdim. Özlemisim ben oralari, bu sefer cok daha iyi anladim.
Doruk icinde cok eglenceli ve faydali bir 3 hafta oldu. Babasini cok özlemenin disinda, herseyden cok memnun oldu. Istahi bile acildi hatta nefret ettigi yogurdu bile severek yedi. Inek sütüne alisti sonra. Ama ciftlikten aldigimiz taze süte. Kaynatip iciriyordum yatmadan önce. Sabah, kaymagini kayvaltida, mayaladigim yogurduda, ikindide veriyordum. Burada da simdi haril haril ciftlik ariyorum ama o kalitede bulur muyum bilmem.
Eve geldigimizden beridirde, haril haril temizlik yapiyorum. Her tarafi elden gecirdim sayilir. Kardesim gelecek 2 hafta sonra, onunla da genel bir temizlik yaptik mi tamamdir. Gecmisi maalesef pek okuyamadim. Tam okumaya basladigimda da, Doruk sagolsun firsat vermedi. Sanirim bulusma olmus Sibel'de. Eminim cok güzel gecmistir.
Birsen, sicagi sicagina Ömer'in olayini okudum. Off, nasil büyük bir korku. Cok gecmis olsun. Bizimde bugün asimiz vardi. Dorugun eli bir anda serbest kaldi, igneye saldirdi. Neredeyse igne kirilacakti, büyük tehlikle atlattik. Büyüyorlar ve tehlike katsayilari artiyor maalesef.
Claires, dogru bir karar vermissin, gitmiyorsa cok üstelememek gerek. Yipratiyor cünkü böyle zorunlu iliskiler. Ayrica, yasamina güzel bir yön verecegine eminim. Umarim, hayata gecirirsin tüm kararlarini.
Tülay, kayinpederin hastaymis sanirim. Cok gecmis olsun canim. Olanla, ölene maalesef care yok. Sifasi vardir umarim.
Defne ateslenmis yine. Bence de iyice bir tetkik ettir annesi. Vardir bir sebebi mutlaka. Ya da bünyesi cok hassassa, koruyucu bir vitamin ya da ilac verirler en azindan.
1 saattir yazdirmiyor Doruk. En iyisi biraz disari cikartayim, cani sIkIliyor sanirim. Unuttuklarim vardir eminim, ciddi birsey atladiysam affola...
yukarıda yazdım canım ne desemki çok zor durumunsıkkkıın sıkkınnnnnnnn canım sıkkıınnnnnnnnnnnn kcişe canım sıkkkınnnnnnnnnnnnn
geldiğinden beri tersleyip duruyo ya sinir oldum bi de annem bizde yalnız olsak neyse kadın da alınıyo
hekes uyuyo bu satte kociş yatmış yatağa elbiseleriyle uyumuş örtmedim bende zaten hasta daha beter olacak ama içimden gelmedi valla örtmek...çamaşırlarımı katladım,ütülenecekleri ayırdım artık ütü yarın.bugün sabah 4 ten beri ayaktayım acayip uykum var bende yatıam şimdi,ıhlamur yaptım kızıma,oğlana içireyim diye
yarın oğlumu kontrole götürüce inş herşey yolunda çıkar,anam çenem düştü yine,hadi ben kaçtım,herkese iyi gecelerr
valla ne güzel eminim çok heyecanlanmışsındır hep böyle devam eder inşallahgünaydınlar :)) güzel birgün diliyorum kızlar dün tam on yıllık arkadaşım aradı ankaradan onunla muhabbet ettik bir saate yakın çok rahatladım valla ne zamandır görüşememiştik oda ev almış kendine bankacı güzel bir kız yazada düğünü var hayırlısıyla insan istedikten sonra dostluklarını ömürdende öteye götürebiliyor yıllar arayı açmıyor :)))
dün yağmur derslere karşı biraz daha ilgiliydi altı sayfa ödevini mızmızlık yapmadan yaptı duruda tam komedi ablasının omzuna kafasını koyuyor onu öpüyor abla gel diyor elinden tutuyor ikisi birbirini o kadar çok seviyor ki :))))))))))))) maşallah
akşamada evimize gideceğiz dün annemlerdeydik
yağmurda alışıcak canım yavaş yavaş merak etme.
canım Pendikte elbise rahat bulursun sana ters ama tavsiye ederim abinle görüşecekmişsin sevindim işyerinde ok. demiş süper senin için.Defneyede kıyamam ya hep böyle arıyolar bizi inşallah alışır çabuk bu durumaGünaydınlar kızlar a.s.
Bende dün akşam arkadaşımla elbise bakmaya gittim. Anam koca Kadıköy'de hep çok abiyenin dışında bişey yok. Ben çok abiye olsun istemiyorum. Rahat giyeyim istiyorum. Bi tane buldum onda da kararsız kaldım. Nişanları için Ümraniye'den bi elbise almıştım çok şık ve rahattı. O mağazaya da bakacağım haftasonu. Olmadı Kadıköy'de gördüğümü alacağım mecbur a.
Neyse saat 8 olmuştu. Kayınvalidem aradı. Kızım bu kapılarda annem gelsin annem gelsin diye ağlıyo, durduramıyoruz dedi. Normalde en geç 7'de orda oluyorum ya gecikince çıldırmış bizim kuzu. Gittim ki halası, babanesi, dedesi başa çıkamamışlar. Nasıl ağlıyor içli içli. Beni gördü annem geldiiiii diye kucağıma atlayıp bi öpmesi var kuzumun :çok üzgünüm: Neyse sakinleştirdim, yemek yedik, evimize gittik. Sözüm ona çamaşır yıkayacaktım ama Defne'yi uyuturken uyumuşum bende kaydirigubbakcemile3
Sabahta Defdoş'u bıraktım , azcık uyudum bende orda. İşe geldik işte. Kahvaltımı ettim azcık iş güç yapayım buralardayım a.s.
valla çok hareketlendiler yetişemiyoruz gerçekten tatlımduru dun aksam duracell yutmuş gıbıydıı zor uyudu 23,45de
nerden buluyor bu enerjıyı hayretttt:))
çok sevılıyo bu kuzularr çokkk..
gunaydın herkezeee sabahtan berı laklak yapmaktan işe bakamadım kolay gelsın herkezeee
sibelcimmm iyiki doğdun canım....allah sağlıklı mutlu huzurlu yıllar göstermeyı nasıp etsın canım
Tülay canım nasılsın fazla giremiyorum ondan görüşemiyoruz
Mutaharam sende yokmuşsun benim gibi hoşgeldin
Dırım canım çok geçmiş olsun iyi bişey olmamış kaynanatörde ne dikkatsiz ya aman canım önlem alın
Gülhan yukarda yazdım ama yarımmı olmuş ne Bora da Türkiz gibi napcaz valla
ferda canım tanışacaktık kısmet olmadı yine
KNK cım sende artık seyrek giriyosun sanırım
Civciv canım nasılsın senlede karşılaşamıyoruz
unuttuğum yoktur heralda hepinizi öpüyorum sabbah 9 da kalkıyorum kahvaltı sonra giyin süslen 11 de Türkiz kalkıyor onu yedir giydir 11.30 da çıkıyorum evden saat akşam 6.5 evdyim yemek bulaşık Türkizle oyun derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum gece yatınca dinleniyorum şimdiden sesleri kısıldı ders anlatmaktan nasıl olcak bakalım kışın yandım valla neyse yatıyorum sabah usta gelecekti çatıya oluk yapacak 8 de yağmurda başladı nasıl olcaksa öptüm bebeeişlerimizide