2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcım öyle tatlım aynı yazdığın gibi duygularım çok karışık zamanla inşallah alışırda oda rahat eder bizde

biliyorum bende herzaman senin yanındayım sağol canım sende çok iyi bir anne başarılı bir iş kadını ve hamarat bir ev hanımısın benim gözümde:))
valla gel tülaycım ya ihtiyacım var konuşmaya dertleşmeye çok bunaldım yapı olarak kolay kolay anlatamam kimseye derdimi ama buraya yazıp dostlarım okuyunca destek olunca dünyalar benim oluyor

canımya bak şımardım şimdi.elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bişeyler görüşelim bu arada özledim valla sizi anneleri.annemde sorup duruyordu

kızlar yoğunum arada yazabiliyorum filizcim gönderirim bitanem yaptıklarımdan:))))))))))))))

Sagol tatlim. Düsünmen bile yeterlizemuszemus

Anneler böyle cok parcaya bölünüyorlar ne yazik ki! Yagmur sancili dönemini assin, bir süre sonra rahat edeceksin eminim ki canim.

filizcim merhabalar:)

Merhaba canima.s.

Olan zamanini ayiriyorsun canim, üzme kendini. Sen güclü ol ki, onlara yardim edebilesin. Zaman zaman herkeste böyle kaygilar oluyor, kendimizi caresiz ve köseye sIkIsmIs gibi hissediyoruz. Ama bogulmamaliyiz bu sorunlarla, cünkü biz anneyiz ve dogamiz geregi güclüyüz. Kendini hep yasamindaki olumlu seylerle motive et bence. Mesela mutlu olmak icin, Duru'nun kahkahalarla gülmesi ya da esine sarilip filim izlemek, ya da Yagmur'un seni öpmesi yeterli olur degil mi?

Doruk ancak uyudu, uyku düzenini maalesef bozdu ya. Öglen uyumak istemiyor artik. Ögleden sonraya sarkiyor uyumasi. Bu da aksam gec yatmasi demek. Bir an önce care bulmam gerek bu duruma...

Az önce de bir kadin aradi. Esim yeni yil tatiliyle ilgili planlar yapiyor sanirim, seyahat acentasindan ariyordu kadin, tarihleri kesinlestirmek icin aramis. Bende, "Haberim yok, esim yarin size ugrar, bilgi verir" dedim. Bana söylemedigine göre, sürpriz birseyler mi yapiyor acaba? Oysa, tatil organizasyonu isini ben üstlenmistim ama izne ayrilacagi günler belli olmadigi icin askiya almistim bu isi simdilik. Bakalim gece gelsinde, sorarim ne isler karistiriyor?

merhaba kızlar ben geldim....parka gittim spor yaptım ....gitmedende çamaşr attım patlcan soydum suya bıraktım...sporum bitince markete gittim.....eve geldim ...
kralice çamaşırı sepete koymuş balkona atmış...
kuzularımda yeni kalkmıştı...hemen içeri girdim..çamaşırları astım....
makarna ısıtım...o arada soğan sarımsak soydum tvaya doğradım.....

tam makarna yedirecektim.....ömer mıçmış paçadan akmış hemen banoya soktum
alişde ağladı kayana gelmesin diye çekeliyor..bırak dedim hemen alişide yıkadım...
makarna yedirdim....
sonra karnıyarık içini hazırlamaya başladım..o arada kendime yemek ısıttım....
bulaşıkları yıkadım yemek yedim içi hazırladım....patlcanları kızarttım....içlerini doldurdum....tencereye koydum 6 gibi atarım ocağa..pilav ve cacık yapacağım....

eşimle konuştum böyle böyle dedim...aksama sende gözleme bağırırsa annene söyle dedim...gerçi eşim varken yapmıyor............

gülhancığım hoşgeldin cnm doruk iyiymiş,yatağına geçmişsin...ne güzel...

ilgin cnm zor tabi allah kolaylık versin cnm .............

ayyy yazacaklarımı unuttum yaa annem aradıı

pınarcım öyle tatlım aynı yazdığın gibi duygularım çok karışık zamanla inşallah alışırda oda rahat eder bizde

Alışır canım zamanla merak etme a.s.

Eee çocuklar bi yere gidip gelince tüm dengeleri bozuluyor. En kısa sürede düzelir inşallah yeniden a.s.

Oooo bravo bacım amma iş becermişsin. Eşine de söylemen iyi olmuş. Gerçi onun yanında yapmaz ama eşin de sana inanıyor nasıl olsa. Bi şekilde annesini uyarır merak etme a.s.

Bende toparlanayım kızlar. Yarın yokum. Abiciğime gideceğiz inşallah. İşyerindekilere görüşme de söylemiştim her ay 1 kere abime gittiğimi. Onlarda sorun olmaz demişlerdi. Yarın tüm gün yokum yani. Görüşten sonra eve gitmem 3'ü bulur. Bu akşam çamaşır yıkarsam yarın onları ütülerim hafta sonuna rahat ederim artık. Hadi kaçtım ben öptüm sizi ve kuzularımı a.s.

Selammmm

Ben geldım yıne.Azıcık dısarı cıktım hava aldım geldım.Annemde bendeydı sımdı onu gönderdım.Bora uyanmadan masamıda hazırlarsam aferın bana.Esım gelınce cacık yapıcam sadece.

Saol Fılızcım zor da olsa odasına alıstı.Sende ıstedığın zaman zorlanmadan gecer ınsallah.Ben cok ınat ettım ve cok cektım bu konudan.Ama sımdı sabahları uyanınca anne,baba dıye seslenıyor bızde bebefondan duyup hemen gıdıyoruz yanına.Sanırım olaya adapte oldu artık.Esım sanırım suprız yapıyr sana ama kadın ısı bozmus yaa.Hadı bakalım haberler senden.

Pınarcım valla cok zor tahmın edebılıyorum.Heryerın tutulmus sekılde kalkıyosundur emınım.Ehlıyetınde hayırlı olsun canım.Gecmıse yenı bakabılıyorum da.

Bırsen sana helal dıyorum bı ton ıs göruyosun cocuklarla.Esınde annesını tanıyodur sonucta yanında yapmasada.Ortaya atsın lafı yada sana soylesın.Kızım sana soyluyorum gelınım sen anla olayı gıbı..

Banucum sıkılmıssın sende.Zor bır donemden gecıyosun bu sene bıraz bole gecer.Ama sonra sıkıntı vermez ınsallah cımcıme.2 tane ılgı bekleyen cocuk var sende parcalanıyosun tabı bu durumda.Esın yardımcı oluyodur umarım sana en azından akşam cocukları paylassanız.

İyi Aksamlar Pınarcım.İnsallah bu hasretınız tez zamanda sonuclanır.Sen yazıyosun benım ıcım gıdıyor benımde bır abım.Nasıl buyuk bır sevgı olduğunu bılıyorum.

EVET CNM O BANA İNANIYOR ANNESİNİ BİLİYOR ÇÜNKİİ

CNM GÜLE GÜLE GİT YAA DİLERİM BU H ASRET BİTER BİRAN ÖNCE ABİNDE SİZLERE DOYAR.....

HOŞGELDİN CNM BENİM ne yapayım cnm yapmam gerek beğenmiyorum kadının yaptığını bir çamaşır asıyor mendil gibi kururmu anam o çocuklar habire kirletiyolar...
aksama eşim direk der...gerçi bugün sabahtan sonra yapmadı

filizciğimsüpürüzzüüü bozmuşş kadın ohh ne güzel ya
bizimde ihtiyacımız var .....ama çocuksuz olursa süper olur ama içim sinmiyor bırakmaya anneme ....inş. bizimde bi fırsatmız olur.............

bende saat 5.30 gelirken çocuklara muhallebi yaptm ...mutfağa girdiğimde ne görem ana kralice yemek yemişti ...tencersini tabağını herşeyini yığmış...o hışımla yıkadım onları çocukları besledim....birer kasede yoğurt yediler.....içime tek bu öğün sindi....
sonra kalktım ütüleri yaptım...o bitince yemekleri ocağa attım....altını açtım
salatamı yaptım...ütüleri yerleştirdim...soframı sildim...kocişi bekliyorum gelirdi geç kaldı oda tabağmı çatalıımı bardağımı bile hazır ettim............

selamm kizlarr a.s.

ay bitek birsom fark etmiş yoklugumuuuu hepinizi kinim kinim esefle kiniyorum :))))

şaka bi yana iyi oldu valla bu inziva işi :) 4-5 gündür ne kk ne face vardi hayatimda :) işimi gücümü kafami toparladim :) cok sukur ev işini düzene soktum..bitek kışlıklarimi cikarip yazliklarimi kaldirmak kaldi..o da daha erken gibime geliyor..havalar tam sogumadi..onun dişinda tüm dolaplari yerleştirdim..bugunde temizliğimi yaptim..kitap okumaya basladim tekrar..bi kitap listesi yapmiştim..onlardan 3 tanesini hülyacim almiş yollamiş sagolsun :) 3ünü bir okuyorum :)

serrosla yeni bi düzene girdik..özellikle uyku için..serra kahvaltidan sonra (9-10gibi) uyumaya cok alişmişti..ee böyle olunca ikindiden sonra 17-18 gibi cok uykusu geliyordu..cokta derin uyuyordu..uyandirincada acaip mizmiz oluyordu..yogurt saati geciyordu vsvs..artik öglene kadar oyun oynicaz..öglen yatircam..ozaman dayanir belki..bugun basarili olduk gibi..gerci babasi erken geldi diye dayandi :) ama bakalim yarin nasil olcak :)

sonracima kendi kendine cok oynuyordu..artik işi gücü birakip onunla oynuyorum bende..gerçi bu seferde hepten dipdibe oluyoruz :))) kuyrugumdan ayrilmiyor :)) ama daha iyi oldu onunla daha fazla vakit gecirmek..

ay anasi kilikli kuzumda ucaklari cok seviyor :)) sabiha gökcen bize yakin oldugu için cok sık ucak kalkiyor,iniyor ve yakin görünüyor..deli oluyor..biraksam bütüngün camda ucak seyretcez..sesini duyunca bile ajuuu diye ciglik atiyor cadi :)))

kati gida konusuna hiç girmiyorum :) saldim cayira :) biraz biraz iyiye gidiyor,özgür birakmak daha iyi geldi kuzuma :) inatci cünkü :)

diyete gelince :) cok sukur diyetimde sporumda iyi gidiyor hala :) 3.hafta dolmak üzere :) verdiğim kilolar daha yeni yeni belli olmaya basladi..ee insanin verecegi kilo fazla olunca böyle oluyor :)))))

benden haberler böyle hatunlar :)

c.tesi gününden bahsetmiş hatunlar :) gercekten cok güzeldi :) sibosum harika bi ev sahibiydi tahmin ettiğiniz gibi :) burdan tekrar teşekkür edeyim :) ellerine saglik canim :) birso teee kac saatlik yoldan gelmesine ragmen benden yarim saat önce gitti :))) ben 10dakikalik yola birsen ve pinardan sonra gittim :))) ama tamamen sibelin hatasi p o bana 9.30 gibi gel dediiii :))) ordan da pinarlar bizi e-5te birakti anneme gectim..eşim karamürsele gidecek diye..buarada o konuyu hala halletmedik kizlar küsüm hala hıhhh :) pazarda eve geldik..hala evdeyiz :))))

birsenim bu kayinvaliden seni cildirtmiş yaa kiyamamm biraz annende kalmak cok iyi gelecek sana inşaAllah..o cam olayinda kalbim sıkıştı yaa..Allahim korusun kuzularimizi yaaa spor yapmana cok seviniyorum valla..ama sibostayken dediklerimide kulak arkasi etme..cok faydasini görürsün canim

pinarim kiyamam ben senin kuzuna yaaa..canim benim annem gelsin diyor he..oyy elbise işine girişmişsin..ben herzaman böyle konularda nişantaşini tavsiye ederim :) süper şeyler oluyor..sen triko seviyorsun bildigim kadariyla..uzun zamandir gitmedim ama selim trikoda yada fatos trikoda senin tarzina uygun elbiseler bulabilirsin :) buarada yarin abicigine gidiyormussun..cok sevindim adina..inşaAllah tez zamanda biter bu iş,mazlumun ahi ahirete kalmaz neticede..inşaAllah karşiliğini alacaktir abiciginde..

gülşahcim camlarin,cicilerin hayirli olsunn :) gelememene üzüldüm gercekten..başka sefere umarim..

banucum yagmur okula baslamiş.Allah kolaylik versin sanada canim..inşaAllah biran önce adapte olur kuzucuk..

tülaycim canim cok üzüldüm kayinpederine Rabbim tez zamanda acil şifalar versin ya

clariescim başiniz sağolsun canim..Allah rahmet eylesin anneanneciğine büyük aci gercekten yeni kararlar almişsin..inşaAllah hayirli olur senin ve kizin için a.s.

esen hanim kayiplarda :)

nurtencim hoşgeldin..geçmiş olsun..ya git valla bi yere ya..nesi var bu kuzunun ya..zirt pirt hastami olunur hadi inşaAllah güzel haberlerle gel..

gülhancim sende hoşgeldin..cok sukur boracik yatagina gecmiş cok sevindim..daha dogrusu sen yatagina geçmişsin :) gezmek tozmak iyi hoşta arada ugra cicim :) bak kilo veriyoruz okadar :) resim mesim istemişsin yemek yerken oh cektirmeden rahatca yedik p

filiz hoşgeldin..inşaAllah orda da bulursun güvenebilcegin bi ciftlik :)

aynur nerelerde yaa? eşinin yaninami gitmiş?

ay otur kalk otur kalk ne yazcagimida unuttum..unuttuklarim varsa kusuruma bakmayin emi..serros agladi da ona bakayim derken uctu herşey kafamdan..

öptüm hepiniziiii a.s.

Sorma canım ya her sabah bel ağrısıyla uyanıyorum eğri büğrü yatmaktan. İnşallah memeyi bırakınca geçecek yerine diye umut ediyorum kaydirigubbakcemile3

Ehliyete de çalııyorum bakalım sınav kolay gibi gözüküyorda asıl iş Halit'in bana araba kullanmayı öğretmesinde yerimseniben

İyi Aksamlar Pınarcım.İnsallah bu hasretınız tez zamanda sonuclanır.Sen yazıyosun benım ıcım gıdıyor benımde bır abım.Nasıl buyuk bır sevgı olduğunu bılıyorum.

CNM GÜLE GÜLE GİT YAA DİLERİM BU H ASRET BİTER BİRAN ÖNCE ABİNDE SİZLERE DOYAR.....

Sağolasınız kızlar. Rabbim yüzümüzü güldürücek bi yerden ama bekliyoruz bakalım. Öyle böyle vakit dolduruyoruz işte. Rabbim çektiklerimizi görüyor elbet :Saruboceq:

Ohhh afferim sana becerikli hatun a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Ohh inziva sana yaramış. Eşin hariç herşeyi yoluna koymuşsun çok sevindim. O meseleyi de halledersin inşallah en kısa zamanda yerimseniben

Nişantaşına benim kocişi götürmem mümkün değil bacım adam o tarafa düşman sanki kaydirigubbakcemile3 Ama beni rahat bırakırsa arkadaşımla bakınırım mutlaka hafta sonu. Dediğin yerleri de araştırıcam canım sağolasın a.s.

Abim meselesinde üstte kızlara da yazdım. Rabbim bi yerden yüzümüze gülücek heralde :Saruboceq:

İyi geceler bacılar a.s.

Akşam 10 gibi gelebildik evimize. Defdoş araba da uyumuştu her zamanki gibi. Onu yatırdım hemen beyaz çamaşırlarımı attım. Defne'nin pazar günü aldığım cicilerini yıkamıştım. Onları ütüledim. Defne'ye yarın için çanta hazırladım. Fazla ağır olmasın diye birer yedek koydum ama hiç alışkın değilim böyle tek yedekle gezmeye. Bavula alışkınım ben garip geldi kaydirigubbakcemile3 Hiç kusmayan çocuk için bile acaba kusar mı ? Kaka yaparda kenardan taşar mı diye kuruntu yapıyorum yarım saattir kaydirigubbakcemile3

Neyse ortalığı toparladım. Eşim de uyudu kaldı yerde. Bende çamaşırların bitmesini bekliyorum. 10 dk'sı kaldı. Hemen asıp, Defdoş'uma mama içirip yatacağım. Sabah da erkenden eşimle anneme gideceğim. Öğleden sonra eve gelirim. Defne huysuzluk yapmazsa çamaşırlarımı ütülerim. Bi de az bi renklim var onları yıkarım. Oyyy oyyy evde olunca bitmiyo işte valla işe başladım kaçtım kurtardım kendimi kaydirigubbakcemile3

Bi meyve keyfi yapayım zemuszemus

Iyı geceler Kızlarr,,,,

Cıldırmaya ramak kaldı Allahım sabır yaa.Bora dun gece 1.30 da uyudu bu gecede sımdı daldı.Saat 11 den berı uyutmaya calısıyorum.Ayy butun sınırlerım tepemde ınat edıyor uyumuyor ama sarhos gıbı dusup duruyor yorgunluktan.Bı ısı duzene soksam dığerı bozuluyor yaa.

Tubaaa hosgeldın canım.Inzıva ıyı gelmıs valla.Arada lazım banada yoksa suan butun ev ustume gelıyor.Seerosun uykusunu ınsallah duzene sokarsın sende.Bende yarın bır kere ve öğleden sonra uyutucam belkı akşam erken yatar yaa valla cok sınırlıyım.Skoru sole bakayı bana caktırmadan merak ettım.Ve bu sefer dılımı ısrıyorum sımdıııı cok azımlı gordum senı.

Pınarcım ohh camasır bıle yıkamıssın.Bende astım sımdı Bora Beyın camasırlarını.Ayy araba babadan ve kocadan oğrenılmez kız baskasını bul.Benım abım tam 2 yıl talıhı yollarda gezdırdı benı.bıde saf dıye dıye.Cok cektım o konudan.Sonra bayan bı hocadan 3 saat ders aldım trafığe cıktım.

Ayy azcık nefes aldım.Kızdım bıde cocuğa sımdı vıcdan azabı cekıyorum.Hos o benım kızmamı hıc takmayıp guluyor ama yınede uzuldum.

Ohh be sonunda yağmur basladı.Havanın sıkıcılığı gıder yağsın bol bol bu gece ınsallah.Bende yatayım artık balkonda derın bır nefes alıp.Bıraz kıtap karıstırıp uyurum....

Ay sıkıntı ceneme vurdu.Kendı kendıme konusuyorum ıste burda.:)))))

merhaba kızlar öğlenci olduğum için giremiyorum artık ya özlüyorum sizi benim kızda herzamanki gibi bu saatte uyudu
Gülhancım aynı durumdayız eşim isyanda sabah 9 da Türkizi uyandıramıyorum hem ağlıyor hem dövüyor beni 11 e kadar yatıyor gecede bu saatte uyuyor nedir böyle anlamdım gec kuşu oldu iyice deli olcam bende uyku ilacı vercem alışsın diye artık gerçi yine uyumaz benim kız tabi ilaç kısmı şaka isyanımı anlayın diye.iyisin sanırım çok öptüm seni ve uykusuz damadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…