- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
aman kocalar hep aynı boşverrrrsıkkkıın sıkkınnnnnnnn canım sıkkıınnnnnnnnnnnn kcişe canım sıkkkınnnnnnnnnnnnn
geldiğinden beri tersleyip duruyo ya sinir oldum bi de annem bizde yalnız olsak neyse kadın da alınıyo
hekes uyuyo bu satte kociş yatmış yatağa elbiseleriyle uyumuş örtmedim bende zaten hasta daha beter olacak ama içimden gelmedi valla örtmek...çamaşırlarımı katladım,ütülenecekleri ayırdım artık ütü yarın.bugün sabah 4 ten beri ayaktayım acayip uykum var bende yatıam şimdi,ıhlamur yaptım kızıma,oğlana içireyim diye
yarın oğlumu kontrole götürüce inş herşey yolunda çıkar,anam çenem düştü yine,hadi ben kaçtım,herkese iyi gecelerr
günaydın canımgünaydınlar :)) güzel birgün diliyorum kızlar dün tam on yıllık arkadaşım aradı ankaradan onunla muhabbet ettik bir saate yakın çok rahatladım valla ne zamandır görüşememiştik oda ev almış kendine bankacı güzel bir kız yazada düğünü var hayırlısıyla insan istedikten sonra dostluklarını ömürdende öteye götürebiliyor yıllar arayı açmıyor :)))
dün yağmur derslere karşı biraz daha ilgiliydi altı sayfa ödevini mızmızlık yapmadan yaptı duruda tam komedi ablasının omzuna kafasını koyuyor onu öpüyor abla gel diyor elinden tutuyor ikisi birbirini o kadar çok seviyor ki :))))))))))))) maşallah
akşamada evimize gideceğiz dün annemlerdeydik
günaydınnn afitle yiyin inşallah tursunuzu bende kurcam ama ne zman kısmetgünaydınn kızlarrrrrrrrrrr herkescikler iyidir umarım.ben yorgunum yaa dün turşularımı kurdumm turşu yemeye beklerim herkesi.sırada dolaba bişeyler atmaya geldi. onlarıda yaptımmı bu kış rahatız..
günaydın canımGünaydınlar kızlar a.s.
Bende dün akşam arkadaşımla elbise bakmaya gittim. Anam koca Kadıköy'de hep çok abiyenin dışında bişey yok. Ben çok abiye olsun istemiyorum. Rahat giyeyim istiyorum. Bi tane buldum onda da kararsız kaldım. Nişanları için Ümraniye'den bi elbise almıştım çok şık ve rahattı. O mağazaya da bakacağım haftasonu. Olmadı Kadıköy'de gördüğümü alacağım mecbur a.s
Neyse saat 8 olmuştu. Kayınvalidem aradı. Kızım bu kapılarda annem gelsin annem gelsin diye ağlıyo, durduramıyoruz dedi. Normalde en geç 7'de orda oluyorum ya gecikince çıldırmış bizim kuzu. Gittim ki halası, babanesi, dedesi başa çıkamamışlar. Nasıl ağlıyor içli içli. Beni gördü annem geldiiiii diye kucağıma atlayıp bi öpmesi var kuzumun :çok üzgünüm: Neyse sakinleştirdim, yemek yedik, evimize gittik. Sözüm ona çamaşır yıkayacaktım ama Defne'yi uyuturken uyumuşum bende kaydirigubbakcemile3
Sabahta Defdoş'u bıraktım , azcık uyudum bende orda. İşe geldik işte. Kahvaltımı ettim azcık iş güç yapayım buralardayım a.s.
güle güle kullansın tatlı cadı
işten 6,30da cık kocişi al trafık derken 7,15di pazara vardıgımızda dağılmıştır dıye dusunuyodum ama acık tezgahlar vardı duruya 3tane alt esortman aldım 10tl ye evde gıysın rahat rahat dıgerlerı kısa gelıyorr öle komık oluyokııı
bırazda sebze aldım karanlıkta ama fena degılmıs yanı pendık pazarınada gıttım hiçbişey yoktu salı pazarı toplandıgı halde daha guzel geldı gunduz gıtmek lazım aslında...
gülhan cnaım merhaba arada uğraya özletiyorsun kendini.geçmiş olsun dileklerin içinde saol canım.
tamam canım öğren bıdahakıne oraya bakayım optum senıopuyorumnanaktan
Canlarım benim yaaa sağolun hepbirlikte nice senelere inşallah.Sizleri çok seviyorum diyorum ve kaçıyorum işlerrrrr
pnarcığım o tarafta varmı bilmiyorum ama popüland var heme bedenleri iyi hemde sade ama şık elbiseller var...ben aldım nişan için cnm öle cavcavlı değil...
kuzumda çok özlemiş annesi bırakma öle bidaha
gelelim bana.....berbat bi güne başlangıç yaptım...çocuklar uyandı içeri gittiler kaynana kalkmış
allahm ya sabah sabah çocuklara bağrıyor....öle böle değil...öfffffffffffff pöfffff
çocukların altını alıyor çocuklar durmuyor tabi beceremeyince aman beeee kahretsin diyorrr....o kadar sinir oldumki..sanki ben ona çocuklara bak demişim....delirdim kalktım...ben çocuklara kahvaltı hazırladım o arada kayım kalktı...çocuklar onun odasındalar....
bu evin yerleri eski barleylerden oluşuyor artık kopmaya başlamış...ömerde kaynım odasında çıkarmaya çalışıyor yaa bu çocuk nasıl bağrıyor çocuğa nasıl azarlyor....kuzum dudaklarını büzmüş..ağladım ağlayacak....hemen gittim aldım ömeri hiçbişey demeden .....kaynımda annesine neden bağrıyorsun dedi...oda sesiz sesle ne olmuş dedi....ben duymadım sanki.....sonra yine çocukları kaynımın odasından kovalıyor ...kaynımda bağırdı anne git işine bak bu çocuklar burada oyanayacak bağırmayı kes dedi....sustu...allahtan kaynım durumun farkında............
ama benim sabırımn sınırı geliyor....bu kadn 24 saat kuran okuyor ağzından kahetsin ...belasını versin eksik değil....her iki kelimesi püfffffffffff amannnn ne çok sıkıntı verdik beee...
annem birbuçuk yılda sesini çıkarmadı be.....
bide dikkat ettim bende gelip kaldığında kaynana bu kadar sesi çıkmıyordu
gebeyiz ona diyemi yapıyor anlamadım...pireye kızıp yorgan yakmak istemiyorum..
ama sinirimi bozuyor....eşime diyeceğim devamlı çocuklara bağırdığını.....
bide dikkat ettim yemekleri ben yaptığımdan beridir bana diyorki çok pişirme
hergün aynı yemeği yemek istemiyormuş....dünde söyledim sen bigün yediğini
diğer gün yemiyorsun ben 3 gün aynı yemeği yemem dedim.....siz yokken kim yiyor yemeğimi dedi
bende o zaman şimdide ye dedim....salak yaa ben eşşek gibi hergün pişiriyorum
yıkıyorum koyuyorum....hizmetci gibi davranıyor....neden derseniz...en ufak şey için yardım etmiyor..
hadi yapmasın onada eyvallah ama çocukları oyalasın yok onlarada bağrıyor...ben daha çok geriliyorum...
bu hafta iyiki aneme gidiyorum mola vereceğim bu değişiklik iyi gelecek bana...........
ayy şişirdim sizi ama bende böyle rahatlıyorum....kusuruma bakmayın kızlarrr
sabah kahvaltı hazırla bulaşığını yıka...biberonları strelize et....patlıcan soydum karnı yarık yapacağım...
çocuklar son demlerinde uyutup parka gideceğim....
çamaşırları topladım kadın kendi çamaşırlarını aldı benimkileri bıraktı ...
alişiminde hafif ateşi var dişlerden olabilirmi kızlar iyice sivrilmiş tam patlamadı ucları çıkmaya başlamış...5 diş çok değil ama ateşli vücudu....dolven verdim....ama gülüyor oynuyor kuduruyor...
yemek yemiyor... püffffffffffffff yine çocuklara bağrıyor ali ağlıyor bugün patlamazsam iyiiiiiiiiiii
günaydın canım
ayyyyy defneme kıyamam yavrum saatide nasıl biliyor
günaydınnn
bugun bir sinirle uyandım nedendir bilmem
hanzadeye harika bi kahvaltı yaptırdım tam anlamıyla içime sindi
gribi azaldı kuzumun ama öksürüge cevirdi bende tarcınlı pekmez veriyorum inşallah ilaca gerek kalmadan keser
ayyyy bugun gene evdeyim ve cok sıkıcı
ütü var yapmak istemiyorum
dünden temizlemiştim evi zten
aman ya bu ne monotonluk
Günaydın Kızlar...
Ben yıne gezme tozma,ev ısı,gelen gıden acaıp yoğunum.Umarım herkesler ıyıdır.Bora öğle uykusuna yattı bende hem corba pısırıp hemde sıze bakayım dedım.Bılgısayarım hala bozuk bı format atamadım bugun halledıcem kısmetse.Sebebsız yere 5 dakıkada bır bağlatı kopup duruyor.Bora da ıyı cok sukur.2.azılar harıc tum dıslerını cıkardı.Rahatladı sanırım dıs olayından artık kendı odasında ve yatağında yatması duzene gırdı cok sukur.Bılıyosun ben yerde surunuyodum onun odasında aylardır.10 gundur kendı yatagıma tasındım.
Pınar kıyamam ya nasıl özlemıs kuzum.Oyalanmadan gıdın akşamları yanlarına yaa dayanamam.Ben nasıl alısıcam bakalım hıc bılmıyorum.Anneme bıle 2 saatten fazla bırakamıyorum.Dısarı cıkıncada sankı meme emen kucuk bebeğim varmıs gıbı delı gıbı kosuyorum eve.Bora cabuk sıkılan bır cocuk dıyemı bu psıkolojıdeyım bılmıyorum ama duzene sokmam lazımbu durumu.
kızlar yoğunum arada yazabiliyorum filizcim gönderirim bitanem yaptıklarımdan:))))))))))))))
kızlar içim sıkılıyor bir kaç gündür yada dinlenemiyorum gerçekten kendime sadece iş yerinde vakit ayırabiliyorum hiç boş vaktim kalmıyor bu ara
valla aklım olsa ardarda doğururdum ikisi birlikte büyürdü akşam eve gidince duru sürekli benimle vakit geçirmek istiyor yağmurda derslerini yaparken yanında olmamı bölünmüş durumdayım
inşallah tülaycım sen hep bana pozitif enerji veriyorsun:)))) hepimiz için inşallah herşey güzel olur zaman hızlı geçiyor ve bende büyük bir korku var çocuklarım için herşeyin en iyisini yapmak onları iyi eğitmek için elimden geleni yapsamda bu tedirginliği aşamıyorum birtürlü canım ya çalışınca mı hissedilen bir duygu bilmiyorum yeterince zaman ayıramıyorum